Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Újságos kódok használata!
Itt fent villog a legtovább használható!
Tûzfal beállításnál kivételhez tenni azt a dolgot, ha minden igaz.

Automatikusra van állítva Tûzfalad (alaphelyzetbe).
Tedd Interaktív üzemóda és mindenre rákérdez egyszer és eldöntheted, hogy mi legyen.
baaka
tûzfalon hogy lehet átengedni valamit?Úgy hogy ne kelljen mindig kikapcsolni az egész tûzfalat?

hali.
eset.hu oldalrol akartamletõlteni az eset smart security de felhasz nevet meg jelszót kér valaki segítsen nekem hogy le tudjam tölteni elõre is köszönöm

Sos kellene mert újra kell raknom a gépet mert elég lassú már
Köszi! <#taps>

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én csak a 2.7-ben tudtam csak megoldani😄D (talán majd ezen is tehetek próbát)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

moonster
töltsd le innen!
Itt mindig fenn van, hetente frissítve, általában.

fejlécben, Offline frissítés
Hali. Valaki nem tenne közé egy leirást, hogy hogyan kell frisitési csomagot késziteni ha nincs netem. Köszönöm elõre is. És köszömnöm a fórumon lévõ sok hasznos linket és kódot.
Köszi a tippet.
Nem csináltam semmit a géppel,magától kilépett az exe és megjavul a gép.
Mikor kilõttem akkor kis idõ múlva visszajött,de most magától lépett ki.
Hali !

Hozzáértõ módban >> Fõablak/Minden további beállítási lehetõség megtekintése.../Eszközöknél >> Kép

Sziasztok!

A Smart Security van feltelepítve, jól mûködik. A kérdésem csak annyi lenne, hogy hol lehet letiltani/kikapcsolni benne, hogy ne figyelje a nem telepített (szándékosan nem telepített 😊) windows frissítéseket?
Az ikonja átvált narancs színre és ez (a gép használójának) egy kicsit zavaró.

Köszi!

gergely1991
Végsõ (csak!) esetben egy rendszer-helyreállítást javasolnék(bár nem tudom mennyire jó az ötlet:S)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Elnézést az off-ért!
Tegnap frissítettem a windows-t.
Azóta a rendszer nem úgy mûködik ahogy megszoktam,kicsit lassabb,megjelent a feladatkezelõben egy mscorsvw.exe ami eszik a ramból,meg a processzoromat 5%-ban pörgeti állandóan.
Ezenkívül a képernyõkímélõm egy forgó szöveg ami idáig nem szaggatott de a frissítés óta igen.
Mi lehet a baj?
Elõre is köszönöm a választ és elnézést az off-ért!
Na én meg igen csak kíváncsian várom ezek után, hogy vajon hány napig lesz élõ/aktiv ez a kód? Ugyan is ESET-éknél (biztos infóm van errõl) hetente futtatják a keresõ programjukat, több egy idõben használatos azonos felh.név/jelszót keresve. <#vigyor>
Ha már csak ketten kezdik ezt használni, akkor tutira biztos, hogy kiszûrik a szerveren. Én nem adok többet mint max. 1 hetet és blacklist lesz belõle.
Kár volt betenni a fórumba.

Narxis
<#eljen><#worship>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DAFFANGER
Köszönjük!<#eljen><#eljen>

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Sziasztok!
Találtam egy jó licenc kódot!!
Az év végéig jó!!!!
Íme:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

NÉV:EAV-08785063
JELSZÓ: 3mrm6rwwrj

Használjátok!
<#vigyor2>

DAFFANGER
<#eljen>

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

moonster
<#eljen>

A villogtatást meghagyom a GVRV-s linken, mert az tovább jó, de frissítem a pcw linket.
thx
PC World

Kód: Z8FMW7
Regisztráció
Érv.: 2010.07.15
me and a monkey
Köszi.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

gergely1991
3.Amikor kicsomagoljuk õket akkor a valós védelem úgyis bejelezne...

gergely1991
Én szerintem amikor a "Minden fájl ellenõrzése" opciót kipipáljuk nem kell a tömörített formátumokat eltüntetni?
1.Csomagolt fájlokban nem aktiválódna a vírus
2.Gyorsabb keresést tesz lehetõvé ahelyett hogy kicsomagolná utána átnézné... <#fejvakaras>

baaka
Sziasztok!
Eset smart secutity 4.em van és az lenne a kérdésem, hogy a tûzfalon hol tudom beállítani, hogy ne blokkoljon valamit.

Felraktam a gépre egy programot ami abban segít, hogy PSP-rõl tudjam vezérelni a PC-met(ennek a programnak a segítségével tudok kapcsolódni a pc-mhez úgy hogy tudjam azt irányítani PSP-rõl).És amikor a PSP-men wlan-on keresztül akarok csatlakozni nem csinál semmit a PSP.De ha kikapcsolom a NOD tûzfalát akkor viszont mûködik a dolog.

Megpróbáltam érthetõen elmagyarázni ennek a dolognak a mûködését.De hogy ha valaki nem értette meg akkor a program neve pspdisp.Youtube-on fenn van mûködés közben.

Remélem valaki tud majd segíteni elõre is thx.

Köszi!
Nem írtam el a címet.
Amikor így írtam be a böngészõbe,hogy www.eset.hu/pcguru akkor nem engedte a regisztrálást,de mikor így https://www.eset.hu/pcguru akkor meg engedtem.
Amúgy köszönöm a kódot! 😊
Sztem nézd meg, hogy nem írtad-e el a címet! 😉
Pedig jön az. Gémélesre is, frímélesre is, citronyélesre is. Ezekre próbáltam és azonnal jöttek. <#vigyor0>

moonster
Lehet, h nem magyar domain?
Kösz a kódot!
Szerintetek miért írhatja ki a regisztrációs folyamat után ezt az oldal?
"Az Ön által megadott email címre nem tudunk levelet küldeni.
Kérjük, szabályos és valós email címet adjon meg, hogy a licenclevelet elküldhessük Önnek!"
Pedig ebben a hónapban még nem kértem licenc-t.
THX!
moonster
Könyvtárban voltam 😊

Kód: S54X73
Regisztráció
Lejárat: 2010.08.15
moonster
Inkább valami másik IM-et használj!
Bár ezek mentesek a színektõl, csicsától, de legalább nem kapsz vírust.
Ajánlom a PIDGIN-t, MIRANDA IM-t. Mindkettõ Freeware!
ffxi
Elindul a gép. Indul MSN is bejelentkezve. Felugrik IE-s (pedig FF-ot használok) ablakok. Hogy így meg úgy vírusos a gép és scannel-jem meg az adott felugróablakon keresztül. Csak bezártam és benéztem a karanténba. blabla http/:microsoft.msn.com-ról van a trójai. Akkor ne használjam az MSN-t?

Fákjúal!

moonster
Lehet, h krekkelt exeket huzott be.
Karantént is lesd meg.
Narxis
Nézd meg a naplófájlt a Nod-ban.

DAFFANGER
Nekem eredeti Nod32 Smart van.Frissitett valamiket nemreg es 1-2 jatek nem indul azota.Van valami koze a frissiteshez?Vagy esetleg mit nezzek át állitsak be Nod Smartnál?

feltettem a legújabb nod-ot majd rá a offline dolgot, majd eltünt a 30 napos dolog. most mi van, nem kell már frissiteni 30 nap mulva?

moonster
OK. <#worship>
Szerintem egyelõre most egy kettõbe vágás is elég lesz figyelmeztetõként. Végigtolunk rajta hosszában egy körfûrészt. <#nyes>

A következõ ilyen ESETnél már majd jöhet a szigorúbb bünti, a felnégyeljük!<#vigyor><#wave>

moonster
Akkor ne négyeljünk fel?
Ezt a KISbotlást észre sem vettem. <#vigyor><#vigyor0>

Narxis
Megbocsátok.

Pedig sajna elírtam.A valós idejû fájlrendszer védelem-kiterjesztések-minden fájl ellenõrzése elõl lehet kivenni a pipát.Rossz sort néztem.<#szomoru1>

Narxis
<#eljen><#worship>

Akkor egy kis olvasni való.Néhány beállítás,hogy a Nod ne terhelje feleslegesen a rendszert(nem megy a védelmi szint rovására).Vírus és kémprogram védelem-beállítások-kiterjesztések-vegyük ki a pipát a minden fájl ellenõrzése elõl.
Eszközök-feladatütemezõ-rendszerindításkor automatikusan futtatott fájlok ellenõrzése(két utolsó kocka)-szerkesztés-ellenõrzés szintje-ellenõrzés prioritása-üresjárat idején.
Vírus és kémrogram védelem-önvédelem engedélyezése elõl vegyük ki a pipát.Indítsúk újra a rendszert.Ezután futtassuk kedvenc töredezettségmentesítõ programunkat.(Bekapcsolt önvédelemmel nem fér hozzá a vírusírtó által használt fájlokhoz,mappákhoz,stb).Ha végeztünk,ne felejtsük el az önvédelmet visszakapcsolni.

Narxis
<#hehe>

Õk az LNU = Latens Nod User.

moonster
Narxis, két féle ember van, aki NOD-ot használ és aki fog! 😊

Senkit nem kell kizárni, csak, ha nem úgy ír, ahogy kell.
Demokrácia van.