GameOver, a nagy átverés!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
dátumot látod? 😄DDD
HyperGames
Szvsz. azért mert torrenten nincs nagyon magyar cucc...

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Dynamic
Annyira szánalmas<#szomoru2>
Tetsuo
1et értek

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

David2

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

ThePartyFace
bocs, te vagy az?^^

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

David2

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

ollie
Így jár aki warezol és még fizet is érte.

Slayerboy
Amúgy nem kéne ilyen warez szarokról beszélni, ha nem volnának ilyen rohadt magasak az árai a játékoknak és a programoknak!<#schmoll2>

Voltam zárás előtt. _______________

Slayerboy
De ha csinálsz egy fizetõs oldalt, akkor jóhogy fizetnek érte... <#banplz><#idiota>

ez így igaz!

Slayerboy
<#mf2>

NeoMaN
<#lama><#wave><#integet2>

Slayerboy
Nem a warez megölésérõl van szó, hanem arról, hogy geci módon csalsz ki másoktól pénzt.(Most attól eltekintve, hogy mekkora láma.<#mf1>)

Slayerboy
<#levele>

NeoMaN
nem zavarna, mert azok a faszok ölik meg a warezt, akik fizetnek érte....

NeoMaN
fix tv

Punkerwork
"Tolvajtól lopni nem bûn..." címszóval? hát ezt neked kell tudni ha téged erkölcsileg nem zavar csináld.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

NeoMaN
Sztem meg jólteszik. Aki ilyen lúzer, hogy fizetne warezért az meg is érdemli....
Én azon gondolkodtam már, hogy csinálok egy games meg mp3 oldalt (fizetõst), ahol a linkek utána faxa kis demókra, tv meg ilyenekre mutatnának. :Ð

Slayerboy
Igaz is.Arról nem volt szó, hogy én, és akárki innen bedõlt volna nekik.És nem is azért beszélünk róla, merthogy átvertek ilyesmivel, csak maga a tény, hogy hogy lehet valaki ilyen, és hogy nézheti ennyire hülyének az embereket.És hogy egyesek ilyen átveréssel keresik a pénzt.És tiszta lelkiismerettel el is költik <#mf2>
Amúgy lehet törölni a topicot, de arra azért jó lehet, ha netán volna olyan, aki épp regelni akar oda, és ezen sorok olvasása után talán nem teszi meg.

fifi
Most itt egy olyan dolog miatt megy a sírás aminek tényleg csak egy vérláma dõl be... Messzirõl lerí a kamu az oldalról, aki megeszi magára vessen...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Punker
nem törlöm, nagyon jót röhögtem ezt az élményt nem vehetem el másoktól 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sephi
Rohely hogy ez a topik erosen a warezolasrol szol de mar egy nap is eltelt es nem turultek. Bezzeg amikor a warez csapatokrol volt szo akkor kemeny 10 peric elt 😄 (az is azert mert a moderator eppen uzsonazott)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ez nem újdonság, gondoljatok cask a suprnova majmolásáról 😊

http://www.lohere.net - a MagyarChan

cSuwwi
de még az oldal neve is találó, és igaza is van: Game Over - Játék vége
Bírnám ha valamelyik jogvédõ okostojás, cég csinálta volna (csak nem torrent keresõ kellett volna, hanem valami kioktatószöveg) 😄DD

shit happens

cSuwwi
aki ilyen ismeretlen oldalnak bedõl és pénzt küld, az meg is érdemli, ez a véleményem <#mf1>
nemigaz hogy nem találtok egy normális fizetõs ftpt, ha ennyire fontos hogy még aznap meglegyen a legújabb játék (persze kapcsolatok nem ártanak hozzá)
a többieknek meg ottvan a torrent, kalózftp, a nyúbiknak (lúzereknek) meg az smsweb. 😊

shit happens

Frank99
ilyen az atw TOP oldalán több is van...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Slayerboy
Igen, általában én is emiatt szoktam, amikor már nagyon kell, és nemtok mit csinálni...nah olyankor használom csak.De csak a Wanadoo-t!<#zavart1>

Bandee1987
Az smsweb nemcsak átverés, hanem kurva drága is....
Legutoljára fél-háromnegyed éve fizettem elõ olyan oldalra, de csak azért mert 1 vmi nagyon kellett onnan.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Slayerboy
<#hehe>

I want to pleease take moe down, yeyeaah.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Slayerboy
Nem mondom, hogy nincs igazad.Én kb. egy félévben egyszer fizetek SMSWEB-ért.És mindig ugyanarra regelek, amiben már megbízok.
Amúgy én sem vagyok híve az smswebnek.<#ejnye1>

te vered át magadat, amikor smsweb-ért fizetsz

Laky
ez lol
az oldalon még linkek sincsenek xDD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

<#violent> <#hehe>
(Én) (Õk)

Slayerboy
Jah.Inkább írok SMS-t kétszer annyiértegy rendes oldalra (pl. wanadoo), minthogy feleannyi pénzért egy ilyen szart "támogassak".De inkább megveszem a boltban! 😊<#vigyor2>

Laky
bithumen irc-n is azt mondják, hogy nem fogják leszedni
az a vicc az egészben, hogy a tárhelyen kb 2 megát foglal a linkhalmaz 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Slayerboy
Írtam az ATW-nek, de szerintem leszarják, hogy mit csinálnak...Nekik is kell a pénz.<#mf1>

Slayerboy
Aszongya:
Az oldal tartalma/nem kamu ami itt van tartalom ezek mind 1-tõl 1-ig az oldalon belül is megtalálható!!!/

Tartalom még nincsen, de Kérni akármit akármit kérhetsz!!! Kikötés csak annyi, hogy ne legyen magyar, tehát semmi köze ne legyen Magyarországhoz!!!De vajon miért??<#levele>
Hogy nem szégyenli el magát az ilyen?

Laky
ki volt az a rohatt aki ezt csinálta?

Filmek megvannak.
Játékok megvannak.

Valahol kell még lennie egy zenés és egy szoftveres klónnak is. <#eplus2><#vigyor3>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

tigeroo
szánalmas...
Slayerboy
Sziasztok!
Ezt nem tudtam szó nélkül hagyni.Ez az oldal egy átverés.Egy torrent keresõ van belinkelve az oldalra, és ezért fizetünk.A nagy szemfényvesztés, hogy egy játékboltnyi tartalom...És mikor belép az ember, akkor döbben rá, hogy a kártyáján lévõ összeg felét egy ingyenes szarra költik...Szánalmas!<#mf3>
Úgyhogy ne küldjetek sms-t erre, mert ez az év átverése!
Hogy lehet ilyen vastag a bõr egyesek arcán??<#violent>Hány embert átverhettek már...Ezért jobb boltban venni, ott ilyen nem történhet meg! 😊