20430
-
Nem kár érte és még jó is lett!!!
Olvass el néhány leírást is, az többet is visszaad.
Honlapomon találsz néhány videót is. -
Elvileg abba, bár a játék nem igazán szereti.
Másik küldit addig nem is érdemes kezdeni, mert lehet, hogy az elsőt bebukod.
Gyűjtögess pénzt, hogy tudj venni néhány nagyobb hajót.
Én asszem Titan kísérettel csináltam meg, bár lehet, hogy rosszul emlékszem és csak egy Centaur MKII-esem volt, meg az a néhány hajó, amit összeszedtem. Sőt, biztos, hogy csak Centaur-om volt, mert utána még a Nemesis-t is eladtam, hogy meglegyen a pénz a továbbiakban.
Egy tipp: próbálj meg a szektor középvonalával párhuzamosan menni úgy 25 km-re. Majd amikor a keleti kapuvl nagyjából egy vonalban vagy, akkor irány a kapu. Közben figyeld, hogy épp milyen a közlekedés. Nem kell autopilótával a kapuba repülni, viszont mindenképp lassan jön át a hajó, így viszont van némi időd megtisztítani a kapu elött a terepet. -
McFeet #17547 Egy kérdésem lenne ismét :) A küldetest bármikor félbe lehet hagyni és folytatni ? Most pl valami saját hq-t igért a bala gi research company de nem tudom megcsinálni mert a maelstrom rednszer után levő unknown sectorban túl erősek nekem a kalózok. -
antigua #17546 Köszi a segítséget,jól emlékeztél rá . -
amikor kiadod a hajónak az ugrás parancsot beadja ha jól emlékszek egy kis menüt hogy mennyi e cell /sector ha bbs-en megvannak a khaak rendszerek koordinátái akkor alatta lesznek az unknown enemy sectorok
a térképen meg hiába nézed nem fogja mutatni nekemse mutatta mikor a khaakok elfoglaltak egy boron rendszert universe mapon nem lehetett rámenni mint ha ott se lett volna a rendszer -
tomonor #17544 Ez nem olyasmi amit elk@rt az egosoft, ez direkt így van kitalálva, X2-ben is így volt, TC is így lett. A játék komplex, tehát alapba aki nem szereti az ilyen összetett játékokat, annak előre közöljük hogy ha nem megy, nem kell erőltetni. -
antigua #17543 Rjoco :
Kérlek segíts nekem a Khaak szektorok ügyében !
Letöltöttem egy Khaak szektor koordinátáit BBS-n keresztül a hajóm Navigációs commputerébe, erről vissza igazolást is kaptam de hol és hogy tudom megnézni a szektor helyzetét ?Belementem az üzenetekbe is de ott csak a sikeres letöltésről van szó a szektor adatokról semmi.
Hogy tudok végre eljutni ebbe a szektorba, még a térképen sem jelzi? -
antigua #17542 Ja a játék elég körülményesre sikeredett, de ez azért van mert ez nem egy szimpla kereskedős játék hanem egy igen összetett komplex világ, melyet mindenki a neki megfelelő módra alakíthat ( scriptek ). Ezért sok a varja, sajnos az alap játékot talán tanulságosan is lebutították és ezért egy kicsit körülményesre, döcögősre sikeredett de ha az ember nem dobja egyből a kukába rájöhet hogy milyen nagyszerű kis játékról, világról van szó Én a kezdetekor sokat bíráltam a játékot ( talán nem ok nélkül ) de mostanra átlátom hogy mi is volt a készítők célja az X3-al ( egy világot teremteni melyben lehet kereskedni, építeni, leigázni, csempészni... )és a sok kis bosszúság sajnos ennek volt köszönhető hogy a készítők nem tudtak mindenre odafigyelni az alap játéknál (talán nem is akartak) hanem a különböző scriptek segítségével mindenki megoldhatja a problémáit, alakíthatja a saját kis világát ! Az X3 nem leírandó alkotás,kudarc hanem egy igazi újítása a kereskedős játékoknak, egy remekmű, csak meg kell érteni a játék felépítését, működését, a készítők célját és akkor biztos hogy a hibái ellenére mindazoknak hatalmas szórakozást fog nyújtani kik e stílus kedvelői ! -
kokos #17541 Nos!Ez egy jó játék lenne....ha!Olvasva a F.A.Q: borzasztó!Sok a varia!A magyarosítás valamit segít,de ha tényleg így kell kereskedni ahogy le van írva az gáz.Kár érte jó lett volna!!!! 
-
Ok, köszi, a gyárak ezerrel gyártják ezeket, úgyhogy hamar utolérlek, csak jussak gép elé játszani... -
RJoco
Ha kell katona szólj bátran 12 000 Mercenaries és 2 000 War Droid van a HQ-ban plussz a két HCF és az utántöltő hajón lévőek! Durván 17 000. -
tomonor #17538 debris utilization script -
Olvasgatom, hogy roncsokat javítgattok fel, csak nem vágom. Mi kell hozzá? -
-
Nálam is létezik önfenntartó komplex Family Hub néven Savage Spur-ban!
Csak így kényelmesebb és egyszerűbb a képlet, amúgy meg asszem 8-10 darab biztosan elég lesz belőle. Meg asszem kéne még egy Leviathan is! -
antigua #17534 Köszi az infót ! :) -
Ami azt illeti nekem van egy önfenntartó komplexem direkt hajókhoz. Igaz, először a Lilith gyártásához készítettem, de kiderült, hogy az összes hajóhoz ugyanazok az anyagok kellenek. Nem is drága és extra nagy gyárakat sem tartalmaz, mert sajna Ashley argon gyára valamiért nincs a helyén, így sima gyárakkal oldottam meg és Ore Belt-be telepítettem a komplexet. Asley amúgy azért előnyös, mert TL hajóval is rá tudsz dokkolni a komplexre.
Ha érdekel, akkor felrakom lapomra.
És akkor csak az időt kell kivárni, amíg lesz elég nyersid, azt meg azért csatákkal ki lehet bírni. -
Megjegyzem: az Ollerusok lehet, hogy XTM-ben megoldanák a problémát, bár mostanában nem is találkoztam az üzivel.
Nameg vannak más, elérhető Kha'ak rendszerek is. -
Igen, az az 5 darab létezik. BBS-en lehet megvenni a koordinátákat jó pénzért.
Csak be ugrálni és ki ugrálni tudsz, ami nem kevés EC. Ha beugrasz és nincs EC, az szívás. Én semmi értékeset nem találtam ott és eddigi tapasztalataim alapján kiírthatatlan.
Ráadásul az ugrásnál egy plusz ablak lesz, így, ha gyorsan kell ugrani, akkor ez lassítja a folyamatot.
Azért próbáld ki, hátha neked bejön, én nem veszem meg többet az biztos. -
antigua #17530 A sima vanillia alatt léteznek-e Khaak szektorok ???
Azért kérdezem mert egy x3-al foglalkozó oldalon találtam egy galaxy térképet ahol voltak Khaak szektorok is ( Unkow Enemy Sectors néven )
link: http://www.xdatabase.de
Az általam ismert,és használt x3 térképen viszont nincsen Khaak szektorok,nos akkor most mi a helyzet ?!
( Ui: kérem a hallgatóságot,nem nevetni ! ) -
A 4.-et, de már gyüjtöm az ötödikre való nyersanyagokat, bár nem tudom találok még vagy sem!
Kell egy szuperflotta, ezek talán megteszik, csak hát a BEMP lesz még gond, gyorsan reput kéne szereznem, hogy megvehessem őket. -
csak nem Valhallát javítasz? -
McFeet #17527 Köszönöm a felajánlást :)
Nagy kinosan egy teladi kapitany megszánt az univerzum másik végébol elkisértem és sikerült lerakni a stationokat :)
El se engedem addig amíg nincs egy orcára pénz. -
Gyüjtögetni és utánna venni kell egyet! Vagy küldessz számlaszámot és utalok rávalót, vagy küldök kölcsönbe egy Asgardot, csak gyorsan, mert szükség van rá Pluto szektroban!
-
tomonor #17525 nem foglaltak, egyszerüen más .job file van nekik kiosztva. -
antigua #17524 Ne aggódj én is jártam így majd a falra másztam tőle !Home of LIghtben 3db Mammuth is volt de tojtak rám mert volt rakományuk már,nálad is ez lehet szerintem a helyzet. ( A Mommuth-ok gyakrn foglaltak ! )
Én Kingdom Edbe mentem és egy Boron TL fogadtam fel . -
McFeet #17523 Valahogy nem akar nekem ez összejönni:(.
Megvan ugyan a sima argon mammoth de nem áll szóba velem.
Neked milyen verziószámú a modod ? Használsz hozza mást is ? -
Pedig a hajók biztos megvannak valamerre, csak nem ott keresed, ahol vannak. Én most is szoktam találkozni velük és már elég sok játékidőm van.
Amúgy meg nem valószínű, hogy lelőnék a split hajót - hacsak nem kalóz szektorba téved - de hogy ne legyen olyan unalmas a várakozás, míg célba ér, miért nem kíséred el? És akkor biztosíthatod az épségét. -
McFeet #17521 Nos újrakezdtem a dolgot egy darabig ott boklászik a sima argon mammoth az argon prime rendszerben (találtam egyet Elena's fortuneban is) de ezek egy idő után egyszerűen eltünnek. (split tl hajót találtam az isten háta mögött mire elérne oda ahova rakni akarom a stationt le is lőnék)
Valami ötlet, hogy ez miért lehet ? a 0.7.5-ös XTM mod van fenn a 3.1.07 es bónusz packageval együtt. -
X3-X3 konverter
Én nem használtam, de mások igen. -
De van csak te nem találtad meg. Keresd tovább! -
McFeet #17518 Nos nincs sima argon mammoth csak argon suply mammothot talaltam az meg nem áll szóba velem :( -
antigua #17517 Jól tudom-e hogy az XTM alatt a korábbi vanilliás mentések nem működnek ?
Hogy lehetne XTM alatt használni a korábbi Vanillia mentéseket ?
( ha a vanilliára rátelepítettem az XTM-et akkor a mentések ugyan mentek de nem szerepeltek az XTM-es plusz hajók a hajógyárakban ! ) -
Tévedtem, bármely faj bármely TL hajója jó, csak a rendes neve legyen, semmi extra benne. Pl.: Hercules, stb.
Bármelyik gyárba elmennek, csak a kapukon való áthaladást kell neked állnod. -
Tudom.
Bár 615 milláért nem fogom megvenni, akkor maradok Last Frontier-ben vagy az elötte lévő Unknown Sectorba költözöm. Vagy más kihalt Unknownba. -
Sima Mammoth-ot keress vagy Argon Mammoth-ot. Más nem jó. -
McFeet #17513 Az XTM modban nem lehet tl class hajot hívni station szállításhoz ?
Összekereskedtem 3 milla creditet és szeretnék venni vagy két stationt de hiába megyek oda az argon suply mammothoz csak annyit mond meg, hogy hol a legközelebbi shipyard vagy equipment de nem lehet felfogadni ráadasul idönként eltűnik órákra és nem is lehet megtalálni.
Ez így normális ? -
tomonor #17512 vanilla: azonkívül hogy a neveden van, semmit.
Sector takeover: nos ezesetben az adót nem te fizeted, hanem az npc gyárak fizetik neked amelyek betelepültek a szektorodba. -
Milyen előnyökkel jár egyébként, ha lesz egy Player szektor???? -
Nálam már túl régóta hirdeti 615 milla az ára, de talán csak ingyen kéne. Ha máshová is betelepülhetsz minek fizetni is érte?