20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Zsolo007
    Nem lesz konvertálva.. hypersnappal lesznek csinálva..alapból pngbve menti őket :)

fél kilenc körül jelentkezem majd a képekkel...de lehet hamarabb
  • Gabakka
    Sziasztok! Megtudnátok nekem mondani, hogy mit kell tennem mdf és mds formátumú fájlokkal h meg tudjam nyitni?
  • Predmaster
    Konvertálni nem kell, ha nem megy eleve PGNbe, akkor én átkonvertálom azzal nincs gond. Csak legyen-e töltőképernyő... :D
  • Kockáspiton
    Nekem van egy boron TL-em, hát a szerintem minél kissebb annál jobb, fél órába tellik vele kiállni a shipyardból, mert olyan hosszú hogyha egyszerűen elindulsz előre, majd le már viszed is az állomást a hajó közepével!!! Tényleg, csináltam néhány háttérképnek szánt screent, később majd mutatom őket, de most nem érek rá.
  • Valen
    Lehet este meg is teszem.
  • Kockáspiton
    A screenshotokat a Dokumentumok/Egosoft/X3/screenshots-ban van de tga formátumban úgyhogy lehet konvertálni bármivé, ha nincs Photoshopod csak küld át nekem én majd átknovertálom!
  • Valen
    Vennem kell Boron M1-t és M2-t

Nagyobbak mint a Paranid hajók vagy 2x
  • Predmaster
    Egy kérdés: legyen elöltöltő képernyője is a bannernek? Mert ha jólláttam annak a NFS MW-snek amelyiket valaki példának hozta fel, volt.
  • Zsolo007
    Estére majd megizzasztom a gépem....1600x1200 minden full simítások :) Csinálok pár képet nováról :).

Meg nem is tudom miről lehetne még...

Buster mondjuk. Csinálok nemesisről is...

megpróbálom pngben csinálni...

UI.: csinálnám én most is csak órám lesz :(
  • Zsolo007
    ezek nagyon jók!
  • Predmaster
    Kösz, tényleg frankók. Asszem a scriptelésnek neki is állok, a képeket úgyis be tudom rakni utólag. A nagyobb munkát jobb ha elkezdem most :D
  • Predmaster
    Akkor rád is érvényes persze Zsolo. Meg mindenkire :)

amúgy e-mail címem [email protected]

Skype-on is ezzel tud elérni aki akar. MSN-en is, de azon kevesebbet vagyok.
  • Kockáspiton
    Annak a képnek megvannak a régebbi verziói, azok élesebbek, adok linkeket:
    http://kockaspiton.uw.hu/x3/scaled1od.jpg
    http://kockaspiton.uw.hu/x3/scaled5ama5wd.jpg
    http://kockaspiton.uw.hu/x3/scaled5qb.jpg
    http://kockaspiton.uw.hu/x3/scaled6vi.jpg
  • Predmaster
    Az volna a legjobb ha olyanok küldenek akiknek jól fut magas grafon.
  • Zsolo007
    Én is 3dmaxozok :)
  • Predmaster
    Piton az nagyon jó volna! Bár a hajókat még nem ismerem, szóval rátok bízom melyik néz ki jól, inkább kisebb és gyors hajókat képzelek el, ami gyorsnak is néz ki!

A 3D-maxal meg úgy tudnál segíteni, hogyha megy, szedj ki néhány a fentieknek megfelelő hajót, 3Dmax-al szebb képeket tudsz csinálni róluk, mint Screenshotot. Ugye 3Dmax-al lehet PGNbe exportálni? :) A hajók főként oldalnézetesek legyenek, mert azt szeretném ha mozognának, és az csak úgy nézne ki jól. Lehet egy-két egyéb helyzető, esetleg nagyobb halyó is amik állnak majd a banneron. Bolygóról is kellene szép kép. Egy zöldes színűt meg egy vulkanikus félét képzeltem el, de nem muszálj, hogy az egész bolygó látszódjon a képen!
    Csaj jó minőségű legyen!
  • o0tomy0o
    húúúpsz, nem zslo-nak válasz, sorry
  • o0tomy0o
    Mondjatok tippeket leg jövedelmezőbb gyárakra és szektorukra, illetve mijen complex-et érdemes összedobni?
  • Mayan
    Holnap majd keresek, ezt is az egosoft forumrol "loptam".

De hol lattok ezen novat? :)
  • Predmaster
    Inkább legyen kisebb felbontású, de élesebb kontrasztal, simább, jól kivehető élekkel, hogy szebben ki lehessen vágni... És a legjobb formátum a PNG, de bármilyen mással is beérem ha nagyon muszálj :D

Ötleteket, tippeket szívesen fogadom, bár nekem is van elképzelésem :D
  • Kockáspiton
    Mond milyen hajót kérsz én csinálok screenshotot ok? Egyébként ha érdekel tudok 3Ds Max-al dologzni, talán segíthetek vmiben.
  • Predmaster
    Esetleg több és kisebb hajókról is jó volna ilyen kép. Felhasználhatnám.
    A segítségeteket kérem a közös ügy érdekében!
    :D
  • Zsolo007
    A nova a legjobb/legszebb :)

Úgy néz ki mint BSGben a Viper Mark VIesek :)
  • Predmaster
    lol, pont egy ilyen képre volt szükségem! Ugyanis nem volna rossz a bannerbe majd oldalnézetből hajók képei.... Egyet-kettőt belerakok, nagyon *** lesz :D

Mond csak, nincs ilyesmiből jobb minőségű? Esetleg PGN formátumban?
  • Predmaster
    Kösz az infót piton, ehh de noob vagyok, gondolhattam volna... :D
    (nem az én hibám, mert ehhez képest a Gamestar.hu-n még simán vannak róla képek pedig nem is lesz. Ja és ahogy elnézem még az X2 engine-jével... hát nem lol? )
  • Mayan
    Hmm, ez tetszik. Foleg az Argon Buster. ;)
  • Kockáspiton
    Spacefly hirek (tegnap délutánról):
    A kolóniát nagy csapás érte amikor gyakoroltam a turrettel való célzást a teladi ospery psgivel a capolt pirate harriereken (másra úgysem jók) egy hadgyakorlat keretében, illetve néhányukat kiutöttem a miközben gyakoroltam a célzást a nova ion-jaival. Megint mások a SQUASH mine kikerülő gyakorlatokba haltak bele, ráadásul amikor a strafel való közlekedést gyakoroltam spacesuitba, belépett a szektorba 1x pirate falcon 1x pirate nova és 1x p. buster. A harc végeredményeként találtam még egy spacefly-t a Falconban.
  • Zsolo007
    Valóban "van időm". Ha azt nézem hogy egész nap szinte bármikor fel tudok nézni, mert a koli közel van a fősulihoz...óráim meg nem olyan vészesek :D
  • Zsolo007
    Te mit nem támogatsz? :D
  • o0tomy0o
    Szerintem is, támogatom az ötletet, zsolo-t házigazdinak!
  • Mayan
    Szerintem is lehetsz te. Lehet hogy a tobbiek jobban otthon vannak a temaban, de erre a posztra elsosorban olyan kell, aki sokat itt van a forumon.

Ha eldolt, akkor irj privit egy modinak.
  • Zsolo007
    Ó ő nem tudom mire gondol, de én nem arra gondoltam (), csak általánosságban..
  • Argonau
    Fél szemmel olvassa a fórumot, és jókat röhög. Minden regisztrált tag tölthet majd fel hírt, fájlt, leírást, cikket - az admin(ok) majd szelektál(nak). A fájlméretek azonban korlátozva lesznek, Zsolo
  • Argonau
    Továbbítottam a kérdést szkájpén, online jön a válasz remélem
  • Zsolo007
    Feltöltésről jut eszembe: Mennyi mindenre lenne jó a jó kis kolinetem
  • Argonau
    X3 Reunion - nem tudom, de ha aktiválta, szólni fog, és beírom
  • Kockáspiton
    Lesz Reunion portál Cooooooooooooooooooooool! Segíthetek információkkal feltölteni?????
  • Zsolo007
    WoW. Mi a címe annak a portálnak? (Vagy mi lesz a címe?)
  • Argonau
    Ezt most csak továbbítom, Amaro nincs itt regisztrálva, de hozzá akar szólni. Tehát: Akit a fórum közössége megválaszt házigazdának, az admin és moderátor jogokat kaphat a holnap induló X3 Reunion portálon, ha ezt a lehetőséget elfogadja, összekapcsolható ez a dinamikus fórum néhány giga (szabályozott) tárhellyel.
  • Kockáspiton
    Nagyon szívesen vállalnám de 5 hónap híjján nem 1 éves a regisztrációm, más az X2: The Return helyett lett az X3:Reunion.