Eset Nod32 trial és nem trial kódok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt fent villog a legtovább használható!
Automatikusra van állítva Tûzfalad (alaphelyzetbe).
Tedd Interaktív üzemóda és mindenre rákérdez egyszer és eldöntheted, hogy mi legyen.
eset.hu oldalrol akartamletõlteni az eset smart security de felhasz nevet meg jelszót kér valaki segítsen nekem hogy le tudjam tölteni elõre is köszönöm
Sos kellene mert újra kell raknom a gépet mert elég lassú már
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Itt mindig fenn van, hetente frissítve, általában.
fejlécben, Offline frissítés
Nem csináltam semmit a géppel,magától kilépett az exe és megjavul a gép.
Mikor kilõttem akkor kis idõ múlva visszajött,de most magától lépett ki.
Hozzáértõ módban >> Fõablak/Minden további beállítási lehetõség megtekintése.../Eszközöknél >> Kép
A Smart Security van feltelepítve, jól mûködik. A kérdésem csak annyi lenne, hogy hol lehet letiltani/kikapcsolni benne, hogy ne figyelje a nem telepített (szándékosan nem telepített 😊) windows frissítéseket?
Az ikonja átvált narancs színre és ez (a gép használójának) egy kicsit zavaró.
Köszi!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Tegnap frissítettem a windows-t.
Azóta a rendszer nem úgy mûködik ahogy megszoktam,kicsit lassabb,megjelent a feladatkezelõben egy mscorsvw.exe ami eszik a ramból,meg a processzoromat 5%-ban pörgeti állandóan.
Ezenkívül a képernyõkímélõm egy forgó szöveg ami idáig nem szaggatott de a frissítés óta igen.
Mi lehet a baj?
Elõre is köszönöm a választ és elnézést az off-ért!
Ha már csak ketten kezdik ezt használni, akkor tutira biztos, hogy kiszûrik a szerveren. Én nem adok többet mint max. 1 hetet és blacklist lesz belõle.
Kár volt betenni a fórumba.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Találtam egy jó licenc kódot!!
Az év végéig jó!!!!
Íme:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NÉV:EAV-08785063
JELSZÓ: 3mrm6rwwrj
Használjátok!
<#vigyor2>#vigyor2>
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
A villogtatást meghagyom a GVRV-s linken, mert az tovább jó, de frissítem a pcw linket.
thx
1.Csomagolt fájlokban nem aktiválódna a vírus
2.Gyorsabb keresést tesz lehetõvé ahelyett hogy kicsomagolná utána átnézné... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Eset smart secutity 4.em van és az lenne a kérdésem, hogy a tûzfalon hol tudom beállítani, hogy ne blokkoljon valamit.
Felraktam a gépre egy programot ami abban segít, hogy PSP-rõl tudjam vezérelni a PC-met(ennek a programnak a segítségével tudok kapcsolódni a pc-mhez úgy hogy tudjam azt irányítani PSP-rõl).És amikor a PSP-men wlan-on keresztül akarok csatlakozni nem csinál semmit a PSP.De ha kikapcsolom a NOD tûzfalát akkor viszont mûködik a dolog.
Megpróbáltam érthetõen elmagyarázni ennek a dolognak a mûködését.De hogy ha valaki nem értette meg akkor a program neve pspdisp.Youtube-on fenn van mûködés közben.
Remélem valaki tud majd segíteni elõre is thx.
Amikor így írtam be a böngészõbe,hogy www.eset.hu/pcguru akkor nem engedte a regisztrálást,de mikor így https://www.eset.hu/pcguru akkor meg engedtem.
Amúgy köszönöm a kódot! 😊
"Az Ön által megadott email címre nem tudunk levelet küldeni.
Kérjük, szabályos és valós email címet adjon meg, hogy a licenclevelet elküldhessük Önnek!"
Pedig ebben a hónapban még nem kértem licenc-t.
Bár ezek mentesek a színektõl, csicsától, de legalább nem kapsz vírust.
Ajánlom a PIDGIN-t, MIRANDA IM-t. Mindkettõ Freeware!
Fákjúal!
A következõ ilyen ESETnél már majd jöhet a szigorúbb bünti, a felnégyeljük!<#vigyor>#vigyor><#wave>#wave>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Eszközök-feladatütemezõ-rendszerindításkor automatikusan futtatott fájlok ellenõrzése(két utolsó kocka)-szerkesztés-ellenõrzés szintje-ellenõrzés prioritása-üresjárat idején.
Vírus és kémrogram védelem-önvédelem engedélyezése elõl vegyük ki a pipát.Indítsúk újra a rendszert.Ezután futtassuk kedvenc töredezettségmentesítõ programunkat.(Bekapcsolt önvédelemmel nem fér hozzá a vírusírtó által használt fájlokhoz,mappákhoz,stb).Ha végeztünk,ne felejtsük el az önvédelmet visszakapcsolni.