20430
-
Legjobb tudomásom szerint 5km a docking computer hatótávja.
-
Dorgal #18108 Az Otas-hoz ugy tudsz bedokkolni,hogy ha megvan a bázis,akkor kijelőlöd a headquarterst,tehát nem a shipyardot!Aztán shift D és legalább 20 km-re kell lenni,mert közelebbről nem nagyon megy.
-
Ha kijelölöd a hajót akkor a command menü felett, van egy olyan dolog, hogy info. Kávét nem főz neked, de a kérdésedre a választ megadja. -
tomonor #18106 bazz, benne van a játékban, csak találni kell eggyet. -
IRE, PAC HEPT, PSG A,B
3x125MJ -
lalinov #18104 Egy paranid Nemezisre milyen fegyvereket ajánlotok? Egy sima nemezisre (nem mk3) ja és mekkora pajzsok férnek rá és mennyi? Mert nekem régen megvolt ilyen lista a hajókról, mivel lehet őket felszerelni, de már nincs és a régi amaro oldalról töltöttem le, az újon meg nincsenek fent :( -
lalinov #18103 Megtaláltam kössz. Már csak az a probléma, hogy nem tudok se az otashoz, se a terranokhoz dokkolni, de ezekszerint az otashoz akkor muszály lesz megcsinálnom a Maelstromban lévő küldiket. -
Ha megkérdezel a szektorban egy hajót, akkor az is megmondja ám!
Vagy ha elnézel déli irányban, akkor talán még láthatod is. Persze ez a nyugati kapunál történik (nézelődés). Vagy csak egyszerűen elindulsz egyenest dél felé és észre fogod venni. Annyi módja van ennek. És persze ott a Scorp map.
A Terran kapu csak a sztori megcsinálása után lesz. Feltéve hogy sztori módban mész, különben be kell kapcsolni, ahogy lentebb irták. -
Játékból milyen gombbal lépnél ki? Ott megtalálod. Otas shipyardhoz javaslom Scorp's mapját beszerezni. Esetleg sorban megcsinálni a dolgokat, Maelstormban megkapod az első OTAS plotot, ami után kézenfekvő, hogy a SY koordinátáit is! -
lalinov #18100 Saga és ez az options ez merre van? Mert amikor elindítom a játékot nekem 2 fajta van az optionson belül video és sound... Vagy ez az options már a játékon belül van? És ha igen melyik gombal lehet előhívni? -
SaGa #18099 Options -> Game options -> AI... -
lalinov #18098 Megtaláltam ezt az al..XTM.NoPlotAddTerrans nevű fájlt a cript mappában. De hogy kell ezt aktiválni? -
lalinov #18097 Scriptet nem raktam fel egyet se, szoval azzal nem lehet baj. Azon mit értessz hogy rohadtul kint van? Merre melyik irányba kell mennem, hogy meglássam, mert én asszem elindultam valamerre de mondjuk nem is mentem annyira ki. Azt meg hogy : Add terrans to non plot game az merre van? hol keressem? -
tomonor #18096 ha nem instalálja fel rendesen a scripteket, akkor annyi. Az otas bázis az rohadtul kint van a szektorból akeela's beaconben, a földi kaput meg ha nem rakta be a plot után, akkor van egy olyan AL plugin opció, hogy: "Add Terrans to non-plot game" azt aktiváld. Ha akkor sem jelenik meg a kapu, akkor koniec. -
lalinov #18095 Én ezt nem értem. Nem találom a heretics endből a terranokhoz vezető kaput, nem találom akela beaconben az otas shipyardot:S Mi lehet a baj? XTM-mel lenne valami baj? De nem hiszem mert pl M7 van wepon platform van, mercenaryk, marine... katonák vannak, vannak az új hajók fajonként, amik gyártanak ezt azt, vannak az mkIII... vannak új fegyver gyárak, és vannak az új szektorok, de akkor miért nem találom az otasokat, és a heretics end i kaput,viszont ma láttam egy unknown M6 ost valószínű shonen lehetett. -
lalinov #18094 A terranokhoz hogy jutok el? Addig oké hogy Heretics endből, de nem találom a kaput:S Most a XTM telepítésnél rontottam el valamit(pedig van minden M7, új szektorok, mercenary...) vagy a sztorit kell csinálni, és úgy lehet majd csak elmenni a terranokhoz?
Apropó, az otasok merre vannak? Mert én még 1et sem találtam. -
Dorgal #18093 Köszönöm! -
M6 -
Dorgal #18091 Otas HCF-el melyik a legkisebb elfoglalható hajó? -
Érdekes, eddig én úgy tudtam, hogy a sztoriban lévő hajók, állomások nem megsemmisíthetők. És tapasztaltam, is, hogy sem az Argon One-t, sem olyan gyárat, amit szkennelnem kellett a vége felé nem lehet kilőni.
Nemsokára lesz a G15-ös billentyűzetemben í betűnek hely, így eladó egy G15-ös angol kiosztással. Az LCD számomra nagyon hasznos, bár ezt más vitatja, de hát kinek mi nem igaz?! Akit érdekel az e-mail-ozzon, mert az itteni priviket ritkán olvasom. -
tomonor #18089 nem, akkor rendbe van. Összesen 4 hajót hajót hagy maga után a fő sztoriszál: egy mercury-t, egy nova-t, egy perseus-t, meg az argon one-t. -
Romeo One #18088 ??? Túl vagyok a a fő sztoriszálon... Leküzdöttük a Khaakokat, a Heretic's Endbe be sem tehetem a lábam a Föld-flotta miatt, a Bala Gi megvolt, most gyűjtöm a pénzt a Stationra...
Mellékküldi nem lehetett?
-
tomonor #18087 azok a fő sztoriszál hajói, nem kellett volna bántanod őket. Most lehet hogy nem fogod tudni majd megcsinálni a plotot. -
Romeo One #18086 Üdv! Na most ilyenkor mi van? Duke's Domain. Nézegetem a térképet, ni, egy gazdátlan Nova. Meg egy Perseus. Nosza vigyük haza. A Perseust megcsíptem, küldeném valahová, nem lehet neki parancsot adni! Be tudtam szállni, lehetett vezetni, de a semmilyen parancsot nem adhattam neki, még dokkolni is manuálisan kellett. Nemhogy nem fogadta el, egyáltalán nem is volt Command menüpont. Eladtam, nem tudtam vele mit kezdeni. Aztán megyek a Nováért. Ott meg nem kínálja fel a CLAIM parancsot még 5 méter távolságból sem! Belelőttem egy rakétát, hátha csak alszik az ürge, de semmi reakció. Más látott/tapasztalt ilyet? (2.0 vanilla) -
tomonor #18085 teladikkal ne kezdjél, mert nekik ilyen hosszú a nevük. Script editorral meg lehet nézni, ám az túl bonyolult nektek :) -
Hát erre mondanám, hogy jelöld ki a hajót és nézd meg a billentyűzet LCD kijelző megfelelő panelján, mert az kiírja, feltéve ha van ilyen billed.
Úgykülönben ez tényleg egy nagyon jó kérdés. -
Így van, a hajófoglalás egy nagyon jó kereseti lehetőség, csakhát azzal nem nő a Terran repu.
Épp ezért is érdekelne, hogy pontosan hogyan is működik az a Commodity Logistics szoftver, mert ha jól tudom, akkor ezzel lehet idegen-idegen között autómatikusan árut cserélni. -
Freddy TNT #18082 Nekem is lenne egy kérdésem.
Van egy universe traderem ami már jó rég óta megvan és kíváncsi volnék, hogy hányas szintű már. CSakhogy a pilóta neve olyan hosszú, hogy nem látszik.
Van valami megoldás? -
Freddy TNT #18081 Station trader és station manager scripteket ajánlom feltelepíteni. nem tudom már melyik csinálja, de lehet ilyen parancsot adni a hozzárendelt hajóidnak, hogy: Export from station vagy import to station.
Ennek hatására a hajók (ha van jumpdrive) elugranak az árúval az állomásig meg vissza.
Ez kissé gyorsabb kereskedelmet tesz lehetővé. Ráadásul kibővítheted a hatókört is. -
Freddy TNT #18080 Szerintem inkább vegyél egy Otas HCF-et és foglalj magadnak amilyet akarsz. ez olcsóbb és izgalmasabb. Ettől meg mehetnek a gyáraid még mellette. Bár igaz szinte felesleges mert a hajófoglalás jó pénzt hoz.
Minden gyár hozza stabilan a pénzt. Eleinte mindig jobban megy,de aztán telítődik a piac. Velem mondjuk volt, hogy kib@sztak,mert teladium gyárak települtek a közelbe és tőlem már nem vettek.
Vagy csak a régieket építették vissza....
Nézz körbe, hogy miből hol van hiány. És ha sok gyár igényel x anyagot akkor olyat telepíts oda.
Igazából akkor hozzák a jó pénzt ha már teljesen önellátóak. -
40 milla pajzsostól szoftverestől. Katonai pajzsokkal számolva, fegyverzet relatív, mert ízléstől függ. -
lalinov #18078 Mennyiért lehet összeszedni cakk pakk egy paranid M7est? (fegyver pajzs...)Kíváncsi vagyok mennyit kell kiszenvednem :D
Ja és nektek mi az a gyármennyiség, ami stabilan adja a pénzt? -
Screenshot minden M7 és a feletti osztályról. 
Na vazz. Akkor még ott leszek egy darabig, mert soha nem tudom rendbe vágni őket.
-
tomonor #18076 úgy hogy a játék god engine-je akkor is be fogja őket spawnolni valahova, ha az egész univerzum a te kezed ügye alatt áll. -
Freddy TNT #18075 Te most komolyan húzogatod a strigulákat, hogy hányadik q-t foglaltad el ? 
Én is foglalni imádok a legjobban. Most gyáram is csak kettő van. Csak hajókat foglalgatok meg megmaradt küldetéseket csinálom meg épp.
Tisztára függő lettem. De olyan jó
-
Freddy TNT #18074 Stian-al. De parancsot nem lehetett kiadni rá szóval nekem kellett vezetnem. Ugyan úgy vettem fel mint bármelyik másik konténert.
A raktérben pihen és már meg is néztem mennyit ér. 35 milla mint ahogy venni is lehet. -
Xenon Core 12-ben jubiláltam a 100.ik Q-t. Az Egosoft éltesse a Xenonokat, hogy alig győzőm kapdosni az ajéndékaikat!
Csak azt nem tudom, hogy az ott lévő mindhárom szektort én uralom, akkor hogyan tudnak P Raiderek flangálni Scale Plate Green szektorban?
És mivel tudtad felvenni Freddy TNT? -
Freddy TNT #18072 Ha már lúd legyen kövér....szóval miért nem egy HQ van benne ???? 
-
tomonor #18071 há' ha elfír abba a putricába, akkór mér ne?? -
Jackpot!