20430
-
tomonor #17989 nem, a reunionhoz az XTM fejlesztését hivatalosan is befejezték. Most a TC van hangsúlyban egy új team-el. -
Lesz még erre újabb XTM? M80-as hajókkal ami akkora, hogy át kell méretezni a meglévő szektorokat. A'la Szuper-Csillagromboló, ja az az M0-ás, akkor Eclipse és Soveregin osztályú szuper-csillagrombolók! -
SaGa #17987 Hmmmm...Nem is tudom... Hadd gondolkodjak... Talán tapasztalat?...
Pár telepítésen már túl vagyok, mióta létezik az X széria (minden részt a megjelenéskor szereztem be). A legutolsó két telepítésnél, ha előbb raktam fel az XTM-et, mint az általam használt scripteket, akkor induláskor mindig volt valami hasfájása. Minden kidokkolásnál nyafogott, hogy látja, hogy fent van az XT?M, de valami nem stimmel, ismét fel kéne rakni.
Egyszer már kikísérleteztem, hogy melyik scriptcsomag dat/cat fájlját nem szereti, ha később töltődik, mint ő maga, de elfelejtettem és nincs kedvem megint kitökölni. Meg ha valaki nem ugyanazt a készletet használja, másik hasonlóba futhat bele. Biztos ami biztos, a legjobb a végére tenni, főleg, ha olyan telepíti, aki még nem szembesült az X széria scriptelési dolgaival.
Volt olyan xtm verzió, amit kötelezően utoljára kellett telepíteni. -
tomonor #17986 nemtudom honnan veszed azt hogy a scripteket az XTM előtt kell felrakni... -
SaGa #17985 Nem lenne sokkal egyszerűbb eleve az xtm 7.5 full-t leszednbi, Akkor nem kell azt patchelgetni.
Telepítési menet: felrakod a Reuniont, arr ráhúzdo a Ru 2.5 patchet, az, hogy melyiket attól függ, milyen verziót telepítettél. Ha az eredeti gyárit, akkor az 1.0-2.5 patch kell, ha egy későbbi vagy kalóz "kiadást", akkor azt, ami ahhoz kell.
Ez után felrakod a BonusPack-ot.
Itt kétfelé válik a dolog. Ha az XTM-en kívül más modot és scriptet is akarsz használni, akkor először azokat kell felrakni, majd a végén az XTM-et (átnevezve a cat-dat fájlokat a következő sorszámra.
Ha a modok közöt cockpit, hud vagy beckground (a szektorok kinézetét módosító) is van, akkor ezek kerüljenek a legvégére, az XTM utánra... -
Akár, bár a komplexemben van vagy 300k EC. De most hogy mondod, foglalok még néhány Q-t és roncsból összerakom. Bár nemtudom, mekkora pajzsa van. Na majd kiderül... -
Hehe ...... mobile solar plant. -
Csak sikerült fognom még 4 Q-t, meg is lett a cash a Castrum-ra.
Durva egy jószág, tényleg igaz, amit irnak róla, igaz az EC-t is zabálja, célszerű utána kötni egy Asgard-ot tele EC-vel.
Sikerült is vele kilőnöm azt a K-t, ahol kifagyott. Ez már a Q-k után volt... -
lalinov #17981 Aha azt hittem ez X³: Reunion Update 1.4.03/2.0 -> 2.0.02. 1.4.03 ról patcheli fel 2.0.02re de most látom 2.0 ról is felpatcheli:D köszi a helpet. -
Kicsit lentebb tekered az oldalt találsz egy ilyet is : X³: Reunion Update 1.4.03/2.0 -> 2.0.02.
-
lalinov #17979 Ugye ez kell? 2.0.02-->2.5 (7,6 mega) (az enyém mint írtam kerek 2.0 ez meg 2.0.02)(am az egosoft oldalát hát igen nem szoktam gyakran látogatni, de így hogy mondtátok télleg elég egyértelmű :D ) -
Jólvan, akkor az lesz. Amúgy igen, épp fel kéne robbania. -
Egosoft oldalán fenn van -
Nálam is előfordult. Gondolom a kilövés pillanatában akad ki, ugye?!
Nincs mese ki kell ugranod onnan és egy darabig mást kell csinálnod, nálam ez segített! -
Mint laikus úgy gondolom az egosoft oldalán elég nyilvánvaló lenne! -
lalinov #17974 Nagyon jó köszi megtaláltam az egészet:D Csak még egy utolsó kérdés 2.5ös patch nincs linkelve amaro oldalán , és google se dobta ki , meg nem is tudom pontosan hogy melyik az leírnátok hogy honnan tudnám letölteni?(a többi megvan a XTM kieg(268 megás) az XTM javítás gondolom ez a 6 megás) -
A **************************** kivan!
Miért nem lehet kilőni egy nyavalyás K-t? 2-t már elintéztem, a 3.-nál mindig kifagy a játék!
Pedig amig az ott van, addig nem tudom elfoglalni a 2 Q-t. Már rég lenne 60 millám, ha.... -
Ego oldaláról leszeded a 2.5-ös patch-et és felrakod a játékodra. Leszeded az XTM-et. Felrakod a scripteket, majd utoljára az XTM-ből bemásolod a fájlokat az X3 könyvtárba, majd a 7.3-as script és legvégűl a 7.5-ös patch.
Elvileg igy kell eljárni.
Bővebb infót Amaro oldalán találsz Kisviku leirásában.
Általam használt scriptek a honlapomon, néhány képpel és videóval is. -
lalinov #17971 Azt még leírnád h milyen sorrendben mit kell felpatchelnem? Nekem az X3 reunion 2.0 van meg pontosan, na hogy innen a -->XTM 268 megásig eljussak mi kell? -
Az XTM 270Mb, de ezt a legújabb meg patchelt játékra kéne feltenned. Ha ezekkel megvagy, jöhet a Pilote script.
A modot csak feltelepíted, a scriptet pedig ezzel aktiválod. -
lalinov #17969 Találtam egy 268 megás XTM_0.7.5 _Full.exe -t és egy ugyanilyen 6,6 megás patchet is. Most ezeket hogy rakjam fel? -
lalinov #17968 Várjatok inkább leírom egybe nekem milyen cucc kéne .
Szoval megvan az alap X3 ebből induljunk ki. Na akkor ez az XTM (ha erről az oldalról le tudom szedni, valami 6 mega?:S)akkor az mert ezek az új hajók jól néznek ki, és én is ki akarom takarítani egyszer az xenon szektorokat. Legyen benne M0, M7 (gondolom ezek XTM esek) Akkor legyen még benne, az amit írtam, az a vadászrajos cucc, meg hogy a nagy hajót/hajókat pl 3 -4 Titant bezavarok egy xenon szektorba , és azok kezdjenek el nekem szépen pusztítani. HQ se ártana, ahol a hajókat lehet gyártani. Dióhéjban ennyi. Bocs ha sokat értetlenkedek, de rég játszottam már ezzel és XTM em se volt még . Ja és Maniac köszi a válaszokat a képeket végig néztem nagyon jók. (még valami, ha nem az az XTM mod az a 6 megás akkor mit keressek?) -
lalinov #17967 Jaa hogy ez nem egy külön játék , csak mod ahha . -
Tomonor
Neked sikerült foglalnod TC-ben? Vagy nem foglalkozol ilyesmivel? -
Akkor neked a Pilote AI script kell. vagyis ez
Itt pedig az XTM -
lalinov #17964 és ha kiadom azt a parancsot 10 vadásznak mondjuk h protect me és mondjuk még 10nek follow me meg mondjuk egy nagy hajónak, hogy attack all enemies, akkor ez úgy néz ki hogy 10en engem védenek 10 en követnek és lőnek mindenre ami mozog, és a nagy is eszeveszetten tüzel?
És az XTM -hez milyen modok patchek meg miegymások kellenek? -
XTM a kiegészítő neve.
Hmm..... szerintem alapból van olyan parancs a vanillában, hogy attack all enemies és protect me. Scriptek nélkül ez a legjobb parancs erre.
Képet pedig egy kis google használattal találsz bőven. -
lalinov #17962 Sziasztok
Nekem az alap X3 van meg semmi turbó nélkül. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnék olyat csinálni, hogy mondjuk van egy titan om vagy csak egy sima vadászom mind1 és kiadni olyan parancsot neki, hogy járőrözzön, vagy ölje az ellenséget abban a szektorban. Főleg a Titant kéne erre rábírni, de a vadász se ártana ilyen parancs neki, hogy kövessen és védjen meg, esetleg egy egész vadász raj, nem csak 1szál vadász.
Még valami: Olvasgatom itt azt hogy valhalla sonen meg miket még :D Jól hangzanak, ezek milyen kiegészítőben vannak benne, esetleg valami képet valaki lökne az új hajókról?(már rég játszottam x3al aztán msot újrakezdeném:D ) -
Kérdés:
a shipyardokon vehető ship part-azok mire jók? -
Egy messzi-messzi jövőben - ami nincs is olyan messze... -
tomonor #17959 nem, úgy értem hogy a star wars kb 500000 évvel azelőtt játszódik, hogy az emberek megjelentek volna a föld színén, helyette ott coruscant-ról származnak. Viszont az X-széria krisztus után 3000-ben játszódik, szal azért nem stimmel a réges-régen. -
Jaaa. De, megéri, elvileg.
Ha a HQ-ban gyártasz le hajókat és adod el, azok is megérik.
Nemrég találtam róla egy táblázatot, ami mutatja, hogy miért mennyit kapni, mennyibe került.
Az Ozias-ból elég egyenlőre egy is, késöbb úgyis berakom a HQ-ba, aztán lehet belőle sok.
Xenon Q-k bedig vannak dögivel, csak Xenon szektorokban kell őket keresni.
Én asszem a Core 12-ben fogtam a 3-at. De a jobb felső alattiban találtam 2-t is.
Asszem a HQ olyan 2-300 milla körül van hajóval. -
jah, mert most volt :))) -
Biztosan rossz helyen nézed, azért nem látsz sokat. -
Freddy TNT #17955 Vajon mennyit érhet egy HQ ha eladnám ? Akár hajóval együtt is amibe bepakolhák ? -
Freddy TNT #17954 Én alig látok Xenon Q-t..... -
Freddy TNT #17953 Úgy értettem, hogy egyes hajó roncsból túl sok is akad egy-egy szektorban. Logikus lenne tehát ha el lehetne adni. Na már most a repu hiányát leszámítva nem éri meg őket megjavítani. Magyarán nem lesz rajta szinte semmi nyereséged.
Az Ozias roncsnak nagyon örülök mert a Goner küldit leszámítva nem lehet máshogy hozzájutni. -
tomonor #17952 a réges-régen dolog nem stimmel. -
Réges-régen egy messzi-messzi szektorban
Egy fiatal hős botkormánnyal a kezei közt
meglátott egy Xenon Q-t.
Gondolta elfoglalja és megakadályozván át-
lépését a pocsoján, gyorsan oda ugrott.
Ekkor vette észre, hogy 3 Xenon Q tömörül
a kapunál.
Nem is habozott, hívta hajófoglaló flot-
táját és elfoglalta mind a 3-at.
Jó pénzt kapott az Argon hajógyárban. -
Kereskedelmi cél? Ezt nem értem pontosan.
De pl. egy Faunus összerakás olcsóbb volt, mintha megvettem volna.
Hajókat úgyis foglalok, pajzsot találok rá.
Az EQ dock is sokkalta olcsóbb, mint megvenni és ráadásul milyen hasznos.
A hajó kisérős küldik meg mind olyan hajókra vonatkoznak, amivel inkább harcolni lehet, mint kereskedni.
De pl. ha President's End-ben összerakosgatod a gyárakat, akkor eredeti helyükön lesznek, nem kell neked lepakolni őket és valsz a kereskedelemben is jók lesznek. Csak a Kha'ak Cluster-októl kell megvédeni a szektort.