27
-
OPM #27 lol
én most láttam, szombat esti filmnek tökéletes volt, 1x nézhető... -
SirLord #26 haljuk, haljuk randiguru HUN!!!!!
mi kell a nönek??
amit a szövegedböl kivettem az a jo szex és a nagy fallosz.... -
greekboy #25 Én megnéztem, nekem teccett, Will Smith hozta a formáját. :)) De egy "kicsit" nekem nyálasnak tűnt a film. Amúgy szerintem az ilyen Eva Mendes típusú csajoknak max. 1-2 hétig szellőzik és nem az van a valódi életben, hogy évek óta nem jár pasival. Szóval ez egy kicsit etetős film. Ja és az is mese, hogy duma meg, megértés kell a nőknek... Túl sokat éltem én ahhoz, hogy lássam mi kell nekik, mire "buknak". :)) Most inkább nem sorolom fel, mert kapnék a fejemre. De! Akik meg azt mondják, hogy jjjjjaaaj nem is igaaaaz, én nem olyan vagyooook, nekem ez nem száááámít, hát azoknak is az kell, csak egy kicsit álszenteskednek. Na elég az észosztásból.
-
winnie #24 biztos a néni csúnyán bánt a bácsival.
vagy pedig... khm... -
#23 "melynek három főszereplőjéből kettő kedvelhető is - az pedig talán csak nememből adódik, hogy a női főszereplőt már kevésbé zártam a szívembe"
Ezt a mondatot nem egészen értem... -
#22 én max azért nézem meg, mert előtte megy a Star wars - Revenge of the Sith trailer-je.. -
Dredd #21 Jártál már mondjuk Németországban? :D Amit írsz esetleg Magyarországon meg Brazíliában állja meg a helyét, másfelé két (2) hét alatt sem látni egy (1) olyan nőt az utcán, mint eva mendes :D :D :D -
#20 Na akkor megvárom a DVD-t :] -
winnie #19 jó, ez első része szerintem is nagyon jó volt. meg tény, hogy sokkal jobbak a színészek. de a második bár nagyobb siker lett, nekem sántított sajnos. -
#18 én az első részét is imádtam, pláne a színészeket benne, amit ügye nem lehet elmondani errola filmrol, hogy szineszek jatszanak benne:D -
winnie #17 Mi az, hogy jobb mint a Vejedre utok. 1. ezerszer jobb
lol, a VÜ roppant szánalmas volt, szerintem
-
#16 nekem speciel tetszett, pedig nem nőből vagyok -
#15 eleg sok rossz ponttal indul a film
-a cime az hogy randiguru. ebbol lehet kovetkeztetni
-Will Smith játszik benne
-Mi az, hogy jobb mint a Vejedre utok. 1. ezerszer jobb 2. kicsit nagyobb szineszek jatszanak benne mint a "szetlovokmindentmertfaszagyerekvagyok" willsmith.
ugyanmar gyerekek, tanuljatok mar meglopni vmi rendes kritikus oldalrol:D -
entreri #14 hígfos ez a film.... -
#13 Nem voltam rá kíváncsi, de a Férjek Gyöngyés fickó felkeltette az érdeklődésemet, már az előzetesekben is, ő abban is "hatalmas" volt:) -
#12 A film nagyon bejön a csajoknak! Szerintem még nézhető is és tényleg jó. Nem állítom hogy eredeti, de szórakoztató. Fog a barátnőd, és vidd! A hatás nem marad el! -
#11 eva mendes!! eva mendes!!! -
#10 Jó a nicked :) -
Cat #9 na de a sétálóutcára nem ülhetsz ki a barátnőddel együtt csajokat bámulni, moziba meg elmehetsz :) -
#8 Hát igen ez a "modern" világ és az átvágás. 1500 Ft-ért megnézünk egy jó nőt a moziban. Kiülök a sétálóucára és megnézek 500 jó nőt ingyen és még le is szólíthatom. De az agymosás megteszi hatását... -
flashX #7 Igaz, hogy nagy a stílus illetve személyiség váltás a kettő film között. Persze Will Smith-et szinte csak vígjátékokból ismerjük, szóval nem csoda, hogy nem tetszik az I robot, ha valaki a vígjátékokra van hangolva. -
morrison #6 Namost én elvittem a kedvesem (egy nőt), és mindketten k****ra unatkoztunk.
Ha én irtam volna a forgatókönyvet én inkább letagadnám minthogy pereljek. Gyakorlatilag egyetlen eredeti ötlet sincs benne.
Viszont Eva Mendes miatt tényleg meg lehet nézni egyszer. -
Unreal1942 #5 Szerintem pont xar film volt, de ez csak az én véleményem.
Erre meg ha elviszed a kedvesed akkor biztos örülni fog és te sem fogsz unatkozni. Ha csak Eva Mendest nézzük akkor sem :))) -
enrico #4 Rádióban hallottam valamelyik nap, hogy vmi magyar fickó beperli a Hitch készítőit, mert tőle lopták a forgatókönyvet. Jah, és nem Józsi bácsi a tanyáról, szóval szavahihető, forgatókönyvíró a fickó, csak nem tudom a nevét. Erről tudtok valamit? -
#3 Jah az Én a robot nagyon jó filmje lett, de sztem ez sem rossz, vígjáték. -
#2 egyetértek. -
flashX #1 Ezt se fogom megnézni. Will Smith maradhatna az I Robot -ból megismert stílusnál.