20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • antigua
    Hát nem élvezetesebb így ? (20Kbyte mit lehet ennyibe berakni ?)
  • RJoco
    Nem is olyan egyszerű kidobni 16 hajót a helyére! Még csak 12-vel végeztem 2 óra alatt.

A HCF-re meg sajna nem megy fel a Typhoon, de a Disruptor is elég jól sebez és még olcsóbb is.
  • antigua
    Itt senki nem használ belső kabinnézetet??? Pedig baromi zsírak a ladikok műszerfalas kabinnézettel,főleg a TC cockpitmod a tuti, simán megy a Vanilia alatt is.
  • antigua
    Hát ebben a játékban nem lehet megúszni a sok-sok kereskedést !
    Ez a játék a türelemről is szól !A pilóta nem fejlődik fel két perc alatt rengeteg időre lesz szükséged ekkor is. Három féle reprutáció határozza meg ebben a játékban a pozíciódat ( kereskedelmi, fajokhoz tartozó lojalitás,harci elismerés )
    Miután végeztél majd a fősztorival lehet a harci scriptekből is szép pénzt össze szedni ,de addig nem ajánlom.
    Illetve van egy megoldás a gyors pénz szerzésre,de evvel lényegében kiheréled a játékot ezért erről nem írok, no meg ezért itt megköveznek a többiek.
  • antigua
    Végy egy nagy levegőt, és írd le nyugodtan, hogy mi a baj mert így egy kicsit zűrzavaros !
  • xenon 792
    ha uj játekot kell kezdejek a küldetéseken kivül, a kereskedesnél gyorsabb modszer lenne-e hogy anyira felfejlödjön a pilota h tudjak venni állomás szállio hajokat? ? ? ?
  • xenon 792
    nos felraktam a scriptket, megy minden ok, csak.. a régi mentest einditottam ment is de amejdnem minden állomást duplán mutatott lehetett is dokkolni meg minden, az ürben pedik ha rákattintottam 1 hajora monden ment normálisan leszámitva azt hogy bel felol fent nem mutatta hogy mien hajora figyelek éppenséggel. és néhha lazán leált minden és kilépett a játékbol magátol. Ez ezért lehet mert egy régebbi mentest raktam be? hm, fáj a szivem ujat kezdeni, mi lehet a gond?
  • xenon 792
    huh szép nagy hajo, menyit éhet ha eladnád? vagy neked nem érii meg sehogy sem :)
  • RJoco
    Egy apró tipp, bár nem tudom, hogy a HCF felszerelhető e ilyennel: Typhoon missile.
    Az Ozias-os küldinél ezzel szedtem szét a Cerberus-t, meg a többi nagy hajót. Igaz, a Hyperion-nal voltam.
    De maga a rakéta elég szépen szedegeti a pajzsot.
  • maniac78

Hát két napig csak ezzel kínlódtam, megérni sem érte meg, de hát csak meglett! Brutális a Gamma Kyon, ennyire nem gondoltam volna! A Carrier már jóval könnyebb lesz, azon nincs annyi ágyú, plussz azt vettem észre, hogy ott alszanak a tüzérek.
  • Phoenix lord
    thanks már keztem aggódni hogy nem lessz meg a script de hála neked már nem lessz ilyen gondom
  • tomonor
    itt van ez a jó kis német mod...
    TerraMod!
    http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=176547
  • xenon 792

Húúú kösz szépen már nagyon el voltam kenödve :) kösz ÉJJEN AZ OLDALAD!!!
  • RJoco
    Hát sajna nem jött be, minden maradt a régi.

Végre megvan a Stain!
    Igaz, hogy Argonoknál Trusded Ally lettem, Terrannal meg -2000, úgyhogy megint van miért küzdeni!
    Viszont most már ki tudom vinni azt a 16 TS-t a helyükre!
  • RJoco
    Biztos, hogy nem. Épp tegnap néztem. Sőt, ezt a telepitást egyszer sem mozditottam el, csak bizt.másolatot csináltam róla. Szerintem most is az lesz és megpróbálom az XTM-et, meg Ashley-t újrarakni, hátha javul a helyzet.
  • tomonor
    nem mozdítottad el véletlenül a fájlokat a soundtrack mappából?
  • RJoco
    Mitől lehet az, hogy sok szektoromba nem tölti be a zenét?
    Last Frontier-ben van, de Argon rendszerekben nincs, az biztos. Meg Xenon-okban sincs.
  • RJoco
    Phoenix lord, xenon 792!

Oldalamról letölthető a 2 script egyben.
  • RJoco
    Ez de kemény!
    Lelőttem egy M6-os Terran hajót, az Argon repum 21%-ot esett vissza, a Terran meg majd a felére. Durva ez a Sohnen küldi.
    Bár a Goner-t még mindig nem tudom elkezdeni, viszont fogtam egy Q-t 200 Marines-szel.
  • xenon 792
    üdv sikerült megtalálni a 2 scriptet??? én sem találom:( tud valaki segiteni hogy honnan tudom letolteni? A debris repeuir és az utilization kellene.
  • Phoenix lord
    valaki lenne szíves elküldeni a debris repair és untilise scriptet
    xtm-hez az alábbi címre? ([email protected])
    mert bróbáltam innen is http://www.filefront.com/(innen csak tc-hez lehet leszedni) de csak a tc-hez lehet
  • RJoco
    Akkor ezekszerint végig kell csinálnom az összes Sohnen küldit és a végén mondják meg, hol található a Goner hajógyár ill. mobil űrállomás?
    Mert sehol nem találtam ilyent eddig az X-Verzumban.
    Az az állomást megtaláltam, ahova késöbb kell leszállnom, mert ott dokkol a hajó, bár az sem a megadott szektorban volt, hanem egyel odébb.
  • tomonor
    Majd meglátjuk... Ám szerintem hatalmas se nagyon lesz...
  • tomonor
    google a barátod

amúgy 3D modellező program, olyasmi mint a Gmax vagy Blender.
  • NONPLUSZULTRA
    Nem is azt várom, hanem azt hogy tartalmas legyen a játék.

Mi az a 3DMAX?
  • tomonor
    Mondjuk én a helyedben nem várnék annyi mindent a TC-XTM-től, világosan elmondták hogy többé nem az a céljuk hogy minnél több hajót és szektort rakjanak be. A képek amiket a topikban látsz, azt még én is meg tudnám csinálni galaxy-editor-al.
  • tomonor
    mint a leírás is mondja, egymás után kapod őket, kivétel a híd plotokat, amelyeket BBS-en lehet felvenni.
  • tomonor
    át lehet, csak illegális, illetve 3DMAX-al át kell konvertálni a dolgokat
  • NONPLUSZULTRA
    Nekem egyik a másik után jött de nem tudom, hogy véletlenül vagy ok-okozat folytán. Majd valamikor biztosan kiderítem mert ma újrakezdem a Reunion XTM-et teljesen nulláról pár hónapnyi örömtelen TC deviáció után. Majd ha meglesz az XTM a TC-hez is, akkor megint előveszem a lemezt, de perpill nincsenek kihívások abban a játékban...

Viszont el kell ismernem, hiányozni fognak az új hajók de ebben a játékban is maradtak bőven olyan kedvenc XTM-es hajók, amik nem kerültek át.

Ehhez kapcsolódik a kérdésem (nem először): Át lehet rakni TC hajókat reunionba???
  • RJoco
    Na akkor nekem ez most nem vili.
    Keressem meg a Goner hajógyárat és megkapom a küldit vagy vigyem végig a Sohnen hozd ide, vidd oda küldijeit és utána kapom?
    Van egy letölthető script is, ez kell nekem vagy a legutolsó XTM verzió tartalmazza?
  • maniac78

Ha hazajöttem küldöm a Kha1ak Carrier képét is! Remélem lóvés masina lesz!
  • maniac78
    Nálam sem okozott problémát még! Olyan már volt, hogy néhány összeakadt és nem akarta betölteni a mentéseket, de ilyenkor felejtős lett a script.
  • antigua
    Én arról írok és csak is arról amit én személyesen megtapasztalok, ez nem zárja ki azt hogy másnál más a megoldás, a helyzet.
    Lehet hogy nálad ilyenkor is volt kifagyás de nálam soha ismétlem soha !!!!!!!!!!!!!( pl volt hogy használtam a Hull repair Technologyt aztán később már nem, és a későbbiekben már így lettek a mentések.Mivel a korábbiakban használtam ( fel volt szerelve a hajómra )és most már nem ezért a technológiát nem tudom használni, a helyén a lisában Read Text 1456 áll, és ennyi, működik minden csak nem tudom használni a scriptet mivel nincs már fent.Ez csak egy pl. a sok közül ! )
    Valóban a nevük helyett Read text... állt és nem tudtam használni a korábban használható felszerelést,de ismétlem soha sem okozott ez nálam kifagyási problémát.Egyszerűen csak egy felesleges bejegyzés volt ez a Read text és semmi más. Azonban a customjaós mentéseknél más a helyzet :#17062 én ezt tapasztaltam ezért erről írok !
    Továbbra is maximális tisztelettel Antigua ! :)
  • SaGa
    Izé...

A mentések akkor is hajlamosak elszállni, ha egyéb scripteket töröl. Nem a hajók, hanem az erőforrások számítanak. Ha egy script bepakol valami árucikket, majd később ezt a scriptet leszeded, a cikkek ottmaradnak a dokkokban, csak nem lesznek jók, a nevük helyett ReadText szerű kiiratások lesznek, stb...

Egy script kipróbálása előtt mindenképp kell egy mentés, és ha nem jön be a dolog, ehhez kell visszatérni a script letiltása vagy törlése után, külponben érhetnek meglepetések...
  • antigua
    Bátran cserélgetheted a scripteket a játék során mindaddig amíg nem használsz extra,custom hajókat és nincs még ilyen mentésed !
    Amennyiben lesz majd custom hajókkal való mentésed is akkor ne telepíts, törölj scripteket mert mentés kifagyáshoz fog vezetni,ez tutit hogy így lesz !
  • antigua
    Nagyon egyszerű a használata : Miután feltelepítetted a plugin manaret és letöltötted az .spk kiterjesztésű scripteket egyszerűen csak ráklikkelsz a scriptre és automatikusan felrakja a puginmanageren keresztül.
    A nem .spk scripteket pedig egyszerűen bemásolod a játék script illetve t könyvtárába.Ahoz hogy használni is tudjad a scripteket, a játékban aktiválnod is kell. A játékban írd át a pilóta nevét a pilóta infóban a következőre: Thereshallbewings
  • maniac78
    Kösz, én is ezt használom!
  • NONPLUSZULTRA
    SPOILER
  • maniac78
    És a Goner plothoz vezető út milyen? Mert bár a Sohnen elsőt elvégeztem, elvileg Dyson sphere-ben kellene megkapnom a másodikat és csak azután jöhet a Goner, ha jól vágom! Mindenesetre a második csak nem jön!
  • NONPLUSZULTRA
    Ha megcsinálod a Goner Plotot, kapsz egy Oziast ajándékba. (bár a plot során Stian-nak hívják)

Magyarítás? Engem csak zavarna de tény, hogy sokan fogják így végre elkezdeni a játékot. Próbáltam téríteni az embereket, de nemigen tudtam népszerűsíteni a játékot. 3 fő akadályt neveztek meg:
    1 - bonyolult
    2 - gépigényes
    3 - nincs magyarul
    Legalább egy korlát ledől a csatlakozni vágyók előtt