15641
-
#8691 Jaj nem már, aki NOD-ot akar használni az használja azt, de nem kell mindig rábeszélni egy másikra.Ahogyan mondani szokták: Kinek a pap kinek a papné.Amúgy a legjobb védelem az odafigyelés meg az ész, az AV csak segít ha rosszul döntenénk. -
#8690 "ha egy kattintással meggyőződnének arról, h van a NOD-on kívül is használható AV progi." - ez teccik :)))
Csak ennyire hat a reklám az emberekre.
Hát VAN a NOD-on kívül is használható AV progi pl.: Avira, Kaspersky, Avast -
#8689 Linket adj, h ne nekünk kelljen keresgélni, plz.
Nem támadni akarlak, nehogy félreértsd, csak jobban látni a dolgokat.
Nem NOD seggnyaló ez a topic, csupán a felhasználók segítségére van és ők is örülnének, ha egy kattintással meggyőződnének arról, h van a NOD-on kívül is használható AV progi.
Most is sokan visszálltak a 4.2.4 -ről a 4.2-re, mert zavar támadt a géperőben.
Nekik is segítenél. -
7alvoo #8688 A v.4.2.40.23 ESS nekem is gyanus mert amint beinportálom a korábbi jól bevált beállításaimat (full heurisztika bekapcsol) túlontúl megfogja a gépet még sima fájlműveletek alatt is és ezt a korábbi angol v.4.2.xx -nél nem tapasztaltam. Elgondolkodtató. -
Möbiusz #8687 Aki kicsit is jártas ebben a témában az tudja, hogy hol van a sorban egy Kaspersky és hol az ESET.
Javaslom Neked, hogy kezd a tűzfalnál (matousec tesztek) és folytasd a keresgélést az AV comparatives teszteknél. Majd meglátod. És azok már nem lesznek "NAGY szavak".
Mondom mind ezt én és akkor amikor vásárolt ESS-t használok. Én tisztában vagyok azzal, hogy melyik termék mit tud és hol van a sorban. -
#8686 Tényeket kérünk, teszteket, alátámasztott kijelentéseket, nem pedig NAGY szavakat!
-
Möbiusz #8685 Szerintem meg rossz döntést hoztál.
Kaspersky minden tekintetben jobb, mint az ESS. Tűzfalától kezdve a proaktív védelmén át ... egyszóval mindenben jobb és hatékonyabb. -
#8684 Pontosan az átlagos userek szopnak vele jó sokat. Ha van türelmed olvass vissza vagy itt vagy a vírusirtó topicban. Jó pár szívás volt vele az elmúlt években.
Érdekes Kaspersky-s nem nagyon volt. Persze tudom NOd-ot többen használnak, de akkor is. Azért hozzáteszem, aki egy kicsit "átlag" feletti user az egyikkel sem fertőződik. -
#8683 Én tegnap váltottam Kaspersky Internet Security 2010ről ESS-re és nem bántam meg. Sztem bőven jó ez egy átlagos usernek.
Teljesen jó korrekt program nem zavar felugró marhaságokkal hogy egy eredeti PC GURU\GAMESTAR lemez mindig virusos XD -
#8682 Én voltam a NBH-nál felvételizni, érdekes volt xD Komoly, ahogy az embert kivesézik, még a lelked is :D -
Zsolt01 #8681 Köszi. -
#8680 Nem volt smiley, de remélem csak viccnek szántad.
Nem mintha bajom lenne NBH-val.
Túlkoros lennék valószínűleg. -
Alex2 #8679 Nektek melyik verzió van letöltve?
Nekem a 4.2.40.23 az eset.com-ról szedtem le. -
HJ #8678 Én a 4.0-ra telepítettem fel. Egyébként tegnap visszaraktam a 4.0-t. Az eddig megszokott a sebessége. Sz'al nekem legalábbis úgy tűnik a 4.2-vel volt valami. Ja, amit nem írtam: oprendszer WinXP SP3 + az összes javítás telepítve. Nálad Win7-et tippelek -
#8677 Hat nekem 3GHz feletti a gepem 8 GB RAM-al, tehat suhanni kellene neki mint egy kisangyal, ennek ellenere ez nagyon idegesito hiba, hogy leszedek egy fajlt telepitem majd torolni akarom es nem tudom vagy 20 masodpercig.
Pedig teljese uninstall volt a regi verzional es ugy telepitettem az uj 4.2-t -
#8676 :D -
#8675 Még ma ! -
#8674 Csak ez miatt mentem be.
Majdnem elzavartak, mert nyugdíjas info-szakkör volt. Azért bedumáltam magam, h csak egy újságot szeretnék meglesni. Odamentem, kettőt lapoztam, aztán telefonnal lefotóztam a kódot és pát mondtam :)
-
HJ #8673 Az én gépem: Asus P5B + Intel Core 2 Duo E6300 1,86 HHz + 2 GB DDR2 RAM -
#8672 Ezért jó ha intellektuális alkat a házigazda.
Kösz! -
#8671 -
Alex2 #8670 Tudom hogy van már újabb kód,de azért hogy ne maradjon le a többitől belinkelem.
PC Word
kód: XX6YXT
Regisztrálás
Érv.:2010.06.15 -
Alex2 #8669 Én úgy érzem,hogy az én gépemen 4.2-es gyorsabb, mint a 4.0-la volt. -
HJ #8668 Lehet, hogy vissza kéne állni a 4.0-ra legalább addig amíg a 4.2 sebessége nem éri el a régebbit? -
MaxM #8667 Köszönöm a kódot! -
Charun #8666 A keresés sebessége is csökkent és a fájltörlésé is. A boot idő viszont maradt ugyanolyan gyors,mint volt.Érdekes mert ennek a verziónak gyorsabbnak kéne lennie mint az elődének. -
HJ #8665 Én is érzek ilyet. A normál ellenőrzés is mintha lassabb lenne. De fájt törléskor mindenképpen lassabb. v.4.2.40.23 -
Alex2 #8664 Köszi! -
#8663 Beugrottam a könyvtárba és mit találtam???
PC GVRV kód: BACMVH
Regisztráció
Érv.: 2010.07.15
-
#8662 Csak en erzem ugy, hogy a 4.2 ellenorzese joval lassabb mint a 4.0 volt ?
Most meg olyan is elofordul frissites ota, hogy nem tudok egybol letrehozott (letoltott/telepitett) fajlt torolni mert meg tart az ellenorzes es csak 20-30 masodperc elteltevel sikerul torolnom.
Ilyen a regi verzional soha sem fordult elo. -
#8661 Nem crack-elt, csak felraktam egy újabb verzióra (már újabb kinézet és kezekőfelület). Gamestar-hoz jön a kód havonta. -
#8660 Full fertőzésre gyanaxok én is. :(
-
#8659 Inkább szanaszét fertőzte valami a gépét. -
#8658 pl.:crackelt AV-d van -
#8657 Estét! Az miért lehet, hogy a nod32 mindnt vírusnak néz (jegyzettömböt, aktuális képernyővédőt, tényleg mindent)? -
#8656 -
nbs86 #8655 Vírusdefiníciós fájlok ESET termékekhez - eset offline update
2010. 05. 03.
Smart Security és NOD 3-as, 4-es verzió (x86 és x64)
http://data.hu/get/2509383/ess_ena_v30_20100503.zip
Nod32 2.7
http://data.hu/get/2509384/nod32_v27_20100503.zip
Használat:
http://rapidshare.com/files/153678918/nod32_offline_update.pdf
vagy: http://data.hu/get/2104520/nod32_offline_update.pdf.html
A lényeg, hogy manuálisan hozzá lehet adni egy Update helyet, ahova kicsomagoltad a zip-et és akkor frissül a vírusírtó. -
#8654 Uninstalláld a 3.x-et, restart, majd telepítsd az
ESS 4.2-t LINK
-
riddick1 #8653 sziasztok windows 7 van ujj gepemen eset smart security 3.0.650.0 nem kompatibilis win7 - el van erre valami frissites mert havernak is ugyanez verzio van neki leszedett egy frissitest es muködik neki nalam nem akarja leszedni ,ha valaki tudja hogy van ez kerem segitsen elore is koszi -
#8652 Felraktam az Avastot, de nem jelzett semmit. Ha az UAC bekavarhat, akkor régen miért nem kavart be? Ja amúgy köszi a segítséget