20430
-
Mekkora méretű fájlt szoktál feltölteni?
Az enyém 2,3 kB és .pck kiterjesztésű. -
Épp most reggel tettem meg, miután írtam ide.
Valami beállításbeli dolog nem lehet?
Mikor feltöltöm, kiír egy alap statisztikát az időről, meg a vagyonról egy kis táblázatban. -
Ebből én azt látom, hogy nincsenek feltöltve a statisztikáid.
Próbáld újra. -
Az 1.4-es patch óta nem kell crackelni a játékot, mert leveszi a védelmet, így mindegy, hogy megvettem vagy nem.
De mivel, hogy 2 éve játszom már vele, természetesen rég megvettem eredetiben, amit regisztráltam is az EGO oldalán. -
Nah, sikerült és így néz ki, ami nem, sok. -
Az a helyzet, hogy sehol sem tudom megnézni, hogy néz ki a profilom. Mindig csak a szerkesztést hozza be. -
Nekem is tetszett a Cmod2, de azt vettem észre, hogy cappolásnál ba..tak a hajók a kiadott ugrás parancsra, illetve a Beta EMP annyira lassan lőtt, hogy simán kilőttek amire lefogyott volna az ellenfél pajzsa! Röviden ennyi az élményem vele, mert hamar száműznöm kellett!
Még egy a Boron Angel plotnál Farham Legendben Octopus-al kell a megadott koordinátákra repülni, vagy nem szükséges?! Mert ha leaprítottam az ellent és foglaltam a hajókat, addig elvileg jó ..... a Galleon ugrott és üziben is megkaptam, hogy mehetek utána a legközelebbi shipyardhoz foglalni. Meg is történt de semmi. Szóval lövésem sincs, hogy hol a királyné!

-
antigua #17342 Lenne egy alap kérdésem ( sajnos elfelejtettem már), hogy lehet megoldani azt hogy a wingman kövessen amikor directben ( command consolon keresztül )szektort ugrok ?
ha a command consolon kiadom magamnak az ugró parancsot, úgy emlékszem hogy ilyenkor követnie kell a wingmanak ha az protect me-re van állítva.
-
A profiloldaladon szerepelnek az eredményeid?
Pl az enyém ilyen. -
tomonor #17340 eredeti a játék? -
hülye azért én sem vagyok LV-t nem használok, de a lista végén sincs ott a nevem -
tomonor #17338 A hangokat a készítő a Battlefield 2142 és Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy játékból szedte össze, így kissé nekem furcsa hogy e hangokat hallom vissza... (továbbá mind a két játékot intenzíven játszom...) -
antigua #17337 Hadd mutassam be az én kicsikémet, egy igazi corvett, rengeteg xenon, kalóz szárad már a lelkén :
[IMG]http://[/IMG]
-
antigua #17336 Jó ez a Cmod2, sokkal élvezetesebb így a game :) Végre a PPC-k nem golyóbisok hanem rendes laser nyalábként jelenek meg. Na meg a HEPT hangja is baromi jóra sikeredet.
Kár hogy csak most raktam fel !
-
Romeo One #17335 Storyline-ba kellenek még valamire? Megvárjam a végét, és csak utána számoljam fel őket, vagy már most hozzákezdhetek? Ami külön idegesítő, hogy teljesen elvágják a délnyugati boron rendszereket a többiektől. -
antigua #17334 Ne hagyd magad, leigázni az összeset !
-
Romeo One #17333 Nyomorult paranidok. Még jó, hogy olvastam itten, hogy megharagszanak ránk az Ocracokes Storm után. Volt időm felkészülni, hajókat, termékeket, pénzt kimenekíteni, meg még a szükséges gyárakat utoljára bevásárolni. De így is több gyáramat lőtték/lövik. Szerintem ezért harcot indítok ellenük, akárhogyis forduljon a storyline. -
tomonor #17332 hát nem is a top listára fogsz vele kerülni rögtön... Ez sok mindentől függ. Először is, ha használtad LV's cheatjeit, akkor van valamiféle blokk hogy megakadályozza hogy feltöltsd.
Továbbá, elkülöníti a modolt/scriptelt játékokat is a vanillától.
A toplistákon akik vannak, például cr-ben, azok már régen elérték, sőt túllépeték a 20 billiós határt, ilyenkor az állomásaikat bankként használják. -
Néha én is fel szoktam tölteni, de magamat sosem láttam a listában. -
Plata #17330 Köszi a segítséget. -
antigua #17329 Á, ezt nem tudtam, hiába mindig tanul valami újat az ember.
Köszi !
-
tomonor #17328 a 2.5-ös patch óta van egy olyan dolog a játékban amit úgy hívnak, hogy Uplink, amelyel feltöltheted az eddigi elért eredményeidet a játékban, és versenyezhetsz akárkivel az egosoft oldalán vele.
Példának okáért, épp most volt egy ilyen jellegű TC verseny, amellyel X3 Gold packot lehetett nyerni. -
antigua #17327 Bocs lehet hogy én vagyok a láma,de nem értelek, mit kérdezel most ? -
tomonor #17326 már mér ne lenne? -
antigua #17325 Készüljünk old gamaerek, mert úgy látszik a GURU mellékletnek is köszönhetően megszaporodnak az új versenyzők.
Üdv a fedélzeten friss húsok !:)
( De kár hogy nincs az X3-nak netes része:( ) -
SaGa #17324 Izéé...
A felsorolt billentyűk mind kisbetűket takarnak, a Shift+D és a SHIFT+T kivételével...
A programban minden billentyűre 4 féle funkciót lehet konfigurálni attól függően, hogy magában vagy shifttel nyomod, illetve ezeket lehet egyszerű lenyomás vagy nyomva tartás módon is használni...
Azaz:
funkció 1: lenyomod a billentyűt és elengeded
Funkció 2: lenyomod és nyomva tartod
Funkció 3: shift-tel lenyomod
Funkció 4: shift-tel nyomva tartod...
-
tomonor #17323 mégvalami: SHIFT+E=hajó elhagyása -
tomonor #17322 kivéve ha meghalsz, akkor tényleg vége van. -
Olvass vissza a #17256tájékán, szintén találsz tippeket.
Alapvetően 2 dolog kell a játékhoz: némi angoltudás és rengeteg idő.
Ez nem az a játék, amit hamar végig lehet tolni és vége. Amúgy nem is lehet végigtolni, mert nincs is vége :)
-
tomonor #17320 Mégvalami, ha igazán kiismered csínnyát-bínnyát, rádöbbensz, hogy egész jó kis játék ez. Ne felejtsd el fel rakni a legfrissebb patch-et (v2.5), amelyet az Egosoft oldaláról szedhetsz le. Maga a játék 6 éves, és tulajdonképpen agyon modolható. Mindenesetre még meg kell említenem, hogy ha ezzel nem éred be, akkor már kijött egy folytatása a játéknak, az X3 - Terran Conflict, amelyről szintén van egy SG.hu-s topik az én ápolásomban. -
tomonor #17319 Egér=X,Y axis
Bal egérgomb=Tűz
Jobb egérbomb=Kurzor
X=Előre
Y=Hátra
TAB=Gyorsan előre (Boost extension)
Q-E=Forgás
W-A-S-D=Oldalirányítás
Enter=Menü
CTRL=Tűz
L=Rakéta
M=Rakéta kiválasztása
G=Grid view
T=Cél kiválasztása
Shift+T=Ellenséges Cél
U=robotpilóta
Shift+D=Dokkolás céllal
I=Cél menüje
F1-F2-F3-F4=nézetek
J=Időgyorsítás (SETA)
K=Célzási lehetőségek
F=Raktér
P=Személyes menü
1-2-3-4=Fegyver konfigurációs lehetőségek
Dióhéjban ennyi.
Apropó: ha nem fektetsz elég időt a játék tanulásába, akkor X ide, X oda, nem fogsz tudni vele játszani. -
Romeo One #17318 A saját hajódat szimulátorszerűen irányítod. A többit parancsokkal. Kereskedhetsz árukkal, harcolhatsz más űrhajók ellen, vagy építhetsz gyárakat, hogy azok hasznából gazdagodj meg. -
Plata #17317 Valaki elmondaná hogy hogy kell ezt a játékot irányítani?
Mert az irányítása nekem magas,játszottam már az EVE-vel is de az is egyszerűbb volt ennél.Még sose játszottam ezzel a játékkal,de a mostani PC Guru teljes játéka ez volt. -
tomonor #17316 Megújult X3 editor oldal -
Mára megvan az elfoglaltságom! Megtaláltam a 4. Galleon-t! -
antigua #17314 Kell a fight com software Mk1 és MK2 es ! -
antigua #17313 k billentyű ( alap beállításnál ) -
achime #17312 hello valaki tud nekem abban segíteni hogy hogy lehet bekapcsolni a célkeresztet? vagy mit kell vennem hogy kövesse a ellen hajót?
Köszi -
Romeo One #17311 A trade-AI nem a legjobb, az egyszer biztos. Gazdaságilag neccesebb helyeken kézzel kell rásegíteni. Nekem Hatikva's Faith ilyen, ahová szilikonbányát telepítettem. Elindul a nyomorult északnak. Mire odaér, már a vásárolt az adott gyár, és a beállított érték alá esett az ár. Mit csinál a szerencsétlen??? VISSZAINDUL A BÁNYÁBA!!! Pedig ugyanabban a szektorban még két másik gyárban keresték az SW-t igen jó áron! De ő visszamegy, hogy újra induljon, persze mire oda-vissza járkál, már azoknál is lemegy az ár, és így tovább... -
Romeo One #17310 2.0 vanilla. Semmilyen mod vagy script nincs fent.

[/IMG]