20430
-
Logfájlt sem találtam, pedig kerestettem. De van itt valami amit látnotok kell.
Dobtam egy hátast amikor megláttam ..........
-
Valamit nagyon nem jól csináltál.
Én egy könyvtárból használtam 3 rendszeren az X3-mat és csak a Scorp-ot kellett mindig felraknom.
Sőt asszem az is megy telepités nélkül.
Max meg kell adni, hogy hol éri el az új logfájlt. -
Hát feltettem a Scorp-ot, de mivel portable használom az X3-at így muszály volt újratennem. De most meg nem látja az XTM-et a Scorp. Szal lövésem sincs még mindig hol a shipyard .....
Valaki plz HELP.

-
Na most vagy random dobja be a gyárat, vagy nem jó pozíciót írtál, mert Black Hole Sun-ban itt nincs semmi.
-
Köszönöm szépen! -
Walzer #16664 nálam nem okozott gondot a story. én konvertáltam a játékomat 2.5 ből xtm hez és ujra kellett csinálni mindent. komplexeket és gyárakat nme lőttek a paranidok, a hajókat meg berendeltem a gyárakba.
próbáld úgy esetleg ,hogy mielőtt elérsz ahhoz a részhez a sztoryban ahol ellenség leszel pontifexéknél akkor berendeled a gyáraidba a hajókat és nem kereskedsz. amúgy paranidokhoz csak cora sectorokba nem szabad menni a többiben elvileg megtűrnek. de ha core sektorba megy hajód azt szétkapják. -
ááááááá hanyagolom a storyt, ha kivancsi leszek ra csinalok egy masik jatekot nem cseszem szet amim van... -
A Goner Shipyard Black Hole Sun-ban van (XTM-ben), a köv koordinátákon:
x: -62,012
y: 11,230
z: 120,750
Ha nem írom ide, nem találod meg mert nem egy frekventált helyen van. Egyébként erősen javaslom a Scorp Map használatát. -
Hát van az a dolog, ahol adakozni lehet az adott fajnak. Sokat dokkolj különböző állomásokon, aztán ha szerencséd van, akkor berakja valahova.
Szektor nem kell váltogatni. Persze ha engednek dokkolni.
A sztori végéhez meg mindenképp érdemes kikapcsolni a SectorTakeover scriptet, ha van, mert nekem igy veszett el a Paranid Ore bányám, amit kaptam tőlük. Szóval neked az egész komplexed lehet a Paranidoké... -
Mindjárt megyek úgyis püfölni őket meglesem jobban. És a Shipyard? -
tomonor #16659 pedig ott van Xenon sector 101 közepén, ám a sector térképen ne keresd, csak manuálisan lehet kijelölni. -
És a Goner Shipyard hol leledzik? És hol a fenében van a Xenon M0-ás roncs, 101-esben nem látom sehol. Pedig elvileg jó a látásom.
-
tomonor #16657 ölj argonokat illetve kalózokat, xenonokat, khaakokat.
És mielőtt végig nem vitted a sztorit, addig ne csinálj semmi bázis építős/nagy kereskedős/repu fejlesztős dolgokat, ugyanis a sztori utolsó részénél mindenedet elveszik, és múltkor én mindennek csak a felét kaptam vissza. -
#&@{}Ð]>£|¢]£Ð[{##>&>@ð>*߀|¢°
Rendben, miutan szetvertem a berendezest meg egy kerdes, hogy lehet ritka gyorsan fejleszteni a Paranid reput? Minden javaslat erdekel.
-
SaGa #16655 Ez a sztori része... -
Minek kell tortennie ahoz hogy Emperor's Protectorate rangrol egy szempillantas alatt leesek Desecrator of Holy Light-ra?? 
.
Csinalom a kuldetes, a yaki aszteroidaban voltam es mentem a labirintusban erzekelok ellol bujkaltam meg ilyesmi. Megcsinaltam, jott a parbeszed bla bla indulnak a Hyperional egyszer csak mondja a noi hang hogy tamadjak a hajoim, nezem es a paranidok lonek. Visszatoltottem egy korabbi mentest, nagyabol 10-15 masodpercel korabbra es latom hogy a Paranidokkal Emperor's Protectorate rangban vagyok. Eleg szar mert 2 onellato komplexem is Paranidoknal van, es nekik adom el a complexekbol jovo cuccot... -
Vállald fel a Goner plotot a Goner shipyardon, az alatt tuti fogsz találkozni galleonnal. -
Megvenni én is megtudnám ........ de veszi a fene, elég elfoglalni!
Azért is keresem............ -
Hacsak nem veszel vagy húszat a Pirate Shipyardon.
Mindenkinél véletlenszerű szektorban jelenik meg, én bármit tudtam venni, nem kellett hozzá racerank. -
Azért tervezem, hogy újrakezdem a reunion/XTM-et, majd egy Busterrel a seggem alatt minden újra olyan egyszerű lesz
, alig várom.
Még tart egy kicsit a TC láz de visszatérek. hacsak az XTM-esek ki nem dobják a TC-hez is az XTM-et, mert azt is ki kell majd próbálni.
-
tomonor #16649 a galleon az elég ritka hajó... -
Tegnap jubiláltam a 10. Reaverrel. Ez már a 16. nagyobb hajóm volt.
De Galleon-nal azóta sem találkoztam. Az egész univerzumban csak egy akadt volna?!
-

-
Már jónéhányszor.
De ezt a legutolsót most Costum hajók nélkül csinálom.
A BSG rohadt erős hajó, az egész Univerzumot le lehet vele gyalulni.
A Leviathan-os küldit simán megcsináltam vele. Egy Titan viszont kevés már oda. Meg lassú is.
Most megpróbálok egy olyan birodalmat felépíteni, ahol a játékban kiegyensúlyozott hajókkal közlekedhetem. Majd késöbb azért még ki akarok próbálni néhány extra hajót (Atlantis, Borg kocka,...).
Csak most lassan haladok, mert a Metin minden időmet elveszi. Kőkemény függő lettem..... -
Állatul is néz ki, én már kipróbáltam, igaz 2 telezsúfolt Colossus-szal... -
Újrakezdted? -
Melyik M2-t?
Hát nem is tudom...
Most egy Titan-om van, mert mást nem tudtam venni. Asszem az Otas-nak van frankó M2-je, de ahhoz is még kevés a pénzem.
Azért egyszer ki fogom próbálni, hogy egy Asgard-ra rádokkolok 2 Titan-t.
Milyen állatúl nézhet ki....
És milyen gyorsak lesznek hirtelen a Titan-ok szektoron belül. Ugrani persze csak a PtoP-vel, különben a kapun csúnya sorsuk lenne :) -
Igy van, minden tuning, szoftver, szóval teljesen minden elvész.
Igy mielött szétszeded, pakold ki, amennyire tudod. -
Ezt sajnalattal hallom. De semmi gond, megoldom :D -
Szerintem nem marad meg semmi. Puritán kapod meg a hajót legyártás után.
Egyébként ti milyen M2-est favorizáltok? -
Igen azt megtalaltam, csak en azert kerdeztem hogy van-e egy attekintheto osszegzes mert gondolom egy Split Raptor-hoz nem ugyan azok kellenek mint egy Argon Titan-hoz. Ja es meg valami, ha egy teljesen felszerelt hajot (tehat pajzsok, fegyverek, szoftverek) szerelek szet, akkor a tomeg gyartasnal ezek megmaradnak? -
Lehet, hogy a Darius-t nem pakoltad meg eléggé.
Sajna sok hibaüzit nem küldenek, ha valami hiányzik nekik.
A Panos-sal meg talán úgy tudsz bányászni, mint mondjuk egy Mercury-val. -
Persze!
A HQ-ban, miután szétszedted és akarsz gyártani egyet, kiirja, hogy mik kellenek. -
ehet talalni valahol egy listat vagy tablazatot arrol hogy melyik hajohoz milyen alapanyag kell? -
RJoco
A Panos és Darius project még folyik, nem tudok biztosat állítani róla, de már én is a végére akarok járni a dolognak! Panos ha raktározol benn ore-t akkor át tudja finomítani Teladianium-ra, bányászni meg elvileg aszteroida mellett tud, amilyen ércet éppen tartalmaz a "rock". De nálam még nem csinálta. Darius-t sem sikerült még munkára bírnom, hiába pakoltam bele Bofu-t vagy éppen M Cahoonas-t, elvileg az kellet neki és utána nem is küldött hibaüzenetet, de ba..tt rá!
Phoneix roncs lelőhelyet, elcserélnék Python ill Condor-ra.
-
Ha ez segit, Ship Hue:
0 red-brown orange
- 20 - Orange
- 40-50 - Yellow
- 60-70 - Green yellow
- 80-150 - Green
- 160 - Green-blue
- 180 - Turcoise
- 200 - Blue
- 240 - Darkblue
- 260 - Darkness Purple one
- 280 - Purple one
- 300 - still Purple ones
- 320 - Purpleish red
- 340 - Red -
XTM-ben még népszerű hely a HQ-nak a Montalaar és New Incomme közötti szektor, amit megvehetsz BBS aukción, egyszerűen túl jó helyen van, mint egy pók a hálója közepén.
Átfestésnél nem kell nagy durranásra számítani, kicsi a hajók festhető felülete, bár a személyes kedvencem elég szép lett.
Leginkább Split hajókon érdemes kísérletezni mert teljes felületük színezhető, főleg nagy dögökön, amit láthatsz bedokkolva egy kinti hajódból akkor azonnal látod majd a változást. -
tomonor #16632 én Cloudbase South-East észak keleti csücskébe raktom, ugyanis ott nincsen semmi, ami bele ütközhetne, az ellenség pedig elkerüli. -
Én a HQ- XTM-ben Last Frontier-ben rakom le, alapban meg Savage Spur-ban.
És mellé építem gyárkomplexeimet.
A HQ-ban át tudod színezni a hajókat, szét tudsz szedni hajót, amit utána a megfelelő anyagok beszerzése után legyárthatsz ismét, akár többet is.
A legnagyobb raktérrel rendelkezik. Gyakorlatilag korlátlan.
És hát igen, nagy hajókkal be tudsz rá dokkolni, így nem lebegnek csak úgy az űrben és az összes egy helyen lehet. -
Legjobb tudomásom szerint át is tudod festeni benne a hajóidat, persze nem egy NFS Underground féle festésre kell gondolni. 
Hajótervek után pedig bármilyen hajót le tudsz benne gyártatni. Plussz javít is, ha jól sejtem. Nálam a gyárcomplexnél van (Savage Spur).