20430
-
lammaer #349 Az SP2-re van egy ötletem: nekem is szétment az egész net ha külön raktam fel az SP2-t. Viszont szereztem egy olyan XP installt, amiben gyárilag benne van az SP2, és voilá, minden tökély :) Próbáld ki igy, menni fog. -
Kalandoztam egy keveset 
1. kép
2. kép
3. kép
4. kép -
nagyon szép ez a game...asszem 1-2 év múlva veszem majd elő amikor teljesen folyamatosan fog futni a gépemen :)))...addig csak bohóckodom vele egy kicsit (kereskedem)... -
sajnálhatod! Az X-tension nagyon jól sikerült. Én nagyon szerettem. -
En is itt vagyok, de en varok az amcsi verziora. Ilyen pocsolos sf vedelemmel ellatott jatekokkal nem vagyok hajlando veszodni, megvenni meg mart csak azert sem, mert akkor tamogatom ennek a vedelemnek az elterjedeset :)
Regi X2-sok irhatnanak terjedelmesebb beszamolot a jatekrol. -
na bejelentkezem, hogy ne hiányozzak :)
még 96% hátra van de lehet hogy 3-4 hét mulva már lent is lesz :) -
Zombye #343 Különböztek az X2-ben is, de az X-Tensionban sokkal "markánsabbak" voltak a különbségek.
-
mint lejjebb írtam nem játszottam a játék előző részeivel... -
goyo2 #341 Sajnos én még csak 45% ban vettem meg. Igaz a gépem nem fogja valszeg birni. -
goyo2 #340 ha jól megfigyeled azt az x2 ben is lehet látni. -
Zombye #339 ÁÁÁ Goyo2 is megérkezett!
Már csak valen hiányzik. Remélem ő is hamarosan "átáll" ide. -
nagyon komoly, most néztem csak külső nézetben, amikor irányítod a hajót lehet látni a kis irányító rakétákat, rohad jó. -
Zombye #337 Ez így ebben a formában csak kifogás, igazán jól az X-Tensionban volt megoldva, ott minden hajótípusnak és fajnak külön pilótafülkéje volt. Mármint belső kinézetre. Nyílván ez plusz időt vett volna el a fejlesztéstől, de akkor mondják azt, hogy Bocsezs, nem volt elég idő, a kiadó már a nyakunkon ugrált, meg a hátsónkat bas..atta, hogy legyünk már készen, Így kénytelenek voltunk a cockpitet kihagyni, de majd egy későbbi Patchban/ben benne lesznek igérjük szépen megfele nektek.
Ennyi. Nem kell it hülyíteni a jónépet, ahogy Hofi atyánk mondaná. -
goyo2 #336 csá
Azt olvastam a hivatalos lapon (persze ha jól értettem), hogy azért nem készült
cockpit, mert annyira különböznek a hajók hogy nem lehetett mindegyiken elhelyezni úgy hó jó legyen. Nem igazán értem miért? -
kisviku #335 Örömmel látom, hogy egy két embernek már megvan.
Látom az azonnali kritikákat is, de szerintem ne legyünk "hamariak" (mint a Gyűrűk Urában) :)
Az X2-höz ha jól emlékszem, legalább 4-5 peccset adtak ki.A végére csak összejött egy igazán jó kis játék.Nálam az X2 volt az amivel a leghosszabb ideig játszottam, mivel 2003 októbertől 2004 decemberig jászottam vele és a tiszta játékidőm kb két és fél-három hónap...egy hét 168 óra,1 hónap 4 hét...tessék összeszorozni.
De nem az X2 miatt írok.A lényeg, hogy amit elronthattak, kijavítják.Nem nagyon van TÖKÉLETES Pc-s játék, főleg nem elsőre.Mindig a tesztelések után és legfőképpen a MI vagyis a játékosok véleménye után jönnek rá hogy mennyi mindent kellene még kijavítani.Türelem, türelem.
Az X2 is úgy indult, hogy az 1.0-ás annyira kurv*ra szaggatott minden gépen, hogy beleőrült az ember.
Kijött egy hónap vagy pár hét után az 1.2-es peccs,ami lényegesen javított ezen.
Csak türelem és torna terem :)
Mire én kézhez kapom az eredetit, már nem lesznek ilyen gondjaim...legalább is remélem. -
Nagy az univerzum, nem mindenhol tanitjak ugyanazon mestersegeket.
Vannak fejlett es kevesbe fejlett planetak.
Gondold ugy, hogy azon a rendszerben ahol nem kaphatok, ottnincsenek egyetemek. :P -
persze kell a skill fejlesztgetés, de EVE-ben annyi skill van, hogy elveszel közöttük és csak azt veszed észre, hogy 2 hétig skilleket fejlesztettél, de egy normális hajót nem tudsz venni meg fegyvereket, nem kevés haverom új karaktert kezdett, mert az elején elszúrta a skill fejlesztést...(a másik idegesítő dolog, hogy ráadásul meg is kell venni, sőt, el is kell menni érte) -
Hat ez van.
De szerintem kell az a skillfejlesztgetes egy PW-ben, elvegre egy kezdo urhajosáfjor nem tud mindent, tehat a tapasztalata alapjan kell fejlodnie, meg a tanulas miatt.
Inkabb azt talalom undoritonak hogy amerikainak a havidij 15$ mig az europainak 15euro. -
Én játszottam már EVE-el kurva jó kis game, csak az állandó skill fejlesztgetés kicsit idegesítő, főleg hogy level 4-nél már 6 nap egy skill, ami a 14 napba nem fér bele, ugyanis odáig is el kell jutni... ez a havidíjas okosság meg szerintem a legundorítóbb dolog! -
ezek valoszinulek a manualban vannak mintahogy talan terkepek es egyeb utmotatok is :) -
a faqot elnezve anelkul el sem indul... -
Gyertek inkabb EVE onlinezni addig amig nincs rendes patch.
Itt tudjatok 14 napos TRIAL-al kiprobalni a jatekot.
Azt legalabb elvezni fogjatok, addig amig ez egy bughalmaz. -
Zombye #327 Nekem még kb 97 óra van hátra. -
Zombye #326 Ugye nem azt akarjátok mondani, hogy kell hozzá XP SP2? Ha felrakom azt a sz...rt, gyakorlatilag használhatatlanná lassul a netem, még kikapcsolt tűzfal mellett is. Bár ha valaki tudna mondani nekem valamiféle gyógyírt, (eddig még senki sem tudott) annak nagyon tudnék örülni.
-
hát az a gond, hogy vmi tutorial nem ártott volna hozzá, mert fingom sincs, hogy lehet egyáltalán kereskedni, gyárat létrehozni, meg vhogy pénzt keresni, gőleg úgy hogy nem játszottam az előző részeivel. -
Mayan #324 Ha ugy megy, mint az X2-ben (es valoszinu ugy megy), akkor a trade software mk3 kell az automata kereskedeshez (alig fel milla). Az mk1 es mk2 arra jok, hogy ha mar van sajat gyarad, akkor ott adjak/vegyek a cuccokat.
Tegnap masfel orat kuzdottem, hogy el tudjam inditani (ok, ennek nagyobb resze SP2 install volt), de megerte. 1280x1024, minden high, de AA es AF nelkul szepen fut, csak harc kozben szaggat kicsit. Konfig P4 2.4, 1GB, 6600GT. Grafika gyonyoru, percekig ropkodtem az allomasok korul/kozott. :) Zene is nagyon jo lett, jatekmenetre meg nem volt idom. -
catalyst-ot és abból is a legújabbat -
#315-re valaki szaki?? -
Hiába adok neki a commandban parancsot, "nem kékek" a számok és ...és..ennyi... :( -
Egyébként melyik drivert használod? catalyst, vagy omega? hanyas verzió? -
talán parancsod adni neki, ha megvan a parancskészlet? :D Nemtudom....nekem a 2ben érdekes módon sosem akartz működni az 1-es és 2-es trade software -
hudot úgy tudod kikapcsolni, hogy újradefiniálod neki a h betűt a beállításokba...úgy el fogja fogadni :)
Szegény gém elég félkész.
Egyébként abból amit láttam körülbelüli értékelésem:
intro/átvezető animációk: borzalmas
hangok: elmennek
zene: nagyon jó, nekem nagyon bejönnek, főleg az amelyik az argon prime-ban (vagy mi a neve a szektornak, home of light fölött)
írányítás: hát elég nehézkes, sajnos a 2 óta nem tanunltak meg normális irányítást írni, a joyom elég jófajta és stabil is, de itt komoly nehézségeim vannak...
grafika: egyértelmű hogy erre feküdtek rá a legjobban, nagyon szép lett. A pilótafülke csak a plusz fps miatt hiányzik :)
gazdaság: hááát nemtudom, nemnagyon ástam még magam bele, de amit biztosan látok az az, hogy az űrállomásokon sokkal kisebb a forgalom, pl ha bedokkolok egy állomásra és 15 percig ott maradok se ki se bve forgalom. Meg mivel kívül dokkulunk, látni kéne más hajókat is (ahogy a 2ben bent), de semmi ilyesmit nem látni. Szektorközi hajóforgalom semmi vel sem több mint a 2ben, semmivel sem életszerűbb, bár komolyan ebbe még nem mentem bele :)
AI: Egész kellemesre sikeredett, a barátok képesek végre lelőni az ellent, ez már valami :). Az új fizikát azonban nem nagyon használa a gép....ugyanazok a manővgerek mint a kettőben (najó talán kicsit nbehezebb őket lelőni...)
Összefoglalás: Szerintem ezen a játékon lehetett volna még miat finomítani, rengeteg apró hiba van benne, stb. nekem személy szerint az a véleményem, hogy jobban jártunk volna, ha ez a gém a 2 kiegje lett volna, a 2 grafjával... -
Rájött már valaki, hogy hogyan lehet rábírni a hajót, h magától kereskedjen?
Továbbá mit jelent az, h a hajón az egyik cuccom, történetesen 1 MK Trade szop-ver a "Built-in componens" alatt van és hogyan lehet ezt installálni?
Szal szum a Mercumimra beleraktam 1 MK Trade s. 1 és 2-őt, Flight s., Best sel és buy loc-t, trade extb.-t mi kell még, h a nyomorút csináljon is valamit?? Fel kell fogadnom pilótát, aki kilopja majd a szemem??? -
Ez nagyon lol, de kipróbálom :D -
Hogyan tudom kiiratni az FPS-t a játékban?????? HELP!! PLZ! -
Hát ha más nem állítsd át xpben addig. -
apropó valaki nem tudja hol a rákba lehet állítani az egér érzékenységen? mert 1280-ban 3x lemegyek az egérpadról mire átviszem a kép túloldalára :D -
hát ez érdekes, ugyanis 1280x1024-be high-on JOBBAN megy mint 1024-be mediumon!!! számomra teljesen érthetetlen, de ez a valóság, azt nem mondom hogy nagyon sokat dob, de gyorsult a game, és hát a grafikát nem kell ecsetelnem mennyit javult ezekkel a beállításokkal. -
heh, hát nem tom lehet megpróbálom 1280-ba, volt már ilyen vmelyik játéknál egyébként, hogy magasabb felbontáson jobban ment alacsonyabban, nem tom itt hogy van majd megnézem... mondjuk én nem tudom kikapcsolni a hud-ot tehát úgy játszok -
Newfronter #310 Ez kemény! Lehet feljebb kell vennem a felbontást és minden megjavul?