20430
-
nem hiszem... -
viszont hidd el nekem ha azt a destrolyert én irányítanám akkor halott lennél.....
ugyanis valhallán kívül mindent leszedek egy destrolyerrel... -
tomonor #17227 Szebb lett a TC.
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?p=2952533#2952533 -
Romeo One #17226 Használ valaki HEPT gyárakat? Mi az oka annak, hogy egy adott HEPT gyár több millióba kerül, egy HEPT komlexum pedig 650E Cr-be, pedig képes Alpha és Beta gyártására is, tehát sokkal használhatóbb(nak látszik), mint a sima? -
Romeo One #17225 Na, az erről szóló beszélgetés fellelkesített. A cocpit mód script editorral rakható fel? Van Reunion vanillához is, vagy csak a TC-s? -
ricsa008 #17224 biztos sokak örömére ez lesza teljes játék a Guruba
én viszont asszem 4 és után abba hagyom a gurut nagyon leadták teljes játékok terén -
Azt hittem volt egy jó éjszakám!
Fogtam 2 P Raider-t, meg 1 Q-t és még csak el sem hagytam a szektort.
Aztán kiderült, hogy még az első P elfoglalása elött elvesztettem azt a hajóm, amelyen közel 3000 katona volt. ÁÁÁÁÁÁ
Most mi legyen? Legyek boldog 52 millával vagy visszatöltés?
Hát ismét elfoglaltam a 2 P Raider-t, viszont Q egyenlőre nincs. De a katonák megvannak és legalább jól leteszteltem a War Droid-ok képességeit.
És még az első részből felvettem az egyik P és a Q elfoglalását, nemsokára letölthető lesz oldalamról, hogy ne csak a képek beszéljenek. -
Szerintem itt senki nem beszélt arról, hogy ellenérv lenne, mert nem élethű.
Csak egyszerűen ne mondjuk rá hogy élethű, mikor nem is az. És igy van, a többi játékban sem élethű, ha pl. látod a kormányt. Tekintve, hogy a kormány ott van a kezedben.
Az igazán élethű akkor lenne a kabinnézet, ha raksz egy érintőt a monitorodra és ott nyomkodod a konzol gombjait.
Na, úgy már király lenne! -
antigua #17221 1st vs. 3th Person
Most akkor mi van? A kabinmézet nem a műszerfalam hanem a billentyűzetem ?
Ez lenne az érv a kabinnézet ellen ? Akkor a Lock om és a hasonló szimulátorokkal se nyomuljunk mert nem élethű ezen megoldások. Ja akkor majd kérek a télapótól egy F18 hornetet és abba ülve már tényleg a helyén van minden, ott a HUD az HUD a műszerfal az műszerfal.( Bocs, tudom hogy most nagyon demagóg volt amit írtam de az ellen érv is az. )
Tudom hogy ez régi vita, és régóta megosztja a játékos társadalmat, de a külső nézet szerintem nagyon lehangoló egy ilyen játéknál, persze ez csak egy vélemény a sok közül. Akinek az jön be hogy a masina tetején ül és onnan tekint ki a nagy világra az játssza úgy, akinek meg nem számít hogy a kabin nézet csak egy illúzió bármely játékban, de látványában mégis csak közelebb áll a realitások hoz az meg élvezze azt.
( Hű most nagyon okoska voltam :) ) -
Nincs. Símán telepítettem, és nálam műxik. Tény, hogy régen a gyengébb gépemen nehézkesebben ment, mert a 3D-s hajómodelleket meg kell jelenítenie valahogy teljes pompájukban de sosem voltak gondjaim vele. Ja és kompatibilis a TC-vel is, csak meg kell adnpm neki a gyökérkönyvtárat, és tetsző legesen válthatom benne a TC-t és az XTM-et. Aki még nem próbálta, tuti lefossa tőle a bokáját.
Én mondhatni már évek óta használom. Amióta kijött a legújabb TC kompatibilis verzió, már el sem látogattam az x3tc.ru oldalra, ami TC-hez egy kincsesbánya, de ez a progi jobb, összetettebb. -
tomonor #17219 Kell hozzá lennie egy XTM pluginnak amúgy... -
Vagy csak töltsd le a legfrissebbet. Most már emlékszem, hogy már ajánlottam korábban és ugyanezt válaszoltad rá. De az már régen volt, én is XTM-et használok.
Néha többször be kell tölteni egy hajót de ritkán fordul elő. -
Elhiszem, csak sajna XTM-nél kifagy nálam, fel kellene raknom akkor egy vanillát. -
Ha tudni szeretnéd, hogy éppen hol ülsz a Kockpitban, vagy a turretekben, nézd meg az XModels 3D Wiever-rel, Bár a progi nem ezért készült de sokminden más mellett ezt is mutatja.
A játékban fellelhető összes hajó statjait, és 3D-s nézeteit, fegyvereket, stb-t mutatja.
Elengedhetetlen. Jól el lehet szórakozni vele. -
Kitakar, de nem mindegy, mennyire.
A HCF-nél így is sokszor külső nézetet nézek, mert szeretek összeütközni a pajzs nélküli hajóval. Egy pilótafülke látvánnyal belülről nagyon minimális látóterem lenne, ami így sem túl nagy.
De hát kinek mi... -
Hát nálam a Mercenaries scripttel voltak gondjaim.
Mellesleg, ha XTM-et használok, akkor nem is nagyon kell nekem, mert így is van bőven dolgom.
Ha nem lövöm ki időben az Unknown M6-ot, akkor ott a szektorban nem találok semmit. Elég idegesítő, mikor keresel egy gyárat és nincs meg...
Nameg a rengeteg kalóz a rendszerekben szanaszét és épp állomást lőnek...
Vagy a rendszeresen átvonuló Xenon rajok. P Raider 3-4 LX, 3-4 L, 3-4 M.
A Titan-om már vagy 10 ilyen rajt leszedett Scale Plate Green-ben. -
Romeo One #17213 No, a foglalás az egyetlen, ahol előny, hogy belátod a hajót. És a belógás szempontjából mindegy, hogy a hajó lóg be, vagy a fülke keret műszerfallal. Ígyis-úgyis kitakar. Nekem jobban tetszett az X2 cocpitja, de már megszoktam az X3 hajó-ránézeti módját is. -
Hát pont hogy nem életszerű a kabin nézet, de látványnak tényleg nagyon jó. Az a helyzet, hogy a monitorod nem a műszerfalad, hanem az ablakod. A bill.ed meg az egered a műszerfalad.
A belógások a hajókból meg azért vannak, mert épp a pilótafülkében ülsz. És ha az a hajó közepén van neadjIsten, mint a Hyperion-nál, hát akkor ez van. Mellesleg így tudod, hogy hova állj a foglalni kívánt hajó mellett, hogy kiszálláskor ne kelljen olyan sokat sétálnod az űrben. Persze ha megveszed a megfelelő szoftvert, akkor nem kell kiugrani.
Nálam pl. baromi furcsa volt hogy az Ozias-ban legelöl van a fülke, így a hajóból nem látok semmit. A Titan-nál viszont látom, hogy a Front turretek merre mozognak, a Faunus-nál meg nem jöttem rá, hogy pontosan hol is ülök... -
Romeo One #17211 Miért, amikor a hajó tetején lovagolva a hajó kitakarja a látótér teljes alsó egynegyedét-egyharmadát, az nem hátrány? A Hyperion orra belóg a képernyő közepéig, némely M6-ból meg majdnem több látszik, mint a környezetből. Akkor már inkább a kabin-műszerfal, az legalább életszerű. Nekem legalábbis nagyon tetszett. De ezt mindenki magának eldönti. -
tomonor #17210 de ha a van cockpit modod, és megnyomod a shift + H-t, akkor eltünteti a kabint és a hudot is. -
SaGa #17209 A Shift-H eltünteti az alap HUD részeit a képernyőről, de nem ad "kabin nézetet"... -
SaGa #17208 Semmilyennel. Alapból nincsenek, amiket mutatott, azok egy mod részei...
Jól mutat, de létfontosságú részeket takar ki a látómezőből. ami harcban erős hátrány lehet... -
SaGa #17207 Simán lehet csak harci pilótaként is pénzt szerezni úgy, hgoy egy darab kereskedőhajód vagy gyárad sincs. El kell menni határszektorokba és kalózokat meg xenonokat vadászni. A szétszórt cuccokat felszedni eladogatni. Amint lehet, meg kell venni a Police Licence-ket, akkor a kilövésekért is fizetnek. Előbb-utóbb esik egy-egy hajó is, amit össze lehet szedni, eladni. Figyeni kell a BBS-eket, minden kis küldit fel kell vállalni.
Aki harcos alkat, az tegye föl a már emlegetett Bounty Hunters, Mercenaries és Assassins Guildeket. Ha sikerül összeszedni fél millió Cr körüli összeget, már be lehet lépni a zsoldosok közé (Mercenaries), az ő küldetéseik igen jól fizetnek... -
Milyen scripteket raktál fel?
Ha arra a telepitésre raktad fel, ahol a mentések is készűltek, akkor biztos, hogy script akadásod van.
Ha újraraktad a gamet, akkor az a biztosabb, ha újrakezded.
Célszerű mindig az elején minden scriptet felrakni, különben érhetnek csúnya meglepetések.
Esetleg, ha módositasz valamit a játékon, akkor mindig csinálj róla egy mentést a mentett állásokkal együtt. Mert ha gondod van, akkor vissza tudsz rá lépni és nem vész el az a rengeteg időd. -
Ezt nem hagyhattam ki......... -
Igazán nem érte meg, mert maga a ladik kb 12 millió újonnan, kb 8 milliót kapok érte. De ez már az M2-es osztály, hasonló osztálybéli társai 60-100 milliót érnek.
De asszem megtartom és megmutatom a kalózoknak is.

-
tomonor #17203 aszittem a HUDra gondolt. -
antigua #17202 Csupán csak kedvcsinálónak :) Ez egy korvett cockpitje.
[IMG]http://[/IMG]
-
antigua #17201 Csak ne felejtsd el egyesíteni a modokat különben hiába rakod fel nem fog menni a cockpit mod !!! -
antigua #17200 Gondolom jó mert XFP mod alatt használtam és működött !) -
És XTM-hez is jó?
-
antigua #17198 Mi van Shift + H ???
Hát ezt hol olvastad, igazán érdekelne, mert nekem F1 ?! -
tomonor #17197 külön modot kell letölteni hozzá, amúgy shift + H -
antigua #17196 Én ezt javaslom bár ez TC-hez van, de tökéltessen megy vanilia alatt is !!!
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=219037 -
antigua #17195
A játékban duplázódtak a bázisok, vagy a térképen ?
Hol van üresség a játékban, térképen ?
Hát script összeakadás ilyen jellegű problémát nem okoz valami más gánya lesz ott. Modot használsz ?
MÁS: a kabinnézethez fel kell rakni a cockpit scriptet majd a camera nézettel (F1) kiválasztani a kabinnézetet. -
xenon 792 #17194 és a réggebi betoltéseknél néha csak ugy magátol kidobott a gép a játékbol s ujra kellet inditanom a játékot (ezek lennének a kifagyások vagy mik???)
-
xenon 792 #17193 Mijen billentyü/k lenyomásával lehet előhozni a hajok belső nézetét????
-
xenon 792 #17192 JÓ ujból: raktam fel sckripteket vegyesen, ne kelyen mindent ujra kezdjek betöltöttem 1 régebbi mentést (10 milla cr sima kereskedéssel m3-as nál kisseb hajokal) be is töltötte csakhogy az állomásokat duplán mutassa, és iszonyatosan pilloggnak az álomást jelző ikonok. A másik meg hogy amikor rákattintok 1 hajóra régebb balfelől mutatta a hajót,meg az álommást is de most uresség van ott. lehet vele csinálni valamit vagy érdemesebb uj játékot kezdeni??? :( -
antigua #17191 [IMG]http:// [/IMG]
-
antigua #17190 [IMG]http:// [/IMG]

[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]