20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Goaulds
    hát ahogy írták előttem a hajó lopásokat... én gondoltam nem fogom rontani a rangomat egyik fajnál sem.. igy a kalózokra esett a választásom :) állandóan tele vannak space fuel al... annyi van már nekem belőle vagy 500 aszem...
    Eddig sikeresen loptam el a 30. hajómat ami ismételten egy Falcon volt... :)
    MÁS:
    Megvettem azt a ******* kiba***tt TC MK3 at és egy nagy rakás *****. Elküldtem egy szektorba hogy kereskedjen magának, majd idővel megállt. Gondoltam nincs éppen profit a szektorban, de azért én is utána néztem. Meglepetésemre két SPP ben volt 12 CR ért ENERGY! és 3 gyárban is pangás volt ebből... Ha ennyit nem tud megoldani ez Akkor kérdezem én! Miért olyan drága ez a sar 500 ezer CR!!!!!

De már mejek alukálni...reggel 4:40 kor kelés, és vár a munka :'( legközelebb csak hétfőn tok jácni...
    MI LESZ ADDIG VELEM !?!?!?!?!
  • [NST]Cifu
    Itten azt írják, hogy egyes Xai scriptek működnek X3 alatt is.
  • Thecserko
    Goauld: Hogy loptál a kalózoktól hajót?
  • Valen
    http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?p=1214611#1214611
  • Valen
    http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=99155
  • Valen
    http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?t=104557
  • Valen
    http://www.hmrguild.com/X3Reunion/index.php
  • Kockáspiton
    Profitáló fac: wheat complex omicron lyareban! 8 cahhona a közelben 1 wheat farmban, ráadásul olcsó ecell circle of labourban!!!
  • Kockáspiton
    3spp-t? Abból vehettél volna xl-t, jobban megéri, mert nem laggoltatja be a szektort amikor 20km-nyi cső megy minden irányba amibe kifejezetten szeretnek felakadni a hajók
  • Valen
    Ami változott az X2-höz képest és nem jó irányba:

Nem lehet kis (M5) hajóval cruiserbe dockolni!!! :(

Nem lehet TP hajókkal sectortrade-t csinálni mert nem csinálja, ugyanott a TS igen.

Meg kell várni megint, hogy a Xai vagy hasonló srcipt gyárak megcsinálják a NORMÁLIS autotradert :(

SPP complex: összeraktam 3 SPP-t hogy legyen 1 complex, gondoltam jobban tud eladni EC-t, gyorsabban termel, stb., de a Crystalt nem hajlandó megvenni a Sectorban 1600 körüli áron, hanem inkább elmegy +6 ugrásra hogy megvegye 1700-ért. No comment.

Viszont a Silicon Mine-m amit Ore Belt-be tettem az lassan de biztosan profitál és ami a legfontosabb Teljesen önellátó.
  • Goaulds
    és a szintet hol tudom megnézni az adott hajón?
    Kerestem de úgy látszik béna vagyok, s nem találtam...
  • SZEG007
    A pilotának 8-as szintre kell fejlödnie.
  • Goaulds
    nem hiszem hogy a pirate base-ra le tudnék szálni, legalább is sztem gyűlölnek már annyira, ugyanis vagy 20 hajót már tuti elloptam tőlük
    Szal nekem marad a Trading Station.. ez a Light of Heart-nál lenne ahol megveszik a Space Fuelt?
  • Goaulds
    nekem nincsenek ilyen gondjaim "talán csak egyenlőre?"... Már 1 jó ideje van két gyáram, és az elejétől kezdve TS ek szállitják a nyersanyagokat... én magam részéről nem kereskedem.. és mégis tele vannak a gyáraim az alapvető nyersanyagokkal!

Más:
    Megvettem életem első TC MK3 át... olvastam hogy már valaki irta hogy egyenlőre csak egy szektorban zud vele szórakázni... de mikor tud átmenni más szektorokra is? Gondolom ha megnő a TP szintje , jó jó de ezt ha van neki ilyen hol tom megnézni?
  • Kockáspiton
    Érrdekes, nekem ilyen problémám sosem volt, használj valami gyors hajót beszerzésre.
  • Kockáspiton
    Repülj egyenes vonalban és dobálj ki cargo-t (ne a 80000-es pajzsot)lehetőleg olcsót mondjuk e-celleket egyesével, nekem ez bejön ha van néhány másodpercem mielőtt becsapódik, de azt is lehet hogy 180 fokot fordulsz és strafelsz oldalra, ez nekem a xenon rakéták ellen mindíg bejön.
  • kisviku
    No, hát sajnos meg vannak a gyermekbetegségei eme játéknak.
    Végre rávettem magam, hogy veszek TS hajót a gyáraimnak, de sajnos ugyanaz van itt is mint az X2-ben volt.
    Íme:
    Kiadom, hogy vegyen a gyárnak EC-t.Megadom, hogy max 4 szektor távra mehessen, beállítom a vásárlási árat is, DE MIRE ODAÉR, MEGVÁLTOZIK AZ ÁR és ez a fas*fej újra elkezd körözni, minek az a vége, hogy a gyáram teljesen kifogy mindenből és leáll.
    Amióta nem én táplálom a gyáraimat, azóta mind áll!
    A másik:
    Elmegy a hajó venni valami nyersanyagot, kiadom hogy max 16 cr-ért vegyen.Akkor nem vesz 15-ért vagy 14-ért, hanem megveszi max áron (ha talál)!
    Itt most ugyanaz van/lesz mint az X2-ben vagy most minden gyáramhoz rakjak egy SPP-t, mikor még egyet sem tudtam venni, mert olyan ku*va drága??

Mondom, amióta TS hajók "intézik" a gyárak ellátását, azóta állnak a gyárak.
  • Kockáspiton
    A pirate base-ken vagy az argon tradeing stationben. Én egy egész complexet építettem az unknow sectorban montalaartól keletre, ngyon profitál, éppen egy bliss placet akarok hozzá építen, hogy dupla olyan illegális (és 3x olyan profitáló legyen).
  • Goaulds
    az előbb szenvedtem egy Falconnal, hogy az enyimé legyen... már vagy 10 perce szórakozom vele, mikor vééégre kiugrott belőle a pilóta!!!... erre nem neki megyek a Falconnak és felrobban?!?!
  • Goaulds
    A Space Fuel-t hol lehet értékesiteni , vagy mit lehet vele kezdeni?
    Tele vagyok Space Fuel-al.-... véletlenül egy ilyen teherhajót fogtam el
    ...
    Észrevétel: Ha időgyorsítás alatt mész valami piszok gyors géppel, és előtted van mondjuk egy Ore mine, de te az asteroid tulsó oldalán vagy, akkor ő vagyis a gép nem fog neked jelezni hogy bármihez is közel vagy és marad a gyorsitott idő, mert maga az Ore mine üzeme még jócskán messze van tőled a szikla túloldalán...
    következmény:
    Load game
  • o0tomy0o
    Megyeget. . . Lassan a fél galaxis az enyém
  • Zsolo007
    Hogy megy a dolog tomy? :) Mondj valami szépet. Túl vagy már a szenvedésen? :D
  • o0tomy0o
    Dejóóó, "Window" módban futtatva lehet ALT+Tab ozni. Csak sajni a windózos tálca ott virít alul. . . de nembaj, a lényeg hogy így lehet ki-be lépkedni. köszi a tanácsot aki adta
  • [NST]Cifu
    Ki lehet jelölni a rakétákat célnak, ha van tornyod, akkor asszem automatikusan meg is próbálja kilőni...
  • SZEG007
    bocsánat nem novám hanem falconom van...:)
  • SZEG007
    Hogy tudom lerázni a rakétákat?
    van 2x25Mj shield a novámon, meg elég jo fegyverek, de sajna 2-3 Xenon vadász 2 rakétával képes lekapni, és nem lehet velük mit kezdeni, pedig a falcon maximumra felvan fegyverezve, és még egy maxos Buster vanguard is van fedezögépnek mögöttem:(
  • [NST]Cifu
    Azért a Kotor2 sokkal nagyobb játékosbázist mozgat meg, mint az X3...
  • Dracad
    ilyen salvager izet amivel az urben is lehet menteni hol lehet venni? illetve jobb fegyvereket ship captureinghez a hajora?
  • Herold
    Lesz egy hasonló űrszimulátoros/kereskedős játék, aminek lesz multiplayeres vonzata is. Nem tudjátok a nevét?
  • Titan
    Valóban nem volt eddig egyik részhez sem, de ez nem biztos hogy így marad...hisz a KOTOR2 is elég terjedelmes szövegrésszel rendelkezik és lám már fordítják...szal mármi megtőrténhet szvsz.
  • Kockáspiton
    Nézd meg, itt leírtam hogy kell, ja vki kirakhatná már az egyik faq-t.
  • Kockáspiton
    http://kockaspiton.uw.hu/x3/faq.htm
  • Goaulds
    Gyárakat lehet egymás mellé...azaz összeépíteni? S ha lehet hogyan?
    És mondjuk ha már kicsi egy tipusú gyár termelése, akkor vehetek belőle úgy még egyet hogy azt összeépitem az előzővel? Mondjuk két "L"-t össze...
  • Cowek
    Eddig sem volt...
    egy kissebb könyv lenne...
    szerintem nem...
  • o0tomy0o
    Szerintetek ehez a játékhoz lesz magyarítás?
  • mermalior
    Hmmm, érdekes bugok még akadnak a játékban: pl. kiprobáltam a follow parancsot. Két superfrighterem közül az egyiknek parancsban megadtam a dokkolást egy állomásra, a másiknak pedig, hogy kövesse az előbbit. A szépséghiba az hogy ez utóbbi, akinek követni kellett volna, pont az állomás és az afelé közeledő hajóm közt volt féltávon. Na erre mindketten begyorsultak max sebességre és frontálisan ütköztek.

Nem tudtam hogy sírjak-e vagy nevessek:)

• kisviku
    Ha kell segítség, engem kérdezz.
    Két nap alatt megjött a németektől...
  • Goaulds
    én most búzával keresem a kenyerem
  • kisviku
    Köszönet érte neked is!
  • mermalior
    SPOILER

Elhagyott hajók

No Ship Name Sector v h x y z

1 Toucan Hauler Menelaus' Frontier 0 3 43 -7 35