14
Gizmondo, a 3. versenyző
  • Shadow_THH
    #14
    ja má beugrott, pedig az még tetszett is, de azér kitanulni nem volt kedvem :D
  • Cat #13
    http://www.sg.hu/cikk.php?cid=35119
  • Anubys
    #12
    Passz, abba nem merültem bele különösebben... :)

    A Tapwave cuccos pedig a Zodiac.
    www.zodiacgamer.com
  • Shadow_THH
    #11
    szerintem s60 is kiválló környezet emulálásra. meglepődnél mennyi van
  • Shadow_THH
    #10
    milyen 3-ik?
    akkor kihagyod az elötte lévő 4-et? :) gba,n-gage,psp,ds

    egy csomó kéziplatform megjelent már ezeken kivül (én még valami tapware platform fejlesztési útmutatót is kaptam régen hirlevélben) de mindnek leáldozott, ennek is le fog
  • Anubys
    #9
    Hú, ezt egy fórumon olvastam valahol, ha hülyeséget mondtam, akkor szorri vagyok... :(
  • guardian hero
    #8
    Tényleg fektetett, rosszul emlékeztem. Viszont a képernyő kisebb, mint a GBA-é (átmérőben, nem felbontásban). Amúgy készül rá néhány érdekes, GPS-t kihasználó játék.
  • hzx
    #7
    Ja, nem is annyira játékplatformnak szánják, hanem mobil médiacenternek - mp3 hallgatásra, filmnézésre, SMS és MMS küldésre, GPS marhaságokra (catching?), stb. Ha bírja jól az aksija, PSP helyett bejöhet annak, akinek nem a játék a fő preferenciája.
  • hzx
    #6
    Tudomásom szerint a GP32 -ben nincs hardveres 3D támogatás. Van valami URL -ed? És szerintem nem álló képernyős, még a képen is látszik, hogy fektetett... Ennek ellenére tényleg nem sok jóra számíthat, a Zodiac legalább érintőképernyős és Palm OS5 fut rajta, ergo normálisan lehet PDA -nak használni.
  • Vers
    #5
    szar a designa, kicsi a képernyöje, kevés szint tud, az nvidia gpu egy fostalicska , 3 millio polygon a max , szemben a psp 20 milliojával
    soroljam még?? ....
  • Anubys
    #4
    A képernyőjével semmi baj nincs, a designja az tényleg kaka, az analóg vezérlés hiánya talán nem akkora gáz (bááááááár...), viszont marha drága (kb. 400 USD, ha jól tudom), és relatíve kicsi a játékkínálat (amiből per pillanat egy sincs készen).

    Bár mennyire jó is a hardware, nem fog labdábarúgni. Így járt a Game.com az gameboy ellenében, hiába a touchpad meg az internet és pc-game.com összekötettés, hiába a Resident Evil 2, és a Duke Nukem 3D, hiába a sokkal erősebb hw... Így járt a GP32 a GBA ellennében, hiába a 133 mhz és a hardware-es 3D támogatás a GBA kijövetele után röviddel (bár az emulátor-rajongók máig veszik, hiszen arra az eddigi legjobb kézikonzol :), ez is így fog járni az NDS/PSP ellenében...
  • guardian hero
    #3
    nagyob béna külsőre, pici és sajnos álló képernyő, nincs analóg vezérlés, nem lesz sikeres játékplatform
  • DanielT
    #2
    Na, ahogy elnézem a "Pc-s játékoknak leáldozott" topik hozzászólásszáma megdöntésre kerül! :)

    Egy délelőtt alatt nincs komment :P
  • deep
    #1
    Nem is hallottam eddig róla:D
    Ettől még lehet jó...

    Tele van a fülünk azzal, hogy a PSP így, a Nintendo DS úgy, viszont a Gizmondoról még alig hallottunk - leginkább semmit. A kritikusok szerint azonban akit az előbbi kettő érdekel, az jó, ha odafigyel erre a szerkezetre is, melyet nem mellesleg most dobott be a piacra a Gizmondo Europe. Windows CE, ARM9-es Samsung proci 400 MHz-n, 64 MB memória, SD Slot, digitális fényképező és egy NVIDIA GoForce 3D 4500-as. Mindemelett írhatunk SMS-t, használhatunk GPS-t, GPRS-t, játszhatunk, mozizhatunk és zenét is hallgathatunk. Angliában megjelent, a következő hetekben pedig Európa más országaiban is megkezdődik az árusítása.

    forrás: gamestar.hu