20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • lammaer
    Na, sikerült nekem is felpakolni a játékot... az 1.2-es patch után nem olyan halálosan lassú, talán még játszható is bár néha-néha megakad. Gondolom majd egy csatában szépen átmegyünk diafilmbe :)

A fórumokat én is olvastam FPS növelő tippekért, de azért a windowsomat nem vagyok hajlandó kiherélni egy játékért - még hogy lőjem ki a desktopot meg egy rakat szervizt... na neeeeeeee :)

Az egyetlen dolog amit használtam, az a windowban futtatás - állitólag úgy sokkal gyorsabb.
    Apropó: tudom volt, csak a biztonság kedvéért: beépitett FPS mérő nincs a játékban?
  • JuanG
    én csak kereskedem, eddig össz. 3-4 szektorban voltam...csiga lassú a hajóm :))), kéne valami engineupgrade...
  • JuanG
    esetleg ha van fenn codec pack-ed akkor szedd le és próbáld úgy...volt már pár olyan játék ami így elszállt codec pack miatt...
  • Kockáspiton
    Hi! Nagyon jó a játék. Ti hol tartotok a birodalmatak építésében? Én építettem egy Wheat Farm M-t a Cloud Base Shouth West, mert az ottani Cahoona Bakey-k igényeltek némi búzát. Jelenleg egy Buster Sentinelel repülök, a első bustert sajnos tönkretettem miközben egy Split tl fogtam el, de megérte, ezt az újat elhagyva találtam az egyik szektorban (akit érdekel küldjön privát üzenetet hogy ne rontsam el a többiek játékát azzal hogy nyilvánosan megmondom). Éppen csak elfogtam egy Split és egy Teladi m3-at asszem a splitet tartom meg.
  • Zombye
    Ha minden jól megy, még kb 3 óra és teljesen sikerül megvásárolnom a cuccot. Remélem az installal nem kell túl sokat babrálni. Első dolgom az lesz, hogy felderítem az egész X-Univerzumot. Kíváncsi vagyok, hogy a 4 törött kaput "megjavították-e" ill hova raktak új szektorokat.
  • BladE666
    Még mindig kiirja az t a WINDOWS HIBÁT TALÁLT AZ X3.EXE FUTATÁSAKOR pedig ujra raktam a gépet ha vki tdna segíteni akkor irjon
  • Titan
    Ez faxa! Akkor most a maradák 5K-mat elkezdhetem creditenként feldugosgatni a segembe...mert ezzel a 3-8 FPS-sel mire megint összejön valami használható összeg...
  • Zsolo007
    óh, ez fasza. Én nem próbáltam. Csak azt írtam le ahogy a 2ben kellett....
    Én nem szeretek bányászni, én kalózkodni szeretek :)
  • macleody
    Egyébként mi a disable nod a nightmare-ben?
  • macleody
    Nem kell valamit bemásolni valami rendszermappába?
  • macleody
    Lehet. De csak egy kurva vinyó van mert lehúzgáltam a kábeleket.
  • Hmuda
    Kösz. Inkább megvárom a cracket vagy a demót. Hiba volt az SF3. Én is olyan vagyok ezzel a sorozattal, hogy először kipróbálom és ha tetszik akkor megveszem. De látatlanba nem.
  • hapi
    Nem a seriallal van a gondod!!!

Tudom hogy azt írja ki, de csak annyit jelent, hogy nem sikerült átverned a Star force-t.
    Szerintem nem sikerült a "disable node".
  • macleody
    Na megnéztem, ez a serial van meg nekem is de nem fogadja el. Nincs valami ötletetek?
  • hapi
    Olvastam a hivatalos fórumon.
    kidobtál 140K-t hidd el nekem.
    Sajnos még van néhány feature ami szintén nem működik a progiban sajnos.
    Ja a bányászat valószínűleg a következő patchben sem lesz még benne...
  • Kandurex
    Elvben, gy.k -ban úgy minden 3 embernek megy, kábelráncigálva meg mindegyiknek.
  • Titan
    ...jah de igen. Csinál...sz@rik a fejemre..
  • Titan
    Próbáltad már az X3-ban és ment? Hogy a rákba rakom fel, mert írja, h installed, de a fegyverekhez nem tom beállítani? Hogyan kapcsolom be? Mert most hiába nyomom a tűzgombot nem csinál semmit....
  • Titan
    Nem mondod, hogy most kib...tam a zsilipen 140K-t a semmiért??
  • Hmuda
    Lehetséges ezt beüzemelni kábelráncigálás meg egyéb hardveres pepecselés nélkül?
  • Zsolo007
    Ha megvan minden, akkor felrakod a mobile drillert, odamész nagyon nagyon közel az aszteroidához, és ráfekszel a tűzgombra....az aszteroida összetorik, te meg beszipkázod az ércet, és vcígan leszállítod :D
  • Zsolo007
    Ezt honnan veszed? Próbáltad?
  • hapi
    Nem lehet Bányászni!!
    Kihagyták a progiból mert gyorsan ki kellett adni...
  • Titan
    Sikerált már valakinek bányásznia? Vettem Mineral Scennert, Ore collectort és 1 mobile dir...fityifütyit...és ennyi. Hogy a rákba lehet kicsalogatni az ércet az aszteroidából?? Már nyomtam mindent...még az asszonyt is megnyomtam, de semmi...
  • Zsolo007
    Freelancerrel ne hasonlítsd pls. Az közelébe sem érhet az x3nak míg így bugos állapotában sem...
  • macleody
    Köszi, azt hiszem ez van meg nekem is de nem fogadja el. Ha hazaérek megnézem.
  • SAX
    Hali.
    Igazán nem ismerem egy előző részét se ennek a játéknak, de tegnap végigfutottam a fórumon, felraktam a játékot, elsőre egész jónak tűnt, régen volt valami ilyen űrszimulátor... a nevére igazán már nem emlékszem, talán freelancer, volt benne ilyen gravity beam, meg sok mókás dolog.
    Nos... ez az x3, így 2-3 órás játék után, annak szerintem a közelébe sem ér... Hegyekben vannak benne a bugok, arról nem is beszélve, hogy a grafikája, bár szép, de értelmetlenül gépigényes. 1.2es patchel se lett sokkal rózsásabb a helyzet, pl volt egy meteorit, átmentem a felszínén, és bent ragadtam... nemtudtam kijönni, neimentem a falának és szétrobbantam. Elég kiábrándító pár óra volt, szerintem ez egy elég reménytelen próbálkozás volt...
  • Titan
    Az lehet...
  • Titan
    Annyi...:D
  • Titan
    bcqn-rn5p-g9ae-2baw
  • macleody
    Tud valaki egy serialt?
  • Zsolo007
    Végigolvasva a listát úgy gondolom hogy ha csak azok a dolgok ki lennének javítva amiket írnak már jó lenne a gém és érdemes lenne tolni. De az az igazság, hogy még ez is kevés az igérthez képest...
  • Zsolo007
    The "Danger, entering atmosphere" voice warning repeats far too often. An on-screen warning blip would be preferable and less annoying.

öööö, a bugok listáját néztem mikor ezt talátam....mégis csak közel lehet menni a bolygókhoz? (hamár leszállni nem lehet..)

Találkozott már valaki ezzel?
  • Mayan
    Nalam a sebesseggel nem volt igazan gond (bar azert lehetne gyorsabb), de egyelore en is felreraktam, miutan vegigfutottam ezen a bug listan. De mar a honap kozepere igerik a kovetkezo patch-et, remeljuk nem is kesnek sokat vele.
  • Zsolo007
    jah, nehézségi szinttől függ a felszerelés amivel indulsz..
  • JuanG
    sztem nincs alapból a hajódon, attól függ hogyan kezded a gamét...
  • Zsolo007
    100e? :O

Igen? Én nem kaptam pénzt, egy fillért sem adtak a rohadékok :D
  • Zsolo007
    Hát a helyzet az hogy itt szerintem nem a kártyámmal van a gond, hanem azzal hogy nicns normálisan optimalizálva a gém. De én nem azért uninstalláltam mert nem futott jól. Kifejezetten kellemesen futott. Egyéb hibák/hiányosságok miatt lett elegem..
  • Titan
    ....hááát azt pont nem! Alapból van a hajódon...:D A trade szopvert kell megvenni de a második küldi után 100e figyel majd a számládon...szal...
  • JuanG
    majd 1-2 év múlva :))