20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • RJoco
    Valsz még nem vetted meg bbsen a szoftvert, ami rendesen kijelezze.
  • maniac78
    Ha már így belemerültünk, akkor meg tudná mondani valaki, hogy miért Unknown a Terran nagyágyú (BEMP és AEMP)?!
  • RJoco
    Biztos, hogy az XTM? Mert ha így van, akkor lehet, hogy bugos is és akkor sokminden nem lesz elérhető (küldiket nem lehet végigcsinálni vagy egyszerűen nem történik semmi a befejezésük után, katonák méregdrágák,...).

Az ArgonOne egy természetes jelenség, nálam is 2 volt, aztán a sztori után 1 lett.
  • antigua
    A Goup Manager System, Group Combat Command, Group Hotkey scriptek
    összetartoznak, egymásra épülnek, de sajnos ez csak nálam elviekben van így mert gyakorlatilag csak a GMS működik rendesen a másik két script egyszerűen figyelmen kívül hadja a GMS adatait és így nem hajtja végre a parancsokat.
  • ColmCorbec
    A Group Manager System számomra is rejtély, ha vki tudja használni, leírhatná röviden.
  • maniac78
    Nálam működött, de mégis maradtam a 0.74-nél, de hogy miért azt már nem tudom. Mindenesetre ezzel a variációval sem ment a Scorp!
  • eleldiablo
    Összejött a dolog, bár nem tökéletes, mivel a full verziónál egy mentésem sem engedte visszatölteni, reinstalláltam, feltettem a 7.a-t, aztán a 7.5 patch verzióját, szépen mükszik, csak 2 db argon one van és minden visszatöltésnél hibaüzit ír ki az xtm, de legalább megy.
  • NONPLUSZULTRA
    Kicsomagolod a játékod mappájába, és kicserélsz minden fájlt, aminek a cseréjét felajánlja a rendszer - semmi mást nem kell tenned. Enjoy!
  • antigua
    Ez egy önkicsomagoló exe, miután végzett a mappákat be kell másolni a megfelelő helyre, ennyi, több szót nem érdemes rá fecsérelni.
  • eleldiablo
    Visszaolvasgattam a fórumban és SaGa egyik hozzászólásából idézek: "Jelent pilnnataban ez a 0.7.5. Érdemes a full verziót letölteni, az egy telepítő exe, nem kell a részekkel küzdeni. "
    Exe fájl? Nekem 7zip fájlnak mutatja, és csak kibontani hajlandó, aztán pakolgatom a helyére, lehet ez probléma?
  • eleldiablo
    2.5 ös reunionra tettem fel, semmi más.
    bonus pack?
  • NONPLUSZULTRA
    Én felpeccseltem a többéves REUNIONOMAT IS 7.5-re, a frissen telepített Reunionra pedig a fullos 7.5-öt telepítettem. Mindkét esetben tökéletesen működik....
  • tomonor
    az már nem lesz jobb, rakd fel újra az egész játékot a következő sorrendben:
    x3 reunion->patch->bonus pack->xtm->egyéb scriptek, addonok
  • maniac78
    Tiszta Reunion alá tetted, vagy scriptelt, moddolt X3-ra került? Mert nem mindegy.
  • eleldiablo
    Hát, a xtm 7.5 el csak szívok, semmilyen mentést nem tudok visszatölteni, olyanokat sem, amiket 10 másodperccel előbb mentettem el, és az új halyók sincsenek sehol, pedig jó helyre rakosgattam a fájlokat.
    Esetleg ennek a verziónak is van olyan script fájlja amit külön installálni kell mint 7.a-ban? Csakmert ilyesmit nem találtam.
  • tomonor
    igen
  • maniac78
    Lehet, hogy ebédszünet van ..............

Miután felraktam a 0.75-ös XTM-et, akkor is csak 0.74-nek mutatta a játék főmenüje, ez normális?
  • antigua
    Tudta valaki használni a Group Manager System scriptet ?
    Létre hozza a groupot, de a különböző harci parancsokra nem reagál.
    Hiába adom ki neki pl. 2.group támadjon... nem csinál semmit !
  • antigua
    http://www.monova.org/details/2318801/X3%20-%20REUNION%20XTM%200.7.5%20MOD%20(FULL%20VERSION)%09.html

( igaz hogy torrent cím de legalább él )
  • eleldiablo
    Am, tudnátok nekem adni 1-2 linket hogy hol töltsem le az xtm 7.5-ös verzióját? Jóideig keresgéltem de csak döglött linkekbe futottam. Kösz!
  • antigua
    Tudtok-e olyen scriptet mely plusz parancs lehetőségeket add a wingmannak ? ( A sima attack my target, deffend me mellet, pl attack only fighter, bigship...stb )
  • maniac78
    Kihalt az oldal újra. Úgy veszem észre, hogy "hullámokban" akad témánk. Vagy mindenki lázasan tölt fel?!
  • NONPLUSZULTRA
    Persze, mert most folyik az Uplink-láz A TC-hez, mindenki ezerrel küldi a statjait. Most egyszerűen nem alkalmas az időpont "csa kúgy" feltölteni, a verseny prioritást élvez szerintem.
  • tomonor
    biztos automatikus, csak le van terhelve a szerverük...
  • RJoco
    Nem Asley? Az foglalkozik XXL gyárakkal.
  • RJoco
    Ezt úgy rakják ki?!
    Én azt hittem, autómatikus...
  • NONPLUSZULTRA
    A Guru rajtam is segített, mert az eredeti lemezemet kölcsönadtam (pápá), és már ráfért a játékra egy reinstall, mert már nem is emléxem, mivel szemeteltem tele, és hányszor költöztettem már... Perpill csak az XTM van rajta, egyelőre nem is hiányzik más.

Később még kelleni fog a Warehouse XXL - melyik mod vagy script rakja be a játékba? (már elfelejtettem, pedig minden komplexemre csatoltam ilyeneket korábban)
  • NONPLUSZULTRA
    Az lesz az: .pck, és 2 KB körüli. Az este töltöttem fel az új szerényebb statjaimat X3-hoz, és a TC-hez, de még nem rakták ki, gondolom, mindenki statokkal bombázza őket a verseny miatt.
  • RJoco
    Jah, többet én sem lutrizok, csak hát a P Raider-eknél nem úgy van, mint M1-nél, hogy átküldök 300 katonát, aztán odébbállhatok. Itt max 60-90 között szokott tartózkodni katonám, ahogy fogy, úgy megy át, így transporton belül kell maradnom.

Ahogy tapasztaltam 12-esével küldi át a foglalókat és M1-nél 10 transport minimum kell, hogy elinduljon a foglalás.
    Eddig mondjuk csak Q-kat foglaltam.
  • maniac78
    Hát kínos is az olyan eset, de azért sűrűbben lehet a tutira menni!
  • RJoco
    Milyen érdekes a csúszás.
    A kis monitoron 56 vs 313, míg az infóban 60 vs 316.
    Mondjuk az a hajófoglalás is lehet egy lutri.
    Múltkor úgy jártam, hogy kicsit korán ugrottam el és csak pár darabbal volt több katonám a hajón, mint neki. És pechemre pont ugrás elött mentettem (későn jutott eszembe). Nem is sikerült a foglalás. Viszont visszatöltés után meg az enyém lett a hajó.
  • RJoco
    Őőőőőő, de nem kaptam infót fájlméretről, kiterjesztésről.
  • maniac78

5. Galleon-om és mint látjátok ez is 100% Hull, csak hogy bizonyítsam korábbi állításom!
  • tomonor
    hehe, floodprotect :p
  • maniac78
    Vagy annyi adatot kéne feldolgoznia, hogy befüstölt az EGO szervere, illetve támadásnak minősítette ezen próbálkozásod!
  • NONPLUSZULTRA
    Igen, az lesz az. Az egosoft.com-on: Game - X3- Uplink, és kész is.
    Én feltöltöttem a friss statjaimat, ami eléggé lelombozó az előzőhöz képest de még nem látható, még biztos feldolgozás alatt áll.
  • RJoco
    Már alig várom, kíváncsi vagyok, mi lehet nálam a gond.
  • RJoco
    És HCF-fel próbáltál már cappolni?
    SOMKII csak annál a hajónál jó, ahonnan kiugrott a pilóta. Viszont M6 és annál nagyobból nem fog kiugrani (persze van script), így marad a HCF: leszedni ellen pajzsát - na itt számít, hogy milyen sebességgel repül a golyó - aztán nullán tartani és közben kiadni a foglalás parancsát.
    Majd ha eljutok odáig, akkor rakok fel videót, hogy is zajlik ez ténylegesen.
  • antigua
    Hát én nem tapasztaltam ilyen bugot, a system override Mk2-vel capoltam majd miután az enyém lett a hajó simán végrehajtotta az ugrást.
  • NONPLUSZULTRA
    Bevallom már nem emléxem mert még azelőtt raktam fel, mielőtt nekiálltam a TC-nek.
    Este felrakom az új statokat és majd utána jelentek.