20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Dave000
    nekem is ilyen, iszonyat idegesítő, mintha laggolna az egér, sztem mindenkinek ilyen, csak hát nem lehet vele mit csinálni...
  • kisviku
    Tévedés, nem csítereztelek (de szép szó) le, csak kérdeztem.
    Ha mégis sértésnek vetted, úgy elnézésed kérem, nem vagyok bunkó.

Viszont ha már a capture-nel tartunk, milyen hajóval érdemes tenni? M4? Vagy inkább M3?
    Laasan összegyűjtök egy Cenaturra, azzal én nagyon jól jártam az X2-ben...
  • DummyBoy
    Üdv Mindenkinek!

Vááá ... széjjelb@sz az ideg ... épp melózok, szabadnapon kezdeném a game-t, de valami idegesít, denem kicsit ... 1.2 esetében még elviselhető volt, de most 1.2.1-nél már elég durva ... mindegy milyen grafikán, milyen beállításokkal, olyan mintha késne az egér ... nem is kicsit ... mint ha be lennék b@szva ... :) Szóval húzom az egeret és lassan reagál meg minden ... kétlem hogy a Razer DiamondBack lenne a hibás ... találkoztatok már ilyennel?
  • goyo2
    Olyan irigy vagyok, hogy ti már nyomjátok, hogy sárgaság gyanúval korházba akartak vinni.
  • Zombye
    Egy ilyen versenyhajót meg megpróbálok valahonnan beszerezni. Talán valamellik shipyardban lehet kapni. van olyan, amit 1400-ra is fel lehet húzni. Most a perenideknél próbálok hírnevet szerezni, szeretnék már venni dokkoló kompútert.
  • Zombye
    Rájött valaki, hogy mik ezek a "melléknevek"? szentimel és a többi?

Majd ha gazdag leszek, veszek egy Boron Supertradert. Nincs is annál szebb érzés, amikor a maxra felhturbózott dolphinnel (60 m/s) száguldozok és lobog a hajam a napszélben.

• Zombye
    A versenyes részt egy kicsit halasztom. Vadászként én most egy elhagyott falkont használok amit a getsu fune feletti Xenon szektor melletti unknown szektor nyugati részén találtam egy aszteroid mögött. Elég lassúcska, max 73, de rámegy 2x125 megás pajzs, és 8x I'm repeat, 8x AHEPT, vagy Ion distruptor. Hát 8 ion disztruptorral már szépen lehet pajzsot kopasztani. Hátra feldobtam egy APSG-t rakétavédelemre talán a legjobb. Csak ne legyen a közelben baráti hajó. Még egy Makót találtam lenn, egy messzi boron szektorban asszem a dark wotertől nyugatra eső talán "dept of silence" valahogy így írják. ez is egy aszteroida mögött volt.
  • Valen
    Az SP2 tűzfala egész korrekt egyébként :)

Ja sikerült leszedni, most kezdem a telepítését :)
  • Kockáspiton
    Ja a cappolni inkább ajánlott a pirate falconokat, mostmár én is arra tértem át, mert miután a 6-7 split hajót fogtam el kezdtek kicsit idegesek lenni rám, ráadásul a történet megköveteli hogy leszálj egyszer egy split állomáson, ugyhogy most egésznap a split űrt járom kalózok után kutatva hogy növeljem a rep-em.
  • Kockáspiton
    Nem nem talált. Október vége óta folyamatosan játszom, egyébként nagoyn könnyű pénzt szerezni a játékban, ha capol-sz egy tradert azt már legrosszab esetben 500000-el tudod adni, ráadásul ha rakománya is volt számolj egy kicsit: legrosszb esetben óránként elfogok egyet ami azt jelenti hogy 500000/óra ahhoz hogy meglegyen az a 15milla 30 órát kell játszani én most nagyából 60nál tartok.... Egyébként még olcsó pénz hogy van néhány elhagyott hajó a játékban azokat el ellehet foglalni. Én eddig kettőt találtam meg egy Buster Sentinelt Akellas's Beaconben és egy Nova-t Unknow sectorban,. Szóval nem kell lecsíterezni mindenkit aki nálad előrébb tart.
  • Zombye
    Srácok! A versenyt milyen hajóval csináltátok meg? Hol lehet azokat a versenyhajókat megvenni? én a 429-re felhúzott Oktopuszommal egész szépen hejt álltam, de eddig csak a második helyet sikerült elcsípnem, igaz azt vagy 6x.

Az ellenfeleim meg rendre 660-as versenyhajókkal repesztenek, persze, hogy vesztek.
  • Repiv
    Mindent megcsináltam amit kellett, de xp sp1-el nem indult, amint felraktam az sp2-t és megint mindent ugyanugy megcsináltam (sf nightmare stb) egyből elindult.

Énis paráztam az sp2 telepítéstől és meglepő módon nálam semmi problémát nem okozott, a gépem tökéletesen fut továbbra is, a tűzfalat meg az egyéb használhatatlan ujdonságait kapásból kikapcsoltam.

üdv Valen :)
  • kisviku
    És valami csítelő progival biztosítottad az ehhez szükséges...hadd számoljak...kábé 10-15 milliót?
    Mert az állomások, nyersanyag nélkül kábé ennyibe kerülhettek, ahogy felsoroltad...
  • Tuvi
    Helló!

Van aki működésre tudta bírni XP SP1 -en?
  • Kockáspiton
    ---SPOILER---
    Van egy 102 yield-es ore aszteroid midnight starban (a régi x2 unknow sectroban wastelands mellett) erre építettem egy loopot a complex cons. ki1tel:
    1x 102yield ore mine l
    1x 34yield silicon mine m
    1x crystal fab m
    1x cahoona bakery m
    1x cattle ranch m
    1x wheat farm m
    1x spp m
    ennek eredményeként ore-t termelek ingyen, hatalmas mennyiségben, amit aztán olyan olcsón adok hogy megfojtom a konkurenciát, nagyon jövdelmező! Csak az induló tőkét kel valahogy biztosítani.
    ---spoiler---
  • Dave000
    bakker, nem tom nálam mi van, de egyre sűrűbben fagy ki tőle a gépem... kicsit idegesítő már...
  • Valen
  • Zombye
    Már alig várjuk!!!

• Valen
    oszt jövök osztani az észt
  • Valen
    na már csak 1,4% :)
  • Valen
    már 06:00 kor fentvoltam :)
  • Zombye
    Háát tudom szégyen, de még csak mostanra csináltam meg a II. küldetést. Most kéne valami kalóz ipsével dumálni, de amikor kommunikálni akarok vele, kilép a gém.
    Még szerencse, hogy mentettem.
  • kisviku
    Jesszusom, már fél nyolckor felkel valaki vasárnap??
  • Valen
    ja mindjárt leér, már csak 5-6% hiányzik :)
  • Valen
    persze a fejlettebb jumpdrive amit nem lehet kapni azzal adott rendszeren belül bárhova ugorhatsz. Gyk. a Khaak jumpdrive-ra gondolok
  • Hixer
    a Jumpdrive olyan cucc, hogy akárhonnan az X-univerzumból el tudsz ugrani bármelyik szektor egyik kapujához, mégpedig Energy Cell-ekért. Szóval pl vagy az Argon Prime-ban, akkor tegyük fel 20 Energy Cell-ért el tudsz ugrani a Power Circle szektor Déli kapujához, de már 50 Energy Cell kell ahhoz, hogy pl a Queen's Space-be Keleti kapujához el tudj ugrani. Az enegriacelláknak a hajódon kell lennie, mintha száálítanád vhova... Így megspórolsz egy jócsomó időt
  • Arden
    láttam ufo-t!
    csak tudnám mit lehet velük kezdeni?
    eddig mindegyik részben találkoztam velük, de semmit sem csináltak, csak röpködtek
  • JuanG
    ez a jump drive milyen cucc?
  • lammaer
    Nekem is lassacskán összejön a millió a silicon bányára - kalózkodtam egy kicsit az Argonok kárára, egy-egy nagyobb szállitóért kaptam 2-300000 creditet is, és csak olyan 30%-ot esett a megitélésem ami pikk-pakk visszajön :)

Nálam azért már éled az Argon gazdaság, egyre több állomás van ellátva szilikonnal, nehezebb kiszúrni egy olyat ami üres. Mindenesetre ha valahol olcsó az anyag, akkor megyek a 11.000-es rakterű lopott hajómmal és jól betankolok vele :)
  • Nagyapi
    Kösz az 1.2.01 patch linket mindkettőtöknek, letöltve, most jön a próba.

Danke fielmals :)
  • kisviku
    No, vettem egy Silicon Mine-t és ráraktam egy 64-es aszteroidára.
    10 egységnyi szilikont termel 1 perc 14 mp alatt, de kajlja is rendesen az energy cell-t úgyhogy kell tölteni.
    Az EC raktára 25000 egységre elég, max 1000 egységnyi silicont tárol az állomás.

Erre az 1 millát meg még egy pár százezret egy nagyon egyszerű kereskedelemmel oldottam meg,csak már alig vártam hogy összejöjjön.Óriási hiány van az argon szektorokban a szilikonból (bocsánat ez ugye szilícium), és jó árakon lehet eladni, csak állati kevés a bánya.Még úgysem volt egyszerű, hogy van jumpdrive-om...
  • goyo2
    Igen fent a driver, de ahogy Dave irta a játék minimuma az 1024, az lcd-m maximuma meg 1024. Szóval erről ennyit. szerintem. Meg kéne csináltatnom a 17" crt moncsimat.
  • kisviku
    Én az egyik irodai gépembe vettem 6600-ast.Azon én csak dolgozni szoktam.
    Még nem próbáltam ki mit tud egy játéknál.

• Avicularia
    1.2.01 patch
  • macleody
    http://www.egosoft.com/download/x3/patches_en.php
  • Nagyapi
    Hát csak nem birtam megállni, lehúztam a driv tápkábeleket, kipróbálni a gamet. 1.2-vel valahogy gurul, de ............... , szóval sz_r.
    Írtatok a legújabb 1.2.1-esről, azt honnan lehet begyüjteni a nem reggelt felhasználónak?

Légyszi segítsen Valaki.
  • macleody
    Nem ismerem az LCD-ket de a drivere fel van telepítve?
    Hátha csak azért nem tud többet.
  • macleody
    Én is kerestem valami fájlt amiben benne vannak a beállítások. De nem találtam semmit. Volt egy játék amiben lehetett módosítani a configot egy fájlban. Ott kellett átírni mert a menüben nem volt alacsonyabb felbontás.
  • goyo2
    vazze, többet meg nem tud az lcd
  • Dave000
    nem lehet átállítani, nekem nincs lcd-m és nekme is 1024-el kezdődik...