20430
-
4-6 FPS külömbség amúgy sem mérvadó, bármi beállítás miatt lehet (akár Windows-os). Én memóriára tippelnék, ami gyorsulást eredményezhetne. -
tomonor #17908 a játék csak egy magot kezel. -
Ismerős letesztelte a gépén a játékot, egy 8500-as kártya van benne, meg 2 magos amd proci.
Az mondta, hogy csak 4-6 FPS-sel mért többet full grafon is, mint én.
Következtetése, hogy a procira gyúrjak rá nagyon gépbővítésnél. Az övében 2x 1900 MHz valós órajel van. Az enyémben 1x 1800 MHz. -
Hát sajna csak egy gors próbát tettem vele, mert az X3-as rendszeremmel történt egy kis baki és nem jön be.
Egy Nemesis MKIII-ban ültem PSG-kel. Kicsit mintha érezhető lett volna mikor eltalálnak (IRE), bár az irányítást még nagyon meg kell szoknom.
Igazából egy kavicsmezőn próbáltam ki és ott elég jól érezhető volt.
De persze azért kíváncsi vagyok a többi hajónál is, mikor PPC-k csapnak belém, mi lesz. Ha olyan szépen fogja lereagálni, mint ahogy a hajó mozog... -
Mennyire műxik a műterhelés? Találatok, ütközések esetén? Ésmég?
Nekem az anélküli verzió van, kíváncsi vagyok mit hagytam ki. Egyébként én is meg vagyok elégedve a sajátommal, olyannyira, hogy számomra már elképzelhetetlen nélküle az X3. A Menükezelés, a repülés és az általános játékmenet mind-mind vezérelhető róla. Egérre és billentyűzetre azért még szükség van olykor-olykor. -
Váó!
Vettem egy Logitech Force 3D joyt, X3-hoz jó lesz, egérrel nehéz körbeforogni.
De nem is gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz!
Még a műterhelés is működik rajta!
Eszméletlen! -
Menü - Audio
Show subtitles - yes -
navahok #17902 Be lehet valahogy állítani hogy a beszédeket feliratozza a játék? -
Custodian a neve.
Shivan dragont lehet fogni?
Amúgy a Seth jó kis hajó, iszonyat pajzstöltése van, a fegyverzetről és annak töltéséről úgyszintén brutális generátor gondoskodik. Csak a raktér kicsi (4750) és egyetlen hajót képes dokkolni. És 6 GJ a pajzsa! -
Az pontosan melyik?
Én most a Castrumra gyűjtök, elvileg az blokkolja a fegyókat 5km-en belül.
Persze EC kell a működtetéséhez.
Amúgy meg az egyik szektorban van egy Sohnen M0 vagy mi fene azt akarnám majd elfoglalni, csakhát 60 GJ pajzs van rajta. -
Urby66 #17899 Hello! Van egy kérdésem: az Arteus'Clouds-ban lévő Bustert el lehet foglalni, vagy az mindenképp felrobban, mert egy csapda?
-
Egy OTAS pajzs fregatt! Tuti megoldás foglalóknak! -
Pontosan milyen hajó is az-ez? -
91 millió egy Seth nevű bárka, a kisebbik pedig 41 millió! Jól fel vannak szerelve ágyúval, de esélyük sincsen a flottám új tagjával szemben (Sledgehammer). Így már könnyű lesz egy J, vagy K is! -
Nem csalás nem ámítás, mégiscsak műxik 0.75-ös XTM alatt is. -
kobra223 #17894 szoktam a topikodat olvasni ^^ sok sikert -
tomonor #17893 volt is, csak csűdbe ment xD
Ám most is vannak weboldalaim, csak nem X3-al foglalkoznak.
Illetve, van itt az ezsgén egy topikom, amelyet saját weboldalamnak tekintek, alakítgatom :D
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1204839032 -
kobra223 #17892 pedig úgy emlékszem van egy weboldalad :D
-
tomonor #17891 milyen weboldal? xD -
kobra223 #17890 sziasztok minden elismerésem Amaronak, tomotornak, es Rjoconak a weboldaluknak és további jó munkát hozzájuk -
Szerintem nincs olyan konfig, amit ne lehetne térdrekényszeríteni a Reunionnal. Nekem egy GTX 285-ösöm van megfelelő hardwertámogatással és azzal is le tudom vinni az FPSeket 10-15-re. Igaz ez akkor fordult elő, mikor egy aszteroida darabjainak a darabjait robbantgattam még kisebb darabokra egy aszteroidamezőben 1920x1200 as felbontással max grafikán.
-
tomonor #17888 huhh, a helyetekben én nem bajlódnék az ATIval. -
Né, a 3. ilyen-ben még az én kártyám is benne van.
Átlag 35 FPS
Kár, hogy amikor egy Nemesis MKIII-mal BPSG-vel lövöm szét a kis kavicsokat Ore Belt-ben, akkor az átlag FPS leesik 1, ismétlem EGY-re.
Pont ezért teszteltetek a kollégával harci helyzeteket meg ezt a kavicsos dolgot. Nálam ez a mérvadó, különben a harci rész nem lesz élvezhető.
Kereskedni meg hát... -
HD 3650 -
klb #17885 Sőt ilyen és ilyen meg ilyen, sőt ilyen, és erről már ne is beszéljünk.:) -
Wow!
Nem is tudtam, hogy ilyen is van!
Érdekes, hogy a GeForce 9-es széria nincs benne illetve ennél frisseb nincs? Ahogy néztem elég régi és az újabb kártyák nincsenek benne már.
Én egy 9600 körülit akarok venni, meg persze 2 magos procit gyorsabb memóriákat, amihez újabb lap is kell.
Neked nem tudom, hogy mit ajánljak.
Most készül számomra egy teszt egy bizonyos konfigról, ha az megvan, akkor meg tudom osztani veled/veletek.
Pár napon belül meglesz. (Remélem!) -
klb #17883 Sziasztok
VGA problémában kérném a segítségeteket. A jelenlegi 7600GS kártyámat szeretném lecserélni gyorsabb típusra. 2600pro-t néztem ki magamnak, de kissé elbizonytalanodtam. Az alábbi teszt szerint valamelyik 1950-es kártyával jobban járnék. A rendszer leginkább XP, illetve mostanság Windows7.
Segítene valaki hozzáértő eligazodni a DX9, DX10, oprendszer, stb. útvesztőjében?
A proci egyébként 3GHz Northwood, nagyot fejleszteni nem óhajtok, mert játszani csak X3-al szoktam, minden másra pedig megfelel egyenlőre a rendszer. -
Amilyen nagy reménnyel indultam a TC-ben hajót foglalni olyan kiábrándítóra sikeredett. Gondoltam fogok első körben egy teherhajót, csak hogy rájöjjek mit és hogyan! 

Hát az is kilőtt és még csak embert sem bírtam átküldeni, szóval bocsánat, hogy hűtlen voltam a RU-hoz! -
tomonor #17881 az nem is fogja, olyan mamutot keressél valamelyik másik szektorba, ahol van olyan opció, hogy "I want you to transport something".
Ennek az oka, hogy más .job fájlokat használnak. -
Urby66 #17880 Hello!
Van egy kérdésem a gyárak szállításával kapcsolatban: Végre összejött a pénz, hogy megvegyem az elsőt, de az a #@$!* Argon Mammoth nem akarja elvinni nekem. Beszélek a kapitánnyal, de a lehetőségek között nem jelenik meg a szállításra vonatkozó...
Mit csinálok rosszul?? -
tomonor #17879 Mint tudjátok, elkezdtem csinálni a modomat x3tc-hez. Ám nem is ez a lényeg, hanem amit a fájlok között találtam, és ez a reunionra is hatással van:
Hmm, na most már értem miért veszlik el goner repu ha az ufót lelövöd:
szal a .job fájl szerint az ufóba goner pilóta ül. -
tomonor #17878 lol... -
Ezt nem hiszem el............... Maelstormból kezdődött a játék, mire PTNI-be értem már volt 20 millám, mondom eladom a Reaper-t és veszek egy Hawk-ot, erre mit ad az Egosoft?!
Nyertem egy Arrow-t

Mehetek Xenon szektorokba körözni és összeszedni az eldobált GPPC-ket. Juhíj holnapra meglesz a HCF ára is! -
Az OTAS bandával újrakezdtem de sűrgősen vennem kell egy HCF-et. Függő lettem 

-
nade volt amikor betöltött - régebben, amikor még nem volt ennyi vagyonom
volt egy script is, ami gubancot okozott, de miután leszedtem, megjavult -
tomonor #17874 az hogy nem tölt be csak annak a hibája hogy teletömted a játékod scriptekkel, amelyek egy vagy több fájlt/slotot felülírnak. -
Megcsináltam a Leviathan küldit és rá kellett jönnöm, az MI-m igencsak gyenge. Az Odin-t meg a Titan-t ki kellett vonnom a forgalomból, mert a már a Xenonok ellen kudarcot vallottak, a Hyperionnal lőttem ki őket, mert a Valhalla is messze volt.
Aztán ugye jöttek a Kha'ak-ok, hát ide azért már a Hyperion kevés, így átcsüccsentem a Valhallába és épp hogy meg tudtam csinálni.
Ezenkívűl ráadásúl az olyan mentések, melyeknek közük van az XTM-hez (benne van a képben vagy épp ilyen hajóban ülök) nem töltődnek be, kifagy a progi. Lehet, hogy köze van az MI-hez?
-
Úgy néz ki oldalam megkapta végre a végleges tárhelyet, 2GB jó sokáig elég lesz talán. Fájlok Videók feltöltése még folyamatban, a képek már elérhetőek: X Univerzum -
Igen, ez a fájl nekem is megvan, ki is van nyomtatva és sajna egyre többszőr futok változásba benne sajna. (Nem azt tudja a hajó, mint ami le van írva.)
Amúgy meg nem vitázok csak nekem nem mindegy, hogy tudok-e kisebb állomásra dokkolni vagy csak EQ,SY. Utóbbinál kell ugye egy kis hajó a felszereléshez, ha nincs a HQ-n cucc.
M8-asom most még nincs, eddig nem volt rá szükségem. -
tomonor #17870 akármeddig vitázhattok, de ha valakinek valami nem tetszik, azt maga is megoldhatja. Csak ki kell szedni az XTM .cat fájlából a types/tship fájlt, megnyitni x3 types editorral, és átírni azt ami nem tetszik.
Apropó, elkezdtem kiszedni az XTM-ből a dolgokat a TC modomhoz és érdekes dolgokra bukkantam. Például, eredetileg beletervezték az XTM föld szektorába a Torus gyűrűt, csak nem tudták megoldani az áteresztő shader problémák miatt. Érdekes.