20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • RJoco
    Slaves-t elvileg be tudsz szerezni a kalózoktól, ők is gyártanak hajófoglaló katonákat!
  • RJoco
    Megjött az új processzorom és eszméletlen, mennyit dobott a játékon.
    Most már harcba nem 7FPS-sel megyek és látom az összes PPC golyót a hajómtól a célhajóig! Ez eddig hiányos volt.
    Ennek örömére csináltam egy kis videót komplex építésből - hang nincs rajta, elvileg szövegeltem volna rá, de lusta voltam, majd talán késöbb - és egy kis leírást is. Ha minden jól megy, akkor holnap felkerülnek oldalamra néhány képpel is a komplexépítőknek főleg, de mindenki másnak ajánlott.
  • RJoco
    Hát ezzel már jó sok hajót el tudsz foglalni!
  • Freddy TNT
    Marine 4 gyár
    Cyborg 3 gyár
    war droid 3 gyár
    mercanary 3 gyár

Nálam még a scorp map sem lát többet. Minden gyárat fel tudok tölteni cuccal de a paranid augmentation centre-t (cyborgok) egyszerűen nem bírok. 1-et is alig-alig. pedig az ellátási lánc maximumát nyújtom.

kb 7000 mercanary, 5000 war droid 3000 marine és 300 cyborgom van.
    Na ebből is látszik mennyire nincs cyborg.
    Azért kell ennyi katona mert elfoglaló hadjáratra gyúrok.
  • maniac78
    Nem egészen, mert szektoron belül üldöztek, az alább leírtak kívételével mindenütt. Egyébként Pluto-ban több roncs van.

Mostanra már meglett az Aegir is, fel is van szerelve és vígan lövöldözi a Xenon nagyvadakat, meg fel is avattam egy Kha'ak Fregattot foglalással.

Minden népcsoportnak 4 gyára kell, hogy legyen. Én Mercenary-t és War Droidot használok, ez akkor ugyebár 8 gyárat takar. 6-7 óra játékidővel, mostanra már össz-vissz van vagy 3000 belőlük.
  • Dorgal
    Értem,de sajnos többet én sem tudok,nálam valószinüleg azért nem jelent gondot,mert csak akkor megyek foglalni,ha már nagyon unatkozom.Arra meg elég az a párszáz,ami már megvan.
  • Freddy TNT
    Teladi robotics facility amire te gondolsz még.

Ezeket is tömöm anyaggal de ezeket el tudom látni.
  • Freddy TNT
    Ez tök frankó. Ezt tudom én is. Pont erről beszélek. (paranid augmentation centre) Csakhogy a cyborg gyárak konganak az ürességtől. Kell bele slaves, microchip,majaglit. A lent leírt körúttal lehet biztosítani mindezt, hogy meglegyen. Vagy 10 féle cuccal kell tömni a sort hogy végül cyborgok legyenek.

De akár hogy is erölködök csak egyet tudok így mesterségesen ellátni. Slaves ami kevés. Sosem elég. 1400-1600-at tudok elővarázsolni egy kör alatt de a következő körre elfogynak.

Pedig van 3 cyborg gyár !!
  • Dorgal
    Ezeket keresd:
    Argon Military Academy-marines-nekem Three Worlds-ben van
    Paranid Augmentation Centre-cyborg-Emperor Mines
    Split Mercenary Outpost-mercenary-Patriarch's Retreat
    Megvan a Teladié is valahol,csak most nincs időm,majd utánna nézek
  • Dorgal
    Ha van XTM-ed,márpedig van,ahogy nézem,akkor erre semmi szükség.Nézd végig fajonként a fő szektorokat,és fogsz találni olyan állomásokat,amik mercenaryt,cyborgot,stb.árulnak.Az a lényeg,hogy az állomásoknak nem a hagyományos nevük van,hanem ilyen,hogy Researc Centre,meg hasonlóak!És vannak hozzá fegyvergyártó állomások is.Nem tudok helyet mondani,hogy hol,mert az XTM mindenkinek mást ad,de van,az biztos.
  • Freddy TNT
    Tud valaki valami jó módszert ajánlani cyborg ügyben?
    Tömöm a boron tourist központokat, hogy legyenek passangerek. Azokat viszem Slave trader-hez, hogy legyen slaves. Azt meg szállítom egy cyborg központba.

De a lánc rohadt hosszú és hiába járatok mindent csúcsra, így is csak egy cyborg központot tudok ellátni. Szóval rohadt lassú és kevés.

Vagy valaki tud jobb módszert is ? Mert úgy fest maguktól nem termelődnek ezek.
  • Dorgal
    Persze,hogy tudsz.Csak a kapun kivül idegesek.A Hold körül vannak a roncsok,nyugodtan mászkálhatsz minden terran szektorban.
    Próbálta már valaki a Ship jamming device-ot foglalásnál?
    Fullra túrbóztam egy Medusát,a végén valami mechanikus a BBS-ről felrakott valami kütyüt,amitől a harmadik találat után ugranak is ki,volt,hogy tizennyolc hajót szedtem össze egy küldiből.
    Tiz perc alatt összejön,vagy 20 milla.
  • maniac78
    Saturn, Neptune és Pluto szektorokban érdekes módon senki sem ellenséges.
    De így legalább meglesz az Aegir és tudok velük kereskedni! Juhij.
  • maniac78
    Earth szektorban már nem mertem továbbmenni. De ha át is tudnék lenne értelme? Mármint ilyen gyenge repu mellett, engednek majd dokkolni?

Custodiannal még nem próbáltam ezeket. De valszeg vennem kell, mert kiszemeltem egy Seth-et.
  • Freddy TNT
    Kedves maniac78 !

Azért merészeltem A custodiant-t ajánlani,mert a cél reaver és a Galleon volt. Ezek közül egyik sem elég erős, hogy egy Custodian támogatásával ne tudd leszedni a pajzsokat.
    A nagyobb (pl:Xenon K) hajókhoz már ez a páros kevés. De ezt nyilván tudod.

Én be szoktam dobbantani oda az Aran-t vagy egy valhallát. Aztán ráveszem hogy lőgyakorlatozzanak rajta én meg gyorsan lekapom a pajzsukat.
  • Phoenix lord
    terranok külső rendszereibe pl oort clouds kereskedj vagy ha van fönn pl improved khaak sript akkor reménykedj hogy bejumpol pár khaak
  • maniac78
    Terran reput mivel tudom növelni? Story nélkül játszom és jelenleg -250-en állok.
  • Phoenix lord
    ok te tudod....
  • maniac78
    Attól ne félj megvan rá a megfelelő taktikám.
  • Phoenix lord
    igen tudomásom szerint rámegy a heavy misiles gun....de úgy emlékszem ha ráteszed azt többet le nem veszed róla....
    meg az agamemnon gyenge nem elég ha sok az aprólék...mert még te pl
    egy reavennel vagy elfoglalva az apprólék esetleg lekaszál...
  • maniac78
    De rámegy a Heavy Missile Gun, ezért is akarom kipróbálni. Ha az Aegir a 2 BEMP-vel lőtávon kívül leszedett bármit, feltételezem ez is. Ha már kétszer akkora a HMG sebzése, csak lassabb.

Azzal sem elég?
  • Phoenix lord
    pajzsbontásra....
  • maniac78
    Kedves Freddy TNT

Nem vágom hol említettem Custodian a pajzsbontáshoz, mert bár erre a célra még nem használtam az általad említett jótékony hatását már vagy egy éve felfedeztem és aktívan használtam.

És mint említettem nagyvadakhoz keresem a vadászt, mert az Aegir egyenlőre elérhetetlen!
  • Freddy TNT
    Neve ?
  • Dorgal
    Hali!Tudnátok segíteni?Egy Elephantra vettem Mashine shop-ot,beküldtem egy rakás sérült hajót,de nem akarja javítani őket,és parancsot sem találtam rá.
    Lvl 3-as merces küldiknél már 19millát ad,általában hat-nyolc hajóból ki is ugranak,de nem tudom javítani a sérüléseket.
  • Freddy TNT
    Otas Custodian.... nem pajzsbontó hanem pont az ellenkezője. CSak épp a saját hajóid pajzsát nyomja felfele.
  • maniac78
    Mire?
  • Phoenix lord
    agamemnon nem elég rá...
  • maniac78
    Megvan, a választott: Agamemnon. Legalábbis kipróbálom a HM-t, tényleg akkora nagyágyú valyon.
  • Phoenix lord
    poseidónt nem de tudom ajánlani pajzsbontásra
    egy t-2 es rombolót president end-be van roncsa azt helyrekalapálod,felfegyverzed sztem az egyik legjobb pajzsbontó én is ezt használok...
  • maniac78
    Nah most megálltam!
    Kéne pajzsbontó hajó, a Reaver, Frigate, Galleon féle hajókhoz. De Terranok nem engednek be, tehát Aegir roncs kilőve. Sohnen Seth-hez szintén kéne bontani pajzsot, mert azt utána tudnám ekként funkcionáltatni.

Cerberus gyenge. M1 és M2 osztály közül, a Boreas vagy a Phoenix a kiszemelt. A BFAA és a GPPC miatt.

Poseidon roncsot esetleg valaki tud?
  • Phoenix lord
    értelme? pl mit szólnál egy saját cyborg gyárhoz vagy esetleg egy shipyardhoz vagy mondjuk egy saját sohnen dison spher-hez...
  • Phoenix lord
    igen ezt már próbáltam de ratyi.....
  • Romeo One
    Köszi! Este meg is próbálom.
  • Romeo One
    Wow, na így már értem...
  • RJoco
    Hát azért olyan nagy durranás, mert egy P Raider elfoglalása a legegyszerűbb és 10 millát ér csupaszon.
  • RJoco
    1. Össze lehet kötni régi gyárat újakkal, ha elég közel rakod. Ráadásúl abban már vannak alapanyagok is.
    2. 2 gyárhoz 1 kit kell, mert a Hub-ot muszáj leraknod a komplexnél, különben hova dokkolnak a hajók? SaGa-t lehet az zavarja meg, hogy az Extended Hub-hoz Extended Const. Kit kell és ezt kell először használni, utána már jók a Construction Kit-ek is. Persze, ha neked nincs fenn Ashley's Fab modja, akkor lényegtelen.
    3. Az összekötési sorrend nem számít, lényeg, hogy használják a gyárak egymás alapanyagait, illetve a végterméket gyártó az előzőleg megtermelt anyagokat. Minden gyárnak más az anyagszügséglete, így ha pl. a Cahoona-nak van elég anyaga, akkor elkezd gyártani, nem fogja érdekelni, hogy a Crystal-hoz épp egy kicsi hiányzik. Ezért kell EC-vel feltölteni.

Majd, ha lesz rá módom, akkor rakok fel képeket, hogy az én komplexem hogy is néz ki. Négyzetrácsos elrendezésű, illetve már akkora, hogy inkább a Kockára hasonlít.
    Arra tényleg figyelj, hogy a hajók be tudjanak dokkolni a Hub-ba. Én mindig a Hub-ot a komplex elé helyezem alulra (alsó sor). Az SPP-t valahova a szélére jó rálátással a napra, a bányákat meg a túloldalra.
  • Romeo One
    Lehet, hogy a Teladik pénzéhesek, de hogy a Boron egy sértődős faj, az is biztos. 3 dokkolásból 2 fejvadász küldi, 3M körüli díjazással. Máshol nagy ritkán beesik egy, az is 20E Cr jutalommal...

Más:
    A Xenon P mi a franctól olyan nagy durranás? Egy tehetetlen bálna. Vagy csak az AI olyan gyenge rajta? Nagy, idétlen, és kb akkora erőfeszítés lelőni, mint egy teherhajót.
  • maniac78
    Heavy Assault Capture Technology?

És ezt valaki, mert igazán értelmét nem látom ennek a scriptnek.
  • maniac78
    Pedig csak kigugliztam, egy perc volt az egész.