27
  • OPM
    lol

én most láttam, szombat esti filmnek tökéletes volt, 1x nézhető...
  • SirLord
    haljuk, haljuk randiguru HUN!!!!!
    mi kell a nönek??
    amit a szövegedböl kivettem az a jo szex és a nagy fallosz....
  • greekboy
    Én megnéztem, nekem teccett, Will Smith hozta a formáját. :)) De egy "kicsit" nekem nyálasnak tűnt a film. Amúgy szerintem az ilyen Eva Mendes típusú csajoknak max. 1-2 hétig szellőzik és nem az van a valódi életben, hogy évek óta nem jár pasival. Szóval ez egy kicsit etetős film. Ja és az is mese, hogy duma meg, megértés kell a nőknek... Túl sokat éltem én ahhoz, hogy lássam mi kell nekik, mire "buknak". :)) Most inkább nem sorolom fel, mert kapnék a fejemre. De! Akik meg azt mondják, hogy jjjjjaaaj nem is igaaaaz, én nem olyan vagyooook, nekem ez nem száááámít, hát azoknak is az kell, csak egy kicsit álszenteskednek. Na elég az észosztásból.
  • winnie
    biztos a néni csúnyán bánt a bácsival.

vagy pedig... khm...
  • TeszteloPontHu
    "melynek három főszereplőjéből kettő kedvelhető is - az pedig talán csak nememből adódik, hogy a női főszereplőt már kevésbé zártam a szívembe"

Ezt a mondatot nem egészen értem...
  • Darth Sith
    én max azért nézem meg, mert előtte megy a Star wars - Revenge of the Sith trailer-je..
  • Dredd
    Jártál már mondjuk Németországban? :D Amit írsz esetleg Magyarországon meg Brazíliában állja meg a helyét, másfelé két (2) hét alatt sem látni egy (1) olyan nőt az utcán, mint eva mendes :D :D :D
  • Cactus
    Na akkor megvárom a DVD-t :]
  • winnie
    jó, ez első része szerintem is nagyon jó volt. meg tény, hogy sokkal jobbak a színészek. de a második bár nagyobb siker lett, nekem sántított sajnos.
  • magus
    én az első részét is imádtam, pláne a színészeket benne, amit ügye nem lehet elmondani errola filmrol, hogy szineszek jatszanak benne:D
  • winnie
    Mi az, hogy jobb mint a Vejedre utok. 1. ezerszer jobb

lol, a VÜ roppant szánalmas volt, szerintem

• Bandee
    nekem speciel tetszett, pedig nem nőből vagyok
  • magus
    eleg sok rossz ponttal indul a film

-a cime az hogy randiguru. ebbol lehet kovetkeztetni
    -Will Smith játszik benne
    -Mi az, hogy jobb mint a Vejedre utok. 1. ezerszer jobb 2. kicsit nagyobb szineszek jatszanak benne mint a "szetlovokmindentmertfaszagyerekvagyok" willsmith.

ugyanmar gyerekek, tanuljatok mar meglopni vmi rendes kritikus oldalrol:D
  • entreri
    hígfos ez a film....
  • Waterhorse
    Nem voltam rá kíváncsi, de a Férjek Gyöngyés fickó felkeltette az érdeklődésemet, már az előzetesekben is, ő abban is "hatalmas" volt:)
  • Csacsis
    A film nagyon bejön a csajoknak! Szerintem még nézhető is és tényleg jó. Nem állítom hogy eredeti, de szórakoztató. Fog a barátnőd, és vidd! A hatás nem marad el!
  • CSOCSO
    eva mendes!! eva mendes!!!
  • valamit
    Jó a nicked :)
  • Cat #9
    na de a sétálóutcára nem ülhetsz ki a barátnőddel együtt csajokat bámulni, moziba meg elmehetsz :)
  • Atomreaktor
    Hát igen ez a "modern" világ és az átvágás. 1500 Ft-ért megnézünk egy jó nőt a moziban. Kiülök a sétálóucára és megnézek 500 jó nőt ingyen és még le is szólíthatom. De az agymosás megteszi hatását...
  • flashX
    Igaz, hogy nagy a stílus illetve személyiség váltás a kettő film között. Persze Will Smith-et szinte csak vígjátékokból ismerjük, szóval nem csoda, hogy nem tetszik az I robot, ha valaki a vígjátékokra van hangolva.
  • morrison
    Namost én elvittem a kedvesem (egy nőt), és mindketten k****ra unatkoztunk.
    Ha én irtam volna a forgatókönyvet én inkább letagadnám minthogy pereljek. Gyakorlatilag egyetlen eredeti ötlet sincs benne.
    Viszont Eva Mendes miatt tényleg meg lehet nézni egyszer.
  • Unreal1942
    Szerintem pont xar film volt, de ez csak az én véleményem.
    Erre meg ha elviszed a kedvesed akkor biztos örülni fog és te sem fogsz unatkozni. Ha csak Eva Mendest nézzük akkor sem :)))
  • enrico
    Rádióban hallottam valamelyik nap, hogy vmi magyar fickó beperli a Hitch készítőit, mert tőle lopták a forgatókönyvet. Jah, és nem Józsi bácsi a tanyáról, szóval szavahihető, forgatókönyvíró a fickó, csak nem tudom a nevét. Erről tudtok valamit?
  • hornbali
    Jah az Én a robot nagyon jó filmje lett, de sztem ez sem rossz, vígjáték.
  • Davidka
    egyetértek.
  • flashX
    Ezt se fogom megnézni. Will Smith maradhatna az I Robot -ból megismert stílusnál.