X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok nagy aszteroida,silicon és ore, nagy yield-esek, KELLEMES ZENE a szektorban <#vigyor>#vigyor> üres, jól védhetõ, ellenség nem jön be.
Itt van most 5 Complex-em, nagyjából 18 gyár.Egy nagy XL-es SPP, fegyver és pajzsgyárak, kajaüzem (három faj kajái), önellátóak, TS hajókkal kereskednek egymással.
A szektor közepénél van a HQ, közelben semmi, jól elfér minden,bedokkolva az összes TL+1db M2-es(ez javítás alatt) 2 db M2, 2 db M6 védi a szektort.
Megvan az összes TL,mindegyikbõl egy.Fullosak,teljes hangárral.
A Split M2-t kivéve van mindegyik M2-bõl egy darab, fullosan.
Van egy Colossusom 60 hajóval a hangárban és most fogok venni még egy vagy két M1-et.Aztán elég lesz.
De lehet, hogy inkább gyártok magamnak, csak ahhoz elõbb megvenni, szétszedni, kivárni a gyártást, így inkább veszek.
M6 már kicsi hajó, fogalmam nincs mennyi van és milyen, de asszem azokból is betankoltam mindegyik fajnál.
Most mán én is a HQra gyúrok, már csak a TradingStation kell, de most csak kb 11 millám van, mert 5 millát eljótékonykodtam a Boron királyi Spaciflie védõ alapítványnak. Igaz, hogy hogy, queen's Protectorate, vagz mi lettem, 83%on, ami azért nem roszz, De így elég sovány lett a kézpénzállományom.
A hajóelfogásba is kezdek belejönni, tegnap fogtam két novát, 1 falkont, két herriert, meg egy xenon M-t. úgy tûnik, hogy az M az egyik legjobb m4. cáfoljatok meg, ha gondoljátok. 4x5 mega pajzs, meg megy rá pulzbímemitter is. aminek mongyuk a lõtávja nem az igazi, de pl. 20 M csapatban azért már tudna alkotni. ezeket majd beszórom a HQba, oszt csináljon terveket.
Ki hova rakta a HQját? Én MidnájtSztáron gondolkodom, nekem az a szektor szinte már szakrális jelentõséggel bír, X2ben ez volt az elsõ UNKNOWN szektor amit megtaláltam. nagy öröm volt, meghát ott van egy 102-es ore aszteroid is.
próbáltam frissíteni az Xscript installer-t valamint a Xship-est is. a program saját update-jével próbáltam, letöltötte a megfelelõ fájlt - mindkettõnél van újabb verzió - elkezdte telepíteni, de mikor a végéhez ért, akkor azt dobta ki, hogy nincs korábbi verzió telepítve, nem sikerült a mûvelet. (?!)
ilyenkor mi van? szedjem le valamilyen oldalról és úgy telepítsem? esetleg szedjem le elõtte a régi verziót?
ja és magát a script-eket is frissítettem, ezzel gond nem volt, de volt köztük olyan amit nem lehetett, mert invalid-ot írt ki és teljesen kifagyott a progi.
The Matrix has you...
X universe Home, sweet home
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
A Xenon K-nak csak 6 gigás a pajzsa (ha jól tudom), miíg egy Titannak vagy egy Raynek 8-9.És így is a gép nyer...nevetséges.
A szaggatás...hát igen,de nem mondod, hogy 8800 GTX-en is...meg is õrülnék...
Viszont utána egyesével ugrálnak majd vissza a xenon cstahajók és ha nem vagy a szektorban két titánból is ûrszemetet csinál hála a gép csudajó eredményszámításának. Ha bent vagy a szektorban akkor semmi se marad a xenon anyahajóból.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Itt nem bántom egyik fajt sem a kalózokon és a Xenonokon kívül.
A Khaak meg nem nagyon jön át,így én sem megyek hozzájuk.
Arról nem beszélve ,hogy semmilyen fegyverrel nem tudsz a Khaak Destroyerek ellen menni, max egy Teladi Phoenix-el és/vagy sok vadásszal.
A Phoenix a gyors pajzstöltésével és a 10 Gj-os pajzsával nagyon ott van a szeren.
A Xenon 347-be visszajöttek mindig és asszem ott volt nekik egy Shipyard.
Ott elég brutál dolgokat mûvelt a gép.Volt olyan, hogy visszarakta a nagy nehezen kiírtott 30-40 M1-M2-t plusz a kisebb hajókat a szeme láttára egy(!) másodperc alatt!
Itt talán el lehet érni e totális elsöprést, ezt egy-két Xenon szektorban már tapasztaltam, de a 347-es itt is védett erõsen.
És a Splitekkel fogom kezdeni <#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
Durva vagyok mi? Én azt próbálom elérni csalás nélkül, hogy annyira önellátó legyek, és betartalékoljak mindenbõl annyit, hogy a kereskedés nélkül is totális háborút inditsak valamelyik faj ellen. Persze elõbb teljesen kiirotm a xenon, kalóz jószágokat. Aztán elkezdem utána kezdem elõlrõl a .7 XTM-el.
<#violent>#violent>
Sajnos tök kevés idõm van rá. Heti kb 2-3 óra. Most tesztelem hogy pl. titánnal hogy lehet gyalulni khaakot m1-m2, úgy hogy nem ülök bent, de bent vagyok a szektorban.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Nagyjából olyan ez a játék,mint egy drog.Rászokni könnyû, leszokni nem annyira.
Mivel az ûr világa jelen pillanatban az ember számára elérhetetlen, ezért legalább az illúzió legyen meg.Nem én vagyok az egyetlen, aki szeretné felfedezni egy új világ titkait,kalandozni az ûrben, megismerni más népeket vagy egyszerûen csak vonzza ez a hangulat.Soha nem fogunk eljutni ide (legalábbis nem a mi életünkben), legyen hát lehetõségünk csodálni és könnyes szemmel figyelni az X világának alakulását.
S ki tudja,lehet, hogy mások meg a sikerélményeiket szeretnék ebben a világban kiélni.
Azok a gyönyörû bolygók,világok,csillagrendszerek, és az a hozzátartozó zene,amiért külön köszönet a szerzõjének, egy olyan fenomenális világba kaluzolja el a látogatót, amit nehezen felejt el.
Itt könnyebben eléri az ember (játékos) a célját, mint a valóságban.Az álmaimat sikerült megvalósítani, a céljaimat elérni és ez nagyon jó érzés.Kár, hogy az egész valótlan és egy illúzió.De akkor is szép.
Szenk jú veri máccs!
Már épp kerestem, melyik kategóriába tartozom...
Én lemondottam anno arról a (szintén) megtiszteltetésrõl, hogy jómagam lássam el a topic Admin-ját, mivel az egy felelõsségteljes beosztás és ráadásul cserben hagytalak Titeket egy jó idõre, így nem én érdemlem meg azt a posztot, hanem inkább Téged javasolnálak/javasoltam.
Én csak azért vagyok itt, hogy segítsem az újakat/régieket és azt hiszem egy fórum errõl szól.Hál'Istennek, hogy itt egy normális csapat van eme témában.
The Matrix has you...
-aki gyakran benéz, de keveset dumál az játszogat;
-aki gyakran jön, és sokat kérdez/válaszol az aktívan játszik;
-aki mindennap itt van és túl sokat dumál az fórumozik;
-aki ritkábban jön, és sokat kérdez/felel, az aktív játékos
-aki alig néz be, mert mindig játszik, és akkor is csak olvas, az megszállott
-aki évente csak egy ciklusra néz be, de akkor mindent kipróbál és mindenre válaszol az kisviku
<#nevetes1>#nevetes1>
Ergo könnyen kiszámolhatod hogy mit mennyi idõ alatt és cuccból tudsz legyártani.
Megkeresem és megosztom veletek.
Engem is érdekel amúhy a DDRS mod. Használja valaki? Az a helyzet, hogy az Xtended .7 miatt nem valószínû hogy ujrakezdem az egészet.
Sikerült.
Még egyszer THX!
És ahhoz mit szólsz, hogy én utoljára 2006 Februárban léptem be a játékba?
Persze kivéve az elmúlt két hetet...
Úgyhogy, mostan belépek, és jáccom egy szépet.
Igaz arra már nem emléxem,hogy hogyan kell a script editorba belépni, de majd rájövök.
Amaro oldalára próbálok reggelni, és most jön a nagyon okos kérdés:
Mi az az avatar? Õt ugye meg kell adni mert vörös csillagos!
Szóval akkor plíz help hí, addig is megpróbálom feltolni ezt az Assasin Guils scriptet, és ha futtatni is képes leszek, na az lesz a szép világ.
Egy Pyhton-t pedig 1-13:43 alatt szed szét. Ami szerintem azt jelenti, hogy 1 nap és 13 óra alatt.
Én is AFAA+PPC párost használok az M2-nél. Az a legjobb :)
Tehát venni nem lehet,csak találni.Nem mintha szükségem lenne rá, de szívesen kipróbálnám.
Az eddigi legjobb fegyverpáros (persze csak M1-M2-nél) a PPC+PSG vagy AFAA+PPC.Persze,ha egymás mellett vannak egy ágyúsoron.
Tegnap volt szerencsém a PPC+PSG párost még jobban tesztelni,azaz, végre fullon van az Odysseus 14 db GPSG-vel és a többi Gamma és Beta PPC.
A hatás fenomenális,ahogy leírtam.Óriási hátránya, hogy kizárólag ellenséges szektorban használható, a PSG miatt.De ott viszont mindent el lehet pusztítani.
A tûzgyorsaságban meg határozottan nagyobb sebességre emlékszem az általad írtnál. Nem egy PAC de elég gyors. És ami fontosabb, hogy a lövedéke is gyors így könnyebb célra tartani vele mert nehezebben tud kifordulni a célpont elõle.
A kiugrálást meg sosem néztem ezzel a fegyverrel. Fõleg, hogy nagyon kevés kis hajó van amire ez a fegyver rátehetõ (pár M3-as). Inkább a nagyokra (M6 és nagyobb hajók) megy fel elõszeretettel. Plusz ha sok ilyen fegyvere van az embernek, akkor a gyengébb hajókat egy pillanat alatt lekapja, de ekkor a saját lézer energiáját is alaposan amortizálhatja.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Támadó M3-as és egyéb gépek rémálma lehet, mert míg lõsz, tolod magad elõtt a célpontot és nyugodtan távolodhatsz a többi ellenféltõl. Kinyírod a célpontodat, majd mehetsz rá a következõre. Nem kell össze-vissza forgolódni egy dogfight jellegû harcban.
Venni nem lehet, csak találni az ûrben lebegõ konténerekben (de csak a 2.0.0.1-es verziótól fölfelé, azaz a Bala Gi-s küldetéseket tartalmazó frissítéssel jöttek be ezek a fegyverek).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Eszembe jutott még egy kérdés.
A Tractor Beam-el komplexumokat is meg lehet mozdítani vagy csak sima állomásokat? Õszintén megmondom eleddig nem használtam, kivéve a Bala GI's küldetésben.
Okés.Én is vettem egy TL-t, egy Elephantot, mert olyeanom még nem volt, így megvan az összes TL.
Most kellene mindegyikbõl még egyet vennem és szétszedetnem...de sírva fakadok.
Concussion Imp. Gen. : Én a Yaki sectorban láttam az ûrben lebegve(konténerben) , asszem kettõt. Ha tévedek akkor bocsi.
Eddig csak vadászok vannak, pl 1 db M3-as kábé 30 perc, M4-es 16-18 perc, M5-ös 8-11 perc.
Veszek most még M6-ot és TL-t, hogy aztán szétszedessem õket (sírni tudnék),de hát kell a tervrajz.
Oszt ha már ott tartok, hogy M1,M2-t szereltetek szét, akkor táblázatba foglalom az egészet.
Elõször is, hol lehet kapni a Concussion Impulse Generator-t?
Kerestem az összes EQ Dockban,a spéci állomásokon (Boron Research,Argon HQ,Goner Temple) és nincs.
A másik, miért esik vissza az elismertségem egy szintet egyetlen kib*ott Paranid hajó "véletlen" lelövésekor?
A helyzet, hogy végre legyártódott (hû,de magyaros) 8 db GPSG és ráraktam az Odysseusomra,amin csak hat volt eddig plusz a PPC-k.
Bementem egy kalóz szektorba és elfogott a röhögõgörcs,mikor láttam, hogy semmit sem tudnak tenni ellenem.Nem viccelek, durván 120-150 hajót írtottam ki alig fél óra alatt,ebbõl kb a 9-10%-a adta át a hajóját.Szereztem 5 Falcon-t és 4 Nova-t, úgy hogy semmit sem csináltam.
Ekkor jött közbe az a sz*r kis Paranid kereskedõ, aki nem volt elég óvatos és hát elhunyt.Ekkor leesett a rangom egy teljes szintet!
Jó lenne továbbá, ha a HQ egyszerre több hajót is tudna gyártani, mert így baromi lassú.Ja és adhatná persze teljes fegyverzetben is...
itt minden fontosabb dokumentum, program megtalálható. neked speciel az Xship Manager nevû kell, de tudom ajánlani a Script Manager-t is, ezzel olyan kiegészítéseket tudsz a játékhoz hozzáadni, amelyek a játékot magát nem változtatják meg, de számos hasznos funkcióval gazdagodik.
jó játékot.
The Matrix has you...
1 év után ismét elõvettem a játékot... Láttam hogy vannak hozzá Addonok, ezek közt is ami nekem a legjobban tecccik a Battlestar Galactica jön be.
leszedtem egy fájlt minek a kiterjesztése *.xsp Ezzel a fájlal mit kezdjek? Milyen orgival tudom mûködésre birni?
ui: Kerestem volna a fórumban...de azon része nem mûxik nekem :S
Jaffa Kree!
Szerintem is nagyon jó dolog, hogy kirakod oldaladra.