X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Az más kérdés, hogy a kézikönyvben ezt elba*ták...
Ennyire nem vészes, de ahogy goyo2 is mondotta vala (ej be szép kifejezés)a szkafanderben lógnál a dokkoló kampón.
Lényeg, amely hajóban éppen ülsz, azt nem tudod eladni magad alól!
Dokkoltatsz egy másikat ugyanoda és átszállsz belé, majd ezután adod el.Vagy elõbb bedokkoltatod amit el akarsz adni és utána te jössz a másikkal.
Az mitöl függ hogy melyik hajobol lehet uni trader? mert pl van 2 tök egyforma super frei delfinem, mk3-asok, 10-es pilotákkal, de csak az egyik tud univerzum traderkedni. Arra rájöttem hogy sima freighter nemtud. Random lenne?
Egy Split SuperTradert! 9500-asra upgradelt raktérrel :D (10ezer valamennyi a max).
1,3 millióért vette volna meg az argon shipyard, 89%os sérüléssel :D
de ellenálltam a kísértésnek, és nem adtam el, és most dõl a lé :D, egyelõre még csak manuálisan, de amint megvan a rang az MK3as tradehez...
Na ez itt a probléma!
Két hajód legyen a shipyardon!Amit el akarsz adni, abból szállj ki és lépj át a másikba!
Az megvaan ahol javítani lehet, de eladni nemtok...
Már nagyon fáradt voltam tegnap, azért nem mentem el érte...
Valóban a Shipyardon kell eladni, de ha sérült a hajó, felajánlja a javítását is.
Sima kereskedés menû (Trade) és ott lehet eladni a hajókat.Ott ahol a gyárakat veszed.
Én nekem csak arról nem volt fogalmam, hogy hogyan kell a "startmezõre" állni, de utána elsõre sikerült.Nem nagy ördöngõsség.
Az a lényeg, hogy megjelölik az ûrben kis kék körökkel, hogy merre kell menned és ennyi.Kis egértechnika meg egy minimális reflex kell hozzá.
Az egyedüli sztori küldetés amikor újra kellett kezdenem egy aszteroida belsejében volt a Yaki kalózoknál.
Na ott nem tudtam, hogy miket kell szétlõni,de másodjára már ment is.
A versenynél mindig kövesd az elsõ hajót, nem kell 100%-san érinteni a CP-ket, elég ha közel mész hozzá, de a lényeg mindig a legelsõ ellenfelet figyeld, hogy merre megy, s kövesd. A lényeg a jó rajt és az elsõ helyezett minél pontosabb követése (nekem igy elsõre sikerült)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Hiszed vagy sem, de el kell érni az aszteroida másik felébe :)
!!!!! SPOILER !!!!!!!
A lényeg, hogy a lézerek ne vegyenek észre, maximum 5x próbálkozhatsz.
Annál a résznél, ahol egy kör alakú bejáratot véd egy lézeres kerítés csak óvatosan.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Igazából nem érzékeltem különbséget 64 és 32 bit között. Talán ennyi hogy jobban akad a lövéseknél, és kevésbé befolyásolj a HUD léte/nemléte az FPSt. Bár ez lehet az új patchnak köszönhetõ, hiszen én még 1.2vel toltam 32biten....
Kár hogy nincs a gémben 64bit support :(. Nah mind1 remélem hogy az 1.3 ittlesz hamarost és végre normálisan fog futni..
A sztori egyszer csak 1 kis hajóba rak és lézer nylábok között kell egy aszteroidában repülni. Csak azt nem lehet kitalálni hogy mi is a feladtat..
Na és milyen ez az új windows? Hopp, lehet hogy ezt nem itt kéne kérdeznem.
Egyébként eléggé szaggat harc közben, mindegy milyen az oprendszer vagy a hardver.
Nálam, amikor Xenonok támadtak vagy 6-7-en, közelharcban idegesítõre lement az FPS.
Odáig fejlõdött a dolog, hogy tökmind1 hogy van e hud vagy nincs, ugyanolyan GYORS. viszotn most eszméletlenül szaggat ha lõni kezdek, szal ez nagyon lol.
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
--Spoiler--
Ja és figyelem azoknak akik a Paranid-nividium os küldinél tartanak!! Az elején mindenképpen valami ocsó hajóban induljatok neki a küldinek, mert néhány küldivel késõbb (egy bug miatt) úgy fogod visszakapni azt a hajót hogy a huljja 0%, én beszívtam amikor centaurral mentem, az a 9 millás javítási kölcség egy kicsikét húzós volt.
--Spoiler--
A kockás piton akár 8m-re is megnõhet, de nekem csak 200 betû helyem van!
bocs a minöségért, de a tga-t átkellett raknom jpg-be és kicsit leromlott a minöség
Tök jol nézett ki, csészealj forma. Poén lenne elkapni eggyet.
Van egy M-es is az alatta lévõ Red Ligh-ban, bár az meg a komplexumot látja el, igaz, rengeteget eladok ott is, de csak manuálisan.
Huhh, hogy én mit szoptam, mire eljutottam idáig...
Csupán tegnap és pénteken kb 2x12 órá játszottam vele, már remegett a kezem, és majdem habzott a szám is mikor abbahagytam.<#vigyor>#vigyor>
De ez az XL-es SPP valami állat!Nem akarok hazudni, de durván 1-2 óránként 1,5-2 milla van a számláján!Nem gyõzöm eladni!Már a harmadik TS hajót állítom be, hogy csak eladják.
Durván 800 k-t csengetek ki a kristályért, amibõl az SPP csinál több mint 50000 egységnyi EC-t.Én normális árnak a 15-16 cr-t állítottam be, úgyhogy lehet keresni rendesen.Ha meg én adom el, akkor 19-20-ért nyomom.
Na de térjünk vissza a Centaurra.Azt hittem megõrülök, mire eljutottam idáig, most már "csakazértból" is megveszem a Mammoth-ot, még pár óra gém, meg egynéhány milla, és meglesz.
Hogy minek azt nem tudom, de legyen egy óriási hajóm is...
Hát elég hülyén néz ki a "cockpit"-ból, kívülrõl szép és elég hatásos is.Végre lehetõségem nyílik megnézni, mit tudnak a brutálisab rakéták és torpedók is.
Egyéb.Javaslom a rakétagyárak építését, nekem nagyon mennek és természetesen az SPP-k.
Kaja az nem nagyon adható el jó áron, csak a Trading Station-ökben, lézereket meg még nem gyártok.Szintén megfontolandó,hogy egyes fajok másodlagos anyagként a másik faj anyagát használják, pl Teladianium a paranidoknak, Bogas az Argonoknak,stb, érdemes egy-két ilyen gyárat átrakni jó messzire a másikhoz.
Pl Bogas Factory Argon szektorba vagy paranid szektorba és így tovább...
A capture már megy, fõleg a Centaurral, itt általában gyorsan kiugranak.Majd kíváncs leszek, mit szólnak a Mammoth-hoz <#vigyor>#vigyor>
May the force serve you well!
a frekventáltabb szektorok belsejében valóban megrokkan kicsit :-)
Szóval megy szépen aztán amikor elér egy küszöböt, drasztikusan lecsökken az fps 15-ig kb...
http://www.f1-info.hu/
Szóval ez ûrszimulátor és nem Mario... Én nem hiszem hogy sokat lehet optimalizálni... max kevesebb hajó, meg az objektumok részleteinek lefaragása... szvsz
Asus P4C800 Delux
SB Audigy2
P4 3Ghz a proci, nem Celeron...
2GB RAM
2x200Gb SATA Winyó
Ati 9800Pro 256Mb RAM
Sejtésem szerint a hangkártya hardveresen levesz terhelést a prociról, illetve a 256Mb RAM-os videókártya lendíthet rajta.
Vagy az is lehet hogy frekventáltabb szektorok belsejében nem jártam még <#vigyor3>#vigyor3>
http://www.f1-info.hu/