Eset Nod32 trial és nem trial kódok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A nod32 beallitasait itt megtalalod ... www.wilderssecurity.com
me and a monkey
Én meg a te javaslataid nem ajánlom, ennyi hülyeséget, "szakbarbárságot" még nem olvastam senki mástól.
Nálad mindig vannak vírusok és mindig a Nod engedte be.
De legalább a magyar nyelvtannal elég jól megbarátkoztál már, csak így tovább.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Ezt azért nem állítanám ilyen kategórikusan 😊
Céges környezetben, 20 gépen, sok 1 bites userral használva a tapasztalatom: megfelelõ védelem. 2 év alatt nem volt vírus/trójai/malware fertõzés.

"Maximális biztonság" > ezt felejtsd el. Ahhoz hogy biztonságban legyen a géped, az tõled is függ. Az ESET termékkel/termékekkel könnyen be lehet kapni valamit, ha olyan oldalakon jársz, ha tiszta oldalakat nyitsz fel, akkor megfelelõ a védelme.

Megjegyzem, hogy egyik antivírus sem tud maximális (vagy 100%-os) védelmet adni. Ha jól érted magad a géphez, a vírusfertõzésekhez, akkor neked mehet az ESET Smart Security, de ha nem, akkor gyáltalán nem ajánlom.
Maximális biztonságot akarok és így is akarom beállítani, csak nem tudom. 😊 Privátba is leírhatja valaki, csak megköszönni tudom. Faszán be legyen lõve, ezt akarom.

Most váltottam NOD32 Smart Securityra. Valaki meg tudná mondani hogy kell tisztességesen beállítva, mert olvasva pano kolléga 1000 éves cikkét az alapbeállítás nem sokat ér. De szájbarágósan kéne, hogy mit kapcsoljak be vagy ki, a tûzfalat se értem alapba. Abszolút kezdõ vagyok.

moonster
Hja, azt hittem, h itt élsz a városban 😊

Narxis: thx az offline update-ért
Narxis
1.50.1-es verzió a legújabb, amúgy azt a webhelyblokkolását én se használom, szinte minden oldalt blokkol vele.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pontosan:
Malwarebytes' Anti-Malvare 1.46

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

gergely1991
Mióta létezik ez a hiba?
másik verzióval is így van?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Ez jó hír!
Mi annak a programnak a neve? Csak azért mert ha valahol hasonló gubanc adódik akkor könnyebb lesz a javítás.

Az új felhasználó nem segített, viszont megtaláltam a hiba okát.
Fut a háttérben a gépemen egy Anti-Malvare program. Annak van egy "Webhely blokkolás" opciója. Ez ki volt pipálva. Kivettem a pipát és láss csodát, mennek az uw.hu oldalak. <#taps>
Most már csak azt nem értem, miért csak az uw.hu oldalakat blokkolta és mást nem.
Köszi mindenkinek a segítõ szándékú hozzászólását.

wicked
<#eljen>

me and a monkey
Nem, dehogy. Csak láttam, hogy Te is Bács-K. megyei vagy.

Narxis
ESET NOD32 Offline Updater 5799

Note:
- Username and/or password are not required on the target computer to update the product.
- Definitions 5799 released : January 19, 2011 at 11:15

Letöltés

moonster
perko: lépj be másik felhasználóval, lehetõleg rendszergazda jogosultságúval a gépedre, amit most frissen hozol létre.
Ilyenkor tiszta userfileok vannak, hátha ott megy.
Jakuza001
Ilyenkor mar hiaba irod felul az uj telepitessel az nem segit.
Futtass viruskeresest valami online ellenorzo programmal, vagy valamilyen mas metodussal ellenorzest, jogy megtudd nincs e a memoriaban vagy mashol virus.

Az a helyzet, hogy egy wifi router mögött vagyunk a nejemmel, és az õ gépérõl meg lehet nyitni az uw.hu oldalakat.

Kösz, megpróbálom.

tommygear
nemtudom, de újratelepítettem a programot és így se jó :SS
Jakuza001
Megfertozott egy virus ?

Meg valamikor nagypon reg nalam volt egyszer ilyen amikor magat a virusirtonak a DLL-jet tamadta meg a virus.

tommygear
ahogy frissítem a nodot abban a percben kékhalál
na ez mitõl lehet?
moonster
Írj az UW-nek és kérdezd meg, hogy nem vagy-e feketelistán.
Lehet, h az õ oldalukról van tiltva az IP-d vagy IP tartományod.
moonster
Én csak egy Red Orchestrás arcot ismerek itt a városban és õ egy PC boltban melózik! Ö vagy te?
Ha routert használsz akkor talán érdemes lehet benézni oda is, hátha abban lett letiltva az uw. Bár nem tudom, ki és miért akarná letiltani a routeredben (ha van) az uw-s weblapokat.

Akkor itt megállt a tudományom 😞 Nincs több ötletem sajnos 😞

me and a monkey
Valahogy így kell házigazdának lenni.
Ui: nem is tudtam, hogy földik vagyunk...

wicked
<#eljen>

Szerintem is nagyon jól sikerült. Ha valaki ezután sem tudja használni, az vegye meg a programot és tetesse fel szakszervizbe. <#worship>

Úgy próbáltam, hogy a vírus és kémprogramvédelmet ideiglenesen kikapcsoltam, ami leállít minden ESS szolgáltatást. Ez sem oldja meg.
Az XP tûzfal nálam is ki van kapcsolva.
Négyfajta böngészõvel (IE,Firefox,Chrome,Opera) próbáltam, egyikkel se megy.

Narxis
Szerintem nagyon jó lett!<#eljen>

moonster
Írtam egy szájbarágós leírást a kódok használatáról, ott van a fejlécben.
Várom az építõ kritikákat a tartalomról.
Próbáltad, hogy kikapcsolod az ESS tûzfalat? Következõ lépésben a valós idejû fájlrendszer védelmet is. Ha ekkor se mûködik az uw.hu akkor talán a windows tûzfal környékén érdemes szétnézni. Bár ott nem tudom m lehet mert az nálam alapból ki van kapcsolva. Opsz... nem rémlik milyen böngészõt használsz. Próbáltad másfélével? Pl. IE helyett Firefox vagy fordítva. Ha egyikkel megy a másikkal meg nem, akkor szorul a hurok a probléma nyakán 😊

Kösz, próbálgatom, próbálgatom ...

Köszönöm neked is a hozzászólást.
Én is az ESS-re gyanakszom, a #9531 hozzászólásom errõl szól, de nem találtam eddig semmit. Néztem a web hozzáférés védelem beállításait, de ott sem.
Írok majd az ESS supportnak, hátha tudnak segíteni.

Narxis
Szívesen, mindenkinek. 😊

moonster
thx Narxis<#eljen>
Jakuza001
Peldaul; Advanced setup > Web access protection > HTTP/HTTPS > Address management

Esetleg nézz szét az ESS tûzfal beállításoknál. Hátha véletlenül valamiért tiltott zónába került az uw.hu tartomány. Bár õszintén szólva nem tudom hogy lehet egy domain letiltani az ESS-ben, de majd mondanak erre valamit a nálam hozzáértõbbek.

Jakuza001
Oh, mar latom egy masik hozzaszolasodban, hogy igen regebben megtudtad nyitni azt az oldalt.
Valami szoftver lesz az vagy beallitas, ami blokkolja akkor az UW oldalat, masra nem tudok gondolni.

Jakuza001
Akkor valami mas blokkolja.
Egyaltalan friss telepitesnel lattad az UW oldalat ?

Köszönöm, a hosts fájl módosítása sikerült, de az alapproblémám nem oldotta meg.

Ariane
Jobb klikk az etc mappaban a Hosts fajlra majd tulajdonsagok fül. Itt vedd ki a pipat az attributumok/irasvedett elöl majd alkalmazra katt. Utana mar szerkesztheted de nem felejtsd el a vegen visszatenni a pipát az irasvedett ele.

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

Az a baj, hogy nem tudom szerkeszteni a hosts fájlt, mert amikor menteni akarom a módosított változatot ezt írja ki:

Köszi a segítséget. Win XPSp3 van a gépemen, és régebben nem volt ilyen gond, tudtam használni az uw.hu oldalakat.
Az az érdekes, hogy más weboldalakkal nem fordul elõ a hiba.
Van olyan gyanúm, hogy valami szoftver kavar be csak meg kéne találnom.
Folytatom a keresést.

<#eljen>
Jakuza001
Jah es megvalami, ha 127.0.0.1 szerepel a cim elott az neked nem jo, ugyanis az az address a sajat gepedre hivatkozik.
Tehat ilyenkor nem fog megnyitni egy kulso cimet sem, ha ez a 127.0.01 van hozzarendelve.

Ezert irtak, hogy csinalj egy biztonsag masolatot a hosts filebol es csak ennyi legyen benne, hogy :

# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost

Aa alatta levo bejegyzeseket torolheted.
Utana a spybot immunize ujra letrehozza barmikor a listat a vedeni kivant webhelyek listajaval

Jakuza001
Az erdekes ugyanis a S&D az immunize funkciokor irja bele a cimeket a hosts fajlba, de en siman latom az UW oldalat vele a legujabb update utan is.
Valami mas blokkolhatja azt a cimet. Vegigneznem helyedben az osszes telepitett szoftvert, aminek van valami koze a virus es reklam elleni vedelemnek.
Esetleg mondjuk a MS Essential kavar be, vagy a win7 sajat valamelyik ilyen szoftvere.

wicked
<#eljen>

Narxis
ESET NOD32 Offline Updater 5791 (20110116)

Note:
- Username and/or password are not required on the target computer to update the product.
- Definitions 5791 released : January 16, 2011 at 12:23

Letöltés