20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • RJoco
    Jumpolási problémám nem volt soha. Pedig 3 rendszeren is futtattam a játékot és még másik gépre is átvittem 1 az 1ben.
  • maniac78
    Pontosítok, kb minden 3. mentés rossz lesz. A jumpolási probléma nálam is előfordul néha.

De mostanra tele lett a tö..m ezzel a DVD-nyi trágy..al.
    Szóval pakolom vissza az XP-t. Annál legalább tudom, hogy mit miért és mikor csinál, és szót is fogad.
  • Romeo One
    Illetve 1 kis hiba, talán már más is írta, amikor térugrok, a kapuból KILÉPÉSKOR a megfelelő csillagrendszer helyett a desktopon találom magam. Nem gyakori, úgyhogy nem álltam neki nyomozni a miérteket.
  • Romeo One
    Win95...? Ami annyi év DOS után szinte magától csinált mindent?
    No, vitzet félrerakva, a tapasztalatok alapján a mentések haldoklása 99%-ban scriptek miatt van, oprencertől függetlenül. A win csak a hangokat szokta felborítani.
  • RJoco
    Nálam tökéletesen fut W7 alatt és elég régóta.
    A mentési gondokat okozhatja egy script, mert nálam is az volt.
    A mentés visszatöltésénél kifagyott és mindegy volt neki, hogy XP, W7, másik XP alatt mentettem.
  • maniac78
    Vagy k..a nagy láma vagyok, de majdcsak nem, mert még a Win 95-el kezdtem. De ez a redv.s 7 alatt mindig hibaként indul az X3, és a mentéseim kezdenek behalni alatta. Minap is kiadtam vagy ötven parancsot közben pedig komplexet rendezgettem, mentettem majd újra belépve már megoldást akart a neten keresni a Windows a problémára.

Valakinél még sza...dik az X3?
  • maniac78
    Pedig már vagy hattal találkoztam.
  • RJoco
    Sajna nekem nem sikerült megtalálnom egyiket sem
  • RJoco
    Én meg itt jegyezném meg, hogy tudom, az Asgard-om Moon-ból való és 84 milla, a Valhalla-m meg asszem Pluto-ból, mert nem engedtek be a fő szektorokba, mivel csúnyán lerontottam a repum.
  • maniac78
    Nem kell újratelepítés, csak szegecsek meg kalapács és frankó kézügyesség. A tervrajzok alapján néhány évi megfeszített munkával repképes állapotba hozható, de minek is neked Asgard?

Anélkül is lehet M7-est foglalni, csak némi türelem kell hozzá. Pajzsot bontani meg ott az Aegir roncs, arra felszerelhető két B-EMP ami, pont el van hagyva két szektorban. Azzal simán leszeded egy J pajzsát is mire 5km-re ér, onnan meg ott a HCF.
  • lalinov
    És ezt a 2 scriptett vagy modot fel lehet telepíteni simán xtm mellé? nem kell újratelepítés?
  • Freddy TNT
    Először is le kell szedned és telepítened ezeket a scripteket:
    -Debris Repair
    -Debris Utilisation

Ha megvan akkor a ship command parancsok között találsz 3 új funkciót.
  • lalinov
    És a roncsot hogy a fenébe kell felújítatni? És hol vagy mi kell hozzá?
  • Freddy TNT
    Ugyan ne komolytalankodjatok már !

Még a hülye spacefly is tudja jól, hogy roncsból kell összehozni ha nincs annyid épp. Aztán majd taknyolod össze vissza amíg zsír nem lesz.

Ilyen apróságok mint parancsnoki híd, pajzs meg hajtómű nem kellenek az elején még. Jó lesz az a debris. Legaláb jól szellőzik.

Mellesleg asszem 80 millába került talpraállítani egy pucér Asgard-ot.
  • Romeo One
    (A második mondat végén természetesen kérdőjel lenne, nem pont.)
  • Romeo One
    No kicsit komolyabb téma. Szóval, ha legyakok egy Xenon szektort, akkor az ott lévő hajókat berakja egy random xenon szektorba, KIVÉVE az éppen elfoglaltat, vagy random szektor, BELEÉRTVE az éppen elfoglaltat. És mi van a Stationnel? És mi van akkor, ha az utolsót is elfoglalom? Tapasztalat?
  • Romeo One
    UU támogatásból (United Universes). Esetleg UMF szponzorációval(Universe Money Foundation)
  • maniac78
    Hát ha 75 millióért esetleg megkapná, szerinted maradna további 3 milla pajzsra és ki tudja mennyi fegyverzetre?
  • Romeo One
    MOTOR? Még kimenne vele az űrbe! Pajzsok, fegyverzet nélkül...!
  • maniac78
    Kissé leharcolt, meg már a motor sem működik, de legalább lesz egy Asgardja.
  • Romeo One
    Na látod. Biztosan szívesen adnak hitelt egy leharcolt Asgardra is. Persze, azért zálogba fel kell majd ajánlanod egy-két gyárat, meg néhány nagyobb értékű M1-M2 hajót! És persze a kamatokból is kitelne egy kisebb M6 kötelék...
  • SaGa
    A teladik a kedves mamájukat is eladnák bárkinek, ha jól fizet.
  • Romeo One
    A Teladik...? Azok igazi gazdasági faj.
  • SaGa
    ... majdnem gazdasági totálkár, ki ad erre hitelt?
  • Romeo One
    ...hitelre, esetleg...
  • SaGa
    Sőt néhány ablak is hiányzik, meg a motorháztető...
    Az egyik kereke is csálé...
  • Romeo One
    ...megg itt-ott össze van karcolva a fényezés elég rendesen...!
  • Romeo One
    Pótkerék, új aksi...?
  • maniac78
    De létezik olcsóbb is, használt autó kereskedésben.
  • lalinov
    Megnéztem hát ez a terran asgard a maga 135 milliójával nekem még kicsit borsosnak tűnik:S Nem tudtok valami olcsóbbat?
  • lalinov
    Azokat még egyenlőre nem tudom hogy feljavítani:S Viszotn nem tudtam h a asgardnak 10GJ pajzsa van, a 10GJ pajzs a HCF 3 GJ hez képest elég számottevő. Be kell szereznem egy Asgardot, mennyibe fáj egy olyan? És hogy tudok olyat venni a terranoktól? Nálam speciel azt se mutatja, hogy van egyáltalán terran repum.
  • maniac78
    Van még ott két Aegir és egy Valhalla is. Neptune-ban pedig legalább 3 Asgard, 9 Valhalla, néhány Aegir, egy Odin és az egyetlen Tyr roncs leledzik!
  • Freddy TNT
    Itt jegyezném meg, hogy a hold szektorban van egy asgard roncs. Tehát harc és repu esés nélkül is megszerezhető. A szektor végében található meg.
  • RJoco
    Kérdéseidre a válaszok:
    Én Typhoon torpedókat használok, ezek úgy a legerősebbek, hogy nehéz őket lelőni, mert több fej megy ki. Olyan mint egy Wasp rakéta, de asszem 30 000 J pajzsot bont. Vagy MJ? Most nincs nálam a táblázat. Viszont a HCF nem tudja kilőni, ahhoz egy M6-os kell.
    Fölösleges átküldeni többet, mert lehet nem is tudsz. Most engem kicsit megzavar ez az M7, mert nálam egy Q M1-es osztály, persze a régebbi XTM-ben M7 volt. Ebben az esetben elég 400-at átküldeni, én akkor szoktam tiplizni, ha 200 katonája van, nekem meg 300. Ilyenkor már szinte biztos az enyém.
    Az Asgard-nak 10 GJ a pajzsa és mivel utoljára én támadom a HCF-el, így az lesz a célpontja.
    Ha megvan a 100 katona túlerő, akkor dokkolok az Asgard-ra és biztos távba megyek tőle (5-7 km). Majd amikor már fogytán a katonája (50-70) akkor megfordulok és olyan 3 km-re közelítem meg, ilyenkor lesz nagyjából aktív a transzporter. Mire oda érek enyém a hajó és csak be kell dokkoltatnom.
  • lalinov
    Ja és egyébként annak a terran asgard vagy minek mekkora a pajzsa, hogy simán kibírja az m7es lövöldözését?
  • lalinov
    Egyébként ha már megvan a biztos túlerő nyugodt szívvel elmehetek onnan? Értem én ezalatt hogy m6 esetén 20-30 m7nél meg mondjuk 60-70?
  • maniac78
    Azért mert többet akarsz átküldeni, nem fog gyorsabban menni a dolog.
    Szóval felejtős.
  • lalinov
    Melyik az a hőkövető rakéta, ami elég nagyot sebez, hogy a hajófoglalás előtt a vadászkíséretet hamar leszedjem? Mert msot bele akarok vágni az m7 foglalásba, aztán beszerzek pár rakétát. Arra gondoltam taktikának,szokásos leszedem a kíséretet ugrok egyet, aztán neki az m7esnek, de mivel nekem még nincs pajzsbontó hajó meg kutyafüle ezért én több embert küldök át mint 300 mondjuk vagy 500at, azzal hamarabb elfoglalják, és én meg eltűnhetek a környékről, nehogy elkalapáljon. Na ez a taktik hogy hangzik?
  • tomonor
    senkit nem lehet végleg kiírtani, ám gg a próbálkozásodért.
  • Romeo One
    A rohadék... Akkor nem tudom őket végleg kiirtani? Inkább meghagyom a mostani helyeket, legalább tudom, honnan várhatóak. Időnként végiggyakom a Lookmanstrat - Moo Key rendszereket, mindig marad pár hajó, amit be lehet cipelni a legközelebbi hajógyárba.