20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • RJoco
    Mekkora méretű fájlt szoktál feltölteni?
    Az enyém 2,3 kB és .pck kiterjesztésű.
  • RJoco
    Épp most reggel tettem meg, miután írtam ide.
    Valami beállításbeli dolog nem lehet?
    Mikor feltöltöm, kiír egy alap statisztikát az időről, meg a vagyonról egy kis táblázatban.
  • NONPLUSZULTRA
    Ebből én azt látom, hogy nincsenek feltöltve a statisztikáid.
    Próbáld újra.
  • RJoco
    Az 1.4-es patch óta nem kell crackelni a játékot, mert leveszi a védelmet, így mindegy, hogy megvettem vagy nem.
    De mivel, hogy 2 éve játszom már vele, természetesen rég megvettem eredetiben, amit regisztráltam is az EGO oldalán.
  • RJoco
    Nah, sikerült és így néz ki, ami nem, sok.
  • RJoco
    Az a helyzet, hogy sehol sem tudom megnézni, hogy néz ki a profilom. Mindig csak a szerkesztést hozza be.
  • maniac78
    Nekem is tetszett a Cmod2, de azt vettem észre, hogy cappolásnál ba..tak a hajók a kiadott ugrás parancsra, illetve a Beta EMP annyira lassan lőtt, hogy simán kilőttek amire lefogyott volna az ellenfél pajzsa! Röviden ennyi az élményem vele, mert hamar száműznöm kellett!

Még egy a Boron Angel plotnál Farham Legendben Octopus-al kell a megadott koordinátákra repülni, vagy nem szükséges?! Mert ha leaprítottam az ellent és foglaltam a hajókat, addig elvileg jó ..... a Galleon ugrott és üziben is megkaptam, hogy mehetek utána a legközelebbi shipyardhoz foglalni. Meg is történt de semmi. Szóval lövésem sincs, hogy hol a királyné!
  • antigua
    Lenne egy alap kérdésem ( sajnos elfelejtettem már), hogy lehet megoldani azt hogy a wingman kövessen amikor directben ( command consolon keresztül )szektort ugrok ?
    ha a command consolon kiadom magamnak az ugró parancsot, úgy emlékszem hogy ilyenkor követnie kell a wingmanak ha az protect me-re van állítva.
  • NONPLUSZULTRA
    A profiloldaladon szerepelnek az eredményeid?
    Pl az enyém ilyen.
  • tomonor
    eredeti a játék?
  • RJoco
    hülye azért én sem vagyok LV-t nem használok, de a lista végén sincs ott a nevem
  • tomonor
    A hangokat a készítő a Battlefield 2142 és Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy játékból szedte össze, így kissé nekem furcsa hogy e hangokat hallom vissza... (továbbá mind a két játékot intenzíven játszom...)
  • antigua
    Hadd mutassam be az én kicsikémet, egy igazi corvett, rengeteg xenon, kalóz szárad már a lelkén :
    [IMG]http://[/IMG]
  • antigua
    Jó ez a Cmod2, sokkal élvezetesebb így a game :) Végre a PPC-k nem golyóbisok hanem rendes laser nyalábként jelenek meg. Na meg a HEPT hangja is baromi jóra sikeredet.
    Kár hogy csak most raktam fel !
  • Romeo One
    Storyline-ba kellenek még valamire? Megvárjam a végét, és csak utána számoljam fel őket, vagy már most hozzákezdhetek? Ami külön idegesítő, hogy teljesen elvágják a délnyugati boron rendszereket a többiektől.
  • antigua
    Ne hagyd magad, leigázni az összeset !
  • Romeo One
    Nyomorult paranidok. Még jó, hogy olvastam itten, hogy megharagszanak ránk az Ocracokes Storm után. Volt időm felkészülni, hajókat, termékeket, pénzt kimenekíteni, meg még a szükséges gyárakat utoljára bevásárolni. De így is több gyáramat lőtték/lövik. Szerintem ezért harcot indítok ellenük, akárhogyis forduljon a storyline.
  • tomonor
    hát nem is a top listára fogsz vele kerülni rögtön... Ez sok mindentől függ. Először is, ha használtad LV's cheatjeit, akkor van valamiféle blokk hogy megakadályozza hogy feltöltsd.

Továbbá, elkülöníti a modolt/scriptelt játékokat is a vanillától.

A toplistákon akik vannak, például cr-ben, azok már régen elérték, sőt túllépeték a 20 billiós határt, ilyenkor az állomásaikat bankként használják.
  • RJoco
    Néha én is fel szoktam tölteni, de magamat sosem láttam a listában.
  • Plata
    Köszi a segítséget.
  • antigua
    Á, ezt nem tudtam, hiába mindig tanul valami újat az ember.
    Köszi !
  • tomonor
    a 2.5-ös patch óta van egy olyan dolog a játékban amit úgy hívnak, hogy Uplink, amelyel feltöltheted az eddigi elért eredményeidet a játékban, és versenyezhetsz akárkivel az egosoft oldalán vele.

Példának okáért, épp most volt egy ilyen jellegű TC verseny, amellyel X3 Gold packot lehetett nyerni.
  • antigua
    Bocs lehet hogy én vagyok a láma,de nem értelek, mit kérdezel most ?
  • tomonor
    már mér ne lenne?
  • antigua
    Készüljünk old gamaerek, mert úgy látszik a GURU mellékletnek is köszönhetően megszaporodnak az új versenyzők.
    Üdv a fedélzeten friss húsok !:)
    ( De kár hogy nincs az X3-nak netes része:( )
  • SaGa
    Izéé...

A felsorolt billentyűk mind kisbetűket takarnak, a Shift+D és a SHIFT+T kivételével...

A programban minden billentyűre 4 féle funkciót lehet konfigurálni attól függően, hogy magában vagy shifttel nyomod, illetve ezeket lehet egyszerű lenyomás vagy nyomva tartás módon is használni...
    Azaz:
    funkció 1: lenyomod a billentyűt és elengeded
    Funkció 2: lenyomod és nyomva tartod
    Funkció 3: shift-tel lenyomod
    Funkció 4: shift-tel nyomva tartod...
  • tomonor
    mégvalami: SHIFT+E=hajó elhagyása
  • tomonor
    kivéve ha meghalsz, akkor tényleg vége van.
  • NONPLUSZULTRA
    Olvass vissza a #17256tájékán, szintén találsz tippeket.
    Alapvetően 2 dolog kell a játékhoz: némi angoltudás és rengeteg idő.
    Ez nem az a játék, amit hamar végig lehet tolni és vége. Amúgy nem is lehet végigtolni, mert nincs is vége :)
  • tomonor
    Mégvalami, ha igazán kiismered csínnyát-bínnyát, rádöbbensz, hogy egész jó kis játék ez. Ne felejtsd el fel rakni a legfrissebb patch-et (v2.5), amelyet az Egosoft oldaláról szedhetsz le. Maga a játék 6 éves, és tulajdonképpen agyon modolható. Mindenesetre még meg kell említenem, hogy ha ezzel nem éred be, akkor már kijött egy folytatása a játéknak, az X3 - Terran Conflict, amelyről szintén van egy SG.hu-s topik az én ápolásomban.
  • tomonor
    Egér=X,Y axis
    Bal egérgomb=Tűz
    Jobb egérbomb=Kurzor

X=Előre
    Y=Hátra
    TAB=Gyorsan előre (Boost extension)
    Q-E=Forgás
    W-A-S-D=Oldalirányítás
    Enter=Menü
    CTRL=Tűz
    L=Rakéta
    M=Rakéta kiválasztása
    G=Grid view
    T=Cél kiválasztása
    Shift+T=Ellenséges Cél
    U=robotpilóta
    Shift+D=Dokkolás céllal
    I=Cél menüje
    F1-F2-F3-F4=nézetek
    J=Időgyorsítás (SETA)
    K=Célzási lehetőségek
    F=Raktér
    P=Személyes menü
    1-2-3-4=Fegyver konfigurációs lehetőségek

Dióhéjban ennyi.

Apropó: ha nem fektetsz elég időt a játék tanulásába, akkor X ide, X oda, nem fogsz tudni vele játszani.
  • Romeo One
    A saját hajódat szimulátorszerűen irányítod. A többit parancsokkal. Kereskedhetsz árukkal, harcolhatsz más űrhajók ellen, vagy építhetsz gyárakat, hogy azok hasznából gazdagodj meg.
  • Plata
    Valaki elmondaná hogy hogy kell ezt a játékot irányítani?
    Mert az irányítása nekem magas,játszottam már az EVE-vel is de az is egyszerűbb volt ennél.Még sose játszottam ezzel a játékkal,de a mostani PC Guru teljes játéka ez volt.
  • tomonor
    Megújult X3 editor oldal
  • maniac78
    Mára megvan az elfoglaltságom! Megtaláltam a 4. Galleon-t!
  • antigua
    Kell a fight com software Mk1 és MK2 es !
  • antigua
    k billentyű ( alap beállításnál )
  • achime
    hello valaki tud nekem abban segíteni hogy hogy lehet bekapcsolni a célkeresztet? vagy mit kell vennem hogy kövesse a ellen hajót?
    Köszi
  • Romeo One
    A trade-AI nem a legjobb, az egyszer biztos. Gazdaságilag neccesebb helyeken kézzel kell rásegíteni. Nekem Hatikva's Faith ilyen, ahová szilikonbányát telepítettem. Elindul a nyomorult északnak. Mire odaér, már a vásárolt az adott gyár, és a beállított érték alá esett az ár. Mit csinál a szerencsétlen??? VISSZAINDUL A BÁNYÁBA!!! Pedig ugyanabban a szektorban még két másik gyárban keresték az SW-t igen jó áron! De ő visszamegy, hogy újra induljon, persze mire oda-vissza járkál, már azoknál is lemegy az ár, és így tovább...
  • Romeo One
    2.0 vanilla. Semmilyen mod vagy script nincs fent.