X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Vision. One Purpose.
Meg is vettem a centaurt, de elsöre kicsit csalodás. Az érdekelne ki hogy állitotta be, és fegyverezte fel? Mert én 1. re hátra BPAC és rakéta védelem. oldalra AHEPT és attack my target. elöre pedig 4db BHEPT és 4db BPAC, persze nem 1xre tüzelnek. de ha elfogy a fegyverekhez az energia, akkor onnatól már nem is regenerálodik, mivel valamelyik oldalsó ágy tutira mindig tüzel.
Ráadásul nagyon gyengén manöverezik 😞 szoval érdekelne egy jo kombo.
Illetve, hogy a protekt my ship az tulajdonképpen mit is csinál, rakétára is lö?
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
remélem ennek nem 100 megás mentés fáljai lesznek 😄
az x3 mentései már kcisit marha sok helyet foglalnak 😄😄😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ha egy két ezrek lennének a játékok megvenném de még 20 dolcsit sem adok ki rá egy két játékot már vettem 2 héten belül szément az eredeti lemez aztán mehettem panaszkodni hogy szar a lemez mert magátol nem jön fel a folia buktam a pénzt meg mivel nem csak a feljesztö kap hanem egy két ingyen élö senkiházi akik közhasznu szervezeteknek nevezik magukat is kapnak belöle igy meg föleg nem veszek eredeti cuccot
Mindamellett tényleg a legkorrektebb hozzáállás az, hogyha tetszik, akkor illik megvenni. Csak szerintem ne csesztessünk másokat 😊
Történetesen ez a játék kemény 20 euro, pontosabban 19,95 (sõt nem egy mostanság megjelent program is ebben az árkategóriában kategóriában mozog). Az meg igencsak messze áll ám a 15000 HUF-tól.
Plusz az eredeti játékokkal szinte sosincs baj ha netán patch jön ki vagy egyéb változások történnek. Extrákat is jelent sokszor az eredeti játék (ingyenes letöltési lehetõségeket, kiegészítõket kedvezményesen vagy akár ingyen nem egy esetben).
Ja és Devil. A proci nem fog jelentõs javulást hozni. Erõsebb videokártya kell csupán és elõrébb leszel. Meg a RAM beruházások is jobban megérik mint egy procifejlesztés. :-)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Úgyhogy a 15-ezer forint ezzel kapcsolatban erõsen urban legend....
Vegyük alapul, hogy nagyon sok ember egyetlen hétvégén diszkózás közben lecseszik legalább egy 10K-t... de ha piantballozni megyek azt sem úszom meg egyhétvégén 10 ezerbõl... töltény plusz marker + ruhabérlés..
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
amiket leszedtem hozzá müködik egy két más játékkal szemben crackel is szóval nekem tökély azon felül hogy néha lefagy
athlon 64 3200+ kett egy 3500+ ra cserélve 😄 jobbm ajd akkor lesz ha lesz pénzem egy 4800+ ra
nameg eljátszok néha azzal hogy amiket jo drága fegyvereket megtermel a gyár egy Mammoth ba berakodom aztán eladom a hajot igenszép pénzek jöttek össze belöle 😄
De hogy a fenében fordul úgy mint egy nova? Az valami 70 akárhány százalékos rudderrel rendelkezhet, a Tyr meg normál esetben 5 körüli értékkel vagy még kevesebbel. Ehhez legalább 200-as overtuning kéne. A sebességhez meg ha jól emlékszem elég lenne egy olyan 15-20-as is.
ööö mit mondtok rá hogyha aztmondom hogy a Terran Tyr-em már 172m/s megy? és ugy fordul mint egy nova? 😄
Fire
Némely modban van lehetõség azonban ilyen gépek vásárlására kalózoktól vagy vannak valóban olyan scriptek, amik minden hajóra lehetõvé teszik annak megszerzését. Szóval nem csak Khaak, de akármely faj bármely hajója megszerezhetõ, ideértve az M1 és M2 típusokat is.
Scriptet meg az egosoft scriptekkel foglalkozó forumában találhatsz. Van olyan fórum, ahol az elsõ hozzászólásban az összes script fellelhetõ linkkel és letöltési lehetõséggel.
Hossszan és sokat olvastam az EGOSOFT fórumán a Kha'ak hajók elfogásáról X3-ban. Nagyon sok a humbug, meg a ködösítés... valaki azt írja lehet (sõt el is fogtak, amit szvsz nem nagyon hiszek el), sokan ragaszkodnak ahhoz a verzióhoz viszont, hogy csak scripttel. Most akkor mi az igazság? (vagy az csak odaát van?) Jómagam órákat töltöttem egy fighter "szeletelésével" hero harci ranggal, de semmi. Lehet vagy nem? Ha nem, akkor hol találhatok scriptet, ami ezen segít?
Fire
DeviloftheHell:
Ez a belinkelt fórum csak egy kérdésre épül. Semmi garancia nincs rá, hogy bármi meg is valósul majd. Csak valaki kíváncsi volt, hogy mit szeretnének a fórum látogatói. Nem a készítõk kértek véleményt, amit majd hivatalosnak vesznek és eszerint cselekszenek.
Meg a moduláris hajózásos dolog gyakorlailag Darkstar One hangulatú lenne. Ott van ilyesmi. :-)
Elég ha oldalt, elöl és hátul vannak PPC ágyúk. Felülre alulra menjen csak az M6-M5-M4-M3 vesztét okozó, gyors és veszélyes Flak.
A befogott célra való lövésnél persze hogy nem lõnek rá a célra azonnal az ágyúid. Egyrészt ha szemben állsz vele, akkor pont nem látod mire lõnek az elülsõ ágyúid. Az oldalsók ekkor nem lõnek, mert nincs a lõvonalukban a cél. Ezért õk a legközelebbi egyéb célpontot lövik. Meg azt se felejtsük el, hogy a csatahajók mérete igencsak nagy. Szinte már elgázolod vagy ténylegesen is elgázolod a célt, mire minden ágyúd mûködésbe lép, mert úgy vannak szétszórva a hajón, hogy mindenhová jussanak. Bizony még a hátsó harmadra is juthat elülsõ tûzvonalú ágyú bizonyos hajótípusoknál. Ezek meg addig nem lõnek, míg nekik is lõtávba nem ér a célpont. A hajók távolsága meg a géped orrától van mérve...
Plusz a NAgy ágyúk veszett lassan fordulnak rá a célra, ezért amíg be nem fogják azt/rá nem állnak teljesen, nem nyitnak tüzet. Ezt is kalkuláld bele.
De ha nem megy a felderítés, akkor javaslom a legjobb radar és néhány advanced satellite beszerzését. Ezekkel jól fel lehet deríteni és így is tartani a rendszereket.
angol tudásom nekem sem a legjobb de fejlödik a forumra irni nem tudok ugyan de elolvasni bármikor hogy mit irnak de nekem fog majd tetszeni a moduláris hajok és az állomások plus pajzsok plusz hajtomü plusz ágyuk plusz generátorok aztán egy hajoval a legvégére levadászom az egész univerzumot 😄
amugy mi lenne ha az argon one-t leszedném?
Kérdés: A kalózokkal lehet javítani a viszonyt? Hogyan? És ez befolyásolná a viszonyomat az Argonokkal pl?
két oldalra 16-16db gamma photon felülre hátulra és alulra meg beta HEPT ágyuk vannak rakva azoknak nem tudom a számát fejböl de van amikor minden ágyu a nagy hajora lö van mikor csak a fele van hogy minden ágyu egy szaros kis m5 ös 200 as sebességü vadászra tüzel de addig nem érdekel amig 10% alá nem megy a pajzs mondjuk amint elkezd fogyni rögtön nyomom rá a energia cellás rásegitést 😄 szoval kb 3 sector ugrás és pár gyilkoslás után megyek vmelyik SPP hez és veszek 4000 energia cellát ami még befér a hajo rakterébe
Devil:
Állítsd be a nagy ágyúidat (GHEPT) hogy az általad kijelölt célra lõjjenek. A kisebbek és a Flak cannonok meg attack enemy és hajrá. A veszélyes célpontot kiválasztod és löveted a legdúrvább ágyúiddal. Csak vigyázz, hogy csata után átállítsad, mert olykor ha befogsz egy célpontot, mondjuk dokkoláshoz, akkor azt is megsorozzák az ágyúkezelõid. :-)
én kicsit sokárra találtam meg ma unatkoztam aztán egy xenon vadászat után mentem felfedezni a kedvenc kis terran hajocskámon és meglátogattam egy khaak sectort is
hát épp hogy kitudtam jönni két m2 es kapásbol az ugrás helyénél várt és még egy rakás kissebb hajo de nem ám a nagy hajokat kezdte löni a hülye ágyu hanem a kicsiket elöbb 😄 photon ágyukkal 😄
a khaak sectorok cimei megvannak egybe benéztem ki is tudtam ugrani onnan 9GJ pajzsbol maradt 2 mire kiugrott
nade most élvezem a vadiuj joystickot és állitgatom kényelmesre a gombok beosztását a saitek evo joystickon 😄
A shield power generator meg valóban csak a pajzstöltést befolyásolja. :-)
Gondolom a Shild power generator csak a pajzsok visszatöltödésének sebességét befojásolja.
Devilofhell:
Keresd a BBS-eken a kereskedõket akik eladják a Khaak szektorok helyét. De vigyázz. Ha beugrasz nem jössz ki többé onnan. Nem azért mert esetleg lelõnek, hanem emrt nem mûködik kifelé a jumpdrive. Legalábbis akik próbálták, azok ilyen nehézségekrõl számoltak be.
Ha meg ilyen lazán írtogatod kifelé a szektorokat, akkor javaslom feltenni a a Race response fleets scriptet, mert ez jó kis színt visz a játékba. Ha egy szektort megtámadsz, akkor az adott faj bizonyos hatótávon belül tartózkodó hadihajói azonnal beugranak és támadnak, plusz ha nagyon erõs vagy, jönnek a szövetségeseik is. Kifejezetten nagy csatákat lehet így lezavarni. :-)
Ja és persze megnehezíti az adott faj szektoraiban a hajószerzést is, mert ugyanígy reagálnak a békés kereskedõk támadására is, csak persze kisebb erõkkel jelennek meg a rend marcona õrei.
én is meglátogatám szülö bolygom de remélem kapok a játékban koordinátákat a jumpdrive hoz mint a 5 khaak világhoz na oda egy 20 hajobol állo flottával fogok menni csak legyen 20 szor 400milliom 😄
És vissza lehet valahogy jutni a Földre? (a kapu ugye megvan cask szét van rombolva) 😄
Jah és tudom, fura (hülye) kérdéseim vannak 😄