20430
-
49 milla és az a feljavítási ára. -
Vertigo1982 #18308 Közben találtam 1 linket ... Ezt ajánlom esetleg később másnak is mert sajnos a régebbi link megszünt
cycrow -
Vertigo1982 #18307 Nem tudnátok adni egy címet ahol le lehetne tölteni a cycrow instalert, mert a megadott cím nem nagyon működik :S (http://www.xpluginmanager.co.uk/), sehogy sem adja be az oldalt... esetleg máshol megtalálom ? -
lalinov #18306 Komoly? egy Aegir csak 32 millába fáj így? Akkor elkapok egy P raidert és meglesz elég zsé rá simán most 29 van elkapom lesz 11el több, 40 milla már elég. De Rjoco gyári ár nem 58 millió? A te oldaladon néztem pont a táblázatokat, ott 58at láttam Aegir árnak. -
Freddy TNT #18305 Hello mindenki !
A következő a problémám:
Ahogy egyel lejjebb is említettem attack all enemy parancsal magára hagytam pár hajómat repu növelés céljából pár paranid szektorban.
Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy egy kellemes barna hajú női hang közli velem, hogy esett a repu.
Nem is értettem miért aztán hamarosan a paranidok igen pipák lettek rám.
Visszatöltöttem nem kis veszteségekkel (3 órás játék ment kukába)
és látom hogy az egyik hajóm beleköt az egyik állomásba.
A hajóktól elnézést tudok kérni,de a bázisok pirosak maradnak. Bizonyos időközönként meg belekötnek a paranidokba.
De miért ?!?!? -
Freddy TNT #18304 Nálam is ennyit reagál az a parancs. De helyette attack all enemy parancsot használ(tam) -
Romeo One #18303 A Patrol Sectors parancsnál átvált a térképre, de ha rákattintok egy szektorra, akkor belemegy, viszont nem érvényesíti a parancsot. Tudom, hogy én bénázok valamit, csak még nem jöttem rá, hogy mit. Mi a helyes sorrend ennél a parancsnál? -
El nem tűnik, csak nem fognak elindulni.
X3-X3 konverter segít, de sok cucc elvész pl.: hajók tuningjai.
A legjobb amúgy újrakezdeni, hogy megszokd a forgalmat és a tömeget, mert rengeteg hajó lesz, mint arany vasárnap a plázában akkora lesz a különbség :) -
Vertigo1982 #18301 Kérdezném. Most a sima 2.0 ás verzióval nyomulok, ha el akarnám tenni ezt az XTM scriptes izét, akkor a mentett játék nem tünik el ? -
Persze, tényleg, rég volt már...
Hajó Aegir
Szektor Moon
Energy Cell 1526
Ore 381
Silicon Wafers 38
Meatsteak Cahoonas 127
Rastar Oil 50
Teladianium 25
Quantum Tubes 19
Computer Components 76
Microchips 30
Crystals 16
Cloth Rimes 36
Credit 32 059 986 Cr
Javítási idő 25 mizuras
Gyári ár 49.200.000
Nyersanyag raktér 6558
-
1 CIG = 25
Emlékszik még valaki, hogy mennyiért lehet feljavítani az Aegirt, vagy esetleg talált valaki Hawk roncsot? -
Csak jól emlékeztem, hogy van egy hely, ahol 4 is van.
Viszont ha a Buster fel van szerelve a küldikhez, akkor oda már nem fog elférni az a 2*50=100-as nagyságú konténer, ezért jobb Mercury-val menni.
Viszont a Mamba-ba már belefér. Annak 200 fölött van egy kicsivel a raktere. -
Viszont Busterrel is fel lehet szedni kettesével vannak ez 50-es cargo méret és S-es, ami tökéletesen megfelel a Buster 108-as max cargojának!
Egyetlen helyen van csak 3db. -
CIG és pontosan ott van, ahol meg van adva a helye.
Ez egy fegyver: Concussion Impulse Generator. Kis hajók (M5, M4, M3) ellen jók és kb M6-tól lehet felrakni hajóra. Sebzésük nagyon kicsi, viszont az eltalált hajót rendesen megpörgeti, a pilóta azt sem fogja tudni melyik rendszerben van. Értelemszerűen ezért nem hatásos nagyobb hajókon. -
Dorgal #18295 No,sikerült,végre!A plugin managerbe beraktam,de onnan nem tettem tovább a játékba,ez volt a hiba.
Tegnap végignyomtam a storyt,és megvolt az első foglalásom is!Jó,mondjuk csak egy Marauder,de nagyon tetszett. -
Freddy TNT #18294 Felteszed és a console-ban beállítasz valami marhaságot. Pl xenon invasion: normal.
Ekkor még csak kissebb ladikok másznak be a szektorokba (az összesbe asszem)
Na én fellöktem maxra és özönlöttek a J,K,Q-k. meg egy valag vadász.
5 szektorban tartottam fel őket de elvéreztem.
Mire észbe kaptam legyalultak pár szektort és magukkal vittek két shipyard-ot is.
Szóval így utólag nem jó móka. Majd ha lesz valami embertelen arzenálom akkor újra bekapcsolom. -
Freddy TNT #18293 És hol van pontosan ez a CGI ? Na meg konkrétan mi ez ? -
A CIG egy fegyver és a koordinátákhoz nagyon közel kell menni, hogy a radar észlelje. És persze Triplex szkenner kell hozzá. Buster-rel felderíted, de csak Mercury-val érdemes felszedni, mert annak van nagy raktere.
A scriptekkel a játékélményt lehet fokozni vagy csökkenteni, attól függ mit raksz föl és mire használod. Ehhez kell egy PluginManager Cycrow oldaláról (Google), meg a script fájlok. Ezeket pedig az Ego oldaláról lehet leszedni. (Nálam is fenn van 1, meg néhány link is, amiket használok.) -
lalinov #18291 Az improved xenon script az mit takar? Freddy TNT nél olvastam . -
tomonor #18290 nem, az egyik szövegfájlt nem helyezted be, amit a "T" mappába kellett volna. -
Vertigo1982 #18289 Hy Rjoco
Néztem az oldalt:) segített a küldetésekben ... thx király dolog, hogy így le van írva... Viszont azt a CIG nevűt nem nagyon találom... Eltünhetett volna ? És amúgy azok a scriptek amikről nagyon sok szó esik itt mik is ? Nem nagyon vágom :S -
Éppen Bala Gi's Joy-ba tartottam amikor Farham's Legendben, nézeteltérésem támadt egy kötelék kalózzal. A Marauder jumpolt, Nova utána, a maradékot meg elkezdtem roncsá lőni (6db APAC), két Falcon egy Buzzard. Ki is lőttem egyiket amikor kapun át jött egy csúnya gonosz Reaver. Uccu neki menekülés mondtam, mert a Buster, nem igazán ellenfél neki. Bala Gi-ben meg 1 Elite, 1 Eclipse, 1 Falcon és egy Harrier nézett ki magának. A többi még csak csak, de mire az Eclipse-nek lelőttem a pajzsát, akkora jött egy újabb kötelék és nem kiszúrtak maguknak, pedig messze voltam a kaputól.
Szóval egy szó mint száz, a Hawk-om nélkül mezítelennek érzem magam.
Meg kéne már egy HCF is. De repum nem igazán lesz még hozzá. -
Dorgal #18287 Mamuttal próbáltam,de csak annyit írt ki,hogy Read Text xxxx,lehet mégis a script installal lesz valami.
-
Command console - Additional ship command
Csak transzport hajóval, vagy mamusz- osztályúval műxik. -
Dorgal #18285 Üdv Mindenkinek!
Kis segítséget kérnék a Debris-es scriptekkel kapcsolatban!Elvileg fennvannak,csak nemtudom,hogy ezeket ugymond aktiválni kell,vagy automatikusak,ha egy roncs közelébe megyek,amelyről kiírja,hogy Debris.Elég sokat találtam eddig,körbe is jártam,de nem kaptam se üzenetet,se más infót a roncsról.Előre is köszönöm. -
Persze, persze, csakhát nagyon nagy és ezért sokáig tart becsomagolni, és ráadásúl a postának nincs Asgard-ja sem, így nem tudom, hogy juttatom el hozzád. Majd ba**tom őket, hogy mielöbb szerezzenek be egyet, a Moon szektorban van egy roncs, azt olcsón feljavíthatják... -
Helló mindenki.
Most kaptam a télapótól a játékot és naon fajintos, meg minden csak nem értem mit karatyolnak benne hollandul, vagy milyen nyelven.
Szal, tudnátok segíteni, mert nem igazán megy a játék, pedig tegnap este kezdtem el és még csak úgy 6 millánál járok és az istennek nem akarnak azok a monsterek eladni nekem komolyabb hajót.
Azt hittem kapok egy űber szuper-csillagrombolót amivel szétkapom fél óra alatt a játékot, de nem így lett. Ez csak nálam hiba?
RJoco át tudnál küldeni egy olyan HCF-es porszívót vagy kettőt?! Légyszi, légyszi .......... -
Nézd meg oldalam, azon van sok hasznos dolog.
Gondolom nem XTM-et használsz, mert akkor nem mentél volna a Mamba-ért.
Pedig ebben az esetben nagyon egyszerű összeszedni.
Ha átérsz a kapun, akkor Y irányban menj olyan -15 km-re és így menj a Mamba alá. Majd egyenes vonalban fel a hajóhoz. Foglald el, majd ahonnan jöttél, arra menj vissza. A Mamba-nak csak akkor add ki a követés parancsot, ha már 5 km távba értél, különben hajlamos téged kikerülni, ezzel belemenve az aknákba.
Az első alkalommal én is sokat szívtam vele, de kezdőként nagyon megéri. Tuti egy hajó.
Ha már van olyan 300 kCr-ed, akkor vegyél egy Ore Mine-t és rakd Ore Beltbe egy szép nagy yieldű aszteroidára. Aztán a Mercury-val kereskedj Home of Light szektor felé.
A Silicon Mine többet hoz a konyhára, de az asszem drága.
Illetve a sztori leírásomban van néhány láda, ami hoz néhány millát.
Ha lesz időm, akkor tovább bővítem a letöltés oldalamat és akkor lesz sok táblázat, meg egyéb doksi, ami nagyon hasznos. -
Vertigo1982 #18281 Ismét hy
Bocsi a béna kérdésekért... Csak még ismerkedek a gameval, és nem nagyon tudom hogy mit is tegyek... (jó lenne egy magyarosítás, de tudtommal nincs) Most gyüjtögetem össze a hajókat, de a mambával meggyűlt a bajom, viszont megpróbálom Phoenix tanácsát (és thx is), és esetleg szívesen fogadnák egy pár hasznos tippet. Nagyon lassan gyülik a cesh ... de mint ahogy lanilov is írta hasonló kereskedelmi ötleteknek örülnék... de csak ha nem gond... köszi masters... :) -
lalinov #18280 Nem tudom mit szeretnél, de tudok adni néhány ötletet mivel kereskedj. Pl Ugye ahol ekzdessz vannak az argon szektorok, na attól délre vannak a paranidok, ott szinte korlátlan mennyiségben tudsz soy beannel kereskedni. Vannak még soy husk gyárak, de azzal gyorsan telíteni tudod a paranid piacot, szoval a legészakibb boron szektorokba tudsz velük ugrálni körönként 180k haszonért. de ezekhez kell minimum jumpdrive, és egy kisebb tőke, mert 130k ba kerül megvenni a sox huskot, 310ért adod el, van rajta bőven haszon, ez a legjövedelmezőbb kereskedés az elejére szerintem. Aztán ha lesz 55 milliód, akkor vegyél egy Otas HCF et. Tényleg ez éri meg a legjobban. De éppenséggel ha összeszedsz kb 10 milliót felnyomhatsz egy soy husk complexet is éppen, nekem 10 millió hasznot termelt azaz 23at összesen eddig. Kezdő gyárnak én egy soy bean gyárat ajánlok. -
És mit szeretnél puskázni? Mert az áru értéke folyamatosan változik, de van egy Scorp's Map nevű kis program amivel, meg tudod nézni, hogy mit és hol keresnek a legdrágábban éppen. -
menj a mamba fölé kb 8 km-re és függölegesen menj lefele a mambához mert a mamba körül aknamezö van de fölül nincs akna és figyelj a kalózokra mert ha belerepülnek az aknamezöben akkor minden robban :) -
Vertigo1982 #18277 Hy all. Elkezdtem játszani a X3 Reunionnal. Szereztem netről adatokat amik megmutatják hogy melyik hajó hol van. A bökkenő az hogy a Mamba -t egyszerűen nem tudom felszedni, mert mindig felrobbanok én is és a mamba is, mindegy melyik oldalról közelitek 3 km es távolságnál már robbanok is... :S:S... És még 1 dolog ... nincs valahol egy táblázat vagy valami ami alapján lehetne puskázni a kereskedelmi árukkal kapcsolatban... előre is köszi :) -
SaGa: szerintem csak mázlim van. Olyan játék mentését is el tudom indítani a mostani scriptmentes játékommal, amit a korábbi telesciptelt játékommal mentettem.
lalinov:
Én már 5 hónapja nyomom (elég nagy kihagyásokkal) és van egy mammothom meg pár teherhejóm :D Állomás egy szál sem. -
SaGa #18275 Valamelyest oprendszerfüggő is. XP-ről költöztettem W7 64-re és lettek problémáim. Biztosan valamelyik script kavar be, mert nem azonnal dől össze, hanem bizonyos szektorokkal van gond, de ugyanezen scriptekkel XP alatt nem volt semmi baj. Emiatt álltam át TC-re. -
lalinov #18274 Hát ennyire nem vagyok jó:D Összesítésben 6-7 napja játszok és van HCF em meg 30 millióm 1 10milliós complexem, meg sok kisebb gyár. -
Hali.
Játszottam ezt a játékot XP-n, Vistán, és W7 alatt is 32 és 64 bites rendszereken egyaránt.
Több gépen átköltözött már és még a mésfél évvel ezelőtti mentéseimet is el tudom indítani. Valószínű a még régebbieket is el tudnám, pedig akkor már másfél éve nyomtam már.
Tehát szerintem ez nem oprendszerfüggő. A szkripteket kellene kifésülni/minimalizálni. -
Lalinov, rendezzünk versenyt. Zsír újrakezdés után ki tud hamarabb több zsét összeszedni. -
Tudjuk, nem is az XP alatti hibákról csevegtünk.
És bakker elszállt az adminisztrációm a foglalt hajókról. Nagy sietségemben rossz partíciót formáztam és az ott tárolt screenshotok nagy része már örökre a vadászmezőkre távozott, a többit még megmentettem, de hiányosan minek az egész!
De az újban sincs Castrum. Szal passzolom miért nem műxik. -
lalinov #18270 Nekem nincs semmilyen problémám az XTM el Xp-m van és semmi eddig jelentkező probléma. Kivéve annyi h néha begyorsul kissé, de egy újraindítás és minden a régi, de már rég gyorsult be úgyhogy szerintem már kinőtte azt is :D