20430
-
lalinov #18189 Amúgy hajófoglaláshoz nekem ez a taktika bejön hogy csak otas HCF el megyek jön a xenon p raider és kísérete, lelövöm/elütöm a kíséretét, aztán jumpolok ugyanabba a szektorba ahol voltam, csak másik kapuhoz, addig tölt kicsit a pajzs és 1v1ben neki esek a praidernek, ez jó taktika szerintem és másik hajó nem kell hozzá. Viszont nekem egyenlőre elég nehéz azt elkerülni h ne menjek neki a praidernek 8ból 5ször nekimentem eddig. -
lalinov #18188 Kihagytam még valamit :D Az árak között elképzelhető h azért van különbség, mert esetleg mondjuk a paranid cyborg ami 40k sokkal erősebb mint a teladi wardroid és a paranidból akkor kevesebb kell? -
lalinov #18187 ja és még valami ezt a kaos mistaket már kerestem volna, de nem találtam meg a kaputa kao strong ból, merre van oda a kapu? Nagyon kint van vagy mi? Mondjuk maga a szektor se kicsi asszem,meg köd is van, nem találom, esetleg valaki egy koordinátát tudna adni? -
lalinov #18186 Teladi robotics factory merre van seizewell és scale plate greanon kívül? (ez a legolcsóbb katona , ez csak 10000 és nincs kedvem 40kért paranig cíborgot venni, meg 20-20 kért argont meg splitekhez menni ha van olcsóbb is) -
Scale Plate Green, Elena's Fortune, Getsu Fune és Kao's Mistake.
-
Searching and Boarding. Again and again .............. -
Persze, célpontot válthatsz, csak a main turretek elhelyezkedése miatt nem tudsz lelőni semmit max elütni. Én is próbálkoztam vele, de nem sok sikerrel. Ha pedig a main turreten kivűl máshova is raksz nem Ion Disruptort, akkor a Raiderednek lőttek. (Remélem érthető voltam) -
lalinov #18182 A problémát már megoldottam :D de lenne egy újabb kérdésem: merre kószálnak xenon , khaak, pirate m6osak, esetleg a yaki szektorokat végig nézzem arra hátha van valami lőhető yaki m6? -
lalinov #18181 Hellósztok, ma végre megvettem az Otas HCF et. Mentem volna vele hajót foglalni, de véletlen kinyírtam :S Elölről kellett kezdenem mentésből. Na szoval azt akarom kérdezni, hogy úgy lehet csinálni hogy először lelövöm az M6 pajzsát, aztán meg átküldöm a katonákat, és aztán lövöm a kicsiket? Mármint az a baj h a katonák ugye nem megy át mind egyszerre hanem majdnem hogy egyesével mászkálnak, és én eközben válthatok célpontot, vagy nem, mármint a katonák átküldése közben? Mert a kísérete a p raidernek nagyon zavaró. Ráadásul még nem szoktam hozzá az APPC hez ezért is lőttem szét mint a fenét véletlen. -
Sajna be kellett cheatelnem, de hogy megtartsam az egyensúlyt, a Terran M0-kat bezavarom, Xenon Core-ba elvérezni.
Így elvileg nem történik más csak típuscsere.
Scarabot én is megcsináltam, de akkor sincs nálam megvehető Castrum. Sajnos! -
khömmm... honnan szerezted?
-
És én még meg esküdtem volna, hogy milyen űber hajó a Valhalla. Simán kenterbe-veri a Castrum. Xenon szektor 4J és 2K + apróságok és csak 25%-ig ment le a pajzsa, mire végzett.
Igazi vadállat, csak hát írtó rusnya egy jószág. De biztosan csere.
-
tomonor #18177 ööö, biztos lehet valami scriptet készíteni hozzá. Felmész az egosoft fórumra és szépen annak rendje és módja szerint megkéred az egyik scriptert hogy készítsen neked egy hasonlót. -
Freddy TNT #18176 Nem lehetne valahogy vissza cheat-elni ? -
tomonor #18175 valamikor: igen. Ám a shipyardak nem fognak. Én is így tettem tönkre az egyik játékomat xD -
Freddy TNT #18174 Hello mindenki !
Egy gyenge pillanatomban bekapcsolatam a sector takeover scriptet meg a xenon invasiont is és mire észbekaptam legyalulták a fél univerzumot. HGősiesen védtem pár pontot a galaxisban így feltartottam őket pár helyen..... de túl sokan voltak hirtelen.
Szóval legyelultak pár szektort amik azóta tök üresek. Épp csinálnák pár új komplex-et csakhogy megsemmisültek a shipyard-ok is.
Visszaépülnek a gyárak valaha ? -
Tudtommal nem kell, bár én az egyszerűbb dolgokat megcsináltam (pl. Scarab) -
Tudom mit beszélek, tapasztaltam. Az mondjuk igaz, hogy a Titan-omnál kicsit más volt a helyzet, mert ott egyesével lövettem le minden egyes hajót, ami támadta (szektoron kívűlről) és csak akkor lőtte szét az adott hajót, mikor ismét ránéztem a szektorra. -
Nem tudom, mert teljesen újraraktam azóta a játékomat, felfrissített peccsekkel és XTM-el. Perpill élvezem a legális játékot: egyszerű kereskedelemmel foglalkozom, annak is a legaljával, a nyersanyagokkal. Még a fő plotra is csak néha nézek rá.
Nagyon messze vagyok még egy M6-ostól is, Castrumra meg tuti nem lesz szükségem egy darabig... Most jött össze az első nagy hajóm, egy Mammoth. És örülök neki. -
SaGa #18170 Bezony... 1 mentés 100 Cr, azaz pont annyi, amennyit hozzám vágott a teladi kezdésnek. Elég sokat kellett bócorogni az első mentésig... -
Tisztességes úton kellene, de Akeela's Beacon-ban nincs az OTAS SY-ban. Plot kellene hozzá? -
3 Castromot hagytam egy Xenon core szektorban hetekig. Néha rájuk néztem, nem bírták kinyírni őket. Igaz, tisztességtelen úton jutottam hozzájuk akkor(max repu + max zsé), most meg tisztességes úton haladva egy darabig mutatóban sem fogok ilyet látni.
OWP-kkel sem volt gondom megfelelő felszereltséggel és parancsokkal.
-
MARS volt a turreteknek parancsba adva. Addig aprított szépen, több ilyen hullámot levert,le is ment a pajzsa szépen.
Sűrűn ránéztem és egyszer csak már nem volt ott. Lehet, hogy "defend position" kellene neki, mellette lévő rendszerbe bevált. -
tomonor #18166 próbáld ki - az OWP tényleg nem fog semmit lőni ha nem vagy a rendszerbe éppen. Illetve az is bezavarhatja ezt az algoritmust, ha egy turretbe több féle fegyver van töltve. -
Ez nem egészen így van, csak nem árt beállítani a fegyverzetet, meg parancsot adni.
Bár az OWP sem szedett le mindet, viszont elég sokat. Számít az is, milyen messze megy el tőle az ellen - hova rakod. -
Megveszed Otas HQ-n, én is azt tettem. -
tomonor #18163 semmi. Vagy ott vagy, vagy nem. Többek között ezért is hasznavehetetlen az OWP. Ha nem vagy a szektorban, meg se tudja sebezni az ellent. -
Akkor mi a teendő?
Egyébként Castrumhoz milyen úton módon juthatok? -
tomonor #18161 ha szektoron kívűl hagysz valamit, akkor ne csodálkozz rajta, ilyen alapon még a boerast is kilőtte volna a Q. Egyszerűen ha valami szektoron kívül történik, akkor egy algoritmust számol le a gép, és ha a Q van valamiért előnyben, mondjuk jobb a piloting skill, vagy a valhallának kevesebb volt a morájla... akkor koniec. Jah. -
Xenon Core 12 őrzésére otthagytam egy Valhallát teljesen megpakolva. (GPPC, BHEPT, AFAA) Plussz a Custodian-t, hát nem kilőtték. Egyetlen Q elég volt neki. Hát ilyet még nem ba..tam. Lehet, hogy Boreas-ra cserélem inkább, bár az meg annyira nem tetszik!
Vagy kiárusítom a flotta gerincét. Valakit érdekel 9 Terran M0-ás?
-
tomonor #18159 mondjuk én se nagyon értem hogy miért olyan rossz a mentési rendszer... Végülis minden bedokkolásnál ment, illetve pénzbe kerül ha az űrbe mentesz de ennyi.
Elképzelni sem tudom hogy mit csináltatok volna x-btf-ben, ahol azért kellett fizetni, hogy az állomásokon menteni tudj, és ott csak egyszerre egy salvage insurance-t vehettetek. Pont arra az alkalomra. És mennyivel életszerűbb volt :D -
Freddy TNT #18158 Nem tudom mit problémáztok. scriptekkel. Bedokkoltok és vesztek 500 salvage-t és ennyi. Egy darabig kitart.... -
Mentésre meg ott van egy rohadt egyszerű módszer, csak az Unlimited Salvage Insurance scriptet kell feltenned és akkor mindig van mentési lehetőséged, ergo bárhol, bármikor menthetsz.
A bugokról meg annyit, hogy az élet sem mindig happy... -
Ez így van, bár ha lesz egy elég nagy gépem, akkor lehet, hogy megnézem magamnak, most hogy van már joyom, talán nem lesz olyan rossz az irányítása. -
tomonor #18155 ha ebben nem, akkor az X3 Terran Conflictban. Valamivel egyszerűbb a menü kezelés ott a teljesen bevezetett egeres interface miatt. Viszont... más. Aki a reunionhoz szokott nagyon, annak nem tetszik a TC. -
"Óvodás dolog berombolni egy fan topikba, megköpködni a topik témáját, majd megsértődni..."
Véleményt szabad írni.
Maga az, hogy szabadon lehet mászkálni az űrben az nagyon bejön, a grafika isteni csak ezen a mentésrendszeren basztam fel magam.
Meg a játék közben a menü kicsit zavaros.
Én nem sértődtem meg. Azok sértődtek meg akik nekem estek.
Bár lehet majd megnézem újra, látok benne lehetőséget. -
SaGa #18153 Ez a think a dologban. A mentés rendszer ehhez a világhoz tökéletes, sőt már könnyítettek rajta. Az első részben is csak állomáson menthettél, de pénzért. Itt már automatikusan és ingyen ment az állomásokon. Ha az űrben akarsz menteni, veszel életbiztosítást (salvage insurance) és azt felhasználva ott is mentesz-
Ha ez így nem tetszik, akkor ez nem a Te játékod.
Óvodás dolog berombolni egy fan topikba, megköpködni a topik témáját, majd megsértődni...
Köszönjük a részvételt... -
Talán tökéletes a mentésrendszer? Ha jól láttam csak akkor tudsz menteni ha dokkolsz egy állomáson. Engem konkrétan ott baszott fel amikor csináltam egy küldetést kb 20 percig nyomtam és meghaltam és akkor vettem észre, hogy ez a szar nem csinál semmi féle checkpointot hanem lehet az egész küldetést elölről kezdeni.
Bár 300 Ft-ot megért a játék ugyan is annyi volt a Budapest Gameshow-on egy PC GURU.
Nem tetszhet mindenkinek minden. Óvodás dolog csak azért basztatni valakit, mert úgy gondolja valamiről, hogy szar. Én se basztatok azért valakit, mert azt mondja, hogy a Batman játék szar, én pedig istenítem.
Az a majom meg aki privátban zaklat jobb lenne ha befejezné. Get a life.
Bele sem merek gondolni, hogy milyen bugos volt mikor megjelent. Nem csoda, hogy csomó újság lehúzta nagyon a pontszámát. -
Senki nem beléd kötött, részemről legalábbis nem így volt! -
tomonor #18150 én mindig is internet függő voltam és az is maradok
ha meg védeni akarok 'valakiket' akkor bizony nem kell 'belém' kötni, legalábbis addig nem amíg a ti oldalatokon állok.
kthxbai
^_^