X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.
Energy Complex Alpha 1
Energy Complex Alpha 2
Energy Complex Alpha 3
Energy Complex Alpha 4
Energy Complex Alpha 5
Energy Complex Alpha 6
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
ott énis hiába akartam magamhoz hívni a Delta Flyerem, nem engedte, nem volt Computer Console.
Magyarul: onnantól kezdve, hogy el kell fogni a paranid hajót és kilõni az álcázott nVidium finomítót egészen a történet Heretics End-i végéig csak azzala szutyokkal tudsz és szabad repülni.
Lehet utasítani a hajómat, hogy a tractor beam-et használja is ?
Több millám fekszik ebben a komplexumban....
Rámentettem már szóval marad így
Itt arról volt szó hogy a küldetés alatt ellenségek voltunk. De ahogy elnézem a hajamra kenhetem a hajókat, ugyanis nincs command colnsole egyiken sem.... <#falbav>#falbav>
X3 TC SG topik
Meg küszködjek vele mint disznó a jégen,de hogy hogyan is kéne csinálni azt nem mondta el senki.
Freddy TNT : én speciel fogtam Argon Centaur MKIII-t, kiséretnek meg 10 M2-st (Argon + Boron + Split + Teladi + Paranid M2-kbõl 2-2-t) és szépen 5 védett engem, 2 elõre ment takarítani, 2 hátra ment takarítani, 1 meg scoutolt egy rendszerrel elõre :D
Ugyanis jön az a bükli nagy kalózhajó és jó ha a pajzs felét le tudom vakarni.
Kézzelfogható leírás bugos bala gi-s "aszeroidábanrohangálokésszétvetazideg" küldetéshez:
Ha a hajód keresztbeforul a legelején és megszemléled az alagutat kívülrõl, akkor semmi pánik !
Mondhatni ez a legjobb ami történt veled. :) Akik így jártak azoknak bizonyára feltûnt, hogy nem lehet irányítani a hajót...illetve mégis lehet.
Amint keresztbefordult a hajó nyomj balra sodródást. Nem pörgést,nem fordulást, hanem mikor balra tudsz sodródni a koszmoszban. Ezzel aktiváltuk is az irányítást. Leht használni az egeret és a billentyûzetet is. Most hogy már kezünkben a gyeplõ haladni is kéne, mivel áll a szekér egy helyben. Pumpáljuk folyamatosan a TAB-ot (Boost extension ha valaki átállította volna) Ettõl mozgásba kerül a hajó,de amint abbahagyjuk megáll és akkor cumi van mert utolérnek.
Ebben az a legjobb hogy kicsit tudjuk szabályozni a sebességünket, így a gyorsabb szakaszokon pumpáljuk lelkesebben, míg a kerülgetõs helyeken hagyjuk abba. Én egérrel irányítottam és MIUTÁN kitapasztaltam hogy hogy lehet vele így mozogni ELSÕRE siekerült. A bug meg kapja be <#mf2>#mf2>
Beszállítod a gyáraidba, EC úgyis kell.
Gyártasz hajókat, legalább EC-re nem lesz gondod.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Köksz a linket SaGA, nagy vagy<#worship>#worship><#taps>#taps>
tolja a linket. Régóta nekem is hasonló a gongom mint#14838 fent van a
station manager de " természetessen " az sem kezeli le azt a problémát
hogy be lehessen állítani a mennyiséget a nyersanyag behozatalból
( ez is alap nálam )a fórumból megtudtam hogy állítólag a Commodity
logistie script ezt orvosolja, DE sehonnan se tudom letölteni !
Ae egosoft oldaláról se, és a Xai oldaláról se, hiába regisztráltam !
Lehet, hogy én vagyok megint a láma,elfogadom, de kérek valakit adjon egy tippet ahonnét tényleg letudom végre tölteni a commodity-t.
( Tudom most se nekem van igazam, hogy talán ennek is benne illet volna
lennie a vaniliában, vagy a station managerben, Ja nem rinyálok !!! )
Kids, don\'t try this at home!
Nem akar sikerülni. Mi az ördögöt csináljak, ha egyszer nem lehet irányítani ?? Ha akarom ha nem kimegy a falon és b@szhatom <#boxer>#boxer>
És még nem is tartok ott hogy nem is sikerül a járaton végigmenni.....
Talán a megfelelõ hajót lehetne irányítani. De már vettem vagy 5 féle bustert mindenféle méretben meg minden. De nem megy.
Komolyan mondom hogy Centaur-al tovább mentem ezzel :D
Egyébként konkrétan hogy kéne lennie? Látok egy animációt hogy jönnek utánam és átveszem az irányítást, vagy rögtön én irányítok és animáció csak akkor van ha utolértek ?
Hajónként megadhatod, mit adjon-vagy vegyen, mennyiért, milyen messzire menjen, de akár azt, is, hogy mely állomásokat érintve közlekedjen, ott mit vegyen, mennyit, mennyiért, és mit adjon le. A pilótákat órabérben kell fizetni...
Ráállította, egy kereskedõhajót station traderrel, erre telehordta a HQ-t cuccal. Épp egy Xenon szektorban voltam elfoglalva, így már csak azt vettem észre, hogy tele van minden. 174000db EC-t hurcolt be a kis lelkes...
Megnéztem a menüket, van egy opció, amivel beállíthatom a max mennyiséget minden árucikkbõl, gondolom ezt meg kell tennem. A kérdésem az, hogy ezután hogy fog mûködni a dolog? Megveszi mindenbõl azt a mennyiséget, ami be van állítva? Ha több van raktáron akkor pedig eladja?
További problémát okoz a beszerzési, és eladási árak megértése. Az állomás paraméterek közt beállítható egy érték minden árucikkre, ez gondolom az eladási árat jelenti, de akkor a beszerzésit hol tudom beállítani?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Akkor sodródsz ki, ha nekiütközöl a falának, ergo ha nem lenne bugos, simán szétkenõdnél rajta, ergo akkor is kezdhetnéd újra.
Tehát egyenesen elõre kell hajtanod és ügyesnek kell lenned, a khaak hajók nem szabad utolérjenek - ennyire egyszerû(?). Nem szabad forgolódni ill. visszafordulni, nem érdemes harcolni a khaak hajókkal, mert úgyis csak az számít, hogy utolérnek - ha lõtávolon belül érnek, vesztettél, úgyhogy csak egy út van. Ez egy igazi ügyességi teszt, ha jó pilóta vagy menni fog elõbb utóbb. Mindenki ennél a küldinél jön rá, mekkora pancser. Én joystickkel navigáltam, nekem is nehéz volt, meg mindenkinek, aki eljutott idáig.
Kids, don\'t try this at home!
X³ Reunion - Bonus Package 3.1.07
This new, complete archive contains all of the bonus plugins, any number of which can be selected for installation.
The following items are in this Pack:
Afterburner
Attack Rocks *new*
Cartel Capture Passengers *new*
Cartel Shield Hacker
Collect Astronauts *new*
Commercial Agent
Commodity Logistics Software MK1
Commodity Logistics Software MK2
Defend Position *new*
Dock Ware Manager
Explorer Software
Fleet Support Ship Software
Group Management System
Group Hotkeys
Manual Trade Commands
Missile Defense Mosquito
Mobile Mining / Mineral Collection Software *new*
Remote Transporter Device
Scrap Ship at Player HQ
Station Manager
XaiCrop FSUP(fleet ship sopport )ajánlom mindenkinek aki nem akar bajlódni manuálisan a nagy hajók felszerelésével !( persze lehet, hogy csak én vagyok ilyen )
Ha van valami régebbi mentésed, próbáld meg azt betölteni, hátha egyzser jó lesz és nem lesz bugos. Nekem speciel vagy a 2x. próbára sikerült, mert ha kétszer is ütközöl és lelassulsz, akkor kinyirnak.