X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X universe Home, sweet home
Tudna valaki a x3 Reunionhoz még több magya leírást, esetleg végigjátszást/Gondolom magyarítás nincsen/ mert még csak most kezdtem és nem igazán megy a játék...A FAQ-t már olvastam!
Elõre is Köszi, Robe
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Szerintem. (De lehet, hogy nem <#vigyor4>#vigyor4>)
天使たちは私を見守る
Kids, don\'t try this at home!
BOCS !<#falbav>#falbav>
Köszönöm a helyre igazítást !
Én valahol azt olvastam hogy a scripteket miután felinstalálom
át kell nevezni a pilótát és a script editort engedélyezni kell.
Nem tudtam hogy ha a script managerrel rakom fel akkor nem kell az
átnevezés ( mivel nem tért erre ki a cikk ill. én magam nem jártam ennek utána )
Jelenleg nálam is át van nevezve a pilóta pedig én is a script
managerrel raktam fel a cuccokat.
Bocs a nem pontos tanácsadásért, én csak is az infoból vettem.
Elnézést kérek mindenkitõl akit véletlenül megtévesztettem !!!
MÁS: Tudod-e, hogy lehet több hajót is egyszerre felszerelni, jó lenne ha igen, mert 24vadászt szeretnék ugyanúgy felszerelni és nincs kedvem egyesével mindet felszerelni.
Ennek két oka van:
1. Ha scriptinstallerrel rakod fel a scripteket, akkor menniük kell.
2. Elég egyszer átnevezni, ha jól nevezted át, akkor egybõl visszakapod eredeti neved. Ezután megjelenik egy új parancs a hajómenüben Script Edit néven. Itt belépve tudod indítani, leállítani a scripteket.
A 2. módszert nem szeretem, ezért az 1.õt használom.
Amúgy Amaro oldalán fennvan errõl is a leírás, meg egy csomó mindenrõl. Érdemes leszedni és elolvasni. Én még voltam oly elvetemült, hogy kinyomtattam mindet. Még az XTM kézikönyvet is.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
天使たちは私を見守る
embernek amikor segítenek és nem nagyarcból kioktatják
vagy átlépnek a kérdésén ! Egyébként nagyon jó kis csapat
ez igaz olykor vannak parázs vitáink egymással de ettõl inkább
csak színesebb a fórum ! ( alap szabálya köv. tolerancia )
<#love12>#love12>
A türelmed határtalan, ezért hálás vagyok és leborulok elõtted <#worship>#worship>
Ha majd én is olyan ász leszek mint Te és igen tisztelt kollegáid, akkor a kezdõk felé én is ilyen türelemmel fogok lenni!<#boxer>#boxer><#gun>#gun>
Á nem, de igen!
Köszi mégegyszer!
<#whatever>#whatever> De ha még bajom lesz azért kérdezek!<#whatever>#whatever>
tehát akkor és kizárólag akkor fog müködni,ha
a pilóta neve:Thereshallbewings
Ebbõl jön az a kérdés, ha visszanevezem akkor megint nem fog menni a script.<#szomoru1>#szomoru1>Mert én egy különös felfogású droid vagyok és szeretek a saját megszokott nevemen játszani. <#falbav>#falbav>
A script felrakása egyszerû :
Felrakod az xplugin managert, majd a manageren keresztül instalálod
a scriptet(spk).A scriptek engedélyzése pedig :pilóta menû itt átnevezed
a pilótát a következõre : Thereshallbewings.
KÉSZ !<#law>#law>
天使たちは私を見守る
Minden úgy van ahogy írtam, most ellenõriztem !
A parancsot pedig a köv helyen találod :
station/comman consol/itt lesz egy lista klikk az 1.pontra,majd
egy újobb lista és itt találod a Relocate Station parancsot !!!!!
Nálam a Mammuth el is ment a bányához a parancs után de nem akarta
berakni a bányát pedig az eredeti angol leírása a scriptnek nem
ír más parancsról én mindent a leírás szerint csináltam mégse jött
össze !!!!
pontosan !!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm a válaszokat, csak az a baj hogy nem látom hogy bármilyen plusz parancs megjelent volna bárhol.<#szomoru1>#szomoru1> A mammoth ott van az állomástól 3 km-re de neki sincs semmi új parancs a kapitánynál.<#szomoru1>#szomoru1>Lehet hogy a scriptet raktam be rosszul, vagy még a játékban engedélyeztetni kell valamit? Bocs ha értetlennek tûnök, de most még a google sem volt a jóbarátom, mivel nem találtam leírást a script helyes felrakásáról.<#help>#help>
Nvidiám egyszer volt, X2-bõl képregényt csinált 😛
Szal én maradok a bevált módszernél <#buck>#buck>
天使たちは私を見守る
Nekem egyszer volt csak agy ATI-m de az tuti biztos, hogy többet
nem kerül bele a gépembe !!!!!Miért is??? Mert én játszani szeretek és
nem 28000 drivert kipróbálni, hogy melyik driver megy melyik játékkal !!!
Én abban a kéthétben iszonyat sokat szívtam az ATI-val( ill.a drivereivel)
nekem erre nincs idõm, hogy össze párosítgassam a drivereket a játékokkal.
Ennyi ! A kártyái jók az ATI.nak de nem sokat ér egy jó kártya,driver
gondokkal !
<#ejnye1>#ejnye1>
Eladni a bányát a station comples sheller-el tudod .Igaz nálam
a script hibásan müködött ( értesített ugyan hogy a bánya el lett adva és hogy a pénzt átutalták a számlámra, de valójában az összeg nem nõt a számlámon !!!! )A station complex relocator scripttel pedig áthelyezni tudod a bányát ( ez se mûködött nálam ahogy azt már le írtam egy
korábbi írásomban #14324 )szerintem ezek a scriptek nem mennek a 2.5patch-el !
Station Complex Relocator:
Állomás vagy komplexum áthelyezése. A script egy új parancsot tesz az állomás menüjébe: Relocate Station. Kiválasztásával bejön az univerzum térkép, itt ki kell választani az áthelyezendõ gyárat. Ezután újra beadja a térképet, ekkor a TL hajót kell kiválasztani ( saját vagy bérelt is lehet ) A TL megközelíti 3km-re a gyárat/komplexet, és bepakolja, ha van bedokkolt hajó, vagy nincs elég pénz, (a gyár/komplex értékének 1/5-e, mert ennyiért csinálja), netán lövik az állomást - akkor leáll és értesít a gondokról. Ha minden rendben, akkor kiadhatod a TL-nek a célt, ahol kipakolja a complexet... A script a futás végén minden eladható cuccot átlagáron értékesít, és a bankszámládra teszi.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Viszont a bányád legyen üres, mert a benne lévõ cuccok elvesznek. Meg hajó sem dokkolhat rajta.
Példa:Új helyre érkezel, vagy új hajó ugrik a rendszerbe, stb. Az adott modell(ek) a textúrákkal, hátterekkel felemelkednek a wincsirõl, átszáguldanak a kábelen, az alaplap megfelelõ csatornáin, memóriában kikövetelik a nekik szükséges helyet - idáig csak a processzor vezérelt, a GPU most nézi, mit várnak tõle e téren, idáig azzal volt elfoglalva, ami eddig is a képernyõn volt - de azzal sem egyedül, mindent teljesen önállóan feldolgozó és számoló kártya még nincs, tehát igénybe vette a procit, a memóriát, adatátviteli csatornákat. Most akkor mi van nagyobb terhelésnek kitéve, a VGA, vagy az alaplap/proci/memória tömb? Ezen a ponton kezdhetünk beszélni az optimalizálásról, ami az X3 nem áll a helyzet magaslatán, de ezt inkább hagyjuk.
A fenti eszmefuttatás persze minimál esetben érvényes, itt nem számoltunk az effektekkel, árnyékolással, egyéb GPU feladatokkal, de ez szándékos, hiszen addig senki nem tud mit csinálni, amíg nincs mivel (vagy kivel, khmm). Lényeg a lényeg, játékhoz egy összehangolt konfig kell, az X3-nak ráadásul az erõs kategóriából, és ebbõl a szempontból mindegy, hogy milyen szív dobog a VGAban, vagy a prociban, tudjanak együtt dolgozni veszteség nélkül, és nem lesz akadás.
A rivatunerrel mindig látom, hogy mennyi a GPU hõmérséklete, és az FPS. Az X3-ban soha nem ment 61 fok fölé, míg az Oblivion simán feltolja 70-re (ott pörög 95%-on a ventilátora). A videot a mostanában kipróbált, grafika intenzív játékok (Stalker, Mas Effekt, Halo2, X3, Witcher) közül az obli hajtja a legjobban, az X3 meg valahol a sor végén van, akkor is, ha full részletességgel és effektekkel megy. A scriptek és a rengeteg hajó, a gazdasági szimuláció az, ami terheli a gépet, de ez inkább számítási igény, meg memória mennyiség növelõ...
X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3X3
Egyszer majd mindannyian megvilágosodtok😉
天使たちは私を見守る
Nvidia éss intel, csak is !!!!
😊
天使たちは私を見守る
Egy hete ûzemel nálam, kellemesen csalódtam benne, eddig az ellentábor termékeit használtam én is. Nem a legbivalyabb kártya, de ár/érték-ben a legjobb, a nagytestvére viszont ver minden eddigi résztvevõt.
Teszteltem 1440X900 felbontásban, 1000 db Nova és 100 db Colossus társaságában.
Kezdtem félni, hogy a nagyobb monitor jobban leterheli a gépet, de köszi lecsekkolom a tiéd alapján a kínálatot.
X3 fórumban a gépkonfig alapvetõ tényezõ, a fórum elválaszthatatlan része, félek, hogy a TC esetében újra így lesz.
Jelige: X3:TC$
Ugyanitt 63-as szintû 9dragons White Tiger kapható, 3 BP-vel"
<#idiota>#idiota>
Én megpróbálok iskola mellett dolgozni s fejleszteni a gépet. Bár a sima X3-at 2 évig nyomtam közép grafon, sztem kibírom most a TC-t is középen, fõleg, hogy alig lesz idõm játszani vele <#szomoru1>#szomoru1>
天使たちは私を見守る
A TC egy darabig tuti ugyanolyan izgalmas lesz.
Apropó: szerintem az X3 esetében a Gépkonfig nem off dolog, azért szemetelek ide.
Amúgy antigua-nak igaza van, az ember mindehol X3-at lát egy idõ után: mikor nagyon rá voltam kattanva, a fél fal térképpel, színes rajzszögekkel és hajóleírásokkal volt tele, az asztalon meg több táblázat volt az argon kereskedelemrõl, mint valós munka. A kollégáim is sokáig röhögtek beszállítóink új besorolási szisztémáján, mikor végre megmutattam nekik, honnan is jött a teladi, split, yaki kategória 😉