X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudod az a gáz,hogy ha megveszem a Khaak térképeket, akkor egyáltalán nem ugrik már, csak a Khaak szektorba.
De onnan sem akar már kiugrani, azt meg utálnám, ha órákon keresztül üdöznének a szektorukban...
Kisviku!
Írtad korábban, hogy nem tudsz visszaugrani khaak szektorokból. Én ha khaak szektorban shift+j-t nyomok, felajánlja a khaak szektorokat, és legfelül ott van a szektorválasztó, tehát én hálistennek vissza tudok ugrani az X univerzumba.
Meg tudja valaki mondani hogy a Boron SPP M mennyit termel adott idõ alatt?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A tévén is bejön az M1 és az M2 is....hú, na ez már nagyon gyenge.
A perenidek ugyanis úgy tartják, hogy csak az tekinthetõ "normálisnak" akinek legalább 3 szeme ven. Aki nem éri el ezt a limitet, az alsóbbrendû életforma stb. stb.
Szóval ezzel a pereniddel kell beszélni, aki egy bizonyos összegért cserébe elintézi, hogy bányát építhess az adott aszteroidán. Miután felépül a bánya, (ezt nem neked kell felépíteni, automatice felépül oda, ahova kell.) dobj bele egy jó adag EC-t, egy idõ után megtalálják a kristályt, amit így elvihetsz, a sztory meg folytatódik tovább.
Kb ennyi.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Boldog új évet mindenkinek!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
BUÉK!!!<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
Na szal lerántom a leplet. Közel jártatok amúgy, de ez nem ûrállomás csak egy roncs. (Space Debris - Ûrroncs, nem?) A Royal Boron Trading Station azért nem jó, mert még ha egy olyannak lenne a roncsa, de nem gondolnám, hogy Paranid rendszerbe a Boronok betolnak egy tradig stationt. Ezt a valamit kérlekészépen, a Spring of Belief (14;8) szektorban a déli kapunál találtam.
Sajnos jó megfejtés nem érkezett, az M1esek és az M3as kisorsolatlan marad <#beka3>#beka3>.
Más: kaptam egy Logitech gamepadot az X3hoz, de elég csíra beállítani. Valaki nem tud véletlen konfigfájlt? Ugyanis a gamepad drivere nem ismeri autómatice az x3at... <#help>#help>
EL KoNDoR
BUÉK!!<#vigyor1>#vigyor1>
Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok és további síkereket az X3-ban.
<#taps>#taps>
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
Az 1.3 patch óta sikeresen elfoglaltam egy Xeon L-et, de mivel újra kezdtem a játékot, ezért el is adtam, mert nem volt lóvém felszerelni... Vagy nagyon csirke fegyvert raksz rá vagy ultrabrutált, mint az m1-ekre, köztes lehetõség sajna nincs.
http://a-zcomp.eu/
Ugye én nyertem?
Ezúton kívánok mindenkinek BOLDOG ÚJÉVET!!!
Felejtsétek el mára az X-et, inkább a pezsgõé és az ünneplésé legyen a mai nap!
Mégegyeszer BÚÉK!!!<#vigyor2>#vigyor2>
Save: próbáld meg, hogy nem fulscreenben, hanem ablakban futtatod bedokkolsz valahová, aztán ALT+TAB a mentéseidet kimásolod valahová, hogy ha gáz akkor vissza tudd tölteni, aztán kitörlöd a mentéseidet és lemented a gamet az állomáson! <#smile>#smile>
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
A játék kézikönyve nem rossz, de pl. azt mondja hogy Salvage Insurance-ot venni a Terracorp Headquarters-ben lehet, odamentem, de nem volt kapható. Na majd a Goner temple-ben, csak nem akartam nekifogni még a második küldetésnek, lévén hogy már egyszer próbáltam, aztán az aszetroidamezoben meghaltam, mert nem értem el idoben a Goner hajóra, s a szkafanderem kilukadt. 😄
Amúgy BUÉK mindenkinek !
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#nevetes1>#nevetes1>
Salvage Insurance-ot nem kapsz alapból, a Goner Temple-ben vehetsz, amely a Cloudbase Southwest szektorban található és egy darab egy ilyen egy ûrbéli mentést tesz lehetõvé.
Nincs collision detektor, de ha autopilótával mész, akkor magától kikerüli az ûrhajókat, ûrállomásokat és aszteroidákat.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mert nem volt, de azt hittem az Autosave az megmarad, erre kiderült hogy nem ... s volt már egy kis profitom, be akartam dokkolni a Mercury-val egy Equipment Dock-ba, s ott szerencsétlenkedett az Autopilot, erre betettem Seta-t, de akkor sem kapta el a megfelelo szöget, s gondoltam, beállok kézzel, nem vettem észre hogy egy majom gyár közel van, egyszer csak hallom hogy Shields depleted, aztán bumm. 😞
Nem volt Salvage Insurance-om, nem kellene legalább egy legyen kezdéskor ? Viszont nekem nem volt, valahányszor menteni akartam, azt mondta, vegyek. De hol ?
Micsoda majomság... de kurvára élvezem, kár hogy nincs több idom vele játszani.
Van ott 4 vagy 5 asteroida, de valami olyat mond hogy segítség kell.
Most nem tudom hogy mobil bányászatot kell végezni rajtuk vagy mit?
War. War never changes.
Akkor mia az istennnyila? állomásnak álcázott M1es? lol
UI.: Nincs is police licenszem 😛
UI2.: Hát ezzel most nagyon kíváncsivá tettél uyganis a dokkoló kampók miatt 200%ik biztos voltam benne hogy állomás.
EL KoNDoR
Roncs ugye nem lehet mert annak nincs világítása. Vadásznak túl nagy. Hadihajónak túl kicsi, és egyébként sincs hajtómûve se fegyverzete 😛
Szal ide az argon colossusommal 😄DD
EL KoNDoR
Egyébként a második képen mi az a "kondor" felirat?
UI.: Melyik szektor egyébként?
A Sentinel Corp. a TerraCorp mintájára jött létre általam <#zavart1>#zavart1>. Ha már a sztori szerint a terrát fater csinálta, akkor a sentinelt meg én...
Amúgy érdekes dolgot véltem felfedezni pluszban, a kép magáért beszél!

EL KoNDoR
Kis segítség kéne a fõküldiben.
Priest Ringnél mit kell csinálni az asteroidával?
Elõre köszönöm a segítséget.