7
-
#7 kiraly! :D -
spR #6 Még az sem biztos, hogy az SCI a tulaj. Csak ők is tettek egy ajánlatot hivatalosan, ami történetesen nagyobb, mint a Bonoéké. -
#5 Alighanem vége a Thief- és Deus Ex-sorozatnak :( Az új tulaj - legyen bárki is - jó szokás szerint kiemeli a jövedelmező dolgokat, és megpróbál ezekből pénzt csinálni: kérdés milyen hozzáértéssel és ráfordítási hajlammal teszi ezt. Előfordulhat az is, hogy másodosztályú FPS-eket kapunk majd félévente, a Tomb Raider pedig egy Tv sorozat lesz, alájátszott nevetésekkel. Vagy a divatos RTS műfajba rakják át az eddig ismert világokat...
Én úgy érzem búcsút inthetünk ennek is. De ne legyen igazam.
-
#4 Valami Update kellene hogy az SCI vasarolta fel es nem bonoek... -
irkab1rka #3 $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
nekik így is bejött a buiznic. -
pemga #2 Ez a "híres pénzéhség" miben nyilvánult meg? Warren-es storyból összeszedtem ezt-azt, őt teljesen megértem miért ment el. Azt is látom, hogy a tomb hogy ment totál szét (igazság szerint story szerint a 4. végén abbahagyták, utána a téma vergődése volt látható). Namost a tulaj az egy pénzügyi befektető, tehát üzemeltetni nyilván nem fogja hosszútávon, teljes manézsment-csere várható, és talán megpróbálják visszacsábítani a fejlesztőket? Akár még jó is kisülhet :). -
#1 Hehe! Érdekes lesz.