20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • maniac78
    Logfájlt sem találtam, pedig kerestettem. De van itt valami amit látnotok kell.
    Dobtam egy hátast amikor megláttam ..........
  • RJoco
    Valamit nagyon nem jól csináltál.
    Én egy könyvtárból használtam 3 rendszeren az X3-mat és csak a Scorp-ot kellett mindig felraknom.
    Sőt asszem az is megy telepités nélkül.
    Max meg kell adni, hogy hol éri el az új logfájlt.
  • maniac78
    Hát feltettem a Scorp-ot, de mivel portable használom az X3-at így muszály volt újratennem. De most meg nem látja az XTM-et a Scorp. Szal lövésem sincs még mindig hol a shipyard .....

Valaki plz HELP.
  • maniac78
    Na most vagy random dobja be a gyárat, vagy nem jó pozíciót írtál, mert Black Hole Sun-ban itt nincs semmi.
  • maniac78
    Köszönöm szépen!
  • Walzer
    nálam nem okozott gondot a story. én konvertáltam a játékomat 2.5 ből xtm hez és ujra kellett csinálni mindent. komplexeket és gyárakat nme lőttek a paranidok, a hajókat meg berendeltem a gyárakba.

próbáld úgy esetleg ,hogy mielőtt elérsz ahhoz a részhez a sztoryban ahol ellenség leszel pontifexéknél akkor berendeled a gyáraidba a hajókat és nem kereskedsz. amúgy paranidokhoz csak cora sectorokba nem szabad menni a többiben elvileg megtűrnek. de ha core sektorba megy hajód azt szétkapják.
  • Kockalovag
    ááááááá hanyagolom a storyt, ha kivancsi leszek ra csinalok egy masik jatekot nem cseszem szet amim van...
  • NONPLUSZULTRA
    A Goner Shipyard Black Hole Sun-ban van (XTM-ben), a köv koordinátákon:
    x: -62,012
    y: 11,230
    z: 120,750

Ha nem írom ide, nem találod meg mert nem egy frekventált helyen van. Egyébként erősen javaslom a Scorp Map használatát.
  • RJoco
    Hát van az a dolog, ahol adakozni lehet az adott fajnak. Sokat dokkolj különböző állomásokon, aztán ha szerencséd van, akkor berakja valahova.
    Szektor nem kell váltogatni. Persze ha engednek dokkolni.
    A sztori végéhez meg mindenképp érdemes kikapcsolni a SectorTakeover scriptet, ha van, mert nekem igy veszett el a Paranid Ore bányám, amit kaptam tőlük. Szóval neked az egész komplexed lehet a Paranidoké...
  • maniac78
    Mindjárt megyek úgyis püfölni őket meglesem jobban. És a Shipyard?
  • tomonor
    pedig ott van Xenon sector 101 közepén, ám a sector térképen ne keresd, csak manuálisan lehet kijelölni.
  • maniac78
    És a Goner Shipyard hol leledzik? És hol a fenében van a Xenon M0-ás roncs, 101-esben nem látom sehol. Pedig elvileg jó a látásom.
  • tomonor
    ölj argonokat illetve kalózokat, xenonokat, khaakokat.

És mielőtt végig nem vitted a sztorit, addig ne csinálj semmi bázis építős/nagy kereskedős/repu fejlesztős dolgokat, ugyanis a sztori utolsó részénél mindenedet elveszik, és múltkor én mindennek csak a felét kaptam vissza.
  • Kockalovag
    #&@{}Ð]>£|¢]£Ð[{##>&>@ð>*߀|¢°
    Rendben, miutan szetvertem a berendezest meg egy kerdes, hogy lehet ritka gyorsan fejleszteni a Paranid reput? Minden javaslat erdekel.
  • SaGa
    Ez a sztori része...
  • Kockalovag
    Minek kell tortennie ahoz hogy Emperor's Protectorate rangrol egy szempillantas alatt leesek Desecrator of Holy Light-ra??.
    Csinalom a kuldetes, a yaki aszteroidaban voltam es mentem a labirintusban erzekelok ellol bujkaltam meg ilyesmi. Megcsinaltam, jott a parbeszed bla bla indulnak a Hyperional egyszer csak mondja a noi hang hogy tamadjak a hajoim, nezem es a paranidok lonek. Visszatoltottem egy korabbi mentest, nagyabol 10-15 masodpercel korabbra es latom hogy a Paranidokkal Emperor's Protectorate rangban vagyok. Eleg szar mert 2 onellato komplexem is Paranidoknal van, es nekik adom el a complexekbol jovo cuccot...
  • NONPLUSZULTRA
    Vállald fel a Goner plotot a Goner shipyardon, az alatt tuti fogsz találkozni galleonnal.
  • maniac78
    Megvenni én is megtudnám ........ de veszi a fene, elég elfoglalni!
    Azért is keresem............
  • NONPLUSZULTRA
    Hacsak nem veszel vagy húszat a Pirate Shipyardon.
    Mindenkinél véletlenszerű szektorban jelenik meg, én bármit tudtam venni, nem kellett hozzá racerank.
  • NONPLUSZULTRA
    Azért tervezem, hogy újrakezdem a reunion/XTM-et, majd egy Busterrel a seggem alatt minden újra olyan egyszerű lesz , alig várom.
    Még tart egy kicsit a TC láz de visszatérek. hacsak az XTM-esek ki nem dobják a TC-hez is az XTM-et, mert azt is ki kell majd próbálni.
  • tomonor
    a galleon az elég ritka hajó...
  • maniac78
    Tegnap jubiláltam a 10. Reaverrel. Ez már a 16. nagyobb hajóm volt.

De Galleon-nal azóta sem találkoztam. Az egész univerzumban csak egy akadt volna?!
  • RJoco
  • RJoco
    Már jónéhányszor.
    De ezt a legutolsót most Costum hajók nélkül csinálom.
    A BSG rohadt erős hajó, az egész Univerzumot le lehet vele gyalulni.
    A Leviathan-os küldit simán megcsináltam vele. Egy Titan viszont kevés már oda. Meg lassú is.
    Most megpróbálok egy olyan birodalmat felépíteni, ahol a játékban kiegyensúlyozott hajókkal közlekedhetem. Majd késöbb azért még ki akarok próbálni néhány extra hajót (Atlantis, Borg kocka,...).
    Csak most lassan haladok, mert a Metin minden időmet elveszi. Kőkemény függő lettem.....
  • NONPLUSZULTRA
    Állatul is néz ki, én már kipróbáltam, igaz 2 telezsúfolt Colossus-szal...
  • maniac78
    Újrakezdted?
  • RJoco
    Melyik M2-t?
    Hát nem is tudom...
    Most egy Titan-om van, mert mást nem tudtam venni. Asszem az Otas-nak van frankó M2-je, de ahhoz is még kevés a pénzem.
    Azért egyszer ki fogom próbálni, hogy egy Asgard-ra rádokkolok 2 Titan-t.
    Milyen állatúl nézhet ki....
    És milyen gyorsak lesznek hirtelen a Titan-ok szektoron belül. Ugrani persze csak a PtoP-vel, különben a kapun csúnya sorsuk lenne :)
  • RJoco
    Igy van, minden tuning, szoftver, szóval teljesen minden elvész.
    Igy mielött szétszeded, pakold ki, amennyire tudod.
  • Kockalovag
    Ezt sajnalattal hallom. De semmi gond, megoldom :D
  • maniac78
    Szerintem nem marad meg semmi. Puritán kapod meg a hajót legyártás után.
    Egyébként ti milyen M2-est favorizáltok?
  • Kockalovag
    Igen azt megtalaltam, csak en azert kerdeztem hogy van-e egy attekintheto osszegzes mert gondolom egy Split Raptor-hoz nem ugyan azok kellenek mint egy Argon Titan-hoz. Ja es meg valami, ha egy teljesen felszerelt hajot (tehat pajzsok, fegyverek, szoftverek) szerelek szet, akkor a tomeg gyartasnal ezek megmaradnak?
  • RJoco
    Lehet, hogy a Darius-t nem pakoltad meg eléggé.
    Sajna sok hibaüzit nem küldenek, ha valami hiányzik nekik.

A Panos-sal meg talán úgy tudsz bányászni, mint mondjuk egy Mercury-val.
  • RJoco
    Persze!
    A HQ-ban, miután szétszedted és akarsz gyártani egyet, kiirja, hogy mik kellenek.
  • Kockalovag
    ehet talalni valahol egy listat vagy tablazatot arrol hogy melyik hajohoz milyen alapanyag kell?
  • maniac78
    RJoco
    A Panos és Darius project még folyik, nem tudok biztosat állítani róla, de már én is a végére akarok járni a dolognak! Panos ha raktározol benn ore-t akkor át tudja finomítani Teladianium-ra, bányászni meg elvileg aszteroida mellett tud, amilyen ércet éppen tartalmaz a "rock". De nálam még nem csinálta. Darius-t sem sikerült még munkára bírnom, hiába pakoltam bele Bofu-t vagy éppen M Cahoonas-t, elvileg az kellet neki és utána nem is küldött hibaüzenetet, de ba..tt rá!

Phoneix roncs lelőhelyet, elcserélnék Python ill Condor-ra.
  • NONPLUSZULTRA
    Ha ez segit, Ship Hue:

0 red-brown orange
    - 20 - Orange
    - 40-50 - Yellow
    - 60-70 - Green yellow
    - 80-150 - Green
    - 160 - Green-blue
    - 180 - Turcoise
    - 200 - Blue
    - 240 - Darkblue
    - 260 - Darkness Purple one
    - 280 - Purple one
    - 300 - still Purple ones
    - 320 - Purpleish red
    - 340 - Red
  • NONPLUSZULTRA
    XTM-ben még népszerű hely a HQ-nak a Montalaar és New Incomme közötti szektor, amit megvehetsz BBS aukción, egyszerűen túl jó helyen van, mint egy pók a hálója közepén.
    Átfestésnél nem kell nagy durranásra számítani, kicsi a hajók festhető felülete, bár a személyes kedvencem elég szép lett.
    Leginkább Split hajókon érdemes kísérletezni mert teljes felületük színezhető, főleg nagy dögökön, amit láthatsz bedokkolva egy kinti hajódból akkor azonnal látod majd a változást.
  • tomonor
    én Cloudbase South-East észak keleti csücskébe raktom, ugyanis ott nincsen semmi, ami bele ütközhetne, az ellenség pedig elkerüli.
  • RJoco
    Én a HQ- XTM-ben Last Frontier-ben rakom le, alapban meg Savage Spur-ban.
    És mellé építem gyárkomplexeimet.

A HQ-ban át tudod színezni a hajókat, szét tudsz szedni hajót, amit utána a megfelelő anyagok beszerzése után legyárthatsz ismét, akár többet is.

A legnagyobb raktérrel rendelkezik. Gyakorlatilag korlátlan.
    És hát igen, nagy hajókkal be tudsz rá dokkolni, így nem lebegnek csak úgy az űrben és az összes egy helyen lehet.
  • maniac78
    Legjobb tudomásom szerint át is tudod festeni benne a hajóidat, persze nem egy NFS Underground féle festésre kell gondolni.
    Hajótervek után pedig bármilyen hajót le tudsz benne gyártatni. Plussz javít is, ha jól sejtem. Nálam a gyárcomplexnél van (Savage Spur).