X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
hiába írom be a pontos helyet.
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Te hogy csináltad?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Én azt javaslom, csináld végig a küldiket - illetve a bányavásárlósat lehet, hogy nem is tudod pénz nélkül - és után szedj össze néhány CIG-et. Ezek kb 450.000 Cr-t kóstálnak bármelyik EQ-ban. Én ezekbõl szoltam venni bányát és kezdésnek berakom Ore Belt-be. A Siliconnal sokat lehet keresni.
De hajót is tudsz venni. Jobbakat Pirate Shipyardokon, ha még nincs megfelelõ rangod. Az elhagyott dolgok listája is megvan Amaro oldalán, de abból is van teljes az XTM-hez máshol.
Elõnye egy ilyen extended complexnek a nagyobb termelés és raktár, és nagy hajókkal is lehet dokkolni (TL,M1,M2).
X universe Home, sweet home
Amikor kiszállsz, nincs nálad semmi. Így ehhez nem kell szoftver.
Érdemes megbizonyosodni róla, hogy nem bugos-e. Ezt úgy tudod megtenni, hogy vagy keresel egy Military gyárat, ahol a Marines ára 20.000 Cr körül van. Ha 50.000.000 Cr/darab, akkor raktd újra a gamet. Ezt még meg tudod nézni az Otas HQ-n is.
A 2.5 mi? Kiadtak egy új patch-et?
XTM-bõl a 0.7.3-as scriptet rakd fel!
A régi mentéseket nem fogadja el, valószinû neked félig müködik ha lehet igy mondani, custom gamet nem tudsz inditani és grafikailag nem jelenit meg pár dolgot, vagy nem lesznek benne hajók a sajátaidon kivül.
Röktön irány a játékmentés 😊
Ekkora mákot...........😛
De azért köszönöm az infót 😊
A piros nyíl pedig a fedõket, amit szintén szét kell lõni. Ebbõl 6 vagy 8 van egy helyen.
De lehet, hogy fordítva van a színekkel.
Én is el szoktam tévedni, de fel nem robbantam eddig még.
Valaki segítsen................ Légyszííííííííí<#szomoru1>#szomoru1>
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Van a szektorban néhány bánya. Repülj komm. távolságba és beszélj a Mine Managerrel. Már nemtom melyik bánya, mert a leírás szilikont ír és az Ore Mine Managerrel kell kereskedni. Ha az S kapun jöttél, akkor asszem a közelebbi bánya lesz.
Visszajöttemm "Ocracoke’s Storm"-ból... (ahol egy szondával kellett mászkálnom egy aszteroida belsejében és végül találtam egy nagy gépet)... Utánna visszakerültem "Cloudbase South West"-be ahol nemsokkal késõbb megjelent a "The Talon" nevû hajó.... Azt mondta mennyek el megmenteni valamien lányt "Thurrock’s Pride"-ban..... Én el is mentem.... Mikor beléptem a szektorba akkor az a csaj aki segíteni szokott megint mondott valamit... Végül is én az vettem ki az egészbõl, hogy nekem dokkolnom kéne a "Trading station"-be.... <#pardon1>#pardon1>De hiába dokkolok nem történik semmi.... Az állomáson próbáltam "beszélni" az ott lévõ pár lénnyel de SEMMI<#guluszem1>#guluszem1><#wow3>#wow3><#szomoru1>#szomoru1>... Gondoltam hogy kellene valami rang vagy ilyesmi... De a rangom már "Family Friend"....
Szóval nincs több ötletem.... Légyszi... Valaki segítsen...
Elõre is köszönöm...<#nemtudom>#nemtudom>
pajzs szokott elfelejtõdni (nem kerül autómatikusan a helyére)
� Level 8 ( vagy több)
� Trade Software Mark 1
� Trade Software Mark 3
� Fight Software Mark 1
� Fight Software Mark 2
� 25mj Shield
Ajánlott de nem kötelezo:
� jumpdrive
� Trade Software Mark 2
� Navigation Software
� Fegyver
� Trading system extension
� Best Buy/Sell Locator
� Triplex scanner
Win7 64bit - AMD PHENOM II x4 955 - ATI Radeon HD 5750 1GB - 4GB RAM - KINGSTON 128GB SATA2 SSD+HITACHI 2000GB 7200rpm 32Mb