20430
-
Dracad #710 Valaki pls segitsen. DT4-el elinditom es a jatek kezdeten lefagy az egesz. Legfrissebb Catalyst van fent. -
kisviku #709 Én szépen haladgatok és csak kereskedelem, nem támadok, nem kepcsörölök semmit sem.Az igazság, hogy nehéz irányítani a vadászokat egérrel.Azzal lassú, billentyűzettel meg pontatlan.Majd egy Centaur segít...lassan odaérek.
-
én "vettem" két Argon Mercury-t, mondom majd a sektor trade az jó lesz, de hát nem igazán hoz nagy profitot, az univerese trade-hez meg lvl8-s pilotát kér :(
Zsolo007: Paranid -
Hogy lehetne kicsit automatizáltabbá tenni a kereskedelmet, hogy ne kelljen már mindig a kereskedö hajomal mászkálgatnom állomásrol állomásra?
Belehet valahogy állitani valami utvonalat? -
mermalior #706 "Jó hír azoknak akinek nem ment a játék(és nem akarták a gép fedelét leszerelni), nekem eddig csak DVD lehuzogatásos módszerrel indult csak el. De most már a DT4 + SFNightmare párosítással is gond nélkül megy."
Jó neked. Nálam D4 van fent és most is csak lehuzassal megy...
Akkor most mi van? :( -
Ezek melyik faj hajói? Hol lehet őket megvenni? -
ehh bent maradt a kitörölt rész
-
tt le átlag 2.5k/sec :)
Na IME a cél:
ODESSYUS
ZEUS
szumma felszerelve cca. 250 millába fog kerülni, jelenleg van 2 :) -
zoltang #702 Bocs, ITT!!! -
zoltang #701 A hivatalos oldalon is kint van!!! -
Tudna valaki egy ertelmes torrent fajlt emilben? Amiket idaig probaltam, azok mind ilyen 20k azokkal meg soha nem er le.. -
kHares #699 Csak azért mert a honlapjukon még nem lehet tölteni forumban meg azt írják majd szólnak ha kész addig senki ne zavarja őket -
zoltang #698 Kint van a DT 4. SF3 sg fórum.
DT4 sg fórum. -
zoltang #697 Én találtam valami DAEMON Tools 4 HE-t 1 385 880 bájt. (torrent, eD2k) -
kHares #696 Legutóbb még úgy volt hogy eltolták mert bugot találtak. Szerintem még nincs kint -
zoltang #695 Adj már linket a DAEMON Tools 4 -re! -
mi is ez a DT4? -
saba30 #693 Jó hír azoknak akinek nem ment a játék(és nem akarták a gép fedelét leszerelni), nekem eddig csak DVD lehuzogatásos módszerrel indult csak el. De most már a DT4 + SFNightmare párosítással is gond nélkül megy. -
MorGanN #692 Jaja, hardcore player-ek lőhetnek laser aim nélkül is. 
De azért én mindenkinek javaslom, hogy az első elkapott
hajóért járó 'jutalmat' költsék erre. Szerintem nagyban
megkönnyiti a további kalóz vadászatot. Bár ez csak magánvélemény
-
kisviku #691 Ez tényleg kimerítő infót ad...annak aki tud angolul.
Hmm, sok érdekeset megtudtam belőle. -
Ja a gyárkötögetésről, néhány tipp ,az egész annyi hogy kiválasztod az 1. majd a 2. fabot majd a hubot (a két fabnak közel kell lennie egymáshoz, de azért ne annyira hogy összeérjenek, a hub az az a gyár amelyiknek a dokkoló kampói vannak), de tökmindegy ez nem lényeg ezt tudni fogjátok. A tippek:
-próbáld meg a lehető legkisseb helyre összerakni a fabokat egy jól elkülönülő hub-al különben az AI széttőri magát (nagyobb hajók esetében az állomást
)
-a végső termék mindig az lesz (remélem az 1.3-ig) amit nem használ az komplexum azaz, ha van egy Cattle Ranch-od és egy Spp-d összekötve akkor primary product-ként csak az Argnu beef-et fogod látni, igaz hogy az spp még így is termel rengeteg e-cell, de azokat nem fogod tudni eladni (az egosoft fórum szerint ha hagyod hogy megteljen az spp és csak azután kötöd rá a mésik gyárat akkor ellehet adni az e-cell-eket is, bár ezt sajnos csak a gyáram megépítése után találtam meg, úgyhogy nem tudtam tesztelni)
-
Nem feltétlen kell a FightCommand mk2, ja és 90% körüli hullal sose fog ugrani, 60-70% on is adank annyit érte hogy legyen belőle első gyár, ne törekedj a tökéletes capra. Ha végleg nem megy akkor mondok privátban helyeket ahol lehet találni ingyen hajókat (legalábbis amike én megtaláltam). -
MorGanN #688 Sorry, hogy már megint beleszólok 
X3 Economy Guide
A fenti linken van információ több gyár összehozásáról egy complexummá.
Tudom egy kicsit hosszú, de valahol alul található az info.
Jómagam még nem tartok ott, hogy több gyárat kötögessek össze, szóval
gyakorlati tapasztalatok terén Kockáspiton majd megmondja a tutit. -
kisviku #687 Na, még egy kérdés Kockáspitonnak.
Írtad, hogy összecsatlakoztattál állomásokat a Construction Kit-el.
Nekem ugyan a kézikönyv leírja, hogyan tegyem ezt meg, de azért megkérdeznélek, hogy nagyon bonyolult? Avagy hogyan kell? -
kisviku #686 A francba! Kösz a tippet, akkor leteszek erről...majd utána... -
MorGanN #685 Hali, csak szólok, hogy úgy tudom a storyline során ell kell látogatni és be kell dokkolni egy Split állomásra. Márpedig ha nagyon úúúútálnak, akkor ez nem fog menni. Ha nem érdekel a storyline, akkor sorry a belepofázásomért. -
kisviku #684 Én tegnap úgy döntöttem, hogy az általam már az X2-ben is nagyon utált Split fajt, fogom támadni.Ott már majdnem sikerült őket teljesen kiírtani, bár a program nem engedte.
Így nem kell arra várnom, hogy egy-két pirate megjelenjen az Argon szektorokban és lelövöldözzem az Argonok nagy örömére.
Hátha sikerül egy pár hajót elfognom, amiből folytathatom birodalmam kiépítését.
Javaslom az Xy faj Police License-nek a beszerzését, mivel egyrészt pénzt kapsz az adott faj ellenségeinek levadászásáért, másrészt a fajjal sokkal gyorsabban nő az "elfogadottságod", azaz, hogy milyen jó vagy rossz kapcsolatban állsz velük.
Nekem az X2-ben nagyon bejött. -
nézz a comentem aljára :) -
lammaer #682 Ááá.. akkor nem vagyok egyedül :) Nálam is helyrejött az Argon gazdaság mire összegyűjtöttem azt a 1.5 milliót a szilikon bányára :), mostmár nincs rá nagy kereslet. Lehet, várok még egy kicsit és inkább egy SPP-re gyűjtök a Boronok szektoraiba.
Apropó: nem tud valaki linket egy oldalra ahol az X univerzum történelméről lehetne olvasni? Szóval hogy mi a háttérsztori. Pl valahol olvastam, hogy a Xenonok igazából nem is idegenek, hanem a Kyle Brennan előtt 500 évvel szétküldött programhibás földi terraformáló gépek :) .... na ezóta nagyon érdekel a teljes sztori... -
kisviku #681 Nekem csak az a problémám, hogy ugye az elején mindenhol hiány van siliconból.
Olyan drágán veszik, hogy elképesztő, de Te ebben az időben még nem tudsz hozzájutni nagy mennyiséghez, tehát nem sok esélyed van kereskedni.
Mire végre eljutottam a saját silicon mineomhoz, addigra milyen érdekes módon, hirtelen tele lett minden gyár az abszolút nulláról.
Most már alig találok olyan helyet ahol jó áron el lehet adni.De gondolom ugyanígy lesz, ha felépítem a saját SPP-met, hirtelen már sehová sem fog kelleni Energy Cell...geci a program.
Mindegy van még két verzióm, az egyik ez a kepcsörölés, a másik, amit alkalmaztam az X2-ben is és nagyon nagyon jövedelmező volt...
-
Zombye #680 Xenon P-t láttatok már? Elég ütős kis korvett osztályú hajó (M6) -
köszi!!! -
Kockáspiton: van 5000 creditem, abból nem tok még hideg vizet se venni, nemhogy fight command mk2-t :)
a probléma az, hogy hiába lövöm le a shieldjét és csak éppen a HULL-ját 95-96%-ra nem akar kiszálni, ekkor várok hogy vissza töltödjön a pajzsa, majd megint és akkor se, inkább bent hal sem hogy kiugorjon :(, na mindegy akkor megyek kereskedni a Buster-rel, talán 50 óra alatt összejön 100.000 credit :) -
Zombye #677 Mostanában 1-1/2 óra játék után beszól az ATI Recovery. Pedig a hűtéssel nincs gond, normális hőmérsékletű levegő jön ki a masinából. Megpróbálom kikapcsolva, bár atól tartok, akkor szimplán lefagy a gép.
-
Lépésről lépésre:
1. Venni fight command software mk2-t ad auto aimot ha k-val bekapcsolod
2. Keresni egy border sector-t (mint a Presidents End)
3. Keresni egy célpontot, lehetőleg superfreightert azért adnak sokat
4. Rákanyarodni és teljes sebességgel folyamatosan lőni folyamatosan, ha lemegy a pajzsa akkor is tovább lőni csak mellé, nagyából úgy hogy minded 3. eltalálja.
5. Amikor kiugrik ejectelni a hajódból 15m-re megközelíteni és claim gombot megnyomni.
6. A pilótát kinyirni
(vagy eladni) Különben dokkol a legközelebbi állomásnál és a mostmár véges számú dokkoló helyeket elfoglalja és ott marad a végtelenségig nem engedve dokkolni másokat!
-
Na vki irja le hogy a kezdő Argon Buster-rel + 5000vredittel hogy a bánatban lehet transport shipet fogni. Mivel 10x lelöttem egy Argon Trader shieldjét, hull-t 70%-ra, és megvártam mig feltöltödik a pajzs 100% majd megint le és ujra ezt 10X de nem adta át hajóját :( -
Én személy szerint egy split m3 mambával megyek (az is cap-ból van) fegyverzetnek 4 db bgpac-t ajánlok. A tuti captureing taktika, nekem legalábbis bevállik, 4bpac-al 1km ről teljes tűz a hajóra ha lemegy a pajzsa és a hulja is 80 százalék körülire akkor is lőj továb de kicsit mellé. Én így egyszer elkaptam egy 2 falconból és 1 busterböl álló konvojt, az egyik Falconnak meg még megvolt mindkét 25mj-os pajzsa. -
goyo2 #673 Leesik 25 fps-re.
-
Ahogy nézem akkor nem a VGA lesz a ludas :(
Kicsit meg kell tekernem az A64-emet, bár lehet inkább egy új XP kellene neki ... :( Nekem ugyanis nem megy ilyen szépen :( -
Na kipróbáltam 1280x1024 High, noAA (nem szeretem) és nagyon királyul megy. Csak az állomásokhoz hogyha közel megyek akkor esik le az FPS olyan 25-re, egyébként csont folyamat, viszont a ForceFeeback-t nem igazán szereti a gém, mert nem használja :). Na megyek elkezdem a Valen Inc. felépítését újra.