X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
a xenon küldik pedig véletlenszerûen vannak, akkor amikor belépsz egy adott szektorba eldõl hogy kapsz vagy nem, tehát mindeggy melyik állomáson szálsz le és mindeggy mennyit vagy ott, ha leszálláskor nincs nem is lessz tuti.
A CP patrolok tuti megtalálják és neki is mennek, persze a végeredményt mindenki sejtheti.
Amennyi vért kell izzadni még egy m4-es pilótáért is, 3 elvesztése igen el tud szomorítani. A tuti gyógyszer nekem a szektorban cirkáló Centaur. Simaliba neki egy Cluster.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
- kivették a cockpit-et, ami önmagában röhej, hisz az X sorozat nagy érdeme volt a gyõnyõrûen kidolgozott, élõ(értsd nem csak egy háttér, hanem mozgó belsõ, ahol az ember tényleg úgy érezte magát, mintha benne ülne)cockpit
- nincsenek station animációk: a hajóból eddig se lehetett kiszállni, de legalább dokkolásnál ugy éreztem magam, hogy valahova megérkeztem és nem csak egy helyen megállok, hogy feltankoljak.
-túl sok egyszerûsítés a repülésben, értem ez alatt, hogy gyakorlatilag az autópilóta mindent elvégez helyettünk. Pedig annak idején(x-beyond, -tension) mennyire örültem, amikor végre futotta egy dokkoló computerre.
stb, stb... Amitõl ez a játék jó azt nem magának köszönheti, hanem elõdeinek. Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett, csak eléggé elszontyolodtam azon, hogy az egosoft is megadta magát ennek a rohadt profint orientált piacnak.
Next PC upgrade: 2022
"Jut eszembe XI küldetésbe elég könnyen bele lehet futni ha a következõ stratégiát alkalmazzátok. A gépagyû xenonok mindig a saját szektorukkal szomszédos rendszerbe mennek ugye? Namármost feltankolsz EC-vel és a Xenon xektorokkal szomszédos szektor MELLETTI v. max kettõvel arréb lévõ ugyanolyan fajhoz tartozó szektorba becsörtetsz és bedokkolsz a legközelebbi állomásra. Mind1 melyikre. Szerintem már a rendszerbe ugráskor eldönti a progi,h lesz-e Xenon küldi v. sem. Szóval bedokkolsz...ha semmi, akkor lehet ugrani a kövi szektorba mert itt a többi állomáson sem kapod meg a küldetést. Van 1 pár szektor lehetõség küldetésre vadászni míg elfogy az EC-d és nekem igen ritkán volt,h legalább 1x ne kaptam volna missiont.
A kövi szektorokban érdemes keresgélni:
HOL: HOVÁ KÜLD: FAJ:
Ianamus Zura Eighteen Billion Teladi
PTNI HQ Scale Plate Green Teladi
Omicron Lyrae Black Hole Sun Argon
Family Njy Thyn's Abyss Split
Ocean of Fan. Menelaus Paradise Boron
Family Z'rt Zrt's Domination Split
Ez utóbbi még csak 1x adott küldetést tehát mondhatjuk,h ez ritka, de ha a többi lehetõséget végigugrálod igen nagy a valószínûsége egy Inváziós küldetésnek. Jó vadászatot ! 😊"
Tapasztalataim szerint szektorfüggõ a szaggatás. Függ az állomások és az aszteroidák számától. A hajók száma nálam annyira nem zavar be.
Kérdés: Az TL-em belsejébe beraktam pár vadászt védelemnek, hogy lehet beállítani, hogy ha megtámadják, akkor kirepüljenek és megvédjék a TL-t?
A salvage modban néha összefutok olyan hajóval hogy ,,A salvager" ez ugye mentõhajót jelent. Piros a hajó piktogramja. Ez most konkurrens mentõ hajó amit ,,illik" kilõnõm?
Ahogy én kivettem a játékmódok között eggyetlen apró külömbség van, az pedig te vagy.
Elvileg a világ ugyanaz, semmi sem erösebb, okosabb meg ilyenek, hanem mindössze a te kezdöhajóidban, kezdötõkédben van eltérés.
Ez a sztori mód 3 fokozatára igaz csak, mert a másik 3 játékmódban (off campaign) ahogy néztem még a kezdö reputációdat is megpiszkálták eggyes fajokkal. Elvileg mindössze ennyi az eltérés.
marha mérgesítõ tud lenni.
Itt a hatósugara nagyobb, meg az ára.Mindkettõ megmutat mindent, csak a simának kisebb a sugara.
Az oké, hogy az adv az fejtettebb, de ez miben nyilvánul meg?
Megéri a dupla árát vagy az alap is elég a kereskedéshez?
Most csináltam azt a küldit amikor egy drone-val kell navigálni egy böhöm aszteroida belsejében, tök fun ... nem mondom hogy tökéletes, mert néha a fényviszonyok kissé idegesitöek voltak, de egyébként semmi hiba nincs benne, nagyon jól kitalálták 😊
A legkissebb rangú flottaparancsnoknak is 19 hajója lehet azt hiszem meg a sajátja, ha két mammutot tennék bele 8-8 hajóval meg mondjuk két M6-ot az elég ütõs meg mobil flotta lenne nem? Jah más, a Xai supportot nem próbáltad? mennyire hasznos, mit szállít a flottának? megéri?
a kereskedelem csak egy szintig hoz reputációnövekedést, utána belassul a dolog, legalábbias nélam. Úgy hogy most a Centaurral portyázom állomásról állomásra.
A másik, hogy minek ennyi?
Szépen kidolgozták.
Azért én is megnézem.
Ja, a kalózok unknown objectjei jól jönnek, ha kifogyok belõle elég pár õrjáratot elfüstölni és máris van 6-7 db.<#eplus2>#eplus2> Mondjuk a 4 bhept + 4 Mass driver nem engedi õket kiugrani a hajóból.<#levele>#levele>
Örülök,h a Bétában ezt már javították bár még nem próbáltam, remélem minnél hamarabb kint lesz az 1.5-is.
Nálam nagyon gyér az ellenséges tevékenység. Alig van kalóz, Xenon meg Khaak meg alig alig. Tudom, hogy menjek be egy szektorukba majd lesz nemulass, dde azért mazochista még nem vagyok.<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>