GameOver, a nagy átverés!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Voltam zárás előtt. _______________
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Én azon gondolkodtam már, hogy csinálok egy games meg mp3 oldalt (fizetõst), ahol a linkek utána faxa kis demókra, tv meg ilyenekre mutatnának. :Ð
Amúgy lehet törölni a topicot, de arra azért jó lehet, ha netán volna olyan, aki épp regelni akar oda, és ezen sorok olvasása után talán nem teszi meg.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Bírnám ha valamelyik jogvédõ okostojás, cég csinálta volna (csak nem torrent keresõ kellett volna, hanem valami kioktatószöveg) 😄DD
shit happens
nemigaz hogy nem találtok egy normális fizetõs ftpt, ha ennyire fontos hogy még aznap meglegyen a legújabb játék (persze kapcsolatok nem ártanak hozzá)
a többieknek meg ottvan a torrent, kalózftp, a nyúbiknak (lúzereknek) meg az smsweb. 😊
shit happens
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Legutoljára fél-háromnegyed éve fizettem elõ olyan oldalra, de csak azért mert 1 vmi nagyon kellett onnan.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Amúgy én sem vagyok híve az smswebnek.<#ejnye1>#ejnye1>
az oldalon még linkek sincsenek xDD
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
(Én) (Õk)
az a vicc az egészben, hogy a tárhelyen kb 2 megát foglal a linkhalmaz 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Az oldal tartalma/nem kamu ami itt van tartalom ezek mind 1-tõl 1-ig az oldalon belül is megtalálható!!!/
Tartalom még nincsen, de Kérni akármit akármit kérhetsz!!! Kikötés csak annyi, hogy ne legyen magyar, tehát semmi köze ne legyen Magyarországhoz!!!De vajon miért??<#levele>#levele>
Hogy nem szégyenli el magát az ilyen?
Játékok megvannak.
Valahol kell még lennie egy zenés és egy szoftveres klónnak is. <#eplus2>#eplus2><#vigyor3>#vigyor3>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ezt nem tudtam szó nélkül hagyni.Ez az oldal egy átverés.Egy torrent keresõ van belinkelve az oldalra, és ezért fizetünk.A nagy szemfényvesztés, hogy egy játékboltnyi tartalom...És mikor belép az ember, akkor döbben rá, hogy a kártyáján lévõ összeg felét egy ingyenes szarra költik...Szánalmas!<#mf3>#mf3>
Úgyhogy ne küldjetek sms-t erre, mert ez az év átverése!
Hogy lehet ilyen vastag a bõr egyesek arcán??<#violent>#violent>Hány embert átverhettek már...Ezért jobb boltban venni, ott ilyen nem történhet meg! 😊