12
www.tudatosvasarlo.hu
-
#12 ebolások eltakarodtok, jó? -
AgyAnnnnnna #11 Komolyan, az jó, szeretek enni XD És milyen étermekre? Meki meg ilyesmi? -
akhork #10 Eléggé új dolog, eddig még csak főleg éttermekre szóltak 50%-os kedvezmények bizonyos létszám elérésével, de úgy tudom összejött a létszám minden esetben ;) -
AgyAnnnnnna #9 Igen és az mit tud, milyen jellegű akcióik vannak? -
akhork #8 Én a bónusz brigádról hallottam, még nem túl elterjedt és kevés akciójuk volt eddig, de ha szélesebb körben elterjedne, még magam is gondolkoznék rajta -
AgyAnnnnnna #7 Hát az addig ok, hogy nem elterjedt, de pl. milyen lehetőségek vannak, én Lyonessről hallottam, vagy mi a neve. Nem ismerem ezeket, biztos van több, meg egyszerűbb is :) -
jezjezjez #6 Szerintem Magyarországon ez még nem nagyon elterjedt dolog, az emberek valamiért bizalmatlanok, megijednek a 'közös vásárlás' gondolatától pedig szerintem jó kezdeményezés -
AgyAnnnnnna #5 Ti szoktatok ilyen vásárlói közösségekhez csatlakozni, jó ez? -
#4 Nem kell idegesnek lenni, csak tudatosnak.
Ne higyj el mindent amit a marketing sugall.
Ne legyél impulzusvásárló és körültekintően válassz termék és szolgáltatás esetén. (Légy tájékozoztt.)
Ennyi. -
BomBa #3 Tudjátok mit? Elolvastam egy cikket és máris tök ideges vagyok. Hogy lehet bezárni azt az intézményt, ahol a húsok minőségét ellenőrzik??? És akkor most mi lesz???? Áhh, nincs erőm még 1 cikket elolvasni...
-
#2 Van még tudatosságot okító kedvenc:
www.ofe.hu
www.humusz.huwww.greenfo.hu -
#1 Az egyik kedvenc honlapom (mármint nem én csináltam csak a kedvencem :).
Katt ide!