14
-
ZUL #14 vagy én vagy a "free kevin"-esek nagyon rosszul gondolnak
akkor a bűnözőket nem kell becsukni?
ha nem tudod megvédeni magad, akkor I.J.(Így Jártam) ?
persze számítógép más elismerem
de azért direkte "betörni" valahova azért az büntetendő ...
...szerintem -
eperg #13 azért ez a biztosito téma is elég gáz. majd ha kipakolják a lakásod megtudod. -
pemga #12 Már nem azért, de mennyit kap azért, ha betör valakinek a nyaralójába? És ha a számítógépére? :).
A biztosító meg nemtom mennyire van felkészülve. Mert pl. lakást v. kocsit be/feltörés ellen akarsz biztosítani csak úgy hajlandó, ha neked ilyen-olyan-amolyan biztonsági felszereléseid vannak, anélkül szóba nem állnak veled. Lehet-e pl. szoftverhibára biztosítást kötni, pl. teszemazt egy MS hibát kihasználó worm miatt elvesznek az adataim. Szerintem ha ilyennel állnék elő egy biztosítónál, minimum a földön fetrengne a röhögéstől. Ha tehát ő nem véd, akkor magamnak kell, az én saját felelősségem, nem? -
#11 ...akkor nem a betörő a felelős, hanem te...
Szerintem igenis én vagyok felelős... Egyébként a biztosító kifizeti a káromat (már ha van biztosításom).
Ugyanúgy, ha illetéktelenek hozzáférnek a személyes adataimhoz a gépemen, csak én lehetek a hibás... miért nem védtem kellőképp...
De ennyi erővel az oprendszer fejlesztői is felelősek lehetnének, amiért lehetőséget hagynak az illetéktelen hozzáféréshez.
FREE KEVIN :))))))))) -
#10 Remélem megússza a srác. -
ZUL #9 akkor ezek szerint ha betörnek hozzád, akkor nem a betörő a felelős, hanem te, mert nem védted értékeid elég jól????????? -
Hegyikecske #8 Hmm, szerintem ne kapjon büntetést a cég a felelös érte h. nem tud egy normális biztonsági rendszert összehozni, kárt pedig nem okozott a cégnek, hiszen az infók nem szivágotak ki., pedig teszem azt - az nekünk csak jó lehetett volna.
És ha egy banknál engem ér kár az ő hibájukból akkor azért az a minimum h, ők felelnek! -
benli #7 Ha veszek egy gumi matracot amire azt mondják, hogy nagyon jó, és később kiderül, hogy beszivárog a víz, akkor elkapom a vizet és felelősségre vonom.És a gyártó aki azt mondja nagyon tuti és azért drága a program, természetesen elbújik a szerzői jogok mögé. Nem fogom én ezt megéreni soha, miért nem a gyártó a felelős, és miért a víz. -
ZUL #6 ha rá akart világítani a hiányosságra, akkor az 1. betörés után fel kellett volna velük vennie a kapcsolatot és akkor talán állást kapott volna és nem pert a nyakába
most próbálja magát tisztára mosni -
Thrawn #5 Ha egy banki rendszert törnének így fel, ahol neked is van számlád és ezáltal téged kár érne, akkor ugye piszkosul fel lennél háborodva? -
dondore #4 szvsz ne ussza meg! ha te felvetelizni akarsz egy vallalathoz akkor betorsz hozza?
menjen anyukajaba es tanulja meg, hogy ha betor es elkapjak, annak igenis kovetkezmenyei vannak. -
#3 Hát igen. Ez hacker és remélem megússza. -
#2 :)))
Maradjunk annyiban, hogy hacker...
nem pedig cracker.... -
#1 remélem le is csukják