X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem... Ha ugye van egy complex-em amiben van mondjuk egy gyár ami energiacellát gyárt... a másik benne lévõ gyár meg mondjuk energiacellát használ.... Akkor az ami energiacellát gyárt az automatikusan átadja a nnak minek szüksége van rá és complex-be van vele kötve.........????????????????????
Ja: Hallottam olyanról, hogy "teljesen önfentartó complex"....... Valaki tudna erre nekem addi egy konkrét példát (a pénz nem akadáj)....
valaki nem tudja hogy nálam mért nem jelenik meg a station manager script a gyáramba nem irja a station commmand consoljaba pedig feltettem a az x3plust meg az egosoft bonus packjábol azokat amik a plusba nem voltak benne de nem talalok se exlorer softwaret pedig xtm elött mindenhol lattam meg a station menager se müködik
nálam kijavitotta a marineses problemet, 53millióról 20.234cr-re.igy jól mûködik végre.linket nem szúr be még 28 napig ezért:
http://www.egosoft.com/download/x3/patches_en.php?list=80
a bittorrentel gyorsan lejön.
-Amugy busterrel simán végig lehet vinni a játékot, bízatok bennem...
Még 1 hét és kész lesz a leírásom!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A 2.5-ös patch még mindig nem tudom mi és honnan lehet leszedni? Az Egosoft oldalán nem találtam meg.
A hack alatt mit értettél?
Én, meg más is, úgy tudjuk, a hibát a mentett állás tartalmazza, ezért hiába van felrakva újra a game jól, a mentett állásból visszatöltve nem lesz jó.
Hogy csináltad?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
a térkép progi valóban nagy szám.
újra felraktam:
alap game + 2.5patch + xtm mod + 3.1.07
+
plugin manager benne összes plugin amit használtam elõzõ játékomban
régi save berak
térkép föl
1 kis hack
és csodák csodája a gameban minden van ahogy kell, mûködik az elõzõ állásommal.
marines = 20.146cr 53mill helyett
az a jó hogy igy megvan 1.5milliárd cr + 1 vásárolt szektor
kosz
a térképpel rendbe lehet tetetni a txt logokat.
Hogy kerested?
Neked jónak számít?
3 órányi játék alatt 16 milla jónak számít?
Nekem nagyon. Fõleg így az elején.
És ebbem benne van néhány küldi, meg gyárlerakás is.
Thx! Most két napig nem lesztek zaklatva mert irány kóter! THX a segítséget!
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
A Mambat LooManckStrat's Legacy-ban találod. Mégpedig a -17,47 ; -0,36 ; 0,22 koordinátákon.
A triplex scanner 30km-es távot lát, a duplex 20km-t, míg ha nincs, akkor csak 10km-t látsz a környezetedbõl.
Van egy Explorer parancs (vmk szoft kell hozzá), amivel be lehet járatni egy hajóval a szektort.
Az XTM-ben a gyárak száma és helye változhat. Pl.: Én úgy tudtam, hogy Ore Belt-ben 4 db SolarPowerPlant van. Eddig úgy néz ki, csak 3.
Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!
Ha a betöltöd a térképezõt, nyomsz egy F2-t. A megnyíló ablakban alul kell megadni a logfájl elérési útját és nevét.
Az X3-ban meg be kell állítani egy billentyût a scennelésre, hogy egyáltalán elõször kiírja a fájlba az információt.
Search Object féle feliratot keress a beállításoknál. És oda kell egy billentyût berakni.
Amikor megnyomod, alul kiírja, hogy keres és hány százaléknál tart. (Bár nálam legutóbb nem írta ki, de ez lehet beállításbeli probléma is.) A játék nyéhágy pillanatra le fog lassulni, esetleg megáll. Amikor normál sebesség, akkor kész.
Utána csak elindítod a térképezõt és betölti a fájlból az infot.
Reméle érthetõ voltam!
Sok sikert hozzá!
valaki leirná hogy a térképezõt használni mert nem tudom
eddig log fileokat nyitogattam mindegyik invalid
sehogy nem tudom belöle az xtm téképét elõhozni
thx
Én most Cloudbase Sout East-on találtam meg a gyárat. Hál isten 20.000 Cr.
A Hull Repair Technologyt bedig elõzõleg Depths of Silence-ben találtam. De mindenképp Boron EQ-dokkban lesz.
Ajánlom neked is felrakni a térképezõ progit, azzal gyorsan át tudod nézni a szektorokat és az árakat is. Így hamar kiderül, hogy bugos-e és hogy egyáltalán megy-e.
Én alapnak a 2.0.01-et rakom föl, erre megy a "X3Update1.0 to 2.0.02", x3plus 3203, Ashleys fab (végre megy), még jónéhány script és végûl az XTM.
Az XTM.7a.rar-ból bemásolom a cuccot az X3 könyvtárba, aztán a 0.7.3-as scriptet rakom fel. Mindig ez az utolsó a scriptek közül. Ha felraksz idõközben egy újabb scriptet, akkor ezt ismét rá kell rakni. Különben bugos is lehet. Ezt még az elején meg tudod nézni: NewGame/Costume game/ és itt találsz egy csomó indítási lehetõséget. Ha nem, akkor rakd újra a scriptet.
Hát ez jutott most így eszembe.
A térképezõ progi nagyon jó dolog.
Szerintem végig lehet küldeni a Busterral. A végén úgysem kapsz nagyobb fegyvert, mint amivel a Buster van felszerelve indulásnál.
Mamba Raider-t tudom ajánlani, ha le akarod cserélni a Bustert, vagy ahhoz hasonlót. Nekem ez nagyon bejött, csak az XTM-ben nehéz összeszedni.
van 3 script ami 2.0.02 es.ha 2.5re teszem kiirja hogy ez 2.0.02es de be lehet rakni.nem tudom hogy ez miatt van e galiba
-advanced jumpdrive 1.50 cycrow
-capitol ship crews 1.31 cycrow
-terracorps fleet package 1.49
egyébként X3Update1.0_to_2.5<0>0>használom.söt:
alap+patch2.5+xtm0.7.a+3.1.07+x-plugin manager2.12
x-plugin managerben: xtended mod scripts 0.7.3 meg egy csomó hajó ami be van rakva
na igy fésültem át a 2. küldetés után argon prime -, light of heart -,és környékén lévö argon sectorokat idáig. de military academy nem volt.
ezért is kérdeztem elöbb. egyébként az elözö mentett állásomban ami kb.4 hónapos van military academy az elena's fortune-ban,
csakhogy ott 53.3....millió cr.mit gondolsz? mi a tapasztalatod?
A Mammoth-nak abban a szektorban kell lennie, ahova rakni akarod.
Nyitsz egy komm csatornát, Kapitánnyal beszélsz és ott a Freight-os (áru vm.) parancsot választod.
A numbillentyûkkel tudod a térképen mozgatni a gyárad.
Saját hajónál ez sokkal egyszerübb.
Úgy, mint amikor kiugrik az ellen hajóból a pilóta.
Csak áll egyhelyben és ha kijelölöd, majd nyomsz egy "i"-t, akkor fennt azt írja ki, hogy NoPilota.
Persze ehhez "látótávon" belül kell kerülni. Triplex scanner a legjobb.
Ja igen és nincs neki faj jelzése, csak a hajó neve szerepel a listában a térkképen.
Van valami bizonyos távolság amire el kell vinni 1ik gyárat a másiktól??? Mert valami sorry men-t mondott fojton.
Ha nyomsz egy F2-t, akkor elõjön még némi beállítási lehetõség. Alul kell megadni a logfájl helyét, ahonnan szedi az adatokat. Log00001 a fájl neve.
A játékban meg be kell állítani egy gombot, hogy ki tudja menteni ebbe a fájlba az aktuális helyzetet. Mert ugye az Univerzumban minden változik...
Azért olvasd el a progi readme-jét is.
a többit nem tudom, az xtm honlapján kellene megnézni, mit is tartalmaz pontosan
ezt valaki használta/kipróbálta már? Van rolla vélemény?
csak ennyi leírást találtam rolla,azért kérdem:
A Combat Pilots Project kiegészítõje, a vadászgépek mikromenedzselését végzi el. A CPP legyen telepítve, mert anélkül semmit nem csinál.
thx 😊
egyébként a military academy meg a többi... mercenary stb. az xtm része?
vagy a terracorp fleet package 1.49-hez tartozik.(még nem néztem)
Az elhagyott hajók az alap játékban is benne vannak, az XTM hibás mûködése nem okozhat gondot.
A felsõ néhány szektorban tuti kell hajónak lennie. Pl.: az Iguana-nak.
Továbbá:
-Kisvikutól elnézést kérek, hogy a szövegembe "beloptam" az XTM leírás elõszóját;
-Boldog új évet mindenkinek kívánok;
-és mivel már ideiglenesen van "mobilnetem" így valószínüleg minden nap fent leszek, és tudom majd szerkezsteni az oldalam is.
Ennyi, további kellemes pihenést, és X3-azást!
A parancsnoki hídon Heineken-t csapoltak, de éjfél után lehetett kapni egy kis Meatsteak Cahoona-t is.
Akinek ez nem volt elég, fûszerezhette Stott Spice-szal és ihatott Space Fuel-t is.
<#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>