20430
-
Zombye #1310 Hmmm. Háát generátorokat még mindíg nem találtam, így a dokkban mindíg megpörkölődök a Yaki lézerek álltal. de ha találok is majd egyszer valamikor valahol, mivel fogom szétlőni? vagy valami animáció keretében lekapcsolom őket, egyálltalán merre vannak ezek a cuccok? ahogy az elején elindulok, kicsit felfelé és jobbra vannak a dokkok, balra meg egy zárt ajtó, oszt kísz.
Köcsög perenidek meg jól megútáltak most 0%-os unholy nomad vagyok.
-
Ki lehet írni, ergo nuku kábelhúzás :) -
Space Fly Egg -
és itt is körbe lehet nézni -
Space Fly -
o0tomy0o #1305 Ezek ilyen kis picik? uhh, én meg elengedtem egyet a Savage Spur aszteroidái közt ...sosem találom meg 

-
Figyelembe véve, hogy ez is CloneCD változat, nem valószinű... -
Ezt a X3 (c) Enlight *SFCloneCD* verziót kipróbálta már valki.Lehet hogy ezt el lehet indítani lehúzás nélkül? -
Ha a képet látod akkor azok a kis sárga pontok a spacefly-ok, azt akarom megmutatni hogy abból az 1db-ből ennyi lett 2-3 óra alatt. -
és mit kéne látni? 

-

-
A *·#&&!!!!!!! Na ennek mostmár mennie kell:
-
Mijja?! Na mind1 link: http://img433.imageshack.us/img433/3761/spacefly3ar.jpg -
Ne agódj, hamarosan meglátod nágyjából így: (ez nem x2, csak a Cockpit Callback módot teszteltem), ez mind abból az 1 db-ből lett!
-
nekem meg a sims8-hoz kéne, ha tudnátok egyet... -
Zombye #1295 Halihó! Merre vannak a lézergenerátorok a Yaki bázison? Szegény lányok eddig vagy 6x fulladtak meg.
-
Köszönöm... -
goyo2 #1293 A transported device-al a cuccokat is át tudod pakolni egyik hajóbol a másikba, feltéve ha az a te tulajdonodban van és legalább 5 km-re van töled. -
o0tomy0o #1292 LOL, hallod ide értelmes emberek írnak értelmes játékról 

-
Szerinted ez age of empires 3 topic? 
-
Ákos3 #1290 Nem tudtok a Age of Empires 3-hoz egy serial numbert???????? -
o0tomy0o #1289 az első kérdést nem nagyon tudom, de a második szerintem az Transporter Device, ami annyit tesz hogy áttranszportálja a pilótát egyik hajóból a másikba, persze egy bizonyos távolságból. . . és csak oda út, vissza már nem műxik csak ha a másik hajóban is van -
Sziasztok! Végre van vagy 3 millám, és megvan a Silicon Mine Ore Belt -ben amihez most venném a tradert!
1. Mi a különbség a Mercury és a Mercury Tanker között??
2. Mi az a Transport Device? A nevéből gondolom, hogy valami szállító eszköz, de mihez kell?? Előre is köszönöm... -
Folyamatosan olvastam a topicot, úgyhogy tudom :) Feltétlen leszedem még ma este. -
A patchet más okokból sem árt felrakni. ;) -
nem, még nem peccseltem, csak csináltam egy gyors próbát, hogy elindul-e. De most komolyan mondod, hogy egy űrszimulátorban peccs kell ahhoz, hogy rendesen kezeljen egy szabvány joyt? :D -
o0tomy0o #1284
elfogtam egy picike spacefly-t egy pirate hajóból, utána elvittem egy üres szektorba, és eject-eltem a hajóból, de most nem találom 

-
o0tomy0o #1283 Öhhööhhhhh igaz 

-
Engem nem a széléHEZ hanem a széléBE visz az autopilot
.
-
o0tomy0o #1281 Tudjátok, akkor kezdi érezni az ember hogy végre lett belőle valaki, amikor az Autopilot nem az ugrókapu széléhez hanem a közepébe vezeti... szal ezek a kis különbségek... 

-
Patchet felraktad? -
elindult a game, de nem müxik a joy. A winben jól megy, a játék is látja, az érzékenységet is odacsűrtem neki, de meg se moccan a zűrhajó. Volt ilyen gondotok? -
Az sem ment... -
o0tomy0o #1277 

webmessenger?
-
Lord Zax #1276 Én is ugyanitt akadtam meg , amikor visszaviszem a csajt farnh legendsbe, hiába töltök vissza régebbi elmentést és csinálom ujra, ugyanott megakad a játék. Egyszerüen nem hajlandoak beszélni velem se a Tempestes csaj, se a Don...
Azért az ilyen bugok elég durvák, hogy a story is megakad. -
Zombye #1275 Ezek szerint csak médiahős vagy. -
kisviku #1274 Hm, még egy dolog a sztorihoz.
Ha már megint én mentettem a világot és el is mondja a csaj hogy én vagyok a hős, akkor legalább annyit tehettek volna, hogy az argonoknál a rangom vagy ugrik egyet vagy én leszek a Hero of the Federation... -
Nem. Itt koliban valamiért pétek óta nem megy az MSN. Valószínű a proxyn van valami rosszul beállítva...Nemtudom mikor lesz megint. Hidd el Tomy nagyon hiányzol már ;) -
o0tomy0o #1272 Miaz Zsolo? MSN luxus, vagy csak nem akarod hogy rajtad lógjak? 

-
Nem az xp shuttle semmi szerepet nem játzik (jól írtam? nem vagyok benne biztos hogy tz-vel vagy ccc-vel kell írni?
)"csak úgy" rakták bele.