20430
-
Én már kifogytam. Cardinal's Domain- ben már nem szokott járni kalóz M7-es. Q-t sem láttam már jó ideje, úgyhogy maradtak a Khaa'k hajók. -
Kicsit állitottam ezen a biztonságos kidokkoláson, most nem rakott olyan messze - közvetlen az EQ mellé.
Sajna az Unknown Sector Sohnen M1-éhez kevés PPC-kkel, a BEMPC gyártásához meg kell még vennem 19 Computer Plant-ot.
Viszont végre sok M6 belefér, már 7 P-Raider-t fogtam egymás utánban.
Azért ideje lesz keresnem Q-t is, az jobban fizet... -
A Phoenix flottám lett szétszedve, de a 8.-nál már valóban dokkoltatnom kell. -
Tudom, hogy HQ, de csak bedokkoltatod őket egy EQ-ba, hogy felszereld minden űri jóval?
Amúgy minden bizonnyal egy másik hajóban ülve dokkoltatom le, akkor nem lett volna semmi gond. Ez nem az első eset, az Asgard sem szereti a Teladi SY-od, csak azzal fel is robbantam, ha benne ültem. Távirányítással semmi gond nem volt. -
tomonor #17785 pontosan, az AL pluginben ám ki lehet kapcsolni XTM-eseknek, asszem fix safe docking vagy olyasmi a neve. -
Örülj neki. Régebben a túlméretes hajók 5 kidokkolásból 4x felrobbantak, mert hozzáértek a dokkhoz.
Lehet, hogy ez egy javítás erre? -
Addig oké, de az nálam a HQ és direkte így akartam a képet. Szóval ezért nem világos!
Egyébként sorry, hogy nem akarta a 17777 és 17778 hozzászólásom a megjelenítést. -
tomonor #17782 EQ dockból való távozása során a dock arébb dobta a hajóját 27km-rel. -
Ezt nem értem?
-
Baszki....
Nálad is vannak gondok az EQ ledokkolásnál?
Engem odébb dobott 27km-rel. -
Bocs az offért akkor talán most. Valhalla -
Na mégegyszer. -
Nem tudtam kihagyni, bocsesz.
-
Megvan első Valhallám
-
A Custodian hajó, hogyan működik, még nem vettem, csak hátha.
Komplikáltabb támadásokat szervezek, kisebb egységekből, már ha Valhallát lehet kisebbnek nevezni.
-
A mai kemény küzdelem eredménye megtekinthető a fő X3 oldalamon , a freewebes tükörre már nincs erőm átnyomni. Minden megmentett régi cikk és leírás felkerült, szerintem áttekinthető keretek között. A véleményeket és kritikákat várom, tudjátok ott a kapcsolat menüpont ;) azon melegében lehet szidni. Persze ide is benézek. -
McFeet #17773 Köszi megvan találtam egyet Akeela's Beaconsban és ahogy nézem minden van rajta :) -
tomonor #17772 speciális shipyardokat kell keresned speciális szektorokban, nem a vanilla shipyardokba fogja berakni őket. -
McFeet #17771 Sajna nem látom :( pedig jók lennenek az xxl es gyarak pl chip plants-ból ahogy számoltam kellene vagy 15 db ami kicsit sok. -
Ashley Fabs akkor lesz látható, ha gyárakat akarnál venni.
A SY-okon olyan , főleg xxl méretű gyárakat is kapni általa, amik nincsenek a játékban. -
McFeet #17769 Ha jól értem a mercenary guildra gondolsz. Amúgy sem használom igy hát leszedem köszi a tippet.
Én az Ashley féle factory-s cuccra gyanakodtam mivel amúgy sem tudom mit csinál/kellene csinálnia mivel látható effectje nincs. -
Ha jól emlékszem nekem a Merchant script miatt csinált így a játékom. Volt, hogy 5 friss mentésből egy sem volt jó. Leszedtem, megjavult.
Ha nem ez, akkor a Mercenary volt, de az egyik még mindig a játékban van az tuti. És az az, amelyik a Sat-okat rakja minden szektorba és a Trade parancsoknál árut lehet keresni. Szóvel ez megy nálam és a másik nem.
Na ezt jól elmondtam, remélem kiigazodsz rajta. -
Ha jól emlékszem, én a Mercury-val szedtem, annak a hátsó slotjába kellett rakni. De aztán lehet, hogy ott is Miner-t használtam?... -
OK, csak kellett találnom egy Miner-t. Caiman Minert csak 1 helyen árulnak az egész galaxisban, gondolom a többi fajnál is így van.
Family Kao tól kellett Family Pride-ig ugrani, mert Split teherhajót akarok a gyorsasága miatt.
Szépen töri a köveket. El kellett adnom a szép XL-es Superfreighteremet érte. -
McFeet #17765 Kezd nem kicsit frusztrálni, hogy rengetegszer nem tudom betölteni a kimentet játékállásomat csak egy órakkal korábbit.
Lehet ezzel mit csinálni (esetleg valami script akad mással) vagy inkább kezdjem újra a játékot ? -
Ok. Akkor úgy kérdezem: hogyan kell a Mobile Drilling Systemmel lőni?
Mert a hajómon van, de nem tudom hogyan kell lőnöm vele.
Ez egy fegyver? Fegyver-slotba kell rakni? A Caimannak vannak orrfegyverei, de nem listázza hozzá. Egyéb teherhajókon meg nincsenek fegyverslotok, mégis ezt használják. Nem az a kérdés mivel, hanem hogyan. -
Ha van egy jó nagy aszteroidád, amit a térkép is kijelez, azt kell először szétlőni Mobil Drilling System-mel. Utána már csak kis fegyverekkel kell a nagyobb darabokat kisebbekre lőni. -
A Mobile Drilling Systemmel lövik szét a köveket? Mert a hajómon van, de nem akar parancsra követ törni. Csak BPAC-al manuálisan, ami az orrában van. -
Jó tudni, múltkor PSG-vel pucoltam a kavicsokat... -
SaGa #17760 Igazából a két parancs össze tud dolgozni. Fogsz egy TS-t, felszereled Mobil Minerrel, egy másikat meg fegyvertelenül hagysz. Mindkettőbe kell Ore Collector, meg sok pajzs és az 1-es Fight szoftver (igazad van, ha a kettes is benne van, azzal söpröget a hajó, azaz szétrombolja a kavicsokat). Az elsőnek kiadod az Break Up Asteroids (vagy mi) parancsot, ő szétlő egy megfelelő aszteroidát, a másikkal (harmadikkal, negyedikkel) meg összeszedeted a darabokat (Collect Minerals vagy mi)...
Ha pár 2-es fighter szoftverrel felszerelt hajót beküldesz egy szektorba és töreted velük a követ, szépen kitakarítják a szektort. Igaz, hasznot így nem hoznak, csak érdekesség, illetve biztonságosabb lesz a szektor...
-
tomonor #17759 a hajónak kiadott parancsok nincsenek hatással a hajó turretjeire, magyarán nem fognak összemúkodni. A mobile drilling system pedig csak subtype-0 típúsú aszteroidákat tör fel (vagyis a legnagyobbakat)
Ha silicont akarsz, Ore Beltben megtalálod, ami azért érdekes, ugyanis akkor mért nem Silicon Beltnek nevezték el?
-
Köszi. Egy Caiman superfreighter XL-t szereltem fel bányászathoz. Ha benne ülök, nem tudom kiadni a "break up asteroids" parancsot, csak a Collect ores in sector-t, és csak úgy kezdi gyűjteni, ha szétlövök pár követ az orrfegyverekkel (vagy a hátsó turretből). a Mobile drilling system nem tudom mit kellene produkáljon, nálam nem jelentkezik különösebb effekt.
Fight1-2 van rajta, de a 2-t kidobtam, mert a bonuspack a 2-essel pusztítja, nem darabolja a kavicsokat (írva vagyon, de nálam nem is darabolja parancsra)
lehet, hogy egy "normálabb" TS-el kellene próbálkoznom?
Pár éve játszom, de most kóstolok bele a kereskedésbe és igen élvezetes. Az ingyen Szilikon jó ötletnek tűnik szintén. -
SaGa #17757 Ha hirtelen kell pár valamilyen anyag és épp egy akkora hajóban ülök, amiben van Ore Collector, oda megyek egy megfelelő aszteroidához, szétlövöm, kiadom a parancsot és nézem, ahogy a hajóm dolgozik. Közben kávé, újság, stb... -
Én arra gondoltam, mikor az ember manuálisan bányász. Oda érdemesebb a kisebb fegyver, mert sokkal gyorsabban megy a bányászat, a pajzsos dolognak van néhány nagy hátulütője, ha az ember maga csinálja.
Pár darab összeszedése manuálisan sem rossz és új élményhez juttatja az embert, nagy mennyiséghez meg inkább érdemes a gyárat. -
Remélem is, mert ahova utoljára regeltem és ingyen, korlátlan tárhelyet ígért, törölték oldalam a nagy tartalom és a kevés látogatottság miatt. És még a leveleimre sem válaszoltak...
Így ott most csak a szöveges része elérhető, semmi letölthető... -
Szerintem ezzel mindenki így van, jó lenne végre mindent egy helyen találni, és ez most így is lesz, ha segítetek- küldjétek el, amit ott akartok tudni, és én felteszem. A tervet lezártam, modul rendszer lesz, hogy később is bármikor hozzá lehessen fűzni. Három napot szakítottam magamnak a kód befejezésére, elég lesz, mivel az alapok már megvannak.
Átlátható, gyors lapot akarok, ahol egy-két kattintással odaérsz ahhoz, ami érdekel. Regisztráció és bejelentkezés épp ezért nem lesz.
Akit érdekel a dolog, nézzen rá naponta többször, mert ami elkészült, azt teszem is fel :) -
Akkor regisztráltam, amikor az extra indult. Sok helyen van előre lefoglalt helyem, mert sokszor azonnal kell egy hely ;) Az X lap előtt egy üzleti hirdetést futtattam itt, az már nem kellett. Szerintem hamarosan végeznek az átalakítással, és újra lehet majd regisztrálni. -
SaGa #17752 Az aszteroidabányászathoz nem kell kisebb fegyver, elég aMobile Moner fegyver (vagy valamelyik rakéta, de nem tudom melyik). A szétrobbant aszteroida törmelékeit a hajó "szétbucizza" és begyüjti, ha kiadod a megfelelő parancsot neki. Kell hozzá az Ore Collector, a két fight szoftver, és a maximális pajzs, ami felfér a TS-re. Meg a Bonuspack, mert abban van az Attack Rocks és a Mobile Mining/Mineral Collection Software script, amivel ezt meg lehet csinálni. -
Bányászat: Rolks Feat (ha jól emlékszem) van egy aszteroidat, melyet a küldi során szkennelni kellett, ebből lehet kinyerni a normál aszteroidás bányászattal. Kell egy Mercury, Mobile Drilling System-mel. Ezzel kell az aszteroidát szétlőni. Majd kisebb fegyókkal még kisebbre lőni. Valamint egy Ore Collector. És persze egy Aszteroida szkenner. Ahogy lövöd szét, mindig ellenőrizni kell, hogy nem-e lehet összeszedni. Becélzod a pici kavicsot, i betű és, ha a yes-t ír ki, akkor mint a konténereket össze lehet szedni. Utána közli, hogy volt benneanyag vagy csak törmelék.
A másik mód, ha felrakod Ashley-t, veszel egy Nividium gyárat és gyártasz. -
Nividiumot hogyan lehet bányászni/begyűjteni?
(és eladni?)