X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek nem ingame, ne vegye magára
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
majd veszek új kártyát...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szarul megy. Mindent megpróbáltam, egyszerûen nem játszható. Ráadásul csak a szimulátor megy. Ha rendes játékot kezdek, kifagy. Ha a második, vagy harmadik szimulációra megyek, kifagy. Csak az elsõ szimu megy.
Ráadásul az irányítás sem igazán tetszik... Ehhez talán télleg kéne egy rendes Joy. Node honnét szûjjek? Egosoftos fiúk, hajrá, sok munka van még ezen... <#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused><#rinya>#rinya>
koordináták:
-181 km
0 m
0 m
Kilépsz az északi kapun kb 45 fokos szögben elindulsz délnyugat irányba, kb 188 km távolságban lesz a kapu. legyen a hajón duplex, meg triplex scanner is, és ha látsz goner hajót akár azt is követheted, engem pl egy goner ranger vezetett oda a kapuhoz.
Mingyá megnézem.
Alkohollal próbálom, de azonkívül mindent jólcsináltam
Én ezt nem értem.
Aszongya rakjam be a eredeti CD-t.
Pedig adatkábel meg mindent lehúztam.
Szemétség.
Ha valakinek lesz egy kis ideje naggyából elmonaná nekem hogy mirõl szól ez
a szõveg.Ennyire még nem vagyok perfekt angolbó.
Thx
<#hehe>#hehe>
NEXT GENERATION OF THE X UNIVERSE - X³: REUNION
The Sequel to the award winning X²: The Threat will introduce a new 3D engine as well as a new story, new ships and a new gameplay to greatly increase the variety in the X-universe. The economy of X³: Reunion will be more complex than anything seen in the X-universe before. Factories are being built by NPCs, wars can affect the global economy, NPCs can trade freely and pirates will behave far more realistically.
The Technology
Extensive development has gone into the X³ engine, making full use of DirectX 9 technology, to create dramatic visual effects and stunningly realistic starships. Coupled with the massively enhanced A.L. (Artificial Life) system, X³: REUNION will present players with an ever changing, evolving universe; where a players actions really can shape the future of the universe.
The Feature
Newcomers will enjoy the additions to the already graphically impressive, almost living X³-Universe, while veterans can expect new construction options and an improved physics model.
The Story
What happened so far: While the Argon fleet is stretched almost to breaking point by the continuing attacks from Khaak, a new enemy is stalking the X-universe. What links a mysterious ship with the power to disappear, the ruthless Yaki pirates and a machine left by an ancient species? Its time to strap yourself in, warm up your laser cannon and get some answers.
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
Addig valaki feleljen lécci, hogy mivan azzal a cockpit csomaggal. 😊
Ez mit jelent?<#nemtudom>#nemtudom>
Mennyi az a nem gyors?<#confused>#confused>
Ugye azért nem közelít a diavetítés szintjéhez?
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
Ha fennvan kilehet majd kapcsolni?
Most másolhatom fel újból.
(Nem tudom megvárni az új karimat, egyszerûen NEM BÍROM! Tegnap egész nap DVDket írogattam hogy csináljak helyet, szal MOST felrakom! <#hehe>#hehe><#gonosz1>#gonosz1><#buck>#buck>)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Hajrá, valaki más próbálja meg 😊. Mert jó lenne egy házigazda..
hát mit ne mondjak, 20 kéz kell hozzá és egy izmosabb videókártya
nameg nem ártana egy joy is 😊
A halál csupán a kezdet...
Egy kérdés: az Argonoknál nagyon megy a Bogas. Egy Bogas factorym már van, és igazából duplázni szeretném a termelést, az is elfér még ott.
A kérdés: lehet olyan komplexet csinálni amiben csak két ugyanolyan gyár van (jelen esetben Bogas factory). Nem szeretnék kettõ különállót fenntartani mert:
1. Megint kell két szállítóhajó
2. Eladásnál állandóan kiszúr egymással a két konkurens eladó hajó...
Szóval, megy rendesen ha két azonos gyár termel, és csak 1-1 hajó hozza az energiát illetve adja el a Bogast?
igy mind2-nek mindig elég korrekt gépe van.
Remélem hogy nem lesz gáz a rammal, és minden menni fog terv szerint, de látod, vannak különleges helyzetek. De az biztos, hogy ezen a gépen nem fejlesztek tovább, és eladni sem fogom hogyha újat veszek. 😊
Küldetéslemezrõl én egyelõre nem tudok, multiról szintén semmi.
Rég néztem már erre. Játszogatok már joideje ezzel a kis játékkal (12nap játékidö), de már eztis kijátszottam, nem találok kihivást.. Végigtoltam a küldetést, van 100 millám, sok gyáram, meg egy nagy flottám. Azon kivül hogy szorakozásbol benézegetek a xenom szektorokba nemsokmindent lehet már csinálni. 😞
Lessz valami kiegészitö lemeze? Lehet ezt multiban is nyomni?
Amugy jo tapasztalataim voltak igy visszanézve, a sok negativum mellett is játszato volt a játék.
Jön a karácsony, kiadjuk ezeknek vagy sem?Akarunk még dolgozni idén vagy sem?
Bár ahogy elnézzük, szépen veszik a rajongók még annyi negatív visszajelzés után is, meg ráadásul kitartóak és sok tanáccsal ellátnak minket Egosoftosokat.
Háát, egye fene!Adjuk ki még idén, legyen egy jó év vége a rajongóinknak...
<#vigyor>#vigyor>
Lehet találgatni. Én azért számítok arra, hogy legalább karácsony elött kijönnek valamivel.
Mosmán lassan ideje lenne annak az 1.3-as patchnek.
Segíjjen már nekem valaki legyen oly jó!
Köszönet.