20430
-
tomonor #17509 vigyázz mert ha avarice lejár, többé nem lehet a tied. -
Még nem, ezerrel foglalom a P-ket.
Most volt egy Xonon inváziós küldim is, kilőttem 49 hajót és kaptam érte 11 millát.
Lassan kellene foglalnom egy Carrack-ot is, mert a kisebb hajókat (L, XL) nem tudom hova dokkoltatni az ellenséges szektorban.
És ráadásúl Averice-t is elkezdték hirdetni. 50 millió a kezdőár.
De nemsokára elkezdem foglalkozni a plotokkal, mert elég sok jó hajót össze lehet szedni. -
Boron Angel plot? Valaki? Elakadtam! -
antigua #17506 Valaki próbálta már a Star Wars modot az X3 alatt ?
Én mi nap kipróbáltam a SW 0.21 mod-ot de semelyik SW hajót se adta be a shipyardokba ! :( -
Nem lámaság, az a gond, hogy vándorolnak a fájlok, sajnos. -
antigua #17504 Köszi a segítséget :) -
McFeet #17503 Köszönöm szépen innen sikerült, bocs a lámaságért :) -
Találtam neked egy linekt: innen leszedheted.
Ez az oldal tartalmazza.
Amúgy gúgli a te barátod! -
McFeet #17501 Maniac78 köszönöm a választ valoban arra gondoltam az angol leírás alapján hogy lehet új hajót venni egy mk3 as pilótának :)
Más problémám is van : le szeretném tolteni az XTM modot annyit dicsérgetik itt a fórumon de egyszerűen nem megy nekem arrol a linkrol sem operával sem explorerrel nem hajlandó megnyilni.
Öszvissz ennyit ír ki az opera: Az URL át van irányítva erre a címre: . Kattintson a hivatkozásra a folytatáshoz.
Az explórereren megjelenik egy link hogy kattintsak rá de hosszas várakozas (legalább félóra után) kiirja h nem elérhető :).
Valami ötlet mit rontok el ? -
tomonor #17500 BBS-en kell keresni egy kalóz üzenetet, amely bele hackel a gyárakba a szektorba. Random lehet megtalálni. -
antigua #17499 Kérdés :
Na véletlenül eltalálok egy szövetséges gyárat és ezért ellenségesé válik, hogy lehet újra békét kötni vele ? ( a szektorban lévő legnagyobb hadi hajótól már elnézést kértem, nem is lőnek már rám de a gyár továbbra is ellensége ! -
tomonor #17498 FAQ-ban le van írva mi kell hozzá és hogyan működik -
Mk 3-as pilótát sehogyan, csak a szoftvert bírod "áttelepíteni", de akkor nulláról indul a pilóta skillje. A szoftvert pedig mint rakomány kell kezelni és áttenni (mert az is
). Ez persze további megoldásokat igényel, de szerintem te skillel együtt akartad volna!
-
McFeet #17496 Sziasztok.
Nemrégiben kezdtem játszani a játékkal, nagyon bejött az EVE után
, és lenne egy problémám.
Elolvastam a fórum első 30 oldalát de azon nem volt válasz a gondomra úgyhogy bocsánat a láma kérdésért de egyszerűen képtelen vagyok rájönni arra, hogyan lehet egy mk3-as pilótát átültetni egy másik hajóba, vagy ennek van valamiféle feltétele is ?
Ha valaki kicsit egyértelműbben le tudná nekem irni mint ami a manuálban van (csak angolom van és ugye hiányos az angolom ugyhogy ... nincs véletlen egy magyar valahol ?) annak nagyon szépen megköszönöm.
Előre is köszi a választ :) -
Felkerültek a képek -
Hát a Pluto kész Valhalla temető, de megvan az Asgard.
Elég király hajó, ha rádokkolok bármivel, aminek lent van a pajzsa, azonnal feltölti. Igaz, hogy ledokkolásnál nem szabad benne ülnöm, mert akkor a teli pajzsot is lenyomja 10%-ra. Ráadásul a 10GJ pajzs elég jó védelmet ad.
Már -420 a Terran repum, meglátjuk, be tudok e menni a Moon szektorba elhozni a másik Asgard-ot.
A P2P ugrás kétszer annyi EC-t eszik, de nagyon hasznos. Bár kapukon is tud közlekedni, igaz eddig csak kifelé próbáltam.
Pár kép róla, meg a rajta dokkoló Titan, HCF, Q-ról nemsokára honlapomon. -
Hát akkor neked ez príma kezdésnek, bár nem tudom, pontosan mennyi van belőle lefordítva.
Ha tudsz angolul, akkor semmi gond, mindent megértesz.
Én nem tudok angolul, csak amit a számítógép és a játékok révén összeszedtem, viszont nagyon jó leírások vannak hozzá és itt is segítenek, ha kell. -
Ha honlapomon szétnézel, akkor találsz ott néhány jó videót, meg képet.
Illetve a youtubon, meg ehhez hasonlókhoz is találsz sok videót -
Nem én fordítom bár tudnék angolul! Én csak linkeltem.Addig bele sem kezdek amíg nem lesz magyar mivel közöm nem lenne mit kell csinálni! -
Igen, de maradok az angolnál.
Pedig baromi hamar hozzá tudnák szokni, csak van egy-két furcsa része:
-Hangár: 5 hajók
-Naperőmű Gyár(asszem ez a neve)
Szóval elég furcsa egy-két dolog, de ha az egész meglenne és valaki így kezdené a játékot, annak biztos jó lenne. Csak ne rakjon rá modot, meg scriptet, mert az már angol lenne ugye és úgy nem az igazi.
Sok sikert a további fordításhoz, ha még folytatod. -
Ezt a részleges magyarítást probálta már valaki? -
tomonor #17488 hát ha szereted az űrszimulátorokat, akkor igen, érdemes. Ám ha nincs türelmed évekig eltartó játékmenethez és komplex betanulási pontokhoz, akkor ez nem a te játékod. -
most PC Guruhoz adják, érdemes megvenni? demó nem indul el, pedig gépem megvan hozzá -
Akinek fent van a game kérem próbálja ki ezt a részleges magyarítást!
www.mmportal.atw.hu innen tölthető.
A magyarítás minősége érdekel.Nekem nincs itthon a game sajnos nem tudom tesztelni! -
Sok sikert hozzá, jódarabaig el fog tartani :) -
Nekem a Faunus-omon volt alapból Jumpdrive, csak EC-t, meg Navigációs szoftvert kellett rádobnom.
A Valhalla meg elvileg tudja a P2P parancsot, így könnyen a HQ-hoz lehet ugratni és bedokkoltatni. Főleg amíg nem vagy a szektorban, addig nem is lehet semmi gond.
Amúgy tényleg necces, de eddig nekem 500 EC fölé nem ment az ugráshoz szükséges energia.
-
Ja bocsi, a raktér szorzó van mellettük.
És valszeg rendet teszek már végleg a kalóz szektorokban a Valhallákkal.
Kezdenek az agyamra menni, hogy mindig megtámadják a hajóimat.
-
Terran Valhalla roncsszükséglete:
13 239 Energy Cell *1 13 239
3 309 Ore *8 26 472
330 Silicon *18 5 940
1 103 Meatsteak Cahoona *4 4 412
441 Rastar Oil *6 2 646
220 Teladianium *5 1 100
165 Quantum Tubes *5 825
661 Computer Comp. *1 661
264 Microchip *2 528
147 Crystal *4 588
315 Cloth Rimes *2 630
Ez összesen: 57 041
Szóval valóban elfér benne (kissé neccesen), de igazad volt. Csak ennyire nem merültem bele, mert ugyebár ugrásra is kell EC, meg a pajzsok /mamuszra + a Valhalla se legyen pajzs nélkül, mert ki tudja milyen állat hajt majd bele ugrás után.
-
Hát nem aprózod el.
És mire fogsz használni 3 Valhallát?
A mamuszt meg nem fogom bebizonyítani, mert nekem nincs de számításaim szerint elégnek kell lennie. Hacsak, minden játéknál más és más a nyersanyag szükséglete a roncsoknak. -
Pontosan a fogócskára gondoltam!
eleldiablo
Jelenleg a 3. Valhalla készült el, úgyhogy mennek a Phoenix-ek a bontóba. És mamusz nem elég hozzá, ezért az Asgard! -
tomonor #17479 Itt ez a jó kis német mod... -
Találtam egy másik oldalt, felraktam egy videót hajófoglalásról, meg egyet egy attackról.
Tessék nézegetni, mert nem tudom, hogy meddig lesz az oldal elérhető, elég érdekes reklámuk van a regisztrációhoz képest.
Itt a link
Aki nem tudja, hogy mi az a hajófoglalás, az most kaphat belőle egy kis ízelítőt. -
Fú, jó hogy mondod! Elder scrolls IV Oblivion!
Ez kell most nekem! Annyi mindent ki akartam próbálni benne :)
Bocs a téma miatt - De ahoz nem jött ki valami kiegészítő, vagy új rész?
-
Igazság szerinte egy Mammoth pont elég hozzá (Valhalla) 60k cargoval. Az Odin-hoz meg még annyi nyersanyag sem kell.
A BEMP-eket majd összeszedem, hátha a Faunus mégis tudja gyártani, végül is sokkal kisebb a mérete, mint a GPPC-jé.
Nekem most az Asgard kell nagyon, van egy Xenon állomás Heretics End-ben, amit ha kilövök, akkor talán javul a repum. És bízom benne, hogy a gép visszarakja oda, mert egy Xenon inváziós bázis írtós küldi része, ami ha jól emlékszem egyszer már nem sikerült, bedig szétlőttem és aztán visszarakta késöbb.
Na szóval Asgard-ra rá tudok dokkolni Titan-nal és P2P ugrással a Xenon állomásnál teremhetek. A Terran-ok közelébe így még csak véletlenül sem kerülök. -
eleldiablo #17475 BEMP-t találsz pár darabot a Proxima Centaury melletti unknow szektorban, 40, -49, -31 koordinátákon, de télleg csak 1-2 darab. (Agresszív shonen "kibelezlek egy lövéssel" osztályú hajó a szektorban, engem 70 km ről kiszúrt és fogócskáztunk egy kört)
Egyébként elnéztem a Pluto-hoz, szép kis roncstemető van ott, megnéztem mi kéne a Valhalla megjavításához, már a credit meghaladja a maximum mennyiséget, az alapanyagok pedig jó ha egy asgardba beleférnek.
Odin javítása se éppen olcsó mulatság, de sok terran hajóroncs van a közelben, akinek van egy tele bankszámlája, egy egész flottát felállíthat belőlük. -
És hol is találom ezt az ingyé BEMP-et?
Csak nem arra gondolsz, hogy két hajó között röpködni, mint az öngyilkosjelölt hülyegyerek?
Éppenséggel be is válhat... -
De ha figyelmesen elolvasod, nem is Great Trench-be kell az erőművet megkeresned, mint írtad is, hanem Grand Exchange-be!
RJoco
Ha már úgyis lelőnek a Terranok és kellene fegyver is, miért nem használod az Arrow/Starburst féle taktikát. Repud úgysem romlana tőle. Meg inggyé lenne egy rahedli BEMP.
-
antigua #17472 Hát pont ez a problémánk én is ezt magyaráztam a havernak, megcsinálta az itt leírtakat, kirakta a szatelitet a X347 közepébe és utána kapta azt a h...e üzenetet a dolgozók elszállításáról.
de azért kösszi ! -
Úgy rémlik kissé összekutyultad a dolgokat!
"3. küldetés: (M7 hajó helyzete)
A következő feladatban információt kell gyűjteni egy bizonyos hajó hollétéről, név szerint a Hyperion-ról. Ehhez először el kell menned Great Trench-be, itt dokkolj be az Equipment Dock-ba. Kapni fogsz egy üzenetet, amiben arra kérnek, hogy segíts kitelepíteni egy Advanced Satellite-et a Xenon Sector 347 "közepébe". Ha kész vagy cserébe megkapod a hajó pozícióját.
Szerezz be egy szatelitet, ugorj vagy repülj el a Xenon szektorba (nem tűnik sétarepülésnek). Próbáld meg a 0,0,0 koordinátákhoz minél közelebb kirakni. Sokat ne nézelődj, inkább ugorj ki a rendszerből.
Kapsz egy üzit, hogy Grand Exchange egyik erőművében kapsz infót a Hyperion-ról. Ha bedokkoltál a helyes erőműbe, kapsz egy üzenetet." -
antigua #17470 Egy kis segítség kellene !
A haverom a BalaGi küldinél miután kirakta a szatelitet a Xenon 347 szektorban és vissza ment Great Trenhbe azt az üzenetet kapta hogy BalaGi dolgozók elszeretnének jutni egy solar planetre a szektorban.
Pedig a szatelit kirakása után a Grand Exhange küldetésnek kellene köv.
Ezt az üzenetet azonban nem adja be. A dolgozók elszállításáról szólót pedig nem értjük mert nincs is naperőmű a GT szektorban, se a Balagi szektorban ha arra gondoltak volna.