20430
-
Romeo One #17109 No: A Yachtot elvontattam. Már a hajógyárban pihen. Az összes többit claimoltam, bár eddig úgy tudtam, M6 és fölfelé ez nem működik. Libasorban haladnak az északi kapu felé. Már csak az a három van ott, kaszni, pajzs full, személyzet nincs, vagy bujkál. Szóval mindent megcsináltam, amit kellett, és még nem támadtak rám. Persze lehet, hogy csak az alkalomra várnak. No mindegy, úgyis be kell ugranom Kingdom's Endbe, a hajógyárba, dumcsizni egy kicsit, utána visszamegyek, megnézem őket jobban. -
Oksi, én most gyűjtöm a pénzt az Asgard-ra, roncsból akarom megépíteni.
És ahhoz kellenek a Q-k, elég jól fizetnek értük. -
Ahogy én néztem van néhány hajó, ami csak figyel, hogy mikor kezded el vontatni a yachtot. Meg néhányból ellenség is lesz.
Kezdd el vontatni a hajót, és hamar el fognak tűnni azok a hajók. -
Romeo One #17106 Hmmm... Rendben, este kipróbálom. Azért megvárom, amíg a többi kicsit arrébb megy. -
Lőjj rá az egyikre és meglátod! -
Romeo One #17104 Nekem "no pilot" a kiírás. Az összes többit már claimoltam, beleértve az Yachtot, és az ott lévő M6-ot is. Nem kellett cappolni ez utóbbit sem. Most szép, hosszú libasorban haladnak a legközelebbi shipyard felé. Új ötlet? -
Mert azokban még ül pilóta, engem meg is támadtak, amikor cappoltam az M6-ost! -
Romeo One #17102 Hé, a Bala Gi-ben a sok roncs között van 3 hajó, amelyiknek fullos a kasznija, meg a pajzsa is. Ezeket nem engedi claimolni, akármilyen közel megyek. Ezeket hogy lehet magamévá tenni? (vanilla 2.0, nincs script, nincs mod) -
Igazság szerint az M7-eseket már unom. Így is van már 28 Reaver, 16 Q, 4 Carrack, de amire újfent büszke vagyok az 3 Kha'ak Frigate. Az M6-osokat nem tartom nyilván, mert már könyvet írhatnék. És persze a 3 Galleon! -
Találtam egy jó módszert, hogy fogjak Q-t. Kell hozzá a Hyperion, meg nem ártana még 1GJ pajzs a HCF-re, de hát az nincs...
Korlátlan mennyiségű Q-t lehet így fogni. -
Debris repair -
please valaki dobjon egy linket honnan tudom leszedni a debris repair and untilise scriptet mert ahonnan le akartam szedni onnan mér nem lehet -
Cappolni vágyóknak javaslom Kao's Mistake rendszert, hemzseg a Kha'ak hajóktól, Frigate-ok jönnek szépen sorban!
Ja és feltérképeztem, Raptor és Python roncsok vannak csak, illetve itt is leledzik egy EQ. -
Nééé! Most találkoztam vele BBS-en. Én eddig mindig azt hittem, hogy egy megvásárolható árú a kalózbázison... -
Lehet, hogy az XTM kíváltsága, mert én sűrűn találkozom vele. -
Közben megtaláltam Heavy Assault Technology volt, vagyis már csak a maradványa. De azért kösz! -
Az a sajnálatos, hogy én még Software Signiture Scrambler-t soha nem találtam sehol. -
SaGa #17092 Inkább csak 6.2 milla lesz az és valószínűleg a System Override 2, ami már nem illegális. Vagy a Software Signiture Scrambler, ami elrejti a scannerek elől a tiltott árukat/szoftvereket... -
Foglaltam még egy Q-t!
El is adtam a 2 P Raider-rel együtt, kaptam értük 55 millát.
Elég jó kereset... -
21 milla szép összeg!
Ennyiért szoktam elvállalni a CPU-kat, de nem ad be egyet sem. Nem tudom mi lehet vele.
Asszimiláltam még 2 P Raidert, ezek is mennek a bontóba :)
Megy ez nekem, csak néha többszőr kell próbálkozni :) -
Ez azért már jól fizetett ugye?!
És tudja valaki mi az a szoftver amit kalózbázison lehet kapni és potom 62 millió az ára? Mert a nevét nemtom elolvasni, a scriptjeim bekavarnak! -
Asszimiláltam egy Marauder-t is megint. Ezt már eladom.
A 100 Marines-ből meg csak 8 maradt, ezzel nagyjából el is használtam őket. Már csak a Cyborg-ok vannak. -
Van egy script, amivel meg lehet adni egy hajónak, ha eléri a pajzsa az X%-ot, akkor ugorjon egy adott rendszerbe.
Melyik ez a script? -
Hát sajna nem voltak ott, viszont elmentem a 256-os Xenon szektorba és mázlimra pont volt egy P a kapunál. Mindjárt asszimiláltam is 
Bár bevételem még egyikből sem volt, egyenlőre dokkolnak a HQ-n.
Nincs szivem eladni, az elsőt mindegyikből meg akarom tartani...
Hogy van az, hogy a komplexemnek kiadtam, hogy nem kereskedhet és hajók sem szállhatnak le, ennek ellenére van bevétele?
A saját hajóimon kivül másikat sosem látok dokkolva, mikor megnézem. -
Meg kell cáfoljam magam!
Ezt a mázlit!
Az Unknown szektorból visszafelé összefutottam egy egyedüli Q-ba. És egyből neki is estem. El is foglaltam elsőre. Igaz a HCF hull-jából 66% maradt, de hát javitható.
És épp arra köszált egy P Raider a csapatával, remélem mire megjavitom a HCF-et, még ott lesznek.
Ezek a Cyborg-ok nagyon durvák. 150 elbánt 230 katonával a Q-n. És még maradt belőlük 30. Csak ilyent fogok venni! -
Ja, kösz!
M1-et még nem tudok foglalni, de a késöbbiekben jó lesz. -
Köszönöm!
Cserébe elárulom, hogy Patriarch's Retreat melletti, Unknown szektorban tartózkodik egy Khaak Frigate, némi körítéssel. Többet kapsz érte, mint egy Q-ért vagy Reaver-ért. -
Mi abban a jó, ha elárulom?
Nekem is meg kellett keresnem, senki nem mondta el. Csak aztán én úgy kerestem meg, hogy ha akarom, akkor az Univerzum összes roncs hajónak a pontos koordinátái a rendelkezésemre áll. Persze van egy buktatója, hogy csak annyit tudok róluk, milyen osztályba tartozik, meg nagyjából mely fajhoz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Yohanis' Loss
Tessék örülni! -
Ebből meg is tudtam hol találom! 

Azokat már én is találtam, listát vezetek róla, hogy hol mit találtam eddig, de Faunust még nem pipáltam. -
Úgy néz ki a 3 fps ellenére mégiscsak lesz Akuma-m.
Már csak a 40 darab IonDisruptor kell a Titan-ra, meg cirka 1200 katona. Bár ha Cyborg-okat küldok, akkor lehet, hogy elég a kevesebb is - talán 900. -
A Faunus-t?
Csak egyetlen egy darab van roncsként az egész Univerzumban. A társiból van több is.
De találtam 1 szektorban 6 Valhalla-t is, sőt, Terran-oknál annyi a hajóroncs, hogy egy egész flottát simán össze lehet rakni. Csak bird anyagilag. -
És hol találtad? -
antigua #17077 Jogos a két pont, talán túl erősen fogalmaztam a HRT-vel kapcsolatosan,elvégre én is használtam korában, mára már azonban kényelmesebb nekem a SB script -
Nemtudom, hogy miért kellene kínlódni a HRT scripttel?
A BBS-eket úgyis olvasod, hogy küldik után nézz, így nem kell össze-vissza rohangálnod. Tegnap épp találtam 90 darabot 380kCr-ért és nem is azért dokkoltam be. 90 darab meg nagyon-nagyon sokáig elég, ha nem akarsz vele pénzt keresni.
(De jó, van plusz 9 millám, most már meg tudom javítani a Faunus hajóroncsot
)
-
tomonor #17075 Sehol. -
antigua #17074 Mielőtt össze zavarnálak a Hull Repair Kit is egy scrit meg a Shield Boots is, bocs az előbbi pontatlanságért. -
antigua #17073 Vagy ha nem akarsz kínlódni a HRT-vel akkor rakd fel a Shield Boots scripte és adj hozzá egy hotekey-t .Tudom ez már egy kicsit cheat jellegű, de miért is? XXX században lennénk ahol már illik pajzs regenerálónak lenni egy hajón. A másik hogy nem hirtelen állítja vissza a pajzsot el kell telnie egy kis időnek,ezért én nem igazán érzem hogy cheat lenne !A harmadik érvem meg az hogy a HRT-t bár pénzért meg kell venni lényegében ugyan azt eredményezi mint ez a script.Fölöslegesnek érzem azt hogy rohangáljak a kitekért, ráadásul nevetségesen olcsón meg lehet venni hát akkor miért ne inkább a script ?
(jó tudom a kitekkel lehet jó kis pénzt is keresni :) ) -
Mint már korábban elég sokat pofáztam a HRT-ről, csodálkozom, hogy nem tudjátok 
Felrakod a HullRepairTechnology (HRT) scriptet, aztán megveszed a Boron EQ dock-ban a Hull Repiar Technology-t és állomásokon a BBS üzik között szokott lenni eladó Hull Repair Kit. Általában 90-nál többet nem nagyon találni, az kb 500kCr, ami egy egész századnak simán elég. -
És Reunionban, hol vehetek ilyet? -
tomonor #17070 X3-TC-ben van alapba a space suitban repair laser amúgy