Átdolgozták a Microsoft programfrissitő szolgáltatását
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=34922
Az SP2 tûzfala a ludas, ha minden igaz patch-el javítható. Kérdés hogy ennyi ember nam volt képes update-elni, vagy a javítás nem teljes?
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Windows maximum úgylesz a gépen, hogy nem lehet vele felmeni a netre (szinén ez a hálókártyaletíltós dolog).
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
a proci terhelés meg a plusz "szolgáltatások" miatt van .. tûzfal meg ilyenek amik persze körülbelül annyit érnek mint öreganyám sötétítõ függönye
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
konfig röviden😛4(3ghz)1Gb DDR (400mhz)
Üdv
😊
Elnézést a Sorokért:)
Ilyesmit használnak (ugye honnan lehet megtudni legtöbbet az alkalmazott rendszerekrõl 😊).
* 6 years experience as a Unix Systems Administrator.
* 2 years administering Debian Linux systems.
* Experience with ANSI SQL, Oracle PL/SQL, Oracle or DB2 database configuration, MySQL.
Ha a rendszergazdáknak akarnak kedvezni, akkor meg miért nem csinálnak már végre olyan lehetõséget, hogy forgatókönyvet lehessen írni a frissítéshez, és ne kelljen egyesével benyomni, hogy ilyen opciót akarsz, olyat nem, stb. Ilyen forgatókönyvet akár lehet rögzíteni is egy próbagépen (hová klikkel a kedves delikvens a maga módján 😊), ha nagyon nem akarnak rá rendes nyelvet írni (szerintem az unatkozóbbak most is ilyesmit írnak, csak gombnevekkel meg pozíciókkal). És máris mehet fel többszáz gépre ugyanúgy...
Még rosszabb lesz a helyzet, csak már nem lehet blamálni a m£-t miatta.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
pingvin használat fel se merült, még mielõtt vki megemlíti.
Válaszul megjelennek majd a warez-frissítések, a win-userek meglehetõsen nagy száma a Bittorent-hez hasonló file-letöltõkkel fogja betömni a réseket.