X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kockalovag
Keresel egy Shipyardot, bedokkolsz, trade es felul egy zold mezoben megjeleni a hajod. Ezutan mar javithatod is...mar ha van penzed, sajns igen draga, foleg az elejen mikor meg nincs tul nagy alaptoked <#szomoru1>

Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb

Meg tudnátok mondani, hogy tudom javítani a hajóimat?

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Én ilyen koordináták alapján kerestem, de nem találtam egy darabot sem! Egyébként valamiért a sector közepére vezet a move to coordinates parancs
hiába írom be a pontos helyet.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

XTM nélkül se könnyû éppen. Egy aknamezõ kellõs közepén van, és nem látni, hol van akna.

RJoco
Az Ashley FAB nekem is hiányzott nagyon. Az XTM-hez nem tudtam felrakni - XFP-vel ment. Most sem todum, hogy kell XTM-hez. A nagy hajók dokkoltatása hiányzott nekem a legjobban.
Te hogy csináltad?

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Hát egyedül talán a MambaRider jobb a Busternál, amit össze lehet szedni, de azt elég nehéz XTM alatt. Amúgy Amaro oldalán vannak a leírások, ott találsz hajókoordinátákat is.
Én azt javaslom, csináld végig a küldiket - illetve a bányavásárlósat lehet, hogy nem is tudod pénz nélkül - és után szedj össze néhány CIG-et. Ezek kb 450.000 Cr-t kóstálnak bármelyik EQ-ban. Én ezekbõl szoltam venni bányát és kezdésnek berakom Ore Belt-be. A Siliconnal sokat lehet keresni.
De hajót is tudsz venni. Jobbakat Pirate Shipyardokon, ha még nincs megfelelõ rangod. Az elhagyott dolgok listája is megvan Amaro oldalán, de abból is van teljes az XTM-hez máshol.

dimre
Elvileg igen, de nem mindegyiken. Én felraktam még az Ashley factory extented complex scriptet, igy lehet venni xxl-es gyárakat. Minden faj egyik szektorába van egy Ashley shipyard, egyforma a készlet mindegyikben, persze a gyárak alapanyag szükséglete az adott fajhoz van igazitva.
Elõnye egy ilyen extended complexnek a nagyobb termelés és raktár, és nagy hajókkal is lehet dokkolni (TL,M1,M2).

X universe Home, sweet home

Ebben a fórumban írták, hogy hol vannak hajók. Na, én azokat keresem. De nem találok semmit. Pls help. Kicsit unom már a buster-t de nincs pénzem másra.

RJoco
Elég 20m-re megközelíteni. Kijelölöd és nyomsz egy "i"-t. Ott meg kell jelenni a Claim-nak. És mindenképp ki kell szállni, amíg nem veszel szoftvert az elfoglaláshoz.
Amikor kiszállsz, nincs nálad semmi. Így ehhez nem kell szoftver.

RJoco
warehouse és cig factory az argon shipyardon kapható?

hellósztok lenn 1 kérdésem kilõttem 1 xenon L et és a pilóta kiugrott belõle vagy mi a szösz na és el akarom foglalni de nem tudom vagy hogy kell elfoglalni mert ott lebeg és ha oda megyek mellé legfeljebb meghalok de nincs ott mellette olyan hogy claim amikor kiszálltam ejectel 1 mre voltam tõle és még úgyse vagy valami softwer kéne ahhoz ?? már nem piros meg iylesmi ott lebeg kéken elõttem
dimre
Szerintem a legegyszerübb ha kijelölöd a célt és nyomsz egy autopilotát.

dimre
A scriptekkel óvatosan, valamelyik nem kompatibilis az xtm-el, ezek bekavarnak rendesen, pl nem lesz cig factory, warehouse.

Már nem vagyok az elején. Most kell összeszednem a kristályokat. Hogy választom ki a num billentyûkkel? Mert nekem csak azt engedi, hogy beírjam a koordinátákat, de azt sem a num billentyûkkel, hanem a betûk fölött lévõ számokkal.

dimre
hajó menû- navigation- move to position, num billentyükkel kiválasztod a helyet.

Szerintem csinálj egy új mentést, mert lehet hogy megy de valszeg nem fog minden menni. Ha már írtad hogy az elején vagy akkor mind1.

Skacok, légyszi mondjátok el, hogy tudom megadni, hogy egyszektorban bizonyos koordinátákra repüljön? Nekem sehogy sem sikerül. Pls help!

Jah, elkezdi, hogy XTm installed, meg kapok egy üzenetet. A 7.3 van fent. Nagyon örülök, hogy megy a régi mentésemmel. Hol találtok military gyárat? Azért annyira nem tartok elõre a játékban. Feltettem egy csomó scriptet amit le lehetett tölteni a plugin managerben. Egyébként milyen király lenne, ha lehetne úgy multizni az X-ben mint az Obilvionban vagy a Morrowindben. 😄

RJoco
Hát az már egy jó jel, hogy megváltozott a shipyard. Ami még biztos jele, hogy megy az xtm, hogy az elején egybõl fogad egy üzi, hogy mi van benne. Új hajók, stb.
Érdemes megbizonyosodni róla, hogy nem bugos-e. Ezt úgy tudod megtenni, hogy vagy keresel egy Military gyárat, ahol a Marines ára 20.000 Cr körül van. Ha 50.000.000 Cr/darab, akkor raktd újra a gamet. Ezt még meg tudod nézni az Otas HQ-n is.
A 2.5 mi? Kiadtak egy új patch-et?
XTM-bõl a 0.7.3-as scriptet rakd fel!

Fent van a 2.5 is, megváltozott a federal argon shipyard elég rendesen. Vagy én keverem valami mással. Tudnátok mondani, valamit ami segítségégével megbizonyosodhatnék róla, hogy tényleg mûködik az xtm?

dimre
A 2.0.02 patchet is felraktad? Ha fenn van akkor próbálj meg egy új játékot kezdeni az alapjátékkal, futtasd egy pár percig és utána rakd fel az xtm-et.
A régi mentéseket nem fogadja el, valószinû neked félig müködik ha lehet igy mondani, custom gamet nem tudsz inditani és grafikailag nem jelenit meg pár dolgot, vagy nem lesznek benne hajók a sajátaidon kivül.

Helló skacok! Van egy olyan érzésem, hogy nem sikerült feltennem az XTM-et. Remélem tudtok segíteni. Nos, elolvastam a readme-t, fel is tettem a plugin manager-t. Feltettem a scriptet, de nem találtam seholsem olyat, hogy install mod, vagy hasonlót. Valaki segítene. Azt csináltam, hogy a rar file-t amit kicsomagoltam, bemásoltam az x3 mappájába. Most úgy vettem észre, mûködik a legutóbbi mentésem(a többit nem néztem) és vannak új zenék, hangok, betöltõ képernyõ is új. Szerintetek most akkor mi van? Mert azt írtátok, hogy a mentések nem fognak menni. Elõre is thankyou veri a macskát!

Hhhhhhhhh....... öcsém..😊😊😊😊😊 Megcsináltam....... De az benne a vicces, hogggggalmam sincs, hogy hogyan......... Egyszercsak belassult a gép mint az állat.... (majdnem lereszeteltem mert már vagy egy perce belefagyott a monitorba a kép.....) És egyszercsak jöt a videóbejátszás, hogy kirepül a hajó az aszteroidából.....
Röktön irány a játékmentés 😊
Ekkora mákot...........😛

De azért köszönöm az infót 😊

RJoco
Érdemes olyan EQ dokk közelébe építeni a gyárkomplexet, ahol azt a fegyvert nem árulják, amit gyártasz. Különben megtelik a raktér és nem tudsz eladni többet. Viszont ezeket meg csak mondjuk 2-esével tudod és csak manuálisan. Vagyis te magad.

RJoco
Ha jól emlékszem, a kék nyíl jelöli a gömböt, amit szét kell lõni, hogy leereszkedjen a falnál a pajzs vagy mi...
A piros nyíl pedig a fedõket, amit szintén szét kell lõni. Ebbõl 6 vagy 8 van egy helyen.
De lehet, hogy fordítva van a színekkel.
Én is el szoktam tévedni, de fel nem robbantam eddig még.

ÁÁáááááááááááááááááá<#merges3><#rinya>.......... már elegem van........ Van az a küldetés ahol egy szétlõtt kalózbányászállomásban kell járkálnom..... Elõször ûrruhában utánna meg beszálok egy hajóba (ami azé a csajé aki segíteni szokott)... Szét kell lõnöm valami reaktorokat vagy mi a francokat..... Már szétlõttem 3-mat amit megjelölt... De utánna van egy célpont amit megjelöl ugyan de sehol sem találom (7 kilométernél nem jutok hozzá közelebb)..... <#merges3>ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá már órák óta keringek abban a rohadt roncsban....... Aztán meg felrobban......<#falbav><#falbav>

Valaki segítsen................ Légyszííííííííí<#szomoru1>

BuriP
A fegyvereket az EQ Dock-okban lehet eladni, oda telepedj ahol sok van a környéken

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Köszönöm a segítséget.... 😊

BuriP
M gombbal váltogatsz a rakétatipusok között L gombbal lövöd az éppen kijelölt célra. különbözõ tipusok vannak célkövetõ vagy ami csak egyenesen kirepül elõre stb

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

a fegyvereket veszi a gép??? mert mondom még olyanokkal még nem kereskedtem de most vettem 1 centaurt és azzal aprítottam kicsit gyárat eltoltam a vétel idejét holnapra csak mst másik problém van hogy tudok kilõni rakétákat mert erre még nem jöttem rá és nem nagyon vágom a rakéták mire jók amúgy sztem megvan nekem amaro oldaláról a legtöbb táblázat meg iylesmi de complexet még 1 et se építttem csak sima kis gyárakat
Amaro oldalán találsz táblázatokat a gyárakról. Mi mit termel, s minek milyen nyersanyag kell. Csinálj egy olyat ami megtermel magának minden alapanyagot, vagy csak 1-2-t keljen beszerezni. S a végtermék meg pl lehet fegyver,vagy bármi. Nemtom érthetõen írtam e le 😄 A lényeg,hogy szedj össze egy öntermelõ gyárat,az sok pénzt hoz, viszont 15 milla nem elég hozzá 😄
csak azért kérdezem mert már nem tudom mike építsek van 6 bogas 2 wheatfarm 2 dream farm 2 soy farm 3 SPP M 1 teladianium mondjon valaki valamit hogy mit vegyek és nem tudnátok megmondani hogy a satelit meg ilyesmik mennyire jó üzlwet mert én még nem kereskedtem azokkal és nem tudom hogy mennyire kamatozik vagy inkább szereljek fel vagy 3 UT-t???
pénz most van vagy 15 misi szal lenne rá zsé csak ötlet nincs
najó de milyeneket?
RJoco
Hali
Van a szektorban néhány bánya. Repülj komm. távolságba és beszélj a Mine Managerrel. Már nemtom melyik bánya, mert a leírás szilikont ír és az Ore Mine Managerrel kell kereskedni. Ha az S kapun jöttél, akkor asszem a közelebbi bánya lesz.

Hali.... Az egyik küldetéssel lenne egy elég nagy problémám...
Visszajöttemm "Ocracoke’s Storm"-ból... (ahol egy szondával kellett mászkálnom egy aszteroida belsejében és végül találtam egy nagy gépet)... Utánna visszakerültem "Cloudbase South West"-be ahol nemsokkal késõbb megjelent a "The Talon" nevû hajó.... Azt mondta mennyek el megmenteni valamien lányt "Thurrock’s Pride"-ban..... Én el is mentem.... Mikor beléptem a szektorba akkor az a csaj aki segíteni szokott megint mondott valamit... Végül is én az vettem ki az egészbõl, hogy nekem dokkolnom kéne a "Trading station"-be.... <#pardon1>De hiába dokkolok nem történik semmi.... Az állomáson próbáltam "beszélni" az ott lévõ pár lénnyel de SEMMI<#guluszem1><#wow3><#szomoru1>... Gondoltam hogy kellene valami rang vagy ilyesmi... De a rangom már "Family Friend"....
Szóval nincs több ötletem.... Légyszi... Valaki segítsen...
Elõre is köszönöm...<#nemtudom>

Kezdj el Complexet kiépíteni 😊 Az jó móka 😄
ja és szerintetek vegyek még 1 harmadik mes SPPt argon primeba mert nem tudom milyen gyárat vegyek mert már van elég sok 6 bogas 2 spp m 2 soy farm 2 dream farm 1 teladianium 2 wheat farm esetleg valami technikai dolgot építsek ? de azokhoz meg nem értek azzal még nem kereskedtem csak energy meg silicon meg flower meg hasonlókkal olyannal hogy satelit pl azokkal nem igazán
a pajzs nem volt meg de már megy amúgy hogy hogy nem kerül automatikusan a helyére egyszerûen csináûltam egy freight exchange és már tudtam is nyomni a universe tradet
minden megvan hozzá?
pajzs szokott elfelejtõdni (nem kerül autómatikusan a helyére)

� Level 8 ( vagy több)
� Trade Software Mark 1
� Trade Software Mark 3
� Fight Software Mark 1
� Fight Software Mark 2
� 25mj Shield

Ajánlott de nem kötelezo:
� jumpdrive
� Trade Software Mark 2
� Navigation Software
� Fegyver
� Trading system extension
� Best Buy/Sell Locator
� Triplex scanner
hellósztok van 1 nagy problémám a sector traderem 10es szintû és nem tudom neki kiadni a univers trade parancsot mit csináljak vele most?
Kockalovag
Sikerult, mostanra, szerintem megerte a raforditott 8 orat <#nevetes2>

Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb

dimre
Szerintem olvasd el Kisviku leirását az XTM-rõl. Amaro vagy Tomonor oldalán megtalálod.

Kockalovag
Mar annyit elertem hogy mikor inditok New Game-et XTMbe kifagy a loading kepernyonel (Nem valaszol) Szerintem ez is haladas <#mf1>

hellósztok lenne egy rövid viszont annál nehezebb kérdésem milyen gyárat vegyek most???per pillanat van most 6 bogas 2 wheat farm 2 SPP M 2 soyfarm 2 dream farm 1 teladianium ezek lennének ti mit ajánlotok még ???
Kockalovag
Kerem valaki vegyen fel msn vagy valahol es magyarazza el mert egyszeruen nem ertem es jo lenne ezzel az XTM micsodaval nyomulni, annyira klasszak azok a hajok amiket beraktak<#szomoru1>

Kockalovag
ááááááááááááá Megorulok, hogy nem megy<#falbav><#banplz>

BuriP
Ez a sztori része mire a végére érsz megbékélnek, szerintem hagyd békén õket márcsak az állomásaid miatt is amik a szektoraikban vannak.

Hali... Tudjátok van az a küldetés amikor el kell mennem Ocracoke's Strom -ba.... Ott egy szonrával végigg kelll mennem egy azsteroida belsejében... Utánna látok egy nagy gépet.... És amikor mennék vissza akko az összes "paranid" ellenem fordul=piros lesz... Ez normális?? Ja: és ha mér egyszer pirosak lettek.... akkor már nyugottan lelõhetem õket vagy inkább haggyam békén õket???

Kockalovag
Biztos bennem van a hiba, hogy nemtudom feltelepiteni, no mindegy.