20430
-
Attiska #68 Jó, spórolnak egy hónapot, de a játékélményből legalább 25%-ot levonnak, ha nem többet. Egy ilyen kaliberű játéknál a pilótafülke eléggé fontos szerintem. Egy könzolos lövöldözős programnál belefér az, hogy nincs pilótafülke, de itt nem.
Abban bízom, hogy talán egy későbbi patch-be beleteszik a műszerfalakat. Speciel én enélkül nem vagyok hajlandó megvenni a játékot. -
Attól függ, én személy szerint nem kifogásolom a pilótafülke nélküli nézetet. Ha racionálisan nézzük, a nagy "szélvédős" nézet végülis elég arcade dolog, minek kinézni az ablakon, ha úgy sem szabad szemmel vezeted a járművet. Lásd valóság: az amerikai és orosz űrsiklókon kívűl ott sincsenek nagy frontoldali ablakok... -
Úgy, hogy ezzel jókora időt spórolnak meg a fejlesztésnél. Csak gondolj bele, az X2-ben 5(+1) faj, és több, mint 30 vezethető hajó volt. Ha ennyi hajóhoz akarnak új pilótafülkét csinálni, akkor a grafikusok ezen fognak vagy egy hónapig dolgozni. Ők inkább mást tartanak szem elött.
Amúgy én sem rajongok a pilótafülke nélküli nézetért, dehát ez van, túl fogjuk élni valahogy... -
Ha nem lesz benne urhajofulke, akkor nem is fogok jatszani vele.
Vagy mit gondoltak a keszitok, olyan megjelenites kell, mintha egy szkafanderes muki ulne a hajok tetejen ? -
Attiska #64 Nagy kár, hogy nem lesz műszerfal a játékban (épp emiatt megy az anyázás az X2 topicban), számomra egyszerűen érthetetlen az, hogy ezt a fejlesztők/marketingesek hogy is gondolták. -
A GS kepeket nezve azert elszomorodtam abban nincsenek sajna erre utalo jelek. -
Ne vedd biztosra, én is csak egy interjúban olvastam, az más kérdés, hogy valóban be fog e kerülni (pontosabban bekerült e) -
Whoa szolva akkor lehet szamitani bolygon repulesre is :)
--Ano volt egy jatek mint game nem volt nagy szam - Inferno neven futott.
Egy urhajoval kellett a legyilkolni a gonoszokat.
Ott volt megoldva, hogy nehany bolygo legkorebe be lehetett lepni es eszemeltlen foldkozeli harc volt (a magasban meg nagy "hadileghajok" cirkaltak).
Olyan volt minta a descent mert voltak bazisok ahova be lehett repulni, nagy hangarok, neha foldalatti koplexumok, meg a nagy urhajok belsejeben is lehtett repkedni, aztan szetloni a reaktort es utana spuri, es mindenellett termeszetsen volt urbeli utkozet is.
Azota se csinaltak ilyet...
-
Jó de akkor jöjjön vissza a 3-4 oldal egy űrhajó grafika is:D mert csak azt bírja el a gép ekkora teületnél:D -
Na igen de mi a 2rol beszeltunk, hogy mar abban is volt leszallas a bolygofelszinre, tehat nem artana, ha mar az X-ben is lenne. :P -
Az elite 1-ben biztos nem:) max a 2-ben:) vagy a 3-ban (bár az már csak felpofizott grafú elite 2 volt inkább) -
Pöty #57 Én úgy emlékszem elitben cargo space-ből mentek a moduláris dolgok, volt benne gyorsulás sőt hiperhajtőmű sebessége/üzemanyaghatékonysága is. Különböző hajókon különböző számú fegyver pylonok voltak, stb... -
Az egyben. :P
2.-3.ban mar kezdtek ezekre is odafigyelni. -
De csak azért mert megszépültek az emlékek:) Elite-ben az árak statikusak voltak nem mozogtak a piaccal a különböző hajók pedig csak fegyverzetükben különböztek. Igazán gyorsulás meg ilyen faktorok nem szerepeltek.. Ja és nem is voltak igazán modulárisak.. egy hajón vagy volt valami vagy nem. Egyébként szerintem elite-hez legközelebb a Privateer 2 the darkening jutott. Csak sajna túl sok volt a fejlesztése így elsikkadt a lényeg a kereskedés benne:) -
Szerintem jobb is, hiszen az osszes modern urhajos jatek, valamikent hasonlitani akar az Elite-re.
Pontosabban megfelelni annak, amit anno az Elite nyujtani tudott.
Mai napig nem tudtak uberelni. -
Na jó, feladom.. -
Kizart dolog, hogy en barmikor is olyan urhajos jatekkal nyomuljak, ahol nincsen pilotafulke,mert dodgemnek ereznem az urhajomat. -
Jó hogy csak most találtam meg a topicot és mindjárt jön a kieg:) Mondjátok pls, hogy newtoni fizika lesz benne plsplsplsplsplspls... Edge of Chaos-t azert imádom a mai napig!!! -
HA hasonlóval akarsz multizni akkor eve online neked:) -
Thanatos #49 pontosan :)
biztos benne van valamenyire hogy az idő is megszépiti a dolgot, emg akkor még mi is fogékonyabbak voltunk iylesmire de ebben a kategóriába nem hiszem hogy valaha is lesz olyan game ami csak akár távolrol is emg tudja közeliteni :) -
Raadasul egy 800Kbyteos amiga lemezen a naprendszer es a kornyezo rendszerek adataival az akkori csucsgrafikaval nem volt az olyan rossz.
Na es persze meg jatszani is lehetett vele. :P -
Thanatos #47 tény de az akkori tömöritési módszerek és minden egyébb fejlesztési módszerek is primitivebbek voltka joval tehát ez nem igazán mentség :) -
Nemhiszem hogy az ösezs bolygó benne lesz, ha tényleg lesz ilyen, bár isten adja :)
Amúgymeg mondtam :) Manapság a grafika foglalja el a legnagyobb részét az adathordozóknak (meg videó, meg zene). Ha ezeket "kinullázzuk" akkor sokkal több időnk marad lényegi dolgokra szal....Meg olyan grafika mellet egyszerűbb kidolgozni egy bolygóraszállást.... -
Thanatos #45 hm, hát ha lenne bolygora szállás normálisan kidolgozva, meg minden akkor le a kallappal elöttük..., elite 2 meg a maga grafikájával a mai napig veri gyk az összes témában emgjelent gamet , kb enyit a grafikáról :D -
Thanatos #44 akkor 28.? ehh :( -
Ja latom a hivatalos oldalon tana egybol, toltak egy hetet rajta. -
21. a megjelenesi datum.
Egosoft's newest space exploration game for PC lands in stores October 21; Xbox version lost in space.
NEWS - Posted Oct 17, 2005 2:56 pm PT
-
28.-a a megjelenés. Ezt a mai napot nem tudom honnan veszed... -
Ma mar allitolag a boltok polcain kell pihennie a jateknak.
Rovid idonbelul az online shopokban is meg kell jelennie. :P -
Rövid leírás gamespottól -
Nagyot tévedsz. Az X3 eredetileg a 2 kiegje lett volna. Annak fejléesztésével párhuzamosan ment az új motor írása. És végül úgy döntöttek, hogy annyi minden újat bele szeretnének rakni, hogy akkor már mindezt az új motoron valósítják meg.
Le lehet szállni a bolygókra, ha jól emléxem magában a storyban is lesz üldözéses rész egy városban. De le is lehet majd szállni rendesen...
Elite 2: Naná, hogy ráfért, nézd már meg milyen grafja volt
-
Ha jol emlexem eleve az X3-t kivulallo programkent futtattak be.
Ha minden igaz most mint kieg fog megjelenni.
Kizartnak tartom sajnos, hogy lenne foldkozeli repules.
Szal nem egy Elite 2 lesz a maga kis egy floppy lemezevel. (Legalabbis Amigan)
Igaz ott az ilyen lehetoseg egy floppyra is rafert. :P -
szoval azt irjak, hogy nagyon komplex lesz a gem.
lesz annyira komplex, hogy lehetoseg lesz foldkozeli repulesekre, vagy maradt a aszokasos es altalam mar nagyon gyulolt karacsonyfadisz effekt: 2 napig utazunk egy bolygo fele majd egyszer csak nagy koppanassal lecsapoduk rola mint egy teniszlabda a falrol ? -
Multiban meg lenne az igazi.
Nem szimplan jo. -
A 2ben is volt hiperhajtőmű :)
Természetesen ebben a 3.-ban mindhárom lesz :) -
Sziasztok!
Most látom ezt a kis játékot.
Kérdeés: még mindíg marad az ugrókapu mint a 2-ben vagy van végre hyperhajtómű? -
Ez így singleben jó! -
De mivel meg mindig nincs benne egy jo kis multiplay, mar nem is annyira kell. :P
Pedig gondoljatok belle milyen jo is lenne valami Persistent Worldos szerver. :P
Irany a vegtelen, egyenesen es utana jobbra. :P -
Gold. Megjelenés okt 28.
-
Rövid vélemény a GameCloudtól, miután hozzájutottak a gémhez :)