25
  • RpPRO
    Ezert nem rohanok megvenni a nekem tetszo uj alaplapot, ami epp csak megjelent a piacon. Eloszor szepen kinovi a gyermekbetegsegeit, kiforrott bios kerul ra es persze az ara is esik egy nagyot, aztan lehet upgrade. :)

Az az E0-as sorozat igen utos lesz fel ev mulva is.
  • arty
    amugy nekem anno LX alaplapban ugyanilyen bios szivásom volt egy 433as procival... kellett bele egy 366ost rakni, biost frissitenem és utána már ment a 433as ... de ugyanez volt már duron600 -> 1200 esetemben is ... :((((( felettébb bosszanto!!

és akkor a szokásos elrettentő táblázat, nehogy a fenti hir miatt mindenki rohanjon a "megbizható" intelt megvenni ... ;) (komplett rendszer)

higyjétek el, ha erősödik az AMD, nő a verseny, még az intel fanok is jol járnak: olcsobb lesz a proci ...
  • arty
    tehát akkor most végülis ki a hibás? a lapgyártólk vagy az AMD ?

már a 3. témabeli hirt olvasom, de ez PONTOSAN sehol sem szerepelt ... mindenhol sok az ÁLLÍTÓLAG ...

a 105W viszont durva, ez azt jelenti h lesznek gyors dualmagos procik is, lévén 50W-t zabál 1 magos, 2.4ghz a64 terhelve ... én azt hittem azok max ilyen 1.8-2ghz körül mennek ...

Ennyi erővel lehetne olyan hír is, h ÁLLITOLAG az AMD procik 3.8ghz-ig skálázódnak .... eleve inquirertől hirt átvenni, hátnemtom ... volt már mondjuk ami bejött nekik :) néha nekik is lehet SZERENCSÉJÜK ;)
  • Alexease
    "A nem mindig megbízható pletykákat közlő híroldal ..."

Es milyen furcsa, hogy a napokban kezik el forgalmazni az Intel 64 bites cuccat is;)))))))))
  • item
    Bocsánat mindenkitől az OFF ért, részemről ennyi volt!
  • item
    Na erről azthiszem ne nyissunk vitát hogy melyik lappal milyen minőségű tuningot lehet csinálni.
    Amúgy a tuning listát mint 1-1 ig az ASUS lapok vezetik! Ennek bárhol utánnanézhetsz!
  • tehen_m
    Talána azért mert ez egy minőségi hc tuninglap.
  • item
    Kicsit gáz ez nem ?? ABIT OTES HŰTÉS A LAPON... DDD
  • item
    Ház az igazság az hogy a mostani termékeik sem a legjobbak! Már javult a minőségük,de még mindig sok a gebasz velük! Egyáltalán meg minek annyi ventillátor arra a lapra is?? Érdekes mások megoldják venti nélkül is!
  • Akuma
    ezért nem árt az ilyen hír is... jobb az óvatosság és tudatosság, mint a pánik
    majd megy a szervízbe az ember plusz pénzt kidobni, mert nem eléggé tájékozott

meg balasetek is vannak (pl auto) nap, mint nap, mégsem húnynak szemet felette azért, mert mindennapos
  • tehen_m
    Ez sem igaz... pl.:abit Fatal1ty is gyenge minőség?
  • tehen_m
    Miért?
    (számomra ez a hír=0)
  • item
    Mondjuk az ABIT sosem a minőségéről volt híres,érdekes ezek mindíg elbuknak valamin. Az ASUS meg a többi gyártó miért nem kinlódik ilyen gondokkal????
  • item
    Végre valami! Olyan tökéletesnek voltak eddig beállítva az A64 ek. Nem kárörvendés,ne essetek nekem!!
  • tehen_m
    Venice: 90nm, SSE3, jobb mem.vezérlő.
  • Yv@n
    Ilyesmi volt a helyzet :) Azért elég szar lehet, ha az ember fia nem vénásan kapja a netet, és bele fut egy ilyen problémába. Az átlag usernek meginoghat a világba vetett hite :)
  • Akuma
    "hé hawer, vedd már ki a múlthéten összedobott athlon 64-edből a procid, kölcsön kéne adnod egy bios frissítésig... :D
  • Akuma
    kellemetlen lehet...
  • Akuma
    de nem feltétlen a prociról van szó, talán inkább az alaplapokról
  • Yv@n
    Igen, de mint #3ban olvashatod, ilyen is volt már. Ismerősömnek pl. most P4 celeron D-vel.
  • Akuma
    csakhogy itt nem egy hangkártya nem működéséről, hanem prociról van szó, márpedigha vesz az ember egy gépet alkatrészekből (athlon 64 E0) akkor csodálkozik, hogy be sem kapcsol a gépe, így kicsit körülményes lehet bios-t frissíteni...
  • dez
    Jajh, ha régebben mindíg megjelent volna egy ilyen cikk, amikor BIOS-frissítésre volt szükség... Inkább az az érdekes, hogy most már alig kell frissíteni. (Csak nem az Intel szponzorálta eme cikket? ;) )
  • Inquisitor
    "... az Athlon 64 processzorok újabb változatainál kompatibilitási problémák léphetnek fel, és egyes esetekben szükség lehet az alaplapi BIOS frissítésére."
    Mint ha ez újdonság lenne, kb. mindkét gyártó új magos procijánál ez volt.
    Jobb esetben, mert volt amikor új alaplappal lehetett csak megoldani.

És akkor az olyan "finom" kis problémákról nem is beszélve, mint amikor a Creative hangkártya driverek 3 hónapig nem működtek semmilyen Coppermine procival :)
  • Chappy
    KIJAVÍTANI!
  • Zedas
    Hajrá ABIT, csak így tovább...