20430
-
Hát biztosan uncsi lehet az űr egy adott pontját bámulni stazurákon át!
-
SaGa #18228 Csak nem biztos, hogy ugyanoda...
Mintha az XTM-ben mászkálnának a kalóz állomások.
A TC-ben biztosan... -
Teremt -
Romeo One #18226 Sziasztok!
1, Az X2-ben volt egy "Pirate base respawn" kapcsoló. Ezt Reunionban (2.0 vanilla) nem találom. Nincs, vagy csak vaksi vagyok?
2, Ha nincs, mi a progi beállítása? A leamortizált kalózbázisok helyett teremt újat, vagy sem? -
lalinov #18225 Ja és még valami szerintem van abban valami hogy drágább katonaból kevesebb kell egy űrhajóhoz.Speciel én egyszer 130 argon marinet küldtem át és simán begyalulták az ellenfelet. -
lalinov #18224 Ja felraktam és Rjoconak van igaza a scorp map a felelős mindezekért :D Ez mutatja a hajókat, a szektorokat mi merre van. Ja és beállítani is betudtam miután megtaláltam az angol nyelvű utasításokat hozzá, pontról pontra leírja mit csinálj. Jó cucc. DE még így is a m6osok nagy része kívól esik azon sectorokon, amikben tudok vadászgatni, mert pl a praiderek szinte csak a xenon core szektorokban császkálnak. A khaak m6 meg egy frigateval megyeget általában, marauder meg alig van. M7re meg még nem merek vadászni, mert ahhoz még kell gyakorlás, meg egy másik hajó is mert egyenlőre csak a HCF van, viszont meg kell hagynijobban jön a zsé mint máshogy. Összelőttem 37 -41 milliót és még most csináltam először. -
Tessék elhinni, a Scorp map rakta fel azt nektek, mint ahogy nekem is. És azt nem fogja jelezni a PluginManager. -
Ezek között lesz, hacsak ez is az XTM része:
-BBS extras
-Debris Repair
-Debris Utilisation
-Xtended mod scripts
Ennyi egyezés van a te és az én scriptjeim között. -
tomonor #18221 treasure huntot nem kell külön felrakni, mert az XTM alapba tartalmazza. -
Freddy TNT #18220 Jah bocs, a #18209 -re ment az válasznak. -
Tisztában vagyok a helyével, de azért kösz! -
Freddy TNT #18218 Controls menü =>Interface és allul az Extensions-nál van nálam egy ilyen, hogy: Find ships in Gaqlaxy. Ehhez hozzárendeltem egy pillentyűt és működik is. -
Freddy TNT #18217 Akeelea Beacon vagy mi a neve szektorban van nálam azt Otas shipyard. Koordinátái:
-239
48,9
-221 -
Freddy TNT #18216 Nálam kapható és 1 mindig cirkál valahol az univerzumban. (Castrum ugye?)
Pedig a Scarab küldi meg sincs csinálva még. (nem fogadja el befejezettnek) -
Freddy TNT #18215 A következő scriptek vannak nálam felrakva:
-BBS extras
-Debris Repair
-Debris Utilisation
-Improved Xenon
-Local Trader plugin
-Manage forbidden sectors
-Product finder
-Satelite Early warning network
-Scrap ship at HQ
-Station/complex relocator
-Station Manager
-Treasurehunt
-Xtended mod scripts
Én a product finder-re gyanakszom. Eredetileg a termékeket keresi meg neked hogy mit, hol lehet megvenni. De szerintem ehhez köthető a hajó keresés is. Egy külön gyorsbillentyűt kellett hozzárendelnem: De mindjárt megnézem a játékban
-
Plugin managerrel megpróbálom beletenni a játékba a Castrumot, talán össszejön a dolog.
Freddy TNT, egy darab sincs az egész univerzumomban és nem is kapható, valami okból kifolyólag. Ezért nem is tudnék foglalni. -
lalinov #18213 Thx -
Mint pl, hogy nem kell a menüből kikeresned a Jump parancsot, csak megnyomod a J-t. Egy gombot kell beállítanod, hogy feltérképezze az XVerzumot. Böngészd át a beállításokat, asszem az Interface fülnél van valahol. -
lalinov #18211 És azt a gyorsbillentyűt megmondanád h mi az? -
Scorp mapban van benne.
A scorp meg alapból csak egy alapot mutat. Először a játékban egy gyorsbillentyűvel ki kell íratni egy fájlba az infókat. Ezután a scorpban az F2-vel behozod a beállításokat, majd megadod a fájl helyét, nevét az X3 könyvtárában. Ekkor frissíti az adatokat. És ezután ezeket hozza be. -
lalinov #18209 300km re elmentem keletre, és nem találtam:S Le akartam szedni a scorp mapot, fel is raktam, de nem jó térkép, leszedtem másikat, az meg a terran conflicthoz mutatta a térképet. Valaki tudna nekem linkelni az XTM hez egy scorp mapot? Vagy Freddy TNT esetleg nem tudod annak a scriptnek a nevét ami neked is van , hogy megmutatja, merre vannak ellenséges hajók, és üziben kiírja? -
SaGa #18208 Keletre, messze kint. -
Freddy TNT #18207 Mikor nem is láttam még az Otas Shipyard-ot akkor egyszer láttam egy Castrum-ot. ÍGy szerintem már akkor benne van a játékban mikor elindítod. Ergo elfoglalható.
-
De mivel alapból nem tudom megvenni OTAS SY, mert nem látom. Ezért ott sem kínálja fel, mint választási lehetőséget, ergó nem létezik ilyen hajó számomra jelenleg! Sajnos. -
Freddy TNT #18205 szolgákat (slaves) hol lehet szerezni ? -
Én Scale Plate Green alatti xenon szektorban szoktam rájuk vadászni.
A splitek elöttem úgyis kitakarították a szektort. -
Freddy TNT #18203 Simán felteszed, és beállítod amiket be kell.
Omicron Lyrae szektoron mindig átmászkál egy P raider és kisérete.... -
Freddy TNT #18202 Nem tudom melyik scriptel,de nekem ha megnyomok egy gombot akkor ki tudom válsztani, hogy milyen hajót keresek. Aztán üziben megkapom a koordinátáit.
Ez szerintem még nem cheat mert pl: castrum csak egy van és ember legyen a talpán aki megtalálja. -
Hát pl én sem cheatelek, a Castrum volt az egyetlen kivétel, de mint írtam egyensúllyal. De 16 saját szektor, önellátóan plussz hajók felszerelés, nem olyan dolog ami miatt új játékot kezdenék, hogy legyen Castrumom talán, mert valamiért ebbe a játékba nem került bele. De ha Castrum 310 milla a Valhalla meg 433, akkor talán ez nem is olyan csalás nem?! -
lalinov #18200 Én igazából azt a részt szeretem amikor a tömegben megy a sok hajó és ami eléjük kerül az elpusztul, csak én nem cheatelek és tisztességes úton szeretek minden játékot végig játszani. Csak pl mercenarykat már láttam, de azóta mintha elvesztek volna , ott voltak a spliteknél amikor derítettem fel őket, msot emg nem találom. Am most nálam krónikus nyersanyag hiány van mindenütt, egész x universumban, máshol emg mindenütt túltermelés, pl bofuból tenger, soyhuskot meg csak az én gyáram gyárt mégse viszik csak trading dockba. De technikai eszköz is van rengeteg. -
Mert nem találtam. Ilyen egyszerű, de ha találok is, kiveszek néhány nap pihenőt, a gyerekeket meg elküldöm a nagyszülőknek! 
lalinov
Félre ne érts, de neked mi az élvezet abban, ha mindent elmondanak neked? Mercenary a legolcsóbb kb 4 000Cr. De ha utánpótlást akarsz akkor be is kell szállítanod a nyersanyagot.
Kao's Mistake pedig ezzel a taktikával még felejtős. Gyakorolj még kicsit.
-
lalinov #18198 Jaa bocs nem láttam h már írtál. A scorp mapot fel lehet rakni az xtm mellé újratelepítés nélkül? Mármint ahogy most áll a dolog, csak úgy felrakom. -
lalinov #18197 Hát nem tudom nem tudtam kipróbálni fél óráig kerestem egy m6ost de nem igazán találtam egyet se. Bevásároltam az argon marinekból 130at most tesztelem majd h 100 elfoglal e egy m6ost, q val még nem próbálkoztam egyenlőre nem is merek, mert nincs segéd hajóm, csak az otas. A yaki szektorokban előfordulnak m6osok? Vagy valaki meg tudná mondani merre keressem a kaput ami kao mistakeba vezet? -
Freddy TNT #18196 Miért nem foglaltál akkor ? -
Freddy TNT #18195 Tedd fel a scorp map-ot... -
Freddy TNT #18194 Én megközelítem HCF-el a célpontot (fegyverek ion distruptorok, automatikus támadás.) P raider esetében egyszerűen elgázolom a vadászokat. A HCF pajzsa kibírja.
Ha le van szedve a pajzs akkor átküldöm a katonákat (vagyesen szoktam) aztán kiadom a fegyvereknek a szünetet. A P raider bár felhúzza a pajzsot,de ennek ellenére mennek át az emberek.
Így megmarad a felszerelése és 100% a hajótest.
-
lalinov #18193 És mercenarykat merre találok? És nem tudod merre van a kapu kao mistakeba, ami oda vezet? -
mercenaries van még, olcsó és 600 van egy gyárban. A passanger sem rossz attól függetlenül. Teszeld le. Én kb 20 millát költök egy körutamon és akkor jónéhány hajót tudok foglalni. Ez asszem 4*130 Marines, 4*600 Mercenaries, 4*270 War Droids-ot jelent.És mondjuk 260 Marines elég egy Q-ra, de 300 biztos.
Szal:
260*20.000 Cr=5.2 milla Cr
Q=30 milla Cr
Kereset: 24.8 milla Cr.
Szerintem megéri!
Asszem a Cyborg-ok csak 60-asával vagy 75-ösével fordulnak elő maxra termelt raktárban. Inkább utóbbi. -
lalinov #18191 Akkor bajvan mert venni akartam wardroidot és nincs (annyira nincs hogy amit felvásároltam, a gyárakból 2 hajófoglalással ezelőtt nem termelődtek vissza 0-n áll a gyár,nekem meg nincs kedvem szaladgálni a termékekkel a gyárhoz, de lehet muszály lesz ha akarok katonákat) Akkor az argonnal az a baj nincs 200 egy gyárnál :S (mondjuk a mennyiségek így alakulnak gyáranként: 270 wardroid, 130 argon marine és még kevesebb talán 70 paranid cyborg ) Az a baj hogy nem tudom merre lehet kapni split mercenaryt :S A boronnál meg nem tudom melyik a katona:S (talán az a passanger, de az meg 100ba kerül szal azt kétlem hogy katona lenne) Lehet kipróbálom a cyborgból kevesebbet átküldeni , ha erősebb elvielg nyernie kéne, és akkor elvielg 50 cyborg leverné a 130 fős őrséget, ha az arányokat nézzük. Nincs kedvem 8 milliót költeni katonára, ha elfoglalja 2 millióba kerülő is:S -
Ez is egy jó megoldás, csak gyorsabb, ha több hajó van.
A Raiderre meg nagyon kell vigyázni, mert hajlamos beléd menni. Én meg szoktam állni olyankor általában az szokott segíteni.
Elvileg a drágább egység erősebb. Asszem én is így tapasztaltam, de igazán nem foglalkozok vele, mert minden elérhetőt megveszek. Sajna a Cyborg gyárak nem termelnek, mert nincs nyersanyag utánpótlásuk, a Passanger-t meg valamiért nem tudom megvenni, illetve elköltöm a pénzt, a gyárból eltűnik és nem jelenik meg a hajón. Ez van...