20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • maniac78
    Az Unknown szektorból (ahol a Bala Gi-s küldi is játszódik) vezet út Last Frontierbe, onnan pedig Dyson Sphere-be. Össz-vissz ez a két kapu van Last Frontierbe.
  • Phoenix lord
    sohnen seth-em már soha nem lessz az összeset elfoglaltam :))

tök üres az egész last fortiner rendszer csak a dyson sphere jelzi hogy van ott még élet :)))

és valami ojasmiről is hallottam hogy ott van valamijen kapu is?

mármint azon kívül ami az unkonwn sectorba vezet?
  • maniac78
    Sohnen Seth cirka 91 milla!

Én is a "vannak"-hoz tartozom. Mire lőtávolba ér már pajzs nélkül rohangál, onnan meg már megy is át a Wehrmacht

RJoco itt a K.

• Freddy TNT
    puff neki.... hát nem Crystals-t zabál a drága ? Nem ér így semmit.

Mellesleg vannak akik kilóméterekről bontanak pajzsot. Én odamegyek a képébe és úgy vakarom le. Csak az én verziómhoz több pajzs kell.

Mostanában Kha'ak Destroyer T2 típusokat gyűjtöm. 1500 mercanary és megvan. Az értéke meg 70 milla felett. Bár még nem adtam el egyet sem.
  • Freddy TNT
    Részemről mostanában Kha'ak-k űrszekerekre vadászok.
  • Freddy TNT
    Kössz megyek és meg is javítom.

Csak példa volt hogy érzékelni lehessen mit tud a custodian. De parkolj csak le mondjuk a mantis mellé meglátod mennyire kevés a két custodianis, hogy sérülésmentesen (és persze felszerelve !!) elfoglalhasd. a 4 beam ágyúja igen csak pörköli a pajzsokat.
  • maniac78
    2100 Mercenaries vs. Xenon K!!!!!!!!!!!

Melyik oldal győz? 40 GPPC ágyú a tét.
  • maniac78
    Ringo Moon -32k,0k,29k
    Cloudbase SE -18k,0k,22k Anasthasius roncsok.

De egy Q-hoz felesleges ez a herce-hurca a Custodiannal. Egyedül a Sohnen hajókhoz kell ilyesféle segítség, ha úgy vesszük egyoldalú csalás. Ez már nem a középkor, hogy megállunk a csata közepén aztán megmutatjuk, hogy mi vagyunk a Janik!
  • Freddy TNT
    Napelemes roncs hol van ? Mármint az a hajó ami EC-t termel. Terran szektorokon kívül keresek mert azokkal most fasírtban vagyok.

Nincs valami roncs-térkép ? Praktikus lenne.
  • NONPLUSZULTRA
    Ja és roncsot nem láttam sehol.
  • NONPLUSZULTRA
    Kösz az infót asszem később befizetek egy Custodianra.

Kapukat a Terran Ollerus tud gyártani. Két darab kell hozzá, és egymás közt nyitják meg, értelemszerűen 2 különböző szektorban.
    Viszont van egy limit szektoronként a kapukat illetően, talán 4 kapu szektoronként? Beleértve a natív kapukat.

Ideális elrendezés A nyolc hajó a HQ körül, mindegyiknek van egy párja a fő szektorokban, persze nem volt egyszerre nyitva csak 1-2.
  • Freddy TNT
    Melyik hajó tud kapukat gyártani ? És mi kell hozzá pontosan ? Roncs formájában van valahol ?
  • Freddy TNT
    Nekem két custodianom is akad épp. Ha csak egy darab van az is elég ahhoz, hogy: pl Q foglalása közben állj egy helyben és kapd a lövéseket tőle minden mennyiségben.

A HCF pajzsát 0-ról kb 8 másodperc alatt tölti fel maxra.

A mantis foglalásához erősen javallott a két custodian. A hajó 5 kilóméteres körzetében nyomja felfelé a pajzsokat. Saját erőböl is megy neki,de ha van ellenséges hajó a közelében akkor arról szívja le és nyomja a tieidre.

Továbbá remekül be lehet spájzolni rá katonákat amikkel utántöltöd a HCF rakterét ha nagyobb űrszekeret foglalsz el.

Azonban bugos a pajzskezelése !! Az additional parancsoknál adható ki az Otas group shield kommand. Azonban sokszor tapasztalható hogy nem tölt szart se a pajzsaidra. Ilyenkor gyorsan be kell menni a menübe majd kivenni a parancsot és újra megadni neki. Jellemzően akkor van ez ha másik szektorba lépsz be velük.
  • maniac78
    Holnap küldöm a K-t is RJoco. Látod már tülekednek is!

• SaGa
    A P az M6-os, azt meg csak scripttel tudod simán elfolglalni (System Override 2 szoftver), vagy HCF-fel...
  • SaGa
    Működnek azok, csak rá lehet tapadni a hasára, ahova már nem érnek el a fegyverei... Nem egyszerű, de a "wasd" billentyűkkel megoldható...
  • Flooder29
    Köszi, ezt nem tudtam, eddig nem próbálkoztam M3-nál nagyobbakkal.
  • Phoenix lord
    egyépként is m3-nál nagyobb hajók csak hcf-el cappolható...
  • Phoenix lord
    szerintem bug nekem ilyet sose csinált az egyetlen kivétel mikor
    Bail Signal Extension-t használtam...(script)
  • Flooder29
    Sziasztok,

A következő eset állt elő, lővöm rendesen egy Xenon P Raider-t, majd egyszercsak kékre vált (gondolom feladta), viszont nem tudom elfoglalni, olyan mintha még mindig ülnének benne, de a detail azt mondja No Pilot.
    És ez nem következetesen így van:(

Mit nem tudok vagy mit felejtek el?

Köszönöm a segítségeteket :)
  • Phoenix lord
    a legújjabb pach vann fönn és tud lőni alul is de ha nagyon rámászol már nem legalábbis nekem nem lőtt se a k se a j
  • maniac78
    Nemtom melyik patch már tesz róla, hogy a J és K alsó és felső fegyverei is működjenek. Ezt lőtávon kívülről foglaltam.

Szándékomban áll még néhány J és K foglalása RJoco!

Custodian jó kis szerkezet. Az ellenséges pajzsokat szívja le, hogy töltse a sajátjaid. De ha lövik, nem tsokat tud tölteni és hamar elvérzel.

Akkor jó, mert az OTAS 2. küldetés után sem találkoztam vele.
  • Phoenix lord
    megvenni csak otas shipjardon lehet aszem akkor ha megcsináltad az
    otas mittoménmijen küldit amit ott adnak a shipjardon
  • Phoenix lord
    k-még viszonylag egyszerű mert bemész a hasa alá azt nem tud lelőni
    én személyszerint destrolyerrel szívtam sokat 3-szor estem neki még meglett..
  • Phoenix lord
    csak a sajátot erősíti v tölti aszem 5km a hatótávja
  • Phoenix lord
    Sohnen-nek ellen jó lesz még az :)

-ha kiadod neki hogy támogassa a többi hajó pajzsát a sajátját leszívja kritikus szintre és kezdi megin feltölteni a saját pajzsát..
  • RJoco
    Hát kipróbáltam az Aegir-t, de kicsit elkeserítő, a két BEMP-pel simán lelövök egy K-t vagy J-t, hogy azok el sem találtak. Mi lesz, ha a Valhalla-t szerelem fel ilyen cuki fegyókkal?!

Foglaltam egy Akuma-t. Árban csak egy kicsit ér többet, mint a Q, így nem éri meg lenyomni azt a több mint 1000 katonát a 400-zal szemben. De már ebből is van egy!

Megvettem első Leviathan-om! Elég pöpec hajó, igaz csak APPC-kel szereltem fel, de xenon szektorban lelőttem vagy 6 Q-t meg egy állomást és a pajzs még fele felett van. A P-kel és azok alatt gond van, de ahhoz meg majd M6-osokat kell tartani.

Ezt a Custodian-t majd én is kipróbálom, kíváncsi vagyok, mennyit számít!
    A saját pajzsát hogy képes fenntartani, ha lövik?
  • RJoco
    És K-t fogtál már?
    Nekem van egy abból is.
  • NONPLUSZULTRA
    Custodian-t még nem próbáltam, lenne is egy láma kérdésem vele kapcsolatban: csak a saját hajóid pajzsát tölti, vagy bármilyen hajót hatótávon belül? Apropó, mi a hatótávja?

Az,hogy ilyenek történnek a jelenlétedben azért van, mert a játék tőled várja ilyenkor, ha már ott vagy, hogy tegyél rendet
  • maniac78
    Ha még1* menézed a képet láthatod, hogy egy háromszöget alkottak a nagyok (HCF, foglalt J és ellenséges J). A HCF pedig direkt széthúzta ezek oldalait. A foglalt J éppen a kapu előtt evickélt, nem tartott sokáig átvinni.

Semmi trükk, semmi erőszak. Matematika!
  • Freddy TNT
    Black hole sun rendszerben érdekes dolog történ ma. A két valhallám a kapu két oldalán áll, a kapuval szemben egy OWP azt egy K fedezi. A csapatot két Custodian töltögeti pajzsal.

Szóval történt épp, hogy belép a rendszerbe egy valag vadász és rájukparkolt egymás után két Xenon K azokat meg egy J követte.

A két valhallám ripityomra lőtte egymást, az OWP mintha ott sem lett volna a K-t pedig elszellentették a támadók.

Érdekes ha nem vagyok a rendeszerben akkor mindent megállítanak ezek.
  • Freddy TNT
    Szép pecálás. Izgalmas kivinni onnan egyben Persze vannak trükkök vagy puszta erő.
  • Freddy TNT
    Nem tetszik az a szekér. Na meg az összes terran hajó nem tetszik. A formaviláguk valahogy nem jön be nekem.
    A Paranidokkal ugyan ez a helyzet nálam. A nagy szekerükre hajtok azonban.
    A kalózoké mind tetszik, az argon boron, teladi, split szintén.
  • maniac78

Hajrá srácok!
  • maniac78
    Én sem azért keresem, mert meg akarom venni. De azért bosszantó, hogy Castrumot, nem tudok szerezni, mert egyszerűen nálam nincs.

Egyébként Tyr-t próbáltál már fogni?

• Freddy TNT
    EC sok kell !
  • Freddy TNT
    Na úgy fest megvan a dolog nyitja:

Fogod a panos-t és mész a command menübe. Itt kiválasztod a további hajóparancsokat (additional ship command asszem, mert nálam magyar)
    Itt a 8-as gomb alatt találsz olyat, hogy ship production fül. Erre ráböksz és akkor láthatod a raktérben lévő cuccokat. Nekem van itt nividium EC és pajzs.

Na ráböktem a Nividium-ra (kétszer kellett) és ,máris elkezdte gyártani.
    Ennyi.
  • Freddy TNT
    jaja csakhogy én nem találok semmiféle command menüt ehhez. De dolgozok rajta ha már feljavítottam drága pénzen....
  • Freddy TNT
    Én pl még mindig nem raktam ki a saját shipyard-ot mert nem akarok abba a bűnbe esni, hogy "ingyen" javítok vagy a nagy nehezen megszerzett hajókat átpaszírozom blueprint-be és tömegcikké varázsolom.

De az Aran-t pont erre használom. A frissen elfoglalt hajókhoz odadobbantom és beszállásolom amíg felszerelem vagy oda viszem ahol fel lehet szerelni.

Hajókat foglalok vagy kiugrasztok belőlük pilótákat és ezzel megmarad a varázsuk, hogy megszenvedtem értük nem pedig legyártottam.

Persze lehet csak én vagyok ilyen perverz....
  • NONPLUSZULTRA
    Kisviku egy korábbi írása szerint "A gyártási parancsokat az „Additional Ship Commands” menüben találjuk".
    Próbáld ki és jelezz vissza.
    Tulajdonképpen én egy sereg más hajóval csinálom azt a melót, amit ezzel az eggyel (+2 TS) is meg lehetne csinálni, ha működne, szóval érdekel, hogyan lehet rábírni.