20430
-
Fel vannak szerelve minden földi jóval, és még nem is vesztettem egyet sem, csak nem jól csinálják a dolgukat! Elküldöm, hogy a legjobb áron adja el a Komplexből a cuccost, azt mondja: Okés én vagyok a te embered!
Azután fogja és mizurákig csak csatangol olyan rendszerekben ahol még véletlenül sem használ fel senki Ore-t, vagy éppen Silicon-t! Manuálisan egy óra alatt kipucolom a raktárat legjobb ár felett! De már nincs hozzá időm, hogy a foglalások vagy csaták mellett ezzel is foglalkozzam! Így hát mikor éppen a roncsokat takarítom el a rendszerben, akkor adok ki nekik parancsot, mert alapból hiába a 10-15-ös szint össze vissza csatangolnak.
Műholdat használok, mert arra nem kell figyelnem és mégis végzi a dolgát, plussz szeretem tudni, hogy éppen merre találok foglalni való ellent, vagy merre történt csatározás, ahol fegyvereket szedhetek össze!
-
tomonor #17308 ha nem veszel a kereskedőkre jumpdrive-ot, akkor nem tud elmenekülni.
Továbbá, az hogy időnként elvesztesz egy TS-t, az nem baj, direkt így van a játék balance. -
tomonor #17307 valami modot/scriptet rosszul uninstaláltál :S -
Műhold helyett tarthatsz hajót is a szektorban. Akár bedokkolva - csak úgy - szektorvédelmen. -
Asszem újrakezdem és most már kihagyom a trade opciót! Ennyire gyökér nem lehet egy pilóta sem, ezt nagyon elba...k! Ha manuálisan irányítassz semmi gond, de kissé aggasztó a helyzet, hogy úgy kell összeimádkozni a helyzetet, hogy időben odaérjen és jó árért el tudd adni a cuccost, illetve meg is találd azt mielőtt egy kiba...ott kalóz arra téved a kis tetves Busterével, vagy Harrier-el és kilője a tízen vagy éppen húszon akárhányas kereskedődet.
Másrészt pedig előszeretettel lövik le a műholdakat, mert hát akkora penge ász vagyok a kis M4 vagy M5 hajómban, hogy kilövöm a player kis műholdját is ha már éppen erre kellett nekem kószálnom a Paranid, vagy éppen a Teladi főszektorban!
-
Romeo One #17304 Nekem néha csinálja, üzinek "file not found error" jön. Nem túl gyakori, rendszeres mentésekkel könnyen kivédhető. Kizárólag térkapuból kilépéskor fordult elő. Persze olyankor, amikor már jó régen mentettem... -
Na felszedtem az első Pandora tuningot amit egyértelmű kedvencemre a Busterre raktam fel, majd ő kapja a többit is.
Más hajóm nincs is, mert ha cappolok valami értelmesebbet azt is eladom. A Buster Sentinel túltuningolva asszem igencsak ki fog elégíteni jódarabig.
-
tomonor #17302 crash to desktop -
ColmCorbec #17301 Egyéni hajókból a Hyperion-t, az Arrow-t és a Starburs-t engedi szétszedni, és gyártani. A Krait-tal kapcsolatban nincs tapasztalatom, ugyanis nagyon idegesítő lett a küldetése: kísérj el (és védj meg) egy Orca-t vagy 10 szektornyira, de ne szakadj le 10km-re, és túl közel se légy. De! Az Orca baromi nagy, nehezen manőverezik be egy kapuba, és kb 5 ugrás után mindig azt kapom, h ezt buktam. Pedig már ugrottam előtte/mögötte/10cmre a hasától vele együtt...
Vkinek ötlet, tapasztalat? -
Akkor régen neked nagy mázlid volt, mert a versenyt nekem mindig csak a Pegasussal engedte.
Így a játék elején még nem mindenhol támadnak meg a kalózok, van egy két szektor, ahol el lehet menni mellettük. -
No az XTM-ben valóban nehezebb a plot, az előző játékomban csak a plot után raktam fel az XTM-et, így most jönnek a meglepik. Pl amikor a Donnal kell vitatkozni Farnham's Legend-ben, van ott bőven sok-sok ráérő egyéb kalóz is. A versenynél Freedom's Reach-ben meg nehezítésnek ott vannak a lentebb említett Khaak Szörnyek. Ezt a versenyt sehogy sem tudtam megnyerni, mert vagy lelőttek a Khaakok, vagy beelőztek a versenytársak, mert ezúttal csak a Pegasussal engedtek indulni. Anno még lehetett a helyszínen talált és szintén a helyszínen feltuningolt Starbursttel is. Még úgy is próbáltam javítani az esélyeimet, hogy még verseny előtt lelőttem az összes versenytársamat - persze nem használt, ígycsak sokaddjára sikerült valahogy mégis nyerni (lehet már a végén hagytak nyerni). -
Nemtom mi az a CTD, de ahogy kiveszem szavaidból, nem jó.
Esetleg még gond lehet, hogy a rendszered nem bírja (régi, sok benne a bug, töredezett a merevlemez) vagy a vírusírtód kavar be.
Próbáld meg újrarakni csak XTM-mel. És így kezdj neki a játéknak.
Ha pár küldi után még mindig jó, akkor mehetnek a scriptek, de persze készíts egy biztonsági mentést a játékról és mentett állásokról. -
A Hyperion-t engedi szétszedni, M0-ásom még nincs.
A roncs építéshez külön script kell az XTM csak a hajókat, gyárakat tartalmazza. A script leszedhető oldalamról, mert eddig még senki nem adott működőképes linket. Utilities/Repair Debris a neve.
M0-ásba szerintem érdemes befektetni, 32 hajó dokkolhat rá, van rajta Point to Point ugrás. Nagy pajzs és tűzerő. -
Scorp map.
Illetve van egy oldal is, de annak nem tudom a címét. -
achime #17295 Hello nem tudja valaki hogy honnan lehet térképet vagy koordinátákat szerezni az elhagyott hajókhoz?
Köszi -
tomonor #17294 ööö, asszem a prototípus hajókat nem lehet sorozatgyártásba vinni. -
eleldiablo #17293 Másik, egyáltalán érdemes befektetni egy M0-ásba? (Argon) Pénz van megvenni, fegyerezni/tuningolni, de egy Titannal elllentétben csak oldalsó ágyui vannak, csak PPC-k, hátulról semmi védelem, viszont batárnagy és ahogy mesélték 3 destroyert tud bedarálni mielőtt ki kell ugrasztani a rendszerből, bár ezt szép tütelmesen egy m6 ossal is végig lehet csinálni. (annyira hülyék ha elrepülök egy centaurral 2 K vagy J között szépen leszívják egymás pajzsát.)
Uccsó, olvastam vissza a fórumban, szemetszúrt a halyók roncsaikból való újjáépítése, ez az XTM beépített funkciója vagy egy másik script? -
eleldiablo #17292 Egy kérdésem lenne a HQ val kapcsolatban:
Annyit tudok, hogy hogy halyókat tudok ásfesteni vele, valamint szétszedni és újjápíteni, akár több példányban is, a kérdés, hogy ez a funkció minden xtm-es halyóval működik? Elégé időrabló lenne szétszedetni egy m0-ást hogy a végén kiderüljön hogy a hq nem tudja legyártani, próbálta már valaki? -
Szerintem túl sokat raktál fel egyszerre, így nem tudod kiszűrni, melyik akad.
A helyedben egy darabig scriptek nélkül nyomnám, és csak egyenként adagolnám, ha már kezd unalmassá válni a játékmenet. Engem kielégít a vanilla + XTM.
Hang: nem tudom mi okozza, de 64 bites rendszerem van, most W7, korábban Vista, és nem csk a TC, hanem az X3 Reu zenéi is szokolosan szólnak. Először azt hittem csak a TC bugja, de most, hogy újrakezdtem a Reu-t azt tapasztalom, hogy ez is el van qrva. 32 bites XP alatt szépen szól, pedig az összes oprendszeremre a K-Lite kodek pakkot rakom fel, és sehol máshol nem ütközöm ilyen problémába, csak az X3 játékoknál. Egyébként beteges darkos hangulata van ami be is jönne, ha nem tudnám higy hiba. -
tomonor #17290 azt akartam mondani hogy ne kapcsold be ha sztoriplotban nyomod az XTM-el... Legalábbis addig amíg végig nem viszed a plotot. -
Pares #17289 Megprobalom kikapcsolni az ffdshow-t. Remelem ez nem rontsa le a hang minoseget olyan mertekben, mint a TCnel tette... -
Pares #17288 A scriptek/modok, amiket feltettem:
XTM
RRF
CMOD2 + pluginjai
A.R.E.S.
BBS extras
BBS extra missions
MARS
Improved Khaak/Xenon
Bonus Pack
Imps's Cockpit Callback Mod
Mondom, minden megy szepen, egyszer csak bummm, CTD. Minden akadozas, befagyas vagy egyeb dolog nelkul. -
Pares #17287 Az volt az elso dolog, amit atirtam. Az osszes mod/script megy, csak kb. 5 percenkent random CTD. Mar harmadszor csinalja, most egy kicsit tovabb engedett, de utanna megint CTD. WTF??? -
antigua #17286 Itt egy kis ízelítő :
http://www.mediafire.com/?sharekey=f07b545e2e3f0442b4e0c5efb3960d792c13ec3cae9704a2 -
antigua #17285 Bocs elbambultam ,meg van, köszi !
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Más: probáljátok ki a RealSpaceBackgaund, ( csak bekell másolni a cat, dat fileokat a gyökérbe )nagyon szép hátérképeket tartalmaz.
Valódi galaxis fotók is szerepelnek benne, valamint az x2-ből is raktak bele hátérképeket. Tényleg szuper, én már így nyomom.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' -
tomonor #17284 Hmmm... Be van kapcsolva a Thereshallbewings? -
tomonor #17283 ott van... -
Pares #17282 Nane... Most meg allandoan CTD-zik. Az elso patrol mission-nal, Home of Light-ban. 2x probaltam, 2x CTD szinte ugyan ott ugyan akkor... 2.5os patch font van... -
antigua #17281 Dobj már be légyszíves egy linket a Cmod2 höz !
Kösszi ! -
tomonor #17280 ha jól emlékszem nekem is kidobott valamit hibaüzenetnek, ettől függetlenül tökéletesen működött.
Antigua: két verziót tölthetsz le ha körül nézel: TXU és XTM. (TXU a vanilla) -
Pares #17279 Sorry, ha kicsit erthetetlen lesz, nemtudok tenni ekezeteket.
En feltettem a XTM-et es a hozza kompatibilis Cmod2-ot, de amikor elinditom, akkor kapok egy uzenetet, hogy az XTM nem tudta beolvasni a "core mod files"-okat. Ha uninstallalom a CMod2-ot, akkor semmi ilyet nem kapok, megy minden rendesen. Mivel a Cmod2 az XTM adatait is megpiszkalja, ezert gondolom ignoralhatom ezt az uzenetet, hiszen kompatibilis vele. Vagy nem? -
antigua #17278 G R A T U L A !
-
Megint gazdagabb lettem 1 Q-val és 2 P Raider-rel. Nem győzöm őket fogdosni, annyi P Raider jön.
Ami jelenleg a szektorban van foglalt hajó, az cirka 70 milla.
Asszem lehet saját hajógyárat venni, bár hajó nem lesz benne. Viszont el lehet adni hajókat, amiket beledokkoltatok? -
És a Cmod2 mit művel. mert számomra nem lett világos? -
antigua #17275 Tomonor: A Cmod2 megy vanilia alatt is vagy csak XTM alatt ?
Nem szeretném ha összeg ányolna nekem mindent a vaniliában.
-
Nálam ez nem okozott duplázódást, viszont nem mindegy, hogy install vagy not install. -
Ja és TL-el is persze. -
És kapsz egy olyan dokkoló kampót is, amire M1, M2 osztályú hajókkal lehet dokkolni. -
tomonor #17271 ha XTM-et használsz akkor XTM kompatibilis Ashley XLL fabs kell. Tulajdonképpen benne van a nevében hogy mit csinál. XXL méretű gyárakat hozzáad a játékmenethez (vanillában a maximum az XL) -
xenon 792 #17270 ja és az Ashley XXL FAbs script lényegében mire jo????