20430
-
Űber :D -
Arden #227 az nforcon megjelent végre. :-) de még nem találom sehol :-( -
hát akkor sajna waiting nov. 3-ig hátha lesz vmi, apropó nem úgy volt kiadnak vmi techdemót? -
nem hiszem, hogy a védelem lenne az oka, hogy nincs még warez rls. gyakorlatilag az összes új SFos játék kijött klónban az elmúlt pár nap során, csak ez nem. sztem a US verzióra várnak, mert az X2 amerikai kiadásán sem volt starforce védelem és sokan arra spekulálnak, hogy ezen sem lesz (kiadó nem engedte). akkor pedig talán rendes törés várható. -
hát de a védelem csak akkor aktiválódik ha elindítod a játékot, így felteszed el se indítod, rá a patch és utána indítod először. -
hapi #223 Én sem bírok tovább várni!!
Most lett volna időm egy kicsit játszani vele... -
Gondolom, mert a patchet nem lehet feltenni egy CD imagere, csak egy telepitett jatekra. :P -
én nem tudom mi a rák van, már többen írták akinek megvan eredetiben, hogy a peccs után sfcure-al simán megy, akkor nem értem mért nem rakják fel sehova. -
Meegjelent? Es meg nincs belol tort verzio?? -
Kaziking #219 szerintem lassan mindenki átszokik majd ide. -
kisviku #218 Lehet, hogy én lassan átköltözöm ide az X2 fórumról.
Éátom, nagy vita támadt bizonyos dolgokról itt.Én nem szeretnék beleszólni, csak annyit mondanék, hogy megrendeltem a játékot az Egosofttól, úgy mint az előző részét is, és ha majd megjön, nyilatkozom, megmutatok mindent.
Hátha véget ér a vita... :) -
Zombye #217 "kb 1 évvel azután adták ki, mielőtt megjelent a teljes."
Hmm. ez egy picit érdekesen sikerült.
Mielőtt = miután.
Bocs.
-
Zombye #216 Az X2-höz is volt "rendes" demo, igaz kb 1 évvel azután adták ki, mielőtt megjelent a teljes. Ezt nagyjából nem értem, mivel a demónak pont ay lenne a lényege, hogy bemutassa a játékot, és kedvet csináljon a teljes verzió megvételéhez.
Dehát az egosoftnál jobban tudják. -
Rendes demó tuti nem lesz...esetleg ilyen rolling demo, ami max benchmarknak jó.. -
Zombye #214 Nos azt hiszem áttérek ide az X2 fórumról.
Pusszantanám az egosoftot, ha kinyomna valami demó szerüséget.
-
igen -
Megjelent már? -
Hihetetlen szar a gém introja.Mindenki szidja. Meg az átvezető animokat is... Az a kép valószínű az első misszióból van (vagy második nem is tudom fejből) amelyik egy városi üldözés szerűség...legalábbis amit ki tudtam venni az ego fórumról...
Amúgy ez elég régi kép.. -
Thanatos #210 jaja ,s okan mondják hogy inkább a gamel foglakozzanak a fejlesztők mitn holmi introkkel de szvsz egy jó intro iszonyatos hangulatot tud teremteni a gameknak... -
ez nagyon valószínű, hogy prerenderelt tehát videóból származik... Mondjuk engem nem zavar ha lesz végre valami hangulatos intro is:) (edge of Chaos introját pl imádtam:D) -
Thanatos #208 és ez ingame vagy csak valami intro? ránézésre nekem utobbinak tünik, de persze lehet hogy csak a mindenféle hudozt és egyebeket lopkodták le -
öhöm, milyen képet találtam?
Olvastam ego fórumon hogy az első küldi egy városi üldözés :D -
Hát igen, vmikor még itt SG-n volt hír ez a toll, és az oroszok tényleg ceruzát használnak :D -
A NASA több millió dollárt költött egy tollra amivel lehet súlytalanságban is írni. Az oroszok ceruzát használnak...
LOOOL ez igaz? -
nah, még mindig semmi... :( -
nforce fórum, kis angol tudás és kész -
Honnan tudod ezeket a dolgokat? Valami belsős ember vagy? 
-
Én a ma estének örülnék a legjobban :D, de sztem a 7végén tuti kijön, mert el tudták már indítani. -
Még a végén lehet, hogy a szünet alatt kijön :) (értsd keddig) -
szóval, a jelenlegi állás szerint el lehet indítani SF3.7-el is, annyit kell tenni, hogy daemonba mountol és utána Nero Drive Speed-el 1x-esre kell venni a sebességét, de mivel a peccsben visszavették 3.5-re így marad az SFcure viszont így is műxik, tehát már csak egy rohadt alcoholClone-ra várunk, sztem napokon belül érkezik. -
Thanatos #198 már van új sfcure is szalé nem tudom mi az akadáj hogy valamelyik team csináljon egy clone-t....
SFcure v1.0H-AlB 2005.10.17
6. Start Starforce (prior 3.7) game with correct disc image in virtual drive (Alcohol120% v1.9.5 build 3105).
többit nem másolom be mert hosszú, a megfelelő topicban bentvan :) -
egy pici reménysugár a várakozóknak: nforce fórumán gyárival rendelkező arc szerint az 1.2-es peccset már lehet sfcure-ral kezelni. úgy látszik, a legtöbb gondot az új starforce okozta az embereknek, ezért a peccsel visszamentek a 3.5.10.6-os verzióra, ami már "kezelhető".
sztem napokon belül várható egy 1.2-re felpatchelt SFClone. -
Azt én is szeretném tudni, hogy meg lehet e valahol venni MOn... -
Nem tudja vki hogy le lehet e tölteni már valahonnan? Vagy végső esetben ha nem bírok várni addig hol lehet megvenni Mo.-n? -
Már kintvan ) Angliában. Az egész amiatt van, hogy túl koránra húzta meg a határidőt a kiadó, és van egy pár dolog amit nem sikerült befejezniük/rendesen tesztelniük. Ezért jönnek a petchek. Szerintem ez örvendetes. más játéknál sokkal többet kell várni egy egy peccsre... -
Képzeld olyanokat írtak, hogy csak néztem. Csak egy-két dolgot emelnék ki: Változtattak az űrállomások méretén(sokkal nagyobbak és élethűbbek), más a dokkolás, Az ugrókapun keresztül elmosódva látni lehet a másik oldalt! (erre nagyon kíváncsi vagyok), nehezebb lett a harc, az AI sokkal jobb, ügyesebb. Mindezek mellett senki egy szót sem ejtett a pilótafülkéről, illetve annak hiányáról, ez pozitívum szerintem... -
Arden #192 bocs el csesztem, annyit akartam irni hogy a játék még kint sincs de már a 1,2es pecs megjelent :-) -
Arden #191 ez nagyon szép! -
Kaziking #190 remélem jobban van megirva a grafikus motor mint az x2 -
Nem kell feladni a reményt :) Az X2 is starforceal jött ki EUban, de USban valami egyszerűbb volt rajta. Akkor is azt törték fel. Remélhetőleg most is így lesz. US-ban nov.5-én jön ki...
Egyébként szerintetek hol érdemes megvenni? Az a legjobb ha Egosoftéktól rendelem? Mert szerintem meg fogom venni, az x2t is szerettem nagyon, és már amgy is régóta szeretnék (megjelenéskor) eredetiben játékot venni...
Egyébként nagyon jó véleménnyel vannak az egosoft fórumán azok akinek már megvan. Egy két bug bennmaradt, hamarosan itt az 1.2-es patch, ennek ellenére alapvetően meg vannak vele elégedve. Egy átlagos gépen nagyon faszántosan elfut. 6600GT nagyon jól viszi azt írják...