20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • maniac78
    Hát ha már itt tartunk én az M0-ás osztályt is ritkítanám. A Castrum oké odavaló, még a Leviathan is. Talán még az Olympos. De a Valhalla minek, ott a Tyr távolsági fegyverekkel bőven megpakolva. Az Aran-t meg hagyjuk is!

Legalább lenne azokra is BFAA, hogy valóban értelme legyen. De így önmagában egyik sem sokat ér. Szerintem!

A legjobb az összes hajóosztályból a J és K, csak lassúak.
  • Freddy TNT
    Hehe az lemaradt. Lehet az lesz a baja. Bár valószínűbb, hogy felteszem ezt a nividium bánya scriptet.
    Mondjuk kíváncsi is vagyok, hogy hogy lehetne működésre bírni.
  • NONPLUSZULTRA
    Erről a hajóról tényleg kevés az infó, pedig érdekelne engem is.
  • SaGa
    Nem használtam sosem, de talán egy Mobile Mining ágyú nem árthat rá, ha van egyáltalán hova felszerelni...
  • Freddy TNT
    Ok, ez eddig rendben lenne. Csakhogy nem találok parancsot erre. "Collect wares in the sector" van csupán,de ezt szinte bármelyik hajó tudja. Szóval akkor mi ebben a nagy durranás ?

Ráadásul hiába adom ki nem csinál semmit. Arra gondoltam, hogy szét kéne aprítani a nagy aszteroidákat de akkor ebben mi a buli ? Ennyi erővel nem ér semmit a hajó ha mindent nekem kell csinálnom.

Azt hittem magára kap egy aszteroidát és furkálja mint egy bánya.
  • SaGa
    Mobil bányász hajó. Jó nagy, lassú, de ha utasítod, szép nyugisan teli pakolja magát a kiválasztott érccel úgy, hogy mindig megkeresi az adott szektor legsűrűbb kavicsát, kitermeli, majd megkeresi a következő legsűrűbbet...
  • Freddy TNT
    Akkor a Panos-t mi a francra lehet használni ? Na és hogyan ?
  • maniac78
    Létezik script is hozzá "Nvidium mines". Ezzel egyszerűbb.

Közben elintéztem a Jaguárt és elfogadta.
  • Freddy TNT
    lőjj szét mindent. HA nincs eredménye akkor töltsd vissza és hagyd úgy. majd megkapod újra a küldetést. Vagy a mission failed üzit.

Más ötletem nincs. nekem be szokott válni ez. Vagy így vagy úgy de rendeződik.
  • Freddy TNT
    Hello mindenki !

Szereztem egy Panos-t és nividium-ot szeretnék bányászni. Ehhez van aszteroida ugyebár,de nem tudom hogy kell.

Szóval ki tudna valaki segíteni, hogy hogy kell rávenni a bányászatra ?
  • maniac78
    New Frontierben volt egy Family Revenge típusú küldetésem. Hajó elfoglal átirányít másik szektorba, majd amikor már üres volt a terep, én is elhagytam, Üzenet nem jött, hogy lóvé átutalva. Utána vettem észre, hogy az egyik kísérő, a nevét csak Jaguar-ra változtatta és ugye kék is lett ezért nem foglalkoztam vele akkor. Namármost foglalni nem lehet, mert a mufti benne ül, de csak egy helyben áll.

Kérdés: ha kilövöm szerintetek befejezett lesz a mission?
  • Dorgal
    Boldog, békés Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
    Dorgal
  • maniac78
    Kedves X-verzum söpredék!

Az egész dicső Kha'ak, Xenon, Pirate és Yaki nép nevében, karácsony alkalmából nem fogunk békés playerekre lövöldözni szerte a galaxisban. És ezúton is kívánok mindenkinek szegény, stationokban meglapuló boldogtalan Karácsonyi Ünnepeket és "THE END"-ben gazdag Új Esztendőt.

• maniac78
    Akkor is újra kell indítani a boardingot.
  • Freddy TNT
    Kha'ak Destroyer T2. Ezt a szekeret most látom először pedig tolom már egy ideje a játékot. Két Custodian sem elég, hogy fennmaradjon a pajzsom vele szemben....
  • Freddy TNT
    Kisérjen mondjuk egy custodian. Vagy egyszerűen csak dokkoljon a HCF-en egy Marauder. Vagy akár mindkét eset.

A lényeg, hogy a rakterüket feltöltöd amivel akarod (marine, cyborg, stb) és ha elfogyott a HCF-ből akkor transportálod át és ennyi
  • maniac78
    Seizewell-ben most lett az enyém egy Galleon. Kivettem a fegyverzetet a HCF-ből, a raktér miatt. Majdnem 1 000 war droid ment át, 18 védő maradt amikor elvéreztem.

Adhattak volna kicsit nagyobb rakteret hozzá!
  • Freddy TNT
    Valahol ebből kell kiindulni: #15209
    Ha keverve vannak tényleg kevesebb kell,de megkattanok mire kiadok 4 féle támadóegységnek parancsokat.
  • RJoco
    Én egy Logitech Force 3D-t használok, amin van műterhelés és nagyon bejött.
    A játék mindent kihasznál rajta...
  • RJoco
    Hát most, hogy mondod, nem is tudtam, kell ehhez! Mikor korábban vettem őket, nem tudom már, hogy a gyárba állított hajóra vettem vagy én dokkoltam a sajátommal és arra.

Szereztem egy Aegir-t, meg rá 2 BEMPC-et, kíváncsi vagyok, hogy bont.
    Nameg megvan a 2. Asgard-om is.
  • maniac78
    Vazze én meg csodálkoztam, hogy amikor eladtam a hajót eltűnt a boarding személyzet! De már végre ezt is tudom!

Ok legyen igazad számoljunk 100 marine-t 100 * 20 000= 2 000 000
    250-300 mercenary elég ugyanehhez a hajóhoz, de még ha 400-al számolunk is 400 * 4 000= 1 600 000. É a 400 enyhe túlzás. Akkor, hogy is van ez?

• lalinov
    Maniac ha msot az argon marinera gondolsz, én szerintem a skála valahogy úgy néz ki mint ahogy az áruk alakul: pl a legerősebb a cyborg aztán a marine aztán a wardroid aztán meg a split mercenary. Mert azért az hülyeség lenne , hogy ugyanannyi cyborg kellene elfoglalni egy hajót mint mondjuk mercenary, mert lenne kis különbség az árban . Pl nekem 100-130 marine elfoglalt egy xenon p-t De végül is mind1 hány katonát küldessz át, mert a végén h amikor eladod, akkor ott maradnak a hajón a katonák, és vissza tudod őket küldeni a saját hajódra, és csak aztán kell eladni.
  • maniac78
    Akkor egy 10-es skálán mennyire erősek az emberkék?
  • SaGa
    Az indító ablakban állítsd be az Input Device részt...
  • SaGa
    Mi volt beállítva? Ha korábban egy olyat használtál, amin csak a gyorsító van fent, akkor a másik ki van kapcsolva.
  • Freddy TNT
    Cyborg az erősebb.ÉS mikor pl:egy mantist foglalsz nem mindegy hányszor kell levakarni a pajzsát, hogy küld az utánpótlást. Mellesleg neked biztos nincs a hajódon cargo life support system.
  • maniac78
    Cargo Life Support vót a verdán?
  • Flooder29
    Szerintetek a Saitek X52-es joystick-ot a játék rendesen lekezeli?

A napokban egy Logitech ChillStream-et próbáltam és elég nagy csalódás volt, hogy a 2 analóg kezelőből csak az egyiket használta:(
  • RJoco
    Bányát azért elég macerás vontatni, de jó buli!
    Régen mindig scriptet használtam, mert azzal gyárat is és komplexet is arrébb lehet rakni, de az nem olyan izgalmas.
  • RJoco
    Hát akkor egy jó hír neked, rossz nekem:
    Én már egy jó ideje nem tudok passangert venni. Illetve megveszem, le is vonódik az összeg, csakhogy egy darab sincs a hajón. Pedig elég jól gyártanak. Ja, azt tudtad, hogy ezzel is lehet hajót foglalni, nem kell ahhoz Cyborg?! És olcsóbb is és asszem a raktér igénye is kisebb.

Az oldalamra meg most megy fel az új cucc, nemsokára olvashatjátok, nézhetitek.
  • Romeo One
    Ó, vontatásban nagy a gyakorlatom. A kalózszektorokban szívtam egy ideig, mert az elhagyott hajók összegyűjtésénél támadtak gondjaim. Engem nem támadtak meg, valószínűleg túl erősnek ítélt az AI, de az elfoglalt hajóimat azonnal. Így elvontattam őket a térkép széléig, ott elfoglaltam, bedokkoltattam, és így már nem tudtak vele mit kezdeni.
  • NONPLUSZULTRA
    Igen, csak figyelj arra, hogy a hátsó turretbe pesszoljon a TB, ha lehet.
  • Romeo One
    Köszi, ez jó hír. Vontatni bármivel lehet, amire rámegy TB? Úgy értem, fogok egy M6-ot, és utánfutóként cipel egy bármekkora gyárat?
  • maniac78
    Vontatni Tractor beammel, szétszedni és máshol lerakni scriptel. Station Complex Relocator a neve.
  • Romeo One
    Ha már leraktam egy gyárat, azt arrébb lehet vontatni, vagy szétszedni és újra összarakni máshol? Szóval áttelepíteni.
  • maniac78
    Nálam mindenből négy van, most is és az előző telepítésnél is így volt!
  • Freddy TNT
    Vadássz kalózokat minden mennyiségben.... A külső szektorokba lehet hogy engednek dokkolni. Ott kereskedj velük.
  • Flooder29
    Sziasztok,
    A Paranid-oknál elég gyenge a népszerűségem, hogyan tudnám belátható időn belül növeli min. arra szinte, hogy dockolni engedjenek?

Az egyik xtm küldetéshez kellene plutoniumot szereznem náluk.
    Van ötletetek?

Köszi:)
  • Freddy TNT
    Kalózok mit gyártanak ?
  • Freddy TNT
    Pályázok egy mantis-ra meg paranidok nagy szekerére na meg a Leviathan-ra. Asszem még kevés is lesz ennyi katona.

Slaves-t a pirate slaves trader-nél lehet venni de oda meg boron turist központból passanger-eket kell vinni. Na már most a szűk keresztmetszet a passanger.
    Valami megoldás esetleg ? Vagy valamit nem tudok ?